Ammattiliittojen mielenkiinto on kiinteistöbusneksissä, ei ole aikaa sopimiselle

Anonyymi

Ay-pomot ovat päässeet busineksien makuun, parempien joukkoon yritysten hallituksiin syömään katkarapuleipiä. Siinä ei enää ole aikaa työehtosopimiselle. Välillä napsautetaan sormia ja sätkynuket järjestävät lakkoja. Unohtuu siinä katkarapuleipää syödessä, että on työrauhavelvollisuuden aika. No, yksi laiton lakko sinne tänne ajattelee ay-pomo. Lakkolaisten päivärahat maksetaan lakkokassasta.

Kojamon verottomien osinkojen tuomat miljoonat pullistelevat lakkokassoissa ja ay-pomojen tilillä. Lakkokassasta riitti maksaa sähkäreille viikkojen päivärahat, vaikka kukaan ei tiennyt, miksi lakkoillaan. Laiton lakko sekin. PRO lakkoilee laittomasti, talven aikana monasti. Eikö ay-pomoilla ole muuta tekemistä. Pitäsikö ne lomauttaa, niin olisi rauhallisempaa? Tai irtisanoa, kun eihän liitot enää tee sopimuksiakaan... ?

Kiinteistöbusinesta. Osingoista kun ei maksa veroja, niin se on veronkiertoa, Harmaata taloutta. Ay-liikkeen kiinteistöbusines on harmaata taloutta.

"Liittopomot pelottelevat ihmisiä yritysten paikalisesta sopimisesta. Siis haukkuvat työntekijöitä tolloiksi. Ihmiset osaavat ottaa suuria lainoja ja rakentaa taloja ja ostaa autoja ja kesämökkejä. Ne on paljon suurempia ja vaikeampia asioita kuin joku saunalisä!!! Ei se, että ei ole käynyt luottamusmieskurssia tee ihmisestä hölmöä. Toisinpäin, ay-pomojen hölmöily ja lakkokiimaisuus ovat johtaneet liittotasojen neuvottelujen alasajoon. Hakaniemessä niitä hölmöjä taitaa olla enemmän kuin työpaikoilla.

On niin monta tapausta, kun paikallisesti on sovittu asiat kuntoon ja Hakaniemi on sanonut ei, minkä jälkeen työpaikka on suljettu. Eikös se ole hölmöä?

Mitä on Kaipola, Veitsiluoto, Neste Naantali, uusi Nesteen tehdas Hollantiin, jne jne.? Ne ovat vanhan SAK-laisen järjestelmän aiheuttamia tapahtumia. Ne ovat totta. Ne ovat totta tuhansissa kodeissa, joissa osataan ostaa asuntoja, mutta joiden asioita ajaneet ammattiliitot eivät ole osanneet hoitaa asioita."

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   kokeile sokeroituja poppareita

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   584
   13554
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   12824
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   3592
  Aihe