Kuusi vuotta intergoitumista: lopputuloksena kehitysvammaisen tasoinen elukka

Anonyymi

Eikö näille kehitysmaalaisille oikeasti kukaan kerro yhtään mitään siitä miten suomessa toimitaan ja käyttäydytään? Mihin ne kaikki kotiuttamiseen laitetut rahat oikein menevät?

Miksei näitä tällaisia tapauksia voida yksinkertaisesti karkoittaa tai laittaa vaikkapa jollekin saarelle? Eivät varmasti jääneet tämänkään kaverin perseilyt tähän.

"Kesällä 2019 kantasuomalaiset mies ja nainen istuivat rappusilla Turussa, kun entuudestaan tuntematon reilu parikymppinen lähi-itäläismies änkesi heidän väliinsä istumaan. Sitten lähi-itäläinen esitti eksentriset vaatimuksensa: hän yritti ostaa naisen viidellä oluella ”hoidettavaksi” läheisessä pusikossa.
Oli selvää, että kysymys oli seksin harrastamisesta, eikä aikeista jäänyt epäselvyyksiä jäänyt varsinkaan sen jälkeen, kun lähi-itäläinen sanoi, että ”panen sitä väkisin”.

Kun mies nousi ylös, lähi-itäläinen löi häntä nyrkillä naamaan. Mies poistui hakemaan apua läheisestä baarista, mutta samaan aikaan lähi-itäläinen raahasi ja retuutti naista hiuksista kohti pusikkoa ja puhui samalla jotakin seksin harrastamisesta.

Nainen raahautui lähi-itäläisen perässä, ja kun apua hakemassa ollut mies palasi, lähi-itäläinen löi naista viinipullolla päähän.

Sattumoisin paikalla ollut sivullinen tuli paikalle ihmettelemään tilannetta, jolloin lähi-itäläinen löi tätä kaljakassilla päähän.

Läheisestä baarista hälytettiin poliisipartio, joka saapui hetken kuluttua paikalle vain havaitakseen, että nyt lähi-itäläinen purki raivoaan heihin.

Viranomaiset kertoivat lähi-itäläiselle sekä suomeksi että englanniksi, että tämä otetaan kiinni. Alkoi armoton vastustelu. Lähi-itäläinen harasi vastaan ja potki, jolloin maahanmuuttaja jouduttiin raudoittamaan käsistä ja jaloista. Kun tämäkään ei saanut lähi-itäläistä rauhoittumaan, poliisi käytti kaasua.

Kun lähi-itäläinen löi naista pullolla päähän, tämä menetti tajuntansa, ja seuraava muistikuva oli ambulanssista. Lähi-itäläisen retuuttaessa hiuksista, päähän ja päänahkaan sattui, ja nainen menetti runsaasti hiuksia. Niitä oli ollut vielä sairaalan lattialla. Pullolla päähän lyönnistä tuli kuhmu, ja päätä särki vielä oikeudenkäynnin aikaan, vaikka tapahtumista oli kulunut jo kauan aikaa.

Poliisi kertoi oikeudessa, ettei ole 15 vuoden poliisiuransa aikana montaa kertaa kohdannut yhtä voimakasta vastarintaa.

Eksentrisesti käyttäytynyt lähi-itäläinen väitti oikeudessa, että mies ja nainen olivat pummanneet häneltä tupakkaa ja huutaneet kovasti. Esitutkinnassa hän kuitenkin myönsi kosketelleensa naista vatsasta. Lähi-itäläinen on asunut Suomessa kuusi vuotta ja osaa suomea jonkin verran. Oikeudessa hän sanoi usein sekoittavansa vatsaa ja otsaa tarkoittavat sanat.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi lähi-itäläismiehen kolmesta pahoinpitelystä, virkamiehen vastustamisesta sekä seksuaaliseen tekoon pakottamisen yrityksestä 5 kuukaudeksi vankeuteen. Tuomio on ehdollinen.

Tuomittu määrättiin maksamaan kolmelle asianomistajalle korvauksia yhteensä 2700 euroa. Asianomistajien oikeudenkäyntikulut 2864 euroa maahanmuuttaja joutuu korvaamaan valtiolle."

- Kansalainen

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Raketti-insinööri ja tulevaisuuden rakentaja.

    • Anonyymi

      Tuokaan ei tainnut osata käyttäytyä omassa kotimaassaan, niin miten hän yhtäkkiä osaisi käyttäytyä Suomessakaan.

    • Anonyymi

      hyvä tarina.aloittaja kirjoittikin sen hineosti.mistä lie kopsannut

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4974
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3267
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1405
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      74
      943
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe