psykopaatti-psykiatri hannu lauerma ja muut maan psykopaatit.

Anonyymi

En ole minä ainakaan allekirjoittanut mitään sellaista sopimusta että jollain harhaopilla nimeltä psykiatria pidetään ja turvataan työpaikkaa jollekin hemmetin hullulle tohtorille ja hörhölle harhaoppiensa ja satujensa horisijalle, psykopaatti-psykiatri hannu lauermalle, että on hälläkin joku työpaikka jossa saa harhaopillaan ja kielikuvillaan perustellen pitää vankina ja kiusata ja kiduttaa ihmisiä, jotka vaan yhteiskunta on samalla harhaopilla vangittavaksi "hoitoon" määrännyt.

Ja muutenkin aika vastenmielistä että ensin kidutetaan ihmisiä ihan tavallisessa elämässä, ja sitten sillä perusteella että on kitunut ja kiusattu määrätään lisää kiusattavaksi. Aika äärimmäisen vastenmielistä. Perustellaan ja määrätään hullujen tohtorien kiusattavaksi. Mutta kaikkeepa ne hullut tohtorit ja narsistiset itseään pyhinä pitävät psykopaatit psykiatrit kekssii.

Ja kaikkee keksii myös maan päättäjät, verenimijöiden hyvinvointivaltion omaa turvaansa turvaavat verenimijöiden hyvinvointivaltiossa toisia kiusaamalla hyvinvoivat verenimijät.

0

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

    He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
    Maailman menoa
    523
    10982
   2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

    Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    56
    10046
   Aihe