Koomajoki suupohjan paskamagneetti

Anonyymi

Miksi tämme kerätään kaikki epäsosiaalinen paskasakki kuluttamaan kunnan palveluja ja rahoja.. Mannet,narkkarit ja juopot. Omasta rtakaa on jo noita kepuloisia ihan tarpeeksi.

10

197

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jumalauta mikä ego mahdutko edes omiin housuihisi kuka helvetti sinä olet ketään tuomitsemaan kuka täällä kouhojen joella saa asustaa ja käyttää mitä haluaa olet varmaan kunnalla töissä ja onko hillotolpalla hyvin hilloa 😠

   • Anonyymi

    Tottahan tuo aloottaja kirjoittaa.


  • Anonyymi

   Eikös se magneetti oon kurikas?

  • Anonyymi

   Pökälejutut sopiikin siks just tänne

  • Anonyymi

   Kauhajoen Kaupungintalolta menee joku kunnon kansalainen hakemaan täydentävää toimeentulotukea ei saa. Kun narkkari tai juoppo menee niin kyllä saa tukea.

   • Anonyymi

    Määrittele kunnon kansalainen?


  • Anonyymi

   Iltalehdessä juuri oli juttu Kauhajoki taantuva suuruus ,ei siihen pallonpompotus auta.

  • Anonyymi

   Onko Kauhajoella vuokranantajia, jotka haalivat epäsosiaalista ainesta lahoihin taloihinsa asumaan kela-tuilla? Näitä koijareita on ollut aina. Parhaassa tapauksessa järjestetään viinat ym. tykötarpeet ja asiointipalvelu. Joskus hallussa myös vuokralaisen pankkikortti. Jos näitä vuokranantajia on paljon, syntyy epäsosiaalisen aineksen kohtuuton sisäänmuuttoliike.

   • Anonyymi

    Hei. Vuokranantaja minulla on parhampia kokemuksia kelan-tuilla asuneista kaikki ovat aina maksaneet vuokransa samaa ei voi sanoa töissä käyvistä monelle on pitänyt häädöt antaa kun eivät ole vuokraa maksaneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hei. Vuokranantaja minulla on parhampia kokemuksia kelan-tuilla asuneista kaikki ovat aina maksaneet vuokransa samaa ei voi sanoa töissä käyvistä monelle on pitänyt häädöt antaa kun eivät ole vuokraa maksaneet.

    Tässä arvosteltiinkin vuokranantajia, ei vuokralaisia. Jos haalitaan samalle alueelle paljon Kelan tuilla eläviä, kunnan menot kasvaa ja ongelmat lisääntyy.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   12610
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4739
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   290
   4487
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   89
   3916
  5. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   101
   2645
  Aihe