Aihe

Jumala lähetti

Anonyymi

Sanna Marinin Suomen pelastukseksi, kiitos siitä , Hallelujaa, Hallelujaa!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomessa on jo olemassa paljon mahtavampi mestari:

   Oi sinä suuri mestari, Suomen Sisun kasvatti, sinua me palvomme, olet meidän suuri esikuvamme. Oi,näytä meille tiemme, olet rodullisesti ja älykkyydelltäsi ylivoimainen suuri olento jonka viittoittamaa tietä haluamme kulkea kohti suurta rodullista päämäärää, kohti arjalaista rotua joka on eurooppalainen eliitti, pitkäkalloinen, vaaleaihoinen ja sinisilmäinen rotu, jonka älykkyys on ylivertainen. Ei haittaa vaikka olit pöyhinyt kirkkoslaavin muinaisia ongelmia–ja pysynyt siten ehkä erossa yhteiskunnasta ja politiikasta.

   Myöhemmin kuitenkin löysit oman polkusi, kohta suurta totuutta ja Suomen Sisua, joka sai sinut tajuamaan totuuden ainoasta oikeasta valkoisesta vallasta ja sen suuresta oikeutuksesta kohti välttämätöntä päämäärää, rodullista puhtautta kaikilla elämän aloilla. Olkoon tämä meidän pudasoppisten suuri tavoite saada Suomen kansa ymmärtämään tämä ainoa oikea velvoite, tehdä Suomesta Suuri ja rodullisesti ylivertaisen puhdas.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   5949