Suomeen sama laki

Anonyymi

Ranskassa sotilaat eivät saa politikoida.

Ranskassa joukko upseereita varoittaa sisällissodasta, jos maahanmuuttajalähiöitä ja "islamismia" ei saada kuriin

Asevoimien komentajan mukaan kaikki avoimen kirjeen allekirjoittaneet saavat rangaistuksen, koska sotilaiden tehtävä ei ole arvostella valtiovaltaa.

Molo ja muutama muu Puijon potkukelkkapataljonan mies saisi keskittyä töittensä hoitamiseen.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olihan tuo melkoinen veto sisäpolitiikkaan Ranskan armeijan upseereilta vaikka oikeassa olivatkin mutta Ranskalla on siirtomaaisäntinä sama ongelma kuin Englannilla ja USAlla joiden siirtomaista valuu siirtolaisia isäntämaihinsa jota vielä pahentaa niiden kuuluminen NATOon jonka sodat tuo sotapakolaisia ja aiheuttaa terrorimia NATOmaissa vaikka ne on tukeneet teroja. Harvoin Suomessa on sisäpolitiikkaan vakiupseerit puuttuneet mutta ulkopolitiikkaan puuttuvat joka päivä puolustusministeriön välityksellä hyvässä ja pahassa.

  • Anonyymi

   Tiltut saavat suorittaa ostoksensa vain venäläisestä lähikaupasta

   Ve­nä­jäl­lä joka viides elin­tar­vi­ke on muuta kuin eti­ke­tis­sä lukee – mai­dos­ta on löy­det­ty kipsiä ja tärk­ke­lys­tä
   Venäläisten ostovoima alentunut jo viitenä vuonna peräkkäin. Se painaa ruoan laatua alas.

   Kun rahaa ei ole kunnollisiin raaka-aineisiin, ruokateollisuus tuottaa elintarvikkeita, joihin ihmisten rahat riittävät. Se asettaa ruokateollisuuden kekseliäisyyden ja moraalin suurelle koetukselle.

   Noin 20 prosenttia venäläisistä elintarvikkeista sisältää muuta kuin luvataan. Näin arvioi valtion kuluttajatuotteiden laatua valvovan Rosselkhoznadzorin johtaja Sergei Dankvert ruoka-alan kokouksessa lokakuussa.

   Makkarassa nahkaa ja jänteitä
   Yksityinen tutkimuslaitos Roscontrol puolestaan sai selville, että 27 makkaramerkistä 23 oli väärennetty jollakin tavalla. Täyteaineina oli käytetty muun muassa sian ja kanan nahkaa sekä jänteitä, sorkkia ja aivoja. Sianmakkaroissa oli myös halvempaa kanan lihaa ilman merkintää siitä.

   • Anonyymi

    Jopa EUssa on väärennettyjä elintarvikkeita jotka on muuta kuin mitä tuoteselosteessa sanotaan ja harva se viikko Suomessakin vedetään joku elintarvike myynnistä sen myrkyllisyyden takia.


  • Anonyymi

   Sotilaat eivät politikoi. PISTE!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   26
   3485
  Aihe