Demarit tuoneet maahan jo 100 000 maahanmuuttajaa

Anonyymi

9

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Huanosti luettu tilasto, demarit hallituksessa niin vähän aikaa kokonaisprosessin turvapaikan hakijan kannalta....

   • Anonyymi

    Tilasto kertoo touutden.


  • Anonyymi

   Kokoomuksen ja lestakepulipuolueen halpatyövoima-agendan kyllä ymmärtää, mutta miksi SDP on samaan leikkiin mukaan lähtenyt. monikaan demarien kannattaja ja äänestäjä kun ei moista duunareihin kohdistuvaa kyykytystä tpdellakaan kannata.

   Olisi kyllä mukava tietää,että miksi demarit ajavat valtion tukemien halpatyövoimamarkkinoiden luomista Suomeen..?

   Onko kyseessä pelkästään poliitikkojen keskinäinen "paremmuusleikki", jossa palkintoja ei jaeta kuin poliitikkojen kesken.

  • Anonyymi

   Jos nyt on vuosi 2021 ja edellinen oli 2019 niijn tilasto pitää paikkansa. Demareista ei aina tiedä kun niin sutkeja ovat.

   • Anonyymi

    Edellinen tietenkin 2020.


  • Anonyymi

   Kommentti poistui alta aikayksikön, muotoillaan uudelleen ettei suvakki suutu. Kävin töiden lomassa kiireellä marketista välipalaa kun ruokatunti jäi pitämättä, kaupassa liikuskeli verkkaiseen tahtiin lähi-idän suunnalta oleva perhe, isä, äiti, viisi lasta ja kuudes tulossa. Mättivät tavaraa kahteen kärryyn kiireettömästi sitä sun tätä. Mieleeni tuli vaikka mitä, jääköön nyt sanomatta, mutta sanotaan nyt lievästi, miksi minä täällä hikipäässä juoksen töiden perässä ja syön eväitä autossa.

  • Olisiko marjat pitänyt jättää pelloille ja tomaatit kasvihuoneisiin mätänemään? Oleskeluluvan saaneistahan noin joka neljäs oli ukrainalainen ja toiseksi suurin ryhmä venäläiset. Tämä viittaa kausityöläisten määriin. Siinä on myös muualta kuten Kiinasta, Vietnamista, Thaimaasta ja Filippiineiltä tulleita työperäisiä maahanmuuttajia. Kansainvälisen suojelun perusteella hakijoita oli vajaa 4000. Irakista, Somaliasta, Syyriasta ja Afganistanista tulleiden määrät ovat vähentyneet Sipilän hallituksen (Kepu-Kok-Persut) ajoista.

   • Anonyymi

    (Kepu-Kok-Persut) ajoista..
    Sillloin sytkähti liikkeelle tämä ilmiö, se on ilmiönä laantunut. Vaikea syyllistää kuten teet tätäkään hallitusta siitä. Itsekkin näin mikä kansainvaellus oli silloin, kun satuin ajelemaan Haaparannan suunnalla, ja sieltä lähtivät Suomea kohti mm paluumatkalla pitkin 4-tien varsia oli peukalokyytiläisiä heitä jotka pyrki Ouluun ja etelemmäs. Myös Kemin kohdalla sattui iso lauma heitä, jotka näytti rautatie asemalle suunnistavan. Kaikki oli pääosin nuoria salskeita miehiä näissä joukkioissa.

    Aika kummasti tuot esille, että silloin enemmän ? Kuvastaa henkistä tasoasi, se on naulattu sosialismin punalippuun. Silloin ihminen ei ole parhaimillaan. Silloin ei ole kokonaisuus hallinnassa kuten ilmi tuotkin henkisen kanttisi. Mitä maamme olisikaan kommnistien ja sosialistien komennossa ollut, osana Neuvostoliittoa, ja aiemmin SDP vaatimuksena liittyä Bolseviikki-venäjään.


  • Tuolla tilastolla ei todellisuudessa ole mitään tekemistä Suomeen muuttaneiden ihmisten määrään koska siinä kuvataan erilaisten työlupa yms HAKEMUSTEN määrää. Tuossa on mukana erilaisia jatko-oleskeluluvan hakemuksia (näiden joukossa mm. niiden Perussuomalaisten vahtivuorolla suomeen päästettyjen kymmenien tuhansien jatkohakemuksia).

   Suomessa myönnettiin 2020 Vuonna 2020 myönnettiin 20 757 ensimmäistä oleskelulupaa Suomeen, joka on n. 5000 VÄHEMMÄN kuin 2019 ja kokonaisuutena ensihakemusten määrä 2020 oli noin PUOLET siitä mitä se oli 2018.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   9212
  2. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   864
  3. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   44
   847
  4. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   824
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   60
   710
  Aihe