HYVÄÄ SANANVAPAUDENPÄIVÄÄ 3.5.-21 -kansalaiset! Tässä juttua johon reagoida!

Anonyymi

https://www.uutismediat.fi/sanomalehtitieto/journalismi/sananvapaus/ _
Perustuslain turvaama sananvapaus takaa kansalaisille oikeuden ilmaista itse!
"Uutiset
LAUANTAI, 20 MAALISKUU 2021 / PUBLISHED IN ASIANTUNTIJAVIDEOT, ROKOTE -VIDEOT
Massarokotukset pandemiassa – G. Vanden Bossche
Vääränlaiset koronarokotteet ovat aiheuttamassa peruuttamattoman maailmanluokan katastrofin

Tässä todella hälyyttävä ja mieltä avartava video uusiin mRNA-rokotteisiin liittyen. Tällä videolla huippuluokan rokote-asiantuntija, vuosikymmeniä rokotekehityksessä ja maailman johtavissa rokotefirmoissa työskennellyt belgialainen Geert Vanden Bossche kertoo siitä, miten nämä uudet epäsopivat koronarokotteet suorastaan altistavat ihmisiä entistä vaarallisemmille virusvarianteille sekä avaavat ovet koko ihmiskuntaa koskettavalle todella suuren mittaluokan katastrofille ja entistä pahemmalle ja haastavammalle virusepidemialle!
Tällä videolla Bossche kertoo oman maineensa likoon laittaen sen, kuinka nämä uudet rokotteet toimivat tieteellisin faktoihin ja toimintamekanismeihin perustuen täysin toisenlaisella tavalla, kuin tätä virusta vastaan olisi tarve toimia.

Hän ottaa esille myös sen, miten tässä nykyisessä koronapandemiassa maailman päättäjät ja tiedemiehet ovat toimineet hätiköidysti suuren paineen alaisina vain parhaiden arvausten & nopeiden päätösten pohjalta sen sijaan, että he olisivat todella pysähtyneet miettimään ja katsomaan aitoja tieteellisiä tutkimuksia, todellisia realiteetteja sekä viruksen ja ihmisen puolustuskyvyn käyttäytymistä ylipäätään.
Hän heittääkin, että maailman johtavat tiedemiehet ovat toimineet tässä pandemiassa kuin “pörssikurssien seuraajat”, jotka taivastelevat ylös ja alas painuvia käppyröitä osaamatta kuitenkaan tulkita niiden toimintaa tai tulevaa käyttäytymistä sen syvällisemmin.
Hän haastaakin kaikkia tiedemiehiä perehtymään nyt tähän aiheeseen kunnolla sekä lataa pöytään sellaiset tieteelliset faktat ja päätelmät, joita maailman johtavienkaan tiedemiesten on tieteen valossa hyvin haastavaa pystyä osoittamaan vääriksi.

Tämä asiantuntija ei ole myöskään niin kuin useimmat meistä – vaan hän on myös todella valmis ottamaan nöyrästi vastuun omista sanoistaan sekä korjaamaan omaa näkemystään nykyisiin koronarokotteisiin liittyen, mikäli joku pystyy tieteen valossa todistamaan hänen näkemykset vääriksi!

Tällä hyvin koskettavalla videolla hän kertookin sydän herkistyen sen, miten koko ihmiskunnan ja meidän kaikkien tulevaisuus, meidän lastemme ja kaikkien rakkaittemme, on nyt vaakalaudalla näiden uusien koronarokotteiden myötä. Bossche kertoo, kuinka nämä uudet rokotteet käytännössä lamaannuttavat ihmisen oman immuunipuolustuksen toiminnan niiden spesifien vasta-aineiden myötä, joita ihmisessä alkaa näiden rokotteiden myötä syntymään.

Nämä täysin spesifit ja pitkäikäiset vasta-ainevariantit peittoavat ihmisen omat paljon laajemmalla skaalalla toimivat luonnolliset mukautumiskykyiset vasta-aineet ja saavat aikaan sen, että ihmisen oma puolustyskyky ei kykene enää reagoimaan tuleviin virusmuunnoksiin.
>> Näin ollen ihminen jää lopulta täysin ilman suojaa kaikkia tulevia koronavirusmutaatioita vastaan samalla, kun koko koronavirusta pusketaan Bosschen mukaan yhä vaarallisemmaksi virukseksi kaikkien vääränlaisten rokotteiden myötä kuin antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereja konsanaan!

Hän nostaakin hyvin huolestuneena esiin sen faktan, miten tämä hätiköity toiminta, jossa on Bosschen mukaan lähdetty vääräntyyppisillä rokotteilla soitellen sotaan, voi lopulta aikaansaada rokotteille vastustuskykyisen viruskannan syntymisen. Tällöin koko ihmiskunta olisi todella suuressa lirissä virusten kanssa!

Tällainen tilanne ei Bosschen mukaan ole enää lainkaan kaukana. Lisäksi hän nostaa esiin sen todella hälyttävän seikan, kuinka tällaisten vääräntyyppisten rokotteiden käyttäminen voi aikaansaada ihmisen puolustuskyvyn peruuttamattoman lamaantumisen.

Hän herätteleekin ihmisiä ymmärtämään tällä videolla sitä, kuinka rokotteiden kanssa kyse ei ole siitä, että “testataan, josko tämä toimisi ja jos ei toimi, testataan seuraavaa.”

Kyse ei ole lääkkeistä, joita lääkäri testaa vuoron perään löytääkseen kyseiseen vaivaan ja henkilöön parhaiten sopivan valmisteen.
Kyse on täysin peruuttamattomasta muutoksesta ihmisen biologiassa – yksi piikki – peruuttamaton muutos.
Nyt ei ole enää aikaa leikkiä näiden rokotteiden suhteen ja seurata silmät kiinni vain hyväuskoisena tyyliin parasta toivoen.

Nyt alkaa olla viimeiset hetket avata silmämme – tai vaihtoehtoisesti seurata sokeasti silmät ummessa oman ja läheistemme puolustuskyvyn lamaantumista ja maailmanlaajuista katastrofia.

>> Jaa siis rohkeasti tätä videota eteenpäin ja kerro kaikille, miten nämä koronarokotteet oikeasti toimivat ja minkälaiset koko ihmiskunnan mittakaavan kokoiset todelliset riskit tähän rokotepsykoosiin oikeasti sisältyy!

Alkuperäisen englannin kielisen haastattelun löydät täältä: www.youtube.com/watch?v=ZJZxiNxYLpc&ab_channel=VejonHealth

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007955282.html
   "Poliisi epäilee 18-vuotiasta kahdesta tapon yrityksestä Ruoholahdessa – uhrit alaikäisiä
   Poliisin mukaan alaikäistä puukotettiin selkään."

   ^^^
   ILMAISUN VAPAUTTA TÄMÄKIN vaikka mamuloinnin kautta?!

  • Anonyymi

   Jumala on hyvä puolustaessaan elämää.
   Jesaja: 43:6
   Vain Hän voi niin tehdä.

  • Anonyymi

   Korona päästettiin tahallaan euhun jotta sen varjolla hyväksyttäisiin laittomat tukipaketit?🙄🤨🤔

  • Anonyymi

   Kyllä nämä "rokotteet" on kehitetty ennen tätä ns. epidemiaa. Nyt tuli tilaisuus ottaa ne käyttöön valheellisin perustein.
   Ihmeellisintä tässä on, että kukaan ei ota vastuuta jos tulee epätoivottuja oireita.
   Joten vastuu kuuluu vain ja ainoastaan piikin ottaneelle.
   Auktoriteetteihin luottavat ihmiset uskovat piikin pelastavan hetkeäkään epäröimättä. Valtamedian armoilla olevat jäävät ilman totuudenmukaista tietoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   450
   8430
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   6528
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   54
   4701
  Aihe