Vaadimme Sarkkisen erottamista. Hallituksella on kiire eläkeläisköyhyyden korjaamiseksi.

Anonyymi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015858/pekonen-toimi-tyoministerina-sote-ministerin-tehtavista-sarkkinen-jatkaa-samaa-virhetta#comment-108758019

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

Millään korruptio-eduskunnan keskinäisten, poliittisten pelien esittämisellä "sivalluksineen", eivät puoli miljoonaa, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman kansalaisten oikeusturvaa, jätetyt 800€/kk orjuuseläkeläiset elä.

Laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksiakaan, eivät ole nykyisessä hallituksessa kompensoineet, saati tehneet mitään aitoja korotuksia, päivityksiä ja korjauksia, 800€/kk orjuuseläkeläisten, puuttuvaan oikeusturvaan. Kiire tulee hallituksella, jos aikoo mitään tehdä. Ei siltä vaikuta, että edes yrittäisivät. Oululainen kovanaama, näyttää vain käskyttävän, köyhyyteen pahoinpideltyjä "leipäjonoihin", miljardeja miljardien perään, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille jakaessaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

Historian alhaisin äänestysprosentti, tulossa eduskuntavaaleissa. Sarkkinen sivuun työministerin tehtävien tekemisestä, aito sote-ministeri tilalle, joka pistää tehoja eläkeläisköyhyyden korjaamiseen välittömästi, nyt on todella jo kiire.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4200369

Rahasta 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttaminen, ei ole kiinni, vaan osaamisesta ja tahtotilasta, jota korruptoituneelta eduskunnan yksipuoluejärjestelmältä puuttuu.

Äänestämättä jättäminen eduskuntavaaleissa, alkaa olla lukkoon lyöty.

16

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hallituksen oikeistosiipikin mm. Keskusta lupasi: "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

   Vihreiden jatkuva kauna, ylimielisyys ja viha, vakavan perhe-lähisuhde-taloudellisen-fyysisen-seksuaalisen- ja henkisen väkivallan kohteita, kouluttamattomia 800€/kk orjuuseläkeläisiä kohtaan, jatkaa samaa ekoiluun naamioitua diskotanssiaan nahkahousuissa ja ruoskanheiluttamista, kuin tähänkin asti.

  • Anonyymi

   Takuueläkkeeseen tuli historiallinen 50 euron kuukausikorotus kiitos meidän erinomaisen kansanrintamahallituksen.

   Eiköhän seuraava hallitus ole Ps+Kok ja sitten alkaa vuosisadan leikkaukset jolloin turha unelmoida että takuueläkettä nostettaisiin, hyvä jos saadaan edes indeksitarkastukset täysimääräisinä.

   • Anonyymi

    Kävikö Sarkkinen kauneshoitolassa hiukset laittamassa, Valtion laskuun, kuten Yli-Viikari, jospa siitä on tullut Maan Tapa.


   • Anonyymi

    Se nolo viisikymppinen, ei riitä kompensoimaan, edes mainostamasi ex-äärioikeistohallituksen kipeitä leikkauksia, kohonneita elinkustannuksia, lisääntyneitä eriarvoistamis- ja pakkomaksuja, pääsymaksuja välttämättömiin reseptilääkkeisiin ym. Se oli kova eläkeleikkauksien jatkaminen, vain vähän kierommin ja ovelammin tehty.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16175219/elakeleikkauksien-nimi-yksipuoluejarjestelmassa-on-quotkorotusquot

    Vasemmisto ja Sdp alkavat näyttämään Rkp:ltä ja muut eduskunnan puolueet ääri-ääri-äärioikeistolta.


   • Anonyymi

    Nykyhallitus teki eläkkeisiin indeksitarkistuksen joka oli viimeksi tehty vuonna 2008 koska porvarienemmistöiset hallitukset ja eduskunnat eivät olleet sitä halunneet tehdä.


   • Anonyymi

    Koskahan ne työeläkkeet saadaan ajan tasalle ? veikkaan ettei koskaan kaikki eläkärahastot on varmaan valjastettu Eu-maksujen maksamiseen jos sattuisi ja sattuuhan se etteivät verotulot enää niihin riitä koska kansa on verotettu siniseksi.


  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

   Eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän, taktiikka on kansalaisten uhkaileminen, kiristäminen ja painostaminen, ihmiset laitetaan kamppailemaan hengistään ja valitsemaan vain huonoista vaihtoehdoista.

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

   Ei tämä ole mitään demokratiaa, saati oikeusvaltion toimintaa. Sellaisen hallituksen ja sote-ministerin, joka ei näe eikä kuule, eläkeläisköyhien hätätilaa Suomessa, eikä ole edes tietävinään heidän olemassaolostaan, vain "työlliset" merkitsevät, ei ole minkään perustuslaillisen oikeusvaltion sote-ministeri sellainen, eikä minkä demokratian normaalitila, etteivät ihmiset tule kuulluiksi, eikä heidän köyhyyteen pakottamisesta johtuvaa hätätilaa oteta vakavasti.

  • Anonyymi

   Luuliko Sarkkinen, kuten piilossa ministeriaikansa piileksinyt Pekonen, että suu kuluu, jos antaa edes olemassa-olon arvon köyhyyseläkeläisille, mainitsemalla heistä ?

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

   Tehkää valituksia EU-tuomioistuimeen te, joilla on siihen koulutus ja valta. Sitä varten teidät on koulutettu, että pitäisitte ihmisten perusoikeuksien puolta, kun eduskunta ei sitä tee.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

  • Anonyymi

   Sarkinen lausui aamutelkussa, että eriarvoisuus on vasemmistolle tärkeä juttu. Tottakai on, jos ei olis köyhiä, niin kukaan ei äänestäisi vassareita ts. pidetään köyhät edelleen keskuudessamme. Toki tuore ministerinplanttu kohta nolona yritti korjata sanojaan mutta freudilainen lipsahdus jäi mieleen.

  • Anonyymi

   Joutavaa porvariulinaa aloitus.

  • Anonyymi

   Onnea Hanna Sarkkinen. En usko hänen olevan niin näkymätön ja ammattitaidoton kuin Pekonen. Pekonen sai hyvät hankkeet tyhjän tekemisestä. Hyvä eläke ym. Edut. Jotku kyllä osaa. 🇫🇮😎❇️

  • Anonyymi

   Tiedotusvälineilläkin olisi velvollisuudet tiedottaa, miksi sote-ministerin tehtävistä Sarkkinen tekeekin työministerin tehtäviä ja vieläpä veroparatiisi-yrittäjille vastikkeettomien tukien jakamista, pitämällä 800€/kk orjuuseläkeläisiä, koronan riskiryhmiä äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa.

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4204772

   Veroparatiisiyrittäjät eivät mitään tukea tarvitse, mutta 800€/kk orjuuseläkeläisillä, koronan riskiryhmillä, jotka monet eivät voi ottaa mitään koronarokotteita, vakavaan hengenvaaraan joutumatta, on kyse todellakin hengistä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17028146/viranomaisten-on-aika-puuttua-terveyssyita-rokotteista-kieltaytyvien-solvaamiseen#comment-108910050

   Vaadimme Sarkkisen erottamista. Puolella miljoonalla, äärimmäiseen köyhyyteen jätetyllä sairaus-kansaneläkeläisillä, on Suomen perustuslainkin mukaan, oltava oikeudet sellaiseen sote-ministeriin, joka heitä puolustaisi. 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET pitäisi olla jo Suomessakin, kuten on kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa. Suomi ei ole enää aito demokratia ja oikeusvaltio.

   Kiuru ja Sarkkinen erotkaa.

  • Anonyymi

   Hallituksen pitäisi pakkokoulututtaa eläkeläiset taloudelliseen elämäntapaan.

   Samoin pitäisi estää työssäkäymättömien leveä asuminen kalliilla alueilla.

   Kulutuksesta pitäisi heti karsia edes puolet täysturhista "pakollisista" menoista

  • Anonyymi

   800€/kk orjuuseläkkeillä ei pysytä hädin tuskin hengissä, olet kieroon kasvanut PetosKokPers-äärioikeistoradikalisti, kun vihakirjoittelet puolustuskyvyttömiä köyhyyseläkeläisiä vastaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

   Käsittämätöntä miten kaiken ilmaiseksi saaneilta, ökyrikkailta perintö- ja verosuunnittelija-veroparatiisiyrittäjiltä, puuttuu ihmisyyskin, silti korruptio-eduskunta jopa sote-ministerin pestistä, jatkaa niille vastikkeettomien yritystukien lappamista verokeitaisiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

  • Anonyymi

   Työssäkäyvien selkänahasta revittävien tukiaisten maksimoimiseksi kuluttajatutkimuskeskuksen punikit väittävät sinkulta kuluvan:

   ruoka 294€/kk, vaattet, kengät, laukut 47€/kk
   tietoliikennelaitteet 14€/kk, tietoliikenneyhteydet 51€/kk
   huonekalut ja astiat 27€/kk, terveys ja hygienia 50€/kk, vapaa-aika 48€/kk

   Tosiasiassa ruokaa lukuunottamatta kuukausiraha liittää vuodeksi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Some pillastui! Martina Aitolehti ja ero Hannu-rakkaasta kuohuttaa: "Salaavat suhdetta" "Surullista"

   Seiskan uutinen Aitolehden ja Pikkaraisen erosta kuohuttaa. Spekulointia pukkaa ja jotkut jopa epäilevät, ettei pariskunta olisikaan oikeasti eronnut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   20163
  2. Niko Saarinen paljastaa julkisuuden rumat kasvot: "Koko ajan avointa riistaa ihmisten edessä..."

   Reality-tähti Saarinen saa elantonsa julkisuudesta, mutta aina elämä ei ole ruusuista. Kärkkäistä kommenteistaan tuttu mies haluaa nyt kertoa haasteis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   4216
  3. SHOKKIERO!!! Hannu antoi kenkää Martinalle

   Martina Aitolehti, 39, ja Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, ovat eronneet. Kohuttu salamasuhde ei kestänyt vuottakaan. Seiskan lähipiiristä saamien tieto
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   3542
  4. Raiskaussyytteessä oleva Hannu jäi kuin nalli kalliolle!

   Martina Aitolehti, 39, ja Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, ovat eronneet. Kohuttu salamasuhde ei kestänyt vuottakaan. Seiskan lähipiiristä saamien tieto
   Julkkikset
   31
   3367
  5. Halla-ahon pää petti

   Halla-aho toistaiseksi sairauslomalla. Taisi pää pettää lopullisesti.
   Maailman menoa
   275
   2404
  6. Mikä on kaivattusi etunimen alkukirjain?

   Jos ei tule kirjaintani, aion poistua palstalta vähin äänin. Siksi en voi sanoa omaani.
   Ikävä
   151
   1514
  7. Hannu asuu Martinan sijoitusasunossa ja ajelee myös hänen autollaan.

   Seiskalehti oli ottanut selvää asunosta ja on sama asunto jonka Martina on ostanut.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   1484
  8. Martina avautuu

   Gekkoselle. Tosi hyvin sanottu: https://gekkonen.net/martina-aitolehti-hannu-pikkarainen-18921/ Näen nyt ekaa kertaa videolla. Aika paljon muistutt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   1270
  9. Kysymys miehelle

   Onko täysin poissuljettu tai ajatuksenakin mahdottomuus että nähtäisiin vielä? Vastaa niin kuin vastaisit naiselle, jota ehkä vielä joskus ajattelet.
   Tunteet
   72
   1208
  Aihe