Eikö marin kunnioita Niinistöä? Setä PSarkadia miettii

Anonyymi

26

51

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   SatuSetä saa ihan rauhassa miettiä puuta heinää:

   1.5 Is/ kommentti Haapalan blogiin
   Haapala on koko Marinin hallituskauden spekuloinut verkostonsa "varmoihin tietoihin" perustuen jo kymmeniä kertoja mm. hallituksen kaatumista. Tämä jos mikä osoittaa, etteivät hänen saamansa tiedot ole pitäneet paikkaansa ja hänen arvionsa ovat t valovuoden päässä asian ytimestä. Haapalalla on kirjoitustensa perusteella selkeä agenda. Se ei ole journalistiikan peruspilareihin perustuvaa objektiivisen tiedon jakamista ja asiallista kritiikkiä vaan yksipuolista opposition (kokoomus) arvojen esilletuomista ja pelkkien epäkohtien etsimistä nykyisen hallituksen toimista.

   • Anonyymi

    ehdokkaana saisi 50000 ääntä?


  • Anonyymi

   Sanna on PM. Pimittäjä Marin.

  • Anonyymi

   Otetaan vapun kunniaksi Sanna Marinin alkupaukku ”Velkaa ja vippileipiä”.

  • Anonyymi

   Setä Arkadia on täysin oikeassa. Marin on useampia kertoja astunut presidentin vastuualueelle sekä suosii kaikenlaisia korruptioita esikuvansa Kiurun (SDP) tapaan.

   Marinilla on noussut valta päähän, vaikka pääministerin pitää tarkastella asioita kokonaisuuden holistisesta näkökulmasta avoimella demokratialla eikä lobbaamalla ja salaamalla. Marin elää jo EU-liittovaltiossa eli aikaansa edellä, sillä nyt ollaan vasta valtioliitossa.

   • Eihän sosialisti voi kunnioittaa muita kuin toisia sosialistyeja sillä vain sosialisti voi olla oikeassa! Kysykää vaikka KGB agentti Putinilta!


   • Anonyymi

    Marinilla on valta tässä maassa! Näin se demokratia toimii, että enemmistön tuella saa poliittisen vallan.


   • Anonyymi

    Perusteetonta räksytystä.


   • Anonyymi
    Extyökkäri kirjoitti:

    Eihän sosialisti voi kunnioittaa muita kuin toisia sosialistyeja sillä vain sosialisti voi olla oikeassa! Kysykää vaikka KGB agentti Putinilta!

    HEH HEE !!

    Teit itsestäsi taas ihan täyden pellen. :-))

    Vai on Vladimir Putin sinun mielestäsi jo sosialisti.
    Todellisuudessa Vladimir Putin on vankka riistokapitalisti joka toimii kapitalismissa täysin markkinatalouden opein.


   • Anonyymi kirjoitti:

    HEH HEE !!

    Teit itsestäsi taas ihan täyden pellen. :-))

    Vai on Vladimir Putin sinun mielestäsi jo sosialisti.
    Todellisuudessa Vladimir Putin on vankka riistokapitalisti joka toimii kapitalismissa täysin markkinatalouden opein.

    Putlerin ei ole luopunut kommunismistaan vaikka niin näytteleekin tapahtuneen. Kalsarimyrkyttäjäksi ei kelpaa kunnon porvarillinen johtaja vaan piilokomuloinen!

    Putlerin (Putin + Hitler + Stalin) on KGB:n kouluttama eikä enää vanhoilla päivillään opi uusille tavoilla, se on vissiä se!

    Jos Putlerin olisi kunnon kapitalisti ei olisi Ktimin valtauista, ei olisi sotaa Itä-Ukrainassa, ei olisi ollut sitä Georgiankaan rettelöintiä saatikka matkustajakoneen alasampumista tai kilpailijoiden murhia! Vain piiloproletaari alkaa kalsarimyrkyttäjäksi!


  • Anonyymi

   Se on Niinistö joka tässä kokeilee valtansa rajoja. Suomessa on jo lähdetty linjalle, jossa kaikki valta siirtyy pääministerille. Prosessi hieman kesken ja Niinistöä asia harmittaa, kun ei ole enää valtaa. Parlamentarismi ei tarvitse kahta pomoa.

   Niinistön iso virhe oli kyseenalaistaa Marinin kyvyt hoitaa korona-epidemiaa. Marin hoiti sen esimerkillisesti ja presidentille ei ollut mitään tarvetta.

   Pitää muistaa, että Niinistö ei ole mikään jumala, vaan ihan pesunkestävä kokoomuslainen.

  • Anonyymi

   Sanna Bobrikov ei ketään kunnioita, hänhän sanoi ei hän sitten ketään kuuntele eikä vastaa kenenkään kysymyksiin, tekee niinkuin itse haluaa ja päättää.....haaa....haaaa.

  • Anonyymi

   Haapalan "varmat lähteet" tuppaavat olemaan hänen omia aivopierujaan. Miksi keskeneräinen EU-selonteko muka pitäisi toimittaa presidentille? EU-asiat eivät kuulu presidentin toimivaltaan, ja hän saa varmasti tiedoksi selonteon, kun se valmistuu!

  • Anonyymi

   Marin epäonnistui pahasti koronan hoidossa. Kaikki kunnia kuuluu kuuliaiselle kansalle, että surkeasta johtamisesta huolimatta näinkin hyvin on selvitty.

  • Anonyymi

   Marin on tosi kokematon ministeriksi. Työkokemusta ei taida hänellä olla muusta kuin kaupan kassana työskentelystä. Lukuisilla hänen avustajillaankaan ei ole pätevyyttä mihinkään vaativaan työhön. mutta näköjään ministerin ja ministerin avustajin hommiin pääsee kuka tahansa, joka on jollakin lailla suhteilla, pyrkyryydellä politiikassa tai muuten heppoisilla avuilla kunnostautunut.

   Muihin ihan tavallisiin ja matalapalkkaisiinkin töihin vaaditaan koulutusta ja pätevyyttä, mutta ministeriksi ja hänen avustajakseen kelpaa kuka tahansa pätemätön.

   Jotta tuolla kokemuksella mikä Marinilla on, kannattaisi ottaa neuvoja vastaan viisaimmilta eikä olla noin nokkava ja vain minä itse-toimija.

   • Anonyymi

    loki


  • Anonyymi

   ???

  • Anonyymi

   Marin kunnioittaa vain itseään ja omaa valtaansa.

  • Anonyymi

   Narsistin tunnusmerkit? Vertailukohtana voi toimia 100+ narsisti Trump. Marinissa on paljon samaa, mutta ei yllä samalle tasolle.

  • Anonyymi

   Valtakunnansyyttäjä kunnioittaa poliisihallitusta. ABC kissa kävelee......

  • Anonyymi

   Niinistö kuitenkin kokoomukselainen. Eikä edusta Suomea ja suomalaisia.

   • Anonyymi

    Marin on vihervasuri, eikä edusta Suomea eikä millään lailla suomalaisia.


  • Anonyymi

   Marin vihaa kaikkia miehiä lukuunottamatta niitä, jotka ovat häntäkin tyhmempiä ja niitä ei ole kovin paljon.

  • Anonyymi

   Olen alkanut tuumata, että tämä Sanna on jotenkin vahingoittunut siellä lapsuuden sateenkaariperheessä. Jos kaksi äitiä on koko nuoruuden tarjonnut vain kehuja ja äidillistä rakkautta, niin aika vinoutunut on ollut kasvuympäristö.

   Aikuisena hän ylenkatsoo vanhempia ihmisiä ja kantaa jotain epämääräistä kaunaa miehiä kohtaan. Narsismistakin puhutaan.

   • Anonyymi

    Ehkä tuo tuumailu ei sovi sinulle. ;)


  • Anonyymi

   Sauli pakottaa debattiin

   kokoomus painostaa tyhjää ahhahahhahahah

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6796
  Aihe