VTTV:n ja KRP:n olisi pitänyt tutkia, VVM:n Hetemäen varojenkäytöt, BF-yhteyksineen

Anonyymi

Hallituksen / eduskunnan korruptiot, yksipuoluejärjestelmäksi muuttaminen, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, "business finlandin" ym veroparatiisiyrityksien veroparatiisivoittojen ja osikojen jakojen rahoittaminen, Suomen kansalaisia köyhyyteen pakottamalla, jättämällä puoli miljoonaa sairaus-kansaneläkeläistä, ilman perustuslaillista oikeusturvaa, on iso rikos Suomen perustuslakia ja kansalaisten oikeuksia kohtaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

Oliko VTTV:n Yli-Viikarin "uhraaminen", näennäisen korruptiotutkinnan alttarille, antiikin filosofeineen, poikkeus-vahvistaa-säännön -tyyppinen tapaus, eli sillä ajateltiin oikeutettavan, kaikkien ministerien, kansanedustajien, ministeriöiden ym vallankäyttäjien, edelleen jatkuva ja paljon suurempi korruptio ja verovarojen väärinkäyttäminen, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, mm. "business finlandin" välityksellä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

Koska VVM:n Hetemäen, ylimielinen ja julkea verovarojen siirteleminen, äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollis-yrityksille, esim. "business finlandin" välityksellä, tullaan tutkimaan ? Korruptiota räikeimmillään ja julkista perustuslain ja kansanvallan halveksuntaa, vuodesta toiseen.

Lintilä, Sipilä, Vanhanen, opposition PetosPersKokoomuslaisista puhumattakaan, yleensäkin äärioikeistolaiset porvarimiehet, eivät näytä koskaan, joutuvan vastuuseen tekivät sitten mitä tahansa ja hehän tekevät, ainakin veroparatiisivoittojen maksimoinnista päätellen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

Naiset politiikassa, jopa ministereinä, näyttävät olevan edelleen miesten peesaajia, pinnallisia hyväosaisten etujen takaajia, joiden osaamisaluetta on köyhyyteen jättäminen, eli äänestäjille valehteleminen, ja upporikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, miljarditukien jakajia, tunnemössö-hehkutuksineen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

Teekutsuliikkeen perhekuvastoa esittelevät, "kuinka näin paljon voi rakastaa"-tyyppiset, "helpotuksia kesämökkilomailuun ja sukulaiskäynteihin" - tyyppiset, täysin tavallisten ihmisten todellisuudesta irrallaan olevat ulostulot, vain lisäävät sitä vaikutelmaa, ettei äänestämämisestä, ole kuin haittaa, köyhyys pahenee ja puoli miljoonaa 800€/kk orjuuseläkeläistä, on koko ajan syvemmällä köyhyysrajan alapuolella, ilman aitoa perustuslaillista oikeusturvaa Suomessa 2021.

30

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuinkahan pitkään on jatkunut tilanne, ettei Valtion talouden tarkastusvirasto, ole tutkinut VVM:n varojenkäyttöä, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuden, mm. "business finlandin" välityksellä ja veroparatiisi-hävittäjähankkeessa ym. ? Krp:n olisi syytä olla jo selvittämässä, verojenmaksajien varojen ryöstämistä verokeitaisiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16892030/uhmakas-kepujen-vanhanen-julisti-quotelakkeisiin-ei-sitten-mitaanquot-ek-ylen-uutisissa

   Ennen eduskuntavaaleja Keput lupasivat, sairaus-kansaneläkeläisille: "Useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - eli aikamoinen takinkääntäminen nyt sitten.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   Kansalaisaloite veroparatiisi-hävittäjähankkeen, uudelleen käsittelemiseksi ja perumiseksi, on nyt meneillään, vain osallistuminen, eli allekirjoitus lasketaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-Stora Ensot ja muut veroparatiisiyritykset, on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Vuodesta toiseen on väärinkäytetty, valtion ja kansalaisten varoja, jakamalla niitä suoraan veroparatiisiyrityksille voiton maksimointiin, pörssikeinotteluun ja osinkojen jakoon.

   Ei tule yllätyksenä kenellekään, että veroparatiisi-Stora Enso irtisanoo.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   • Anonyymi

    Ta noin noin 18 kk sitten MTV ssä oli uutinen että sosiaali virkailija joka oli siirtänyt varoja Sveitsiin omalle tililleen, vaikka hänen piti panna ne sosiaalihuollon tilille, summa oli vaatia ton 42 miljoonaa euroa, painettiin siäsiseen käsittelyyn (ettei jatkuvasti rosvoavan virkamiehistön maine pilaannu ja kyseiselle rosvolle ei tule rikos rekisteriin merkintää.siksi tallaiset taskuraha summat käsitellään sisäisenä käsittelyn ilman tuomiokunnan tuomiota.

    Ylestä asia oli niin vaatimaton, että uutisissa ei mainittu halaistua sanaa, kuuntelin koko päivän ylen uutiset korva kiinni radiossa, ei mainittu yhdessäkään uutisessa tuollaisesta mitättömästä 42 miljoonan varkaudesta, eli täysin korruptoitunut häpeällinen virkamies valtio pesä.

    Jos Italiassa joka mainitsee ammatikseen virkamies, kaikki alkaa nauramaan, sillä ei ne ole virkamiehiä vaan rosvoja, siellä missä yhteinen kukkaro on on monta rosvokopalan kättä vetämässä kuka eniten kerkiää ja rosvokoplat käsittelee kuin mafia rosvoamasa rahat sisäisessä käsittelyssä, eli sisäinen käsittely on italian "Men of honor" eli kunnian (mafia) miehet.
    Eli ollaan samaa koplaa jossa rikoksia ei kansalle paljasteta.


  • Anonyymi

   PetosPersKokKe suunnittelevat, jälleen 30 000:n ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, ilmoitti veroparatiisi-"kauppakamari".

   Huomatkaa populistiporvareiden kovimmat valheet, ovat väitteet "sosiaaliturvasta" Suomessa, mikä ei ole sitä, miksi ne sitä väittävät.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891923/yksinasuvat-800ekk-orjuuselakelaiset-eivat-aanesta-quotomaishoitajiaquot-rikkaille

   SIVISTYS- ja oikeusvaltioissa ovat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET eli aidon oikeusturvan minimi 2021, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien minimi 2021 voimassa, eikä vakavasti sairaita, vanhuksia, ja vammaisia kerjuuteta "sosiaali"virastojen byrokratian rattaissa, joihin enemmistö heistä ei edes kykene.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   Työttömille ja syrjäytetyille, on tulossa välittömästi kovia leikkauksia ja uusi AKTIIVILEIKKURI, jos erehtyvät PetosPersKok:n valheita uskomaan.

   30 000 maahanmuuttajaa ulkomaista halpatyövoimaa, joka vuosi on PetosPersuKokoomuslaisten tavoite, ilmoittivat veroparatiisi-"kauppakamarinsa" toimesta.

   Kokoomuspersujen keskitulot 7000€/kk ja siitä ylös päin, joten älkää pieni- ja keskituloiset luulko ja kuvitelko, että populistiporvarit, olisivat hetkeäkään teidän asiallanne, vain ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden ym isoimpien talousrikollisten, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452090/hilloahot-toivat-rasismikortilla-38-000-maahanmuuttajaa-ja-ulkomaista-halpatyovoimaa-paljon

   Jos työpaikkoja tulee, veroparatiisiyrityksethän eivät aidosti työllistä, vaan käyttävät veroparatiisiyrityksiä, pelkkään rahastukseen valtiolta, voiton maksimointiin ja osinkojen jakoon - niin PetosPersKokKe antavat ne ulkomaiselle halpatyövoimalle, eivät yhdellekään meistä suomalaista, tavallisista ihmisistä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

   Välttäkää PetosPersKok:ia kuin ruttoa, se on viisain neuvo, minkä teille voi kukaan antaa.

   • Anonyymi

    Rauhoituhan Demari, ei tartte haukkua muita vaikka äänestäjänne siirtyy kokonais näkökykyisempiin puolueisiin, joihin esim kokoomus, persut ja keskusta kuuluu.
    Demari vihaa kaikkia ja suoltaa vihaisia syytös puheita muita muoluita vastaan, se on turhaa ei demareita kukaan usko eikä halua kun se on niin sisään päin lämpiävä puolue että sillä ei ole mitään oikeuden ja oikeuden mukaisuuden tajua.
    Demarille oikeus tarkoittaa sitä että valtion rahat jaetaan toverien kesken,

    Ei tuollaista puoluetta äänestä yksikään täys järkinen.


  • Anonyymi

   Tätä olen jo aiemmin kirjoittanut: Suomi on jo kuollut yhteiskunta, avatkaa ihmiset nyt viimeistään ne silmät jo.

  • Anonyymi

   Medialukutaito, eli kovat suodattimet EK-medioihin, pitäisi olla koulussa oppiaineena. Pelkkää veroparatiisi-äärioikeiston mainontaa ja äärioikeisto-ideologioitten mainoksiahan, pinta-juorujutut ovat, joita ei kenenkään kannata klikata, jos on vähänkään itsepuolustustaitoja jäljellä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   Heikoimmassa asemassa olevien pettäminen, rajut vaalivalheet, tulevat kostautumaan jo kuntavaaleissa, kun puoli miljoonaa sairaus-kansaneläkeläistä, laittaa äänestämislakon päälle, kun luvattuja: "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen", ei ole vieläkään näkynyt.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

   Yksi, kiinteä ja selkeä, byrokratioista ja temputtamisista vapaa 1 250€/kk MINIMIELÄKE, kuuluu Suomenkin vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille. Se selkeyttäisi yhteiskunnan toimintoja ja antaisi aidon oikeusturvan minimin 2021 ja aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, perustuslaillisten oikeuksien minimin.

   Nykyajan sairaus-kansaneläkeläiset, eivät tule menemään porvareiden veroparatiisi-sotelaitoksiin kidutettaviksi ja tapettaviksi, vaan haluavat sivistysvaltioiden 1 250€/kk minimieläkkeet, joilla asua mahdollisimman pitkään, missä kukin haluaa ja valita itse mistä ja miten ostaa "hoivapalveluja", jos ostaa ja jos tarvitsee. Tämä on jo mahdollista, kaikissa aidoissa demokratioissa ja oikeus-sivistysvaltioissa.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16905569/ek-medioissa-kylmia-valheita-quotsosiaaliturvastaquot-suomessa-haavoittuvien-kustannuksella-

  • Anonyymi

   Ex-äärioikeistohallituksen tekemät, massiiviset tulojensiirrot verokeitaisiin, kuuluvat rikostutkintoihin. VTV ei ole valvonut, eikä tutkinut, ties kuinka pitkiin aikoihin, VVM:n / Kok-Hetemäen ym äärioikeiston, valtion varojen väärinkäyttöä, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen. Näistä valtion veloista, eivät Hilloahot EK-medioissa, puhu eivätkä pukise.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   Kuinka paljon ja kuinka pitkään, verovaroja on vuodettu, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, upporikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden pörssikeinotteluun veroparatiiseissa, voiton maksimointiin ja osinkojen jakoon - Suomen kansalaisten ja valtion kustannuksella ?

   VTV ei ole valvonut, millään tavalla VVM:n valtion varojen väärinkäyttöä, Kok-Hetemäki on nähty ylimielisenä EK-medioissa, naureskelemassa veroparatiisi-Ollilan kanssa, Lintilöineen ja Sipilöineen, olisi korkea aika Suomen kansan saada tiedonvälitystä ja vastauksia.

   Satoja ja vuosien mittaan tuhansia miljardeja euroja, on käytännössä lahjoitettu tuhkana tuuleen veroparatiisiyrityksille ja sama meno jatkuu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   Ei riitä veroparatiisi-hävittäjien "viivästyttäminen", ne pitää perua täysin ja kokonaan, suuruudenhulluina, tarpeettomina ja Suomen valtiolle / kansalaisille kestämättöminä veroparatiisirikoksina.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912476/hilloahot-lisaamassa-valtion-velkaa-veroparatiisihavittajilla-ja-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuonnilla

   Ja huom. ex-äärioikeistohallitusta ei ollut yksikään Suomen kansalainen, koskaan missään demokraattisissa vaaleissa äänestänyt, joten se ja sen päätökset, ja suunnitelmat, eivät ole laillisia, jo siksikin ne tulee perua.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   VTV:n Yli-Viikarin kuprut, ovat tutkinnassa, ettei isompia korruption ja äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, systemaattista vuosikymmenet jo jatkunutta, massiivisten tulojensiirtojen tekemistä, Kok-Hetemäen ym välityksellä, VVM:stä tutkittaisi.

   https://yle.fi/uutiset/3-11892227

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

   AKTIIVILEIKKURIT surisevat jo oppositio-äärioikeiston tavoitteena, oman kansan syväkyykyttäminen, veroparatiisiyrityksien jättirahoituksilla ja ulkomaisella halpatyövoimalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912476/hilloahot-lisaamassa-valtion-velkaa-veroparatiisihavittajilla-ja-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuonnilla

  • Anonyymi

   On ihan liika pitkiä juttuja ja sitaatteja. Hitsisiti linkkejä.

   Ei noi tollaiset täällä, tällä alustalla ja tällä lukijakunnalla mene läpi. Ittekään en viitsi lukea ja linkkejä aukoa.

  • Anonyymi

   Lukutaidottomuus lisääntyy äärioikeistosairauden myötä - otamme osaa.

   Ruotsissa poliisi tutkii jo veroparatiisiyrityksien, valtion varojen ryöstöä - eli Veroparatiisi-Attendo on siellä jo syytteissä.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/attendo-fallet-overlamnat-till-polis

   Suomessa EK-mediat kusisukassa, ettei vaan Veroparatiisi-soteyritykset joutuisi syytteisiin, kuten olisi kuulunut, jo aikoja sitten.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

   Suomessa poliisiorganisaation äärioikeistolaisuus, osaltaa estää, isoimpien talousrikosten, korruption, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden tutkintoja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213362/iltalehti-ihmettelee-itsestaanselvyyksia---pelttari-jatti-tyonsa-tekematta

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

   Veroparatiisi-Attendo-Mehiläinen-Terveystalot jne, ovat tehneet vielä isommat ryöstöt, Suomen valtion eli kansalaisten varoihin, Suomessa ei vain löydy edes siviilirohkeutta viranomaisilta, alkaa syyttämään veroparatiisirikollisuutta, kuten olisi jo kiireesti tehtävä.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-massapostaus alkoi heti, kun Suomen kansalaiset vaativat, veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen laittamista.

   Ruotsissa poliisi tutkii jo, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, Veroparatiisi-Attendo on jo rikossyytteissä Ruotsissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16926599/veroparatiisi-attendon-tapaus-menee-poliisille-rikostutkintaan-ruotsissa-!!!#comment-107955947

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-hotelliketju-Scandicin johto sai 11 miljoonaa euroa ja erotti suuren määrän työntekijöitä, Ruotsissa uutisoidaan.

   https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/0K5Q60/rejalt-lonelyft-for-scandics-vd--mitt-i-coronakrisen

   Sama meno kaikilla veroparatiisiyrityksillä, valtion tuet ja verohelpotukset otetaan, suoraan veroparatiisi-pörssikeinotteluun ja sen jälkeen erotetaan työntekijät ja/ tai tuodaan ulkomaista halpatyövoimaa, kotimaisten tilalle.

   Suomen valtio käytännössä rahoittaa, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta ja sen toiminnan tulee loppua.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-sote on laiton, se on Suomen perustuslain ja kansalaisten puuttuvien perustuslaillisten oikeuksien vastainen. Perustuslakivaliokunta syyllistyy vakaviin rikoksiin, jos se korruptiopäättäjien kanssa, yrittää pakottaa kansalaisten oikeusturvan puuttumiseen päälle, Veroparatiisi-sotea. Rikollista toimintaa ei saa hyväksyä, vaadimme poliisitutkintoja perustuslaki-valiokuntaan, oikeuskansleri erotettava, veroparatiisi-sote kaadettava välittömäisti.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

  • Anonyymi

   Vieläkään emme ole saaneet vastauksia, että kuinka pitkään, ja kauanko ja kuinka monen tuhannen miljardin euron edestä, VTV on jättänyt valvomatta, VVM:n valtion varojen väärinkäyttöä ja vuotamista veroparatiisi-pörssiyrityksille, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, minkään tahon valvomatta ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Suomen on irtisanottava, laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomen kansalaisille vahingollinen "isäntämaasopimus" jenkkien hyökkkäysliiton kanssa ja peruttava veroparatiisi-hävittäjähankkeet.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-äärioikeiston pahviporvariston, feikki-demokratia-käsitys, vaarantaa Suomen kansalaiset ja vain lisää Venäjän ja Putinin valtaa.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/svt-s-korrespondent-eu-s-sanktioner-ger-ryssland-det-totala-inflytandet

   Ei voi viedä itään, Valko-Venäjälle, Venäjälle ja Kiinaan sitä, mikä ei ensin toteudu aidosti Suomessa, eli kansalaisten perusoikeuksia, demokratiaa, oikeusvaltion tunnusmerkkejä, jotka puuttuvat Suomessa, koko ajan useammalta kansalaiselta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

   Veroparatiisi-sote on kaadettava, täysin ja kokonaan. Samoin rikkaiden EU-valtioiden tukipaketti ja veroparatiisi-hävittäjähanke on peruttava, miljardeja tarvitaan ison köyhyysongelman korjaamiseen Suomessa, aidon demokratian tunnusmerkkien palauttamiseen, kansalaisten perusoikeuksien toteuttamiseen 2021-luvulle.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Vaadimme isojen korruptio-talousrikos-veroparatiisivuotojen, systemaattiset tuhansien miljardien eurojen veroparatiisivuodot, isoihin tutkintoihin. Yli-Viikarin meikkipussin penkominen ja Marinin aamiaisten, ei ole sitä laajaa isojen talousrikosten, korruption ja äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisi-pörssirikollisuuden tutkintaa, jota poliisilta, Krp:lta ja supolta, jo Suomen lakien mukaan edellytetään, tulosvastuuta.

  • Anonyymi

   KEPUn Matti Vanhanen marssitettiin porrvareiden (ek, kako) bulvaaniksi hallitukseen. Vanhanen jakoi suomen kansan piikkiin otetut LAMA-tuet ek-mafialle !

  • Anonyymi

   ÄärioikeistoKeskustan kuntavaalimainonta, näytetään hoidettava EK-Yle:n välityksellä. Mitään riippumatonta, saati asiallista tiedonvälitystä, ei verovaroin ylläpidettävästä äärioikeisto-Yle:stä enää ole saatavissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   ÄärioikeistoKepujen eduskuntavaalilupaukset, köyhyyteen pakotetuille 800€/kk orjuuseläkeläisille: " Useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - jotka ovat pahasti miinuksella, eivät näy tiedotusvälineissä, pelkkää vaalimainontaa ja sitäkin häikäilemättömästi. Kieltäytykää äänestämästä, petetyt sairaus-kansaneläkeläiset.

   Ja mitä PetosPersliike-eilinenKok:n Äärioikeisto-Veroparatiisi-populistiporvareihin tulee, ne näyttävät luottavan väkivaltaan ja hyökkäyksiin aitoa demokratiaa ja kansalaisten perusoikeuksia vastaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

   Hillokeisareiden suunnitelmat, lisätä ulkomaisen halpatyövoiman tuontia NELINKERTAISESTI ja vielä maksattaa ulkomaalaisen työvoiman palkat valtiolla, veroparatiisiyrityksille, ovat röyhkeydessään ja perustuslain vastaisuudessaan järkyttäviä. Suomen omaa kansaa on työttöminä ja syrjäytettyinä, 800€/kk orjuuseläkeläiset heitteillä, ilman aitoa oikeusturvaa - Hilloahojen ahneudelle laitettava rajat kuntavaaleissa, olkaa mieluummin äänestämättä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

  • Anonyymi

   Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, tulee olemaan iso kansanliike Suomessa, kun korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän poliitikot, ym päättäjät, eivät pidä lupauksiaan, esim. 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   800€/kk orjuuseläkeläiset ovat IHMISKAUPAN välineinä Suomessa, mitään aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia ei enää ole.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

  • Anonyymi

   Kaikki poliitikot ja päättäjät ovat korruptiossa - äänestämättä jättäminen, jo kuntavaaleissa, on ainut keino viestittää korruptiopäättäjille, ettemme hyväksy heidän valtion varojen käyttämisiä, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoille ja niiden pörssiyrityksien voiton maksimointiin ja osinkojen jakoon verokeitaissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

  • Anonyymi

   Äärioikeistolaisuus poliisiorganisaatiossa, on tähän mennessä estänyt, isoimpien talousrikosten tutkintoja ministeriöissä, eduskunnassa ym valtaakäyttävien tahojen keskuudessa, tuleeko siihen nyt muutos, vai jäädänkö meikkipussi-aamupuuro-tasolle, eikä edelleenkään kosketa, niihin todellisiin, isoimpiin talousrikoksiin, tuhansiin miljardeihin euroihin, joita Valtiovarainministeriöstä, on vuosikymmenten aikana, vuodettu suoraan veroparatiisi-pörssiyrityksille, voiton maksimointiin ja osinkojen jakoon veroparatiiseissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16972496/meikkipussilla-ja-aamupuurolla-aarioikeisto-peittaa-isoimpia-talousrikoksia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   Vaadimme isoimpien talousrikos-veroparatiisi-vuototutkintojen, aloittamista Valtiovarainministeriössä, kaikki vuosikymmenet jatketut, valtavat veroparatiisivuotamiset avoimiksi ja julkisuuteen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Jos haluatte ja lapsenne, syödä leipää tulevaisuudessakin, pysytelkää mahdollisimman kaukana, äärioikeiston populistiporvari-PetosPersliikeKok-eilisten viha-väkivaltaliikkeestä, boikotoikaa niitä kuntavaaleissa, älkää antako painostaa, tai korruptoida itseänne, pahviäärioikeiston sekasortoon ja kaaokseen. AKTIIVILEIKKURIT olivat pientä, siihen verrattuna, mitä ne aikovat.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

  • Anonyymi

   Jos haluatte ja lapsenne, syödä leipää tulevaisuudessakin, on syytä pysytellä mahdollisimman kaukana, Veroparatiisi-PetosPersliikeKok-Eilisten, vihan ja väkivallan vellonnasta, jota ne yhteiskuntaan levittävät, kuin mätää ja ruttoa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   "Paikallinen sopiminen", jota PetosPersliikeKok-Eilisten, kansalta varastetuilla rahoilla, yli 7000€/kk tienaavat Hillokeisarit, ahnehtivat, tarkoittaa käytännössä kovia leikkauksia kaikilta pieni- ja keskituloisilta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   Tulee nälkä ihmisille, jos populistiporvareiden Hilloahojen valheita tottelee ja nöyristelee rasismikorttia, jolla PetosPersliikeKok-Eiliset, ovat moninkertaistamassa ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, veroparatiisiyrityksilleen - että se siitä "paikallisesta sopimisesta".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968525/nuoret-eivat-ole-niin-tyhmia-etta-aanestaisivat-pahviaarioikeiston-hilloahoja

  • Anonyymi

   Ovatko korruptio-vallankäyttäjien ja VVM:n salaisuudet, niitä "valtiosalaisuuksia", jotka eivät kestä tarkastelua, edes vakoilun osalta. Onko valtaakäyttävissä tahoissa, vieraille valloille "töitä tekeviä" ja siksi Suomi on muka vakoilun ulkopuolella. Naurettavaa ja kertoo räikeästä korruptiosta, kansan- ja maanpetoksista, valtaakäyttävien tahojen keskuudessa.

  • Anonyymi

   Kaikki muutkin kansanedustajien, ministerien ja valtion virkamiesten, ym valtaakäyttävien tahojen edut ja korruptio, valtion varojen vuotaminen veroparatiiseihin, äärioikeiston pörssikeinottelijoille - on tutkittava nyt, kun tehtävään lopulta päästään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Näpertely meikkipussien ja aamupuurojen kanssa, on isompien talousrikosten, systemaattisen, kymmeniä vuosia jatkuneen, valtion eli kansalaisten varojen käyttämisen, veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden käteiskassana, peittelyä, eli jäävuoren pintaraapaisu.

  • Anonyymi

   Vuosikymmenten valtavat veroparatiisiuvodot VVM:n kautta, alkaen VeroparatiisiNiinistön valtiovarainministeriydestä, eikä yhtään isoimpien talousrikosten, korruption tutkintoja, äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, PetosPersKokliike-Eiliset, ovat vuotaneet Suomen valtion ja kansalaisten varat veroparatiisi-pörssikeinottelijoille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   VeroparatiisiNiinistön Dubain reissuja, voisi joku taho vähän valottaa, ja yhteyksiä "business finland" "Air finland", Nuorisosäätiö, ties mihin äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen.

  • Anonyymi
   UUSI

   Poliisiorganisaatio selkeästi suojelee, niitä isoimpia korruption, ja äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden mahdollistajia ja tekijöitä, jotka lähes poikkeuksetta ovat miehiä - eli äärioikeistoradikalismia ja misogyniaa, on ilmiselvästi poliisiorganisaatiossa nähtävissä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   Misogynia ja poliisien äärioikealle radikalisoituminen, on aito vakava ongelma Suomessa.

   https://yle.fi/uutiset/3-11892227

   Se ei vaan ole oikein, että Jormat, Jyrkit, Juhanit, Saulit, Juhat ja Matit, pääsevät jatkuvasti, kuin koirat veräjistä, mitä tulee korruption ja äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, virkarikosten tutkimiseen eduskunnassa, ministeriöissä ym vallankäyttäjien keskuudessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Tuhansia miljardeja euroja, vaiko vielä enemmän, on vuosikymmenten aikana, vuodettu VVM:n kautta, mm. Kok-Hetemäen ja Kok-Vartiaisen toimiessa vuotojen mahdollistajina, alkaen VeroparatiisiNiinistön valtiovarainministerinä olosta, jolloin täysin tarpeettomasti, laskelmoidusti teetti kovat leikkaukset, silloisilta työttömiltä, syrjäytetyiltä ym köyhyyteen pakotetuilta,aiheuttaen vuosikymmennet kestävän ja koko ajan pahenevan köyhyysongelman, eriarvoistamisen, joka vain pahenee koko ajan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

   Poliisiorganisaatio tutkintaan äärioikeistoradikalismista, veroparatiisi-pörssikeinottelija-korruption suojelemisesta ja misogyniasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   9420
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   53
   980
  3. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   888
  4. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   862
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   61
   755
  Aihe