IDF:N "SOTURILAULU" ANTAA MORAALISEN SYSÄYKSEN KOKO MAALLE

IDF:N "SOTURILAULU" ANTAA MORAALISEN SYSÄYKSEN KOKO MAALLE
Sinun täytyy kuulla tämä soturilaulu. Se on erilainen kuin mikään, mitä olet kuullut tai nähnyt aiemmin. Ei ihme, että israelilaiset rakastavat sitä!

https://urly.fi/22hK

Täydellinen IDF Warrior -hymni
Mikä olisikaan parempi tapa esitellä IDF:n soturilaulu kuin IDF:n taistelusotilaiden itsensä kanssa? Tämän kappaleen on kirjoittanut israelilainen yhtye nimeltä Hatikva 6.
IDF on sulatusuuni. On israelilaisia, angloja, druzeja, muslimeja, arabeja ja paljon muuta. He ovat kaikki sankareita. He vaarantavat henkensä puolustaakseen Israelin demokraattista ja juutalaista valtiota.
Laulun tarkoitus, kuten sitä laulavan yhtyeen laulaja sanoi, on osoittaa "kunnioitusta" ja "tervehtiä taistelusotilaitamme". Se on todella kaunis. Tällainen laulu antaa sotilaille vauhtia. Se antaa Israelille vauhtia. Kaikki tarvitsevat motivaatiota silloin silloin.
Israelilaiset rakastavat tätä laulua. Kuten laulaja huomautti, ajatus siitä, että IDF-sotilaamme taistelevat maamme puolesta, koskettaa jokaista sielua. Voimme kaikki samaistua, koska kaikki tuntevat jonkun Israelin armeijasta. Armeija on täynnä isiämme, äitejämme, veljiämme, siskojamme, serkkujamme, ystäviämme ja paljon muuta. Se on täynnä nuoria 18-vuotiaita, jotka omistautuvat juutalaisille.
Tämä on vain yksi niistä kappaleista, joita et saa päästäsi. Vaikka et ymmärtäisi kaikkia sanoja – tai mitä tahansa sanoja – voit saada käsityksen siitä, mitä se sanoo vain katsomalla videon ja kuuntelemalla lyöntiä ja sävelmää.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei avaudu

   • Kyllä avautuu


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   311
   3217
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   354
   2216
  Aihe