Poliisin 'resurssit' eivät millään riitä tavallisen hälytyksen mukaisiin toimiin mm. Helsingissä!

Anonyymi

Mutta NYT EI OLE OLLUT RESURSSIPULAA he itse ovat n. 20-30 henkilön voimin olleet hajottamassa kansan Vapun viettäjiä kun nämä 6-10 hengen ryhmässä tai useammassa Helsingin kaduilla ja toreilla liikkuneet tavalliset ihmiset ovat muodostaneet näille taas "suuren uhan ja riskin levittää koronaa"... vai mikä lienee tämän poliisivoimien harjoituksen syy "täyden työllistymisen" ja motiivi poliisilla on ollut!?
Vaikea ymmärtää mikä niitä liikuttaa jos näillä ryhmillä on esim. vajaa- vai sanoisiko -älyinen päällikkö / esimies kulloinkin sieltä vit*umaisemmasta päästä komentamassa heitä mitä älyttömämpiin tehtäviin!

Mutta samalla esim. häly-/hätäkeskuksesta (112) ei saa ns. normaalin pyynnön ja ilmoituksen kautta apua poliisista esim. uhkaaviin väkivallan ja pahoinpitelyjen ehkäisyyn lähes missään osassa kaupunkia ( H:ki esim.)!
Tai vaikka ympäristörikosten omaisiin tapauksiin kuten jatkuvan meluhaitan tai muun ympäristörikosten tarkasteluun ja todistamiseen tehtyjen havaintojen mukaan!?
No se ei tietenkään ole aina poliisin syy jos hätäkeskus aliarvioi tehdyn ilmoituksen esim. tarpeettomaksi tms.!?
Mutta ne asiat ja pyynnöt ovat sovittua käytäntöä, joten molemmat yhtä syyllisiä ettei lain mukaiset avun pyynnöt toteudu!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Poliisi otti noin 50 henkilöä kiinni korona­rajoituksia vastustaneessa mielen­osoituksessa
   Poliisi määräsi Finlandia-talon eteen kokoontuneen mielenosoituksen hajotettavaksi.
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007953021.html --
   Poliisi otti 60 henkilöä kiinni koronarajoituksia vastustaneessa mielenosoituksessa Helsingissä, tiedottaa Helsingin poliisilaitos.

   Komisario Jarmo Heinonen kertoo, että yhden henkilön epäillään syyllistyneen poliisin väkivaltaiseen vastustamiseen. Muut kiinniotetut henkilöt saavat sakon niskoittelusta poliisia vastaan.

   Finlandia-talon eteen kokoontui mielenosoittajia lauantaina iltapäivällä kahden aikaan.

   Mielenosoitus oli voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vastainen. Poliisi alkoi kahden jälkeen hajottaa mielenosoitusta, joka siirtyi ensin Finlandia-talon edestä viereiselle Kansalaistorille.
   ???
   Jokaiselle poliisille siis paikalla oma talutettava?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   6002
  Aihe