Taavetti aloitti yksityisyrittäjänä!

Anonyymi

Taavetti aloitti vappuna uudet työt toivuttuaan vuosien laitoskierteestä. Taavetin vanha ongelma - uhkapelaaminen ja siihen liittyneet liittännäisongelmat, ovat nyt historiaa ja katse on tulevaisuudessa.

Taavetti nimittäin on aloittanut työt kiertävänä siitossonnina. Jo vapun päivänä Taavetti touhusi 4-5 suomalaisnaisen jalkovälissä aikeinaan saattaa nämä raskaaksi. Palvelu on varsin tuottoisaa Taavetille - veloittaahan hän palvelusta 400 euroa/asiakas. Taavetti pidättäytyy 5 siitoksen päivävauhdissa ja toivoo työympäristökseen mielellään hotellihuonetta. Taavetti haluaa pitää matalaa profiilia toiminnallaan eikä liiku työssään omalla autolla.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muuten toimiva liikeideamalli, mutta Taavetilta puuttuu toimintaan vaadittavat tyyppiominaisuudet kuten komeus ja kova kalu. Eiköhän Taavetille ole siellä suljetulle tehty myös vasektomia eli suku ei jatku, kuten ei muillakaan suomalaisilla kestohulluilla. Se on suojaustoimenpide viranomaisten taholta, jota ei ääneen sanota.

  • Anonyymi

   Taavetti, ei sun tuotanto riitä 5x päiväurakkaan, vaan tuotto loppuu tuolla vauhdilla jo parissa päivässä.
   Et ole mikään siementehdas, jos niin ajattelet.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4807
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4254
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2856
  Aihe