Jokaiselle on oma isänmaa, jossa hänen tulisi tulla toimeen omalla äidinkielellä?

Ja rauha laskeutui eduskuntaan - kansan valitseman edustaja Turtiaisen edelleenkään käyttämättä maskia, suojaksi muilta | suojaksi muille?
.
YLE: "Eduskunta ei nuhtele Ano Turtiaista maskipakkoviestistä, puhemies kiitti Turtiaisen vastinetta: "Toi esille, ettei ole uhka muille edustajille, ja se oli hyvä asia""
.

Case Ano Turtiainen viehättää varmasti monia suomalaisia ja tässä tarkastelussa kohtaavat biologinen evoluutio, ihmisen oma pärjääminen - ilman ulkoista holhousta ja ennen kaikkea stoalainen näkemys selviytymisestä - apuvälinein ja | tai ilman!

Ano lienee vahvasti reviiripuolustaja, joka on myös perussuomalaisten yksi pyhimmistä tavoitteista, siis suojata kaikin keinoin Suomi kantasuomalaisille.

Turtiainen edustanee perussuomalaisten laitaa - sen luonnonvalinnan näkökulmasta. Vahva pärjää - ja heikko sortuu elontiellä. Omista pidetään huolta ja inhimillisyyttä jaetaan vasta sitten, kun omat on turvattu - näinkö?

Tosin Turtiainen ei edusta enää virallisesti PS-puoluetta, mutta hänellä on varmasti edelleen siellä oma kannattajakunta, kuten oli loppuun saakka periaatteen suomalaisella Tony Halmeella. Btw. Tony oli se tapaus, joka nosti jo politiikasta kadonneen Timo Soinin lentoon - jytkyille, kunnes omat purivat ja sininen jäätyi. Kenttä oli puhunut tai vennamolaisittain: "kyllä kansa tietää".

Turtiainen on oman lajinsa rehellinen ilmiö, jonka suorat puheet eivät ole sitä kauneinta huomaavaisuutta

Tiukimmat evolutionistit saattavat nyökytellä päätään Anon jutuille, sillä luonto on se ainoa tae, joka lopulta ylläpitää hengen pitimet mahdollisina.

Tässä mallissa heikolle (varsinkaan muualta tulleille?) ei ole sijaa .. se miten Turtiaisen politiikka tulisi toimeen omillaan, jää nähtäväksi, sillä nykyinen ihmiskeskeinen yhteiskunta on luonut näitä inhimillisiä elementtejä huolehtimaan kaikista - tavallansa, vaikka tulo- ja onnellisuuserot ovat jo revenneet - laidoilleen.

Miten Turtiainen suhtautuu maskittomuudessaan vastuunkantoon yhteiskuntajärjestelmiä kohtaan, on monin osin tuntematonta ajatuskulun maastoa.

Kuinka rehellinen oikean poliitikon - kansanpalvelijan pitää olla; joko yhteiskunnalle, yksilöille vai vain äänestäjilleen

Uskoisin Turtiaisen tunnistavan omansa ja äänestäjänsä. Sanotaankin, että kansanedustajan palkan maksaa juuri häntä äänestänyt kansa.

Turtiainen ei ole luonut uhkaa - edes ennen tunnustustaan

Ano vain käytti omiensa kieltä - vihjailuin, joihin joskus tarvitaan reipasta mielikuvitusta niiden tunnistamiseen - varsinkin 'herkkähipiäisiltä', joille yhteenkuuluvuus, tasa-arvo, huolehtiminen ja huomaavaisuus ovat itsestään selvyyksiä.

Taistelijat ovat aina olleet erikseen ja nuo ominaisuudet saattavat esiintyä tietyissä piireissä, joissa varsinkin miehelle - siis urokselle on luotu omat tehtävät.

Haluaisin esittää edustaja Turtiaiselle kysymyksen lauseesta, joka riisuu rasismin ja tuottaa tilalle evoluution vuosisatamiljoonaisen reviirien puolustamisen ja elon kuin olon omiensa luona:

"Maailmassa on jokaiselle juuri se oikea isänmaa, jossa hänen tulisi tulla toimeen omalla äidinkielellään"

Tämä saattaisi herkistää laajankin keskustelun, ilman minkäänlaista rasismia, vain tunnistettavan tunnustuksen, että jokainen on oman laulunsa arvoinen - uskovaisesta tiukimpaan materialistiin ja/tai vahvasta omillaan toimeentulevasta viimeiseen apua tarvitsevaan - inhimillisyyden nimessä.

Maskin pitäminen on merkki muita arvostavasta huomaavaisuudesta, kun taas maskittomuus on merkki tunnustuksesta, että luonnonvalinta suorittaa aina lopulta oman tehtävänsä!

..
YLE-linkki ~ https://yle.fi/uutiset/3-11876167 -

...
27381

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

        Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
        Kuopio
        16
        1429
      2. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        28
        1285
      3. Minun oma kaivattuni

        Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
        Ikävä
        63
        1192
      4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        11
        1072
      5. Tervehdys!

        Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
        Turku
        65
        1026
      6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        27
        1015
      7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        9
        1003
      8. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        30
        989
      9. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        6
        981
      10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

        YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
        Varkaus
        1
        980
      Aihe