Miksi Jumala valitsi Israelin

VIDEO, JOKA TEKEE SELVÄKSI, MIKSI JUMALA VALITSI ISRAELIN MAAN OMAKSEEN
Israelin maan kauneus on aivan henkeäsalpaava. Näin upealle maalle ei ole sanoja. Lintujen silmänäkymä on hämmästyttävän kunnioitusta herättävä.
https://www.israelunwired.com/if-you-ever-wondered-why-god…/
Maa
Jumalan valitsemaa maata kutsutaan Israeliksi. Se ulottuu etelän autiomaasta pohjoisen vihreille vuorille. Maisemia on niin monenlaisia. Se tekee siitä niin kauniin henkeäsalpaavan ja vierailun arvoisen. Järvien ja jokien läpi virtaava vesi on ihastuttavaa katsoa sitä sekä kuunnella vesiputouksia. Paikka on rauhallinen. On ihme, miten autiomaassa on niin paljon lähteitä ja pieniä järviä. Kun istut siellä katsomassa vettä, minusta tuntuu, että se on ehdottomasti jotain, josta olla kiitollinen.
Autiomaa on niin hiljainen paikka, niin rauhallinen, että voit eksyä ajatuksiisi. Kaupungissa sinulla ei ole iloa katsoa ylös ja nähdä tähtiä. Aina on saasteita tai valoja, jotka vaikeuttavat näkemistä. Mutta autiomaassa on yleensä aina selkeä taivas, jossa voit katsoa ylös ja nähdä tähtiä. Hiekan eri värit auttavat muokkaamaan kauneutta, joka on aavikon vuoret. Ruskean sävyjä on niin paljon, että se on kiehtovaa. Tiedätkö, kuinka monta ruskean sävyä on?
Kuollutmeri
Kuollut meri tunnetaan myös suolaisena merenä. Tämä kauneus sijaitsee Etelä-Israelissa. Kuollutmeri sijaitsee 430 metriä merenpinnan alapuolella. Se on paljon suolaisempi meri kuin meri. Tämän seurauksena meressä uivat ihmiset voivat kellua. Se on uskomaton kokemus.
Osa rei'istä, kuten videolla näkyy, tunnetaan vajoamana. Ne tapahtuvat, kun osa pinnasta romahtaa. Vajoama vaihtelee kooltaan ja jonkinlaiselta muodoltaan vähitellen tai jonkinlaiseksi yhtäkkiä. Kyllä, ne ovat melko vaarallisia, mutta ne ovat kauniin näköisiä.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei Jumala valinnut Israelia omakseen, vaan uskomusten kirjoittajat kirjoittivat niin.

   • Kyllä valitsi. Ei valinnut sen vuoksi, että oli suuri vaan että oli ja on Jumalalle mieleinen.


   • Anonyymi
    Arto777 kirjoitti:

    Kyllä valitsi. Ei valinnut sen vuoksi, että oli suuri vaan että oli ja on Jumalalle mieleinen.

    uganda olisi ollut parempi paikka zionin terroristeille,
    eurooppa olisi nyt huomattavasti rauhallisempi...


   • Anonyymi kirjoitti:

    uganda olisi ollut parempi paikka zionin terroristeille,
    eurooppa olisi nyt huomattavasti rauhallisempi...

    Oli ennen tukikohta arabiterroristeiile.


   • Anonyymi
    Arto777 kirjoitti:

    Oli ennen tukikohta arabiterroristeiile.

    zionin terroristit,
    jos olis olleet,
    niin ei olis ollut arabiterroristeja...


  • Anonyymi

   Linkkiä valintatilanteeseen jossa Jumala valitsi Israelin? Montako maata oli finaalissa?

  • Anonyymi

   Väitetystihän Jumala valitsi varsinaisesti kansan omakseen, eikä tiettyä maantieteellistä aluetta sen kauneuden mukaan. Kaldealainen pakana Aabrahamkin kutsuttiin asuessaan vielä kotimaassaan.

  • Anonyymi

   Mikään jumala ei ole valinnut israelia eikä ketään muutakaan. Ihmiset vain sanovat, että olisi, koska se uppoaa helpommin kouluttamattomiin ja yksinkertaisiin.

  • Anonyymi
   UUSI

   Arton ja muiden tolkuttomien pöpötykset eivät sen jälkeen ihmetytä, kun huomaa heidän ylistävän JUMALANSA etnonationalismia. 🤪🤣

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6187
  Aihe