Aihe

Joe Bidenin koira puri jälleen ihmistä Valkoisessa talossa

Anonyymi

"Yhdysvaltojen presidentti Joe Bidenin mukana valkoiseen taloon muuttivat hänen kaksi saksanpaimenkoiraansa, Major ja Champ. Koirat saivat lähtöpassit presidentin virka-asunnosta Majorin aggressiivisen käytöksen vuoksi, mutta palasivat taannoin koiran saaman koulutuksen myötä".

https://www.stara.fi/2021/04/01/joe-bidenin-koira-puri-jalleen-ihmista-valkoisessa-talossa/

Nyt Major-koira on kuitenkin jälleen aiheuttanut ongelmia. Koiran on paljastettu purreen Yhdysvaltojen kansallispuistoja hallinnoivan National Park Servicen työntekijää Valkoisen talon pihalla. CNN-uutissivuston mukaan kyseinen henkilö joutui keskeyttämään työnsä Valkoisen talon sairaanhoitoyksikön hoitaessa puremaa.

Valkoisessa talossa. CBS:n toimittaja Kathryn Watsonin mukaan Valkoisen talon lattialla on nähty koiranpaskaa, joskin toistaiseksi on epäselvää tapahtuiko vahinko Majorille vai Champille.

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ettei vaa Sleepy Joella Tena falskanut ??? Next stop Happy Home :D

   Red Cloud

  • Anonyymi

   Onhan se vahinko voinut käydä Joellekkin. Vanhuksilla voi olla pidätysongelmia.

   • Anonyymi

    Lienee myös RASISTI pahoitteli poliisin kuolemaa hyökäyksessä ei edes maininnut mustan miehen kohtaloa poliisin ampumana.


  • Anonyymi

   Millainen metakka olisi noussut jos Trumpin koira olisi purrut.

   • Anonyymi

    Ei minkäänlainen, koska Qanon , persut ja republikaanit ja Ano Turtianen olisvat kaikki huutaneet : Vassarien Fake News !!!


   • Anonyymi

    Trumpin "puudelit" yrittivät vallata Capitolin.


  • Anonyymi

   Bidenin koirat ovat sitä varten, että kun Joe paskoo ja kuseksii minne sattuu, voidaan aina syyttää koiria.

  • Anonyymi

   EIVÄT NE PURE! -Ainakaan vielä. -Valmistautuvat kyllä puremaan.

   Venäjän toimet ukrainassa eivät ole enää vain Sonbasin ja Krimin alueella. Kansalle on tiedotettu korkealta taholta, että Ukrainan teollisuuslaitoksia on muillakin alueilla kaikessa hiljaisuudessa myyty ja vallattu Venäläisille. Ja. valtion keskeisimpiä organisaatioita on hiljennetty ja estetty toimimasta.

   Donbasin alueen ja Krimin alueen sotatoimia on kiristetty ja joukkoja lisätty. Ollaanko tosiasiassa jo valloittamassa koko Ukraina.

   Kun Nato vain antaa julkilausumia, joille Venäjä vain nauraa? Onko Nato purenta vain valkoisen talon vieraiden ja omienkin, Bidenin koirien näykkäilyä?

   Kuukauden kuluttua vietetään Ukrainassa pääsiäistä. Niin myös Venäjällä. Onko pääsiäiselle suunniteltu suuriakin operaatioita näyttämään Natolle kaapin paikka Ukrainassa? Sen aika näyttää. Edellyttääkö rauhanpolitiikka mukautumista sille, että lopulta ukrainalaiset uhrataan Venäjän alusmaaksi uudelleen. -Stalinin paluuko on edessä? Vai löytyykö ratkaisut, joissa Ukrainaa ei pakkoalisteta Navalnujn tapaan. Kertooko Navalnyjn kohtalo sen, kuka vie ja kuka vain vikisee, myös Ukrainan kohtaloissa.

   Välittääkö Nato Ukrainan kohtalosta? Pääsiäisenä uhrattiin syytön uhrilammas meidän syntiemme tähden. Kolmannen päivän ylösnousemuksen ihme haastaa myös Venäjän ortodoksit ja koko maailman kristityt ja inhimilliset ihmiset puolustamaan ihmisoikeuksia ja ukrainalaisia kanssakulkijoita ja heidän itsenäisyyttään.

  • Anonyymi

   Ehkä luuli tuota työntekijää Trumpin kannattajaksi?

  • Anonyymi

   Luonnevikainen koira!!!
   Luonnevikaiset koirat pitää lopettaa!!

   • Anonyymi

    Joo ”hieman” huolestuttavaa kyllä, et jannulla joka ei osaa kouluttaa edes koiriaan tolkullisiksi on hallussaan ydinaseiden laukaisukoodit? :/


  • Anonyymi

   Laittaisi koiralle kuonokopan, isännälläkin on.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Voi se lattialla oleva paska kuulua myös valkoisen talon henkilökunnallekin joilta on päässy housuun nähdessään jommankumman noista ”cujoista”? :P :D

   Jännä juttu kyl et jos ihan mikä tahansa muu koira puree ihmisiä, niin se yleensä lopetetaan, mutta eihän nyt sentään PRESSAN koria, eihän!? :/

  • Anonyymi

   Miten Trumpin kissat käyttäytyivät Valkoisessa talossa. Neitimäinen Trump rakastaa kissoja.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   375
   8423
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   7527
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   3816