Helsingin fasismi onkin RKP- lahtarifasismia ?

Anonyymi

"stasi-nettifasisteja Gestapo-valvontakameroita SS-vartijoita , rangaistuksia, kaikkii taajamiin ja Rahat EU-pankkipeleihin ja vweroparatiisit valtaan ja rikkaat kunniaan!"?

RKP nauraa täysillä- ykskää ruottalainen ei ilman asunota, tukia tai töitä!?
HERÄTKÄÄ TYÖKANSA!
suomenkieli kuuluu yleissivistykseen

natsit on aina tehneet eliitti-rkpläisten likaisentyön eli lahdanneet työväenluokkaa kuningasmielisten natsijohtajien mielenmukaan?

- natsi ei koskaan suoemssa ole työtön?

Nykyisin kapitalistin paras keksintö on ollut luoda suomen työkansalle porvarillinen henkilöllisyys (=identiteetti)- kassanhoitajat luulee olevansa porvareita ja parempaa kansaa, kun tv:ssä luodaan heille porvarillinen muotilook ja olemus- tosiasiassa porvari pitää ne halpatyövimana ilman oikeuksia vuokratyö-plantaaseillaan- esim S- ja K -ketjut- jne jne.?

samaan aikaan hallitus on 15 vuotta rääkynyt EU-pankkien määräyksestä palkkoja alas- jotta saadaan suomikansa kurjuuteen- ja rikkaat 1% vaurastuu?

Tanska, norja ja ruotsi elää hyvinvoinnissa- rantaruotsalaiset ajaa suomalaiset köyhäkansaksi- ja työväki tappelee keskenään- niinkuin isokenkäset haluaa?

pelle miljoona: "eli Pellen sanoin:
Yhdistytään
murskataan vanha valta
lopettakaa
kaduilla väkivalta"
Jos olet turhautunut ja tunnet itsesi petetyksi mutta luet vielä tätä arvostelua, silloin sinun on syytä kuunnella myös levy ennen kuin teet jotain todennäköisesti hölmömpää. "
http://www.pellemiljoona.net/a_pelko.php
https://www.youtube.com/watch?v=7eZqdT-Ak4w
http://www.shazam.com/track/94338174/yhdistytään

ANTI-SUOMITISMI ELI SUOMALAISVASTAISUUS ELÄÄ TÄYSILLÄ MM. KESKITYSLAEIRI-ASUNHTOLAT SYRJÄYTYNEILLE ASUNNOTTOMILLE- JA RUOTSDINKIELINEN MAINONTA HELSINGISÄ`

asunnot kuuluisi olla jokaisella- ja asuntola väliaikainen ratkaisu vain- nää on nyt pysyviä asuntola-asuntoja- ja rahat diakeille, sininauhoille yms. = bisnestä?-- helsinki lahtarifaistis muumirikkaille?

"ANTISUOMITISMI on suurin vaara Suoemssa-HERÄTKÄÄ
ANTISUOMITISMIonVAARA
"Antisuomitismillä tarkoitetaan suomalaisiin kansoihin, eli "rotuun" kuuluvien ihmisten vihaamista, rodullista, uskonnollista, kulttuurista, ym. näihin liittyvän halveksuntaa, vastaisuutta, vihamielisyyttä, vainoamista.

Yleensä antisuomitismillä tarkoitetaan lähinnä rodullisten, eli etnisten suomalaisten, kuin myös muidenkin suomalais-sukuisten vastaisuutta."

POLIISI TUTKIMAAN ANTISUOMITISMISIÄ LAUSUNTOJA KUTEN "suomalainen sitä, ja suomalainen tätä, jne..."
ps.
http://keskustelu.suomi24.fi/t/11384714/mita-semitismi-on

helsinki-fasismi on antisuomitismia ollut aina- vuodesta 1918- ja ennen sitä- vain venäjä antanut suomaalisille oikeuksia ? - ja itsenäisyydenkin"
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14634691/antisuomitismi-on-suurin-vaara-s...

"kaikki helsinki-fasismi- keskustelut poistettu suomi24stä!!!

näkee kuka helsinkis määrää- ja miten aivopestään kansa-

ei asuntoja vaan tukea suurrakennuksiin joihin syydetään kaupungin rahat vaikka 40000 asunnotonta - asunnontarve koko ajan- ja lisää tulee koko jaan."
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13617037/suurmoskeija-helsinkiin!

https://varisverkosto.com/2017/05/hki-6-6-fasismi-suomessa-2017-fascism-in-finland-2017/

ROTUVIHA luotu RKP-vallan taholta suomalaisten ja mamujen välille juopa- mitään todellisia ongelmia ei ole vaan rauhaa! tervetuloa mamut.!

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/70495-suomi-eroaa-eustac

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Stadin eliitti kylpee rahassa jotka kädestäsuuhun elävä muun suomen kansa on kovalla työllään tienannut veromarkoiksi tälle usein ruottiskieliselle eliitille.

   KUNTAVAALIS MUISTA että porvarit KAAPPASI vallan 1918

   Sisällissodan rauhansopimusta EI KOSKAAN TEHTY- Lahtari-valkokaarti toi sakemannit ja ruotsalaiset RKP-eliittinsä tueksi kaappaamaan vallan suomen kansalta- ja siitä lähtien tämä sama valta on suomea hallinnut ja mm. vääristänyt ja tuhonnut historiammekin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16307715/svinhuvudin-hallitus-kaappasi-vallan

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   5961
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2023
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1650
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   73
   1265
  5. 41
   1148
  Aihe