Teuvo Sunin räikeimmät harhaopetukset.

Anonyymi

Teuvo Sunin harhaopetukset
(Osa 5) Suni rienaukset: Jeesuksen risti, sovintotyö, Pyhän sovintoveren voima!

Sunin äärimmäisen räikeät harhat!

Tämä on osa 5 analyysien sarjassa, koskien Sunin järkyttävää eksymystä, harhoja ja räikeitä rienauksia. (Aiemmat osa 1-4, nisitä linkit tämän Aloituksen lopussa!)

Vaikka paljon on tullut nähtyä eksytyksiä ja harhaoppeja liki 50 vuoden aikana, Jeesuksen lauman lampaana . .. Sunin ”tempaukset” ja rienaukset ovat niin ”överiä” tasoa, että en olisi uskonut tällaistankin näkeväni?

Mutta ei niin pahaa, etteikö jotakin hyvää? Juuri siksi, että Suni on ”kehittynyt”(!) harhaopeissaan tämän tason ”mahdottomuuksiin” ! – totiset uskovat voivat nyt 100% todistuksella nähdä järkyttävän (Sunin) pimeyden!

Ylpeyden kasvattama pilaantunut ”hedelmä”. . .

Hän on eksynyt ja vajoamassa paholaisen suon silmäkkeeseen, eikä mikään eikä kukaan voine häntä pelastaa? Ei Jeesuskaan? Jos hän joskus kokikin jotakin hengellistä – hurmosta ehkä (?) - niin hän on itse itsensä nyt tuominnut? Suni on uppoamassa oman eksytyksensä gehennaan. Pimeys nielee hänet kuin avaruuden musta aukko, hän on pahuuden valinnut. . . Suni on julkinen, varoittava esimerkki siitä, mihin johtaa ylpeys? Hän on vuosikausia korottanut itseään
• yli kaikkien toisten Herran lampaiden
• yli kaikkien muiden kristittyjen
• yli ”terveiden” Raamatun opetusten ja oppien
• yli Jeesuksen valitsemien apostolien ( Paavali ja Pietari, jne)
• yli….?
• Ja nyt? Pahimmassa eksytyksen pohjamudassa Suni on korottanut itse Saatanakin Jeesuksen yläpuolelle, Jumalankin yläpuolelle!
• Hänen kaikissa puheissaan on nykyisin vain ”saatanaa”. . .
• Hän on täydellisesti ”paketoitunut” saat...n apostoli…

Kun joku ”paisuu” sellaisessa määrin, mikä julkisesti on Sunissa todettavissa, millainen on sellaisen loppu? Pimeyden vankina hän pakahtuu ja hukkuu pimeyteensä, lopuksi? Näin on Herra asian tiedoksi antanut. Sunin paha ”hedelmä” on kypsynyt korjuuseen. Siinä on nyt täydellinen ”näyttö”, Jumalan ratkaisupöytää varten.

Sen viimeinen pisara koskee sitä, miten Suni on noussut itseään Jumalaa vastaan. Hän on ryhtynyt rienaamaan Jeesuksen sovintotyötä, Jeesuksen Pyhän sovintoveren voimaa! Hän koettaa ”kumota” lunastuksen, ristin työn voiman!

Sunin rienaukset Jeesuksen sovintotyötä vastaan?

Terveen kristillisen uskon ainoa peruskallio on Jeesus Kristus ja Hänen sovintotyönsä Golgalla!

Kun joku eksyy niin, että alkaa koettaa ”kumota” tuota maailmanhistorian TÄRKEINTÄ asiaa, hänen ylpeä julkeutensa on samaa kuin aikanaan Lusiferin synti. Lusifer tahtoi nostaa itsensä Jumalan istuimelle, ja tässä kapinassa hänet syöstiin suojaavan Kerubin asemasta. Näin langennut enkeli muuttui paholaiseksi. Tähän samaan syntiin paholainen on Sunin vanginnut!

Raamatun tervettä oppia Sunin ”harhoja” ja valheita vastaan!

Kaikkein ”hurjimmat” väitteet Sunin korvien välistä ( ja paholaisen varastoista) ovat niin ”överiä” tasoa, että? Tässä pari esimerkkiä… (Kaikkea saastaa, mitä Sunin harhaoppien tunkiossa on, ei huoli edes lukea? Ne haisevat niin!)

• A) TeuvoSuni 22.06.2021 09:29

• ”Ristillä ja Jeesuksesta vuodattamalla verellä Saatana on sitonut kaikki syntiset ikuisesti omakseen.”

• B) Teuvo Suni: ” Kun Saatana Golgatalla näki Jeesuksen kuolleen, Hän hyppäsi kiireesti Golgatalta Jerusalemin temppelin harjalle ja sieltä alas temppeliin, repi väliverhon, koska hän oli nyt sen uusi omistaja, kirjoitusten mukaan.”
• C) Hän pilkkaa Jeesuksen uskovia, että nämä ovat saaneet ”saatanan veripesun”!
(jatkuu...)

13

210

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   jatko aloitukseen, Sunin harhoista..)

   On täysi argumentoitu syy otaksua, että Sunilla on Raamatun (kokonaistuntemus) aivan ala-arvoisella tasolla.! Joitakin Raamatun jakeita hän toistaa viesteissään kuin papaukaija! Matkimista, imitaatiota, ulkokohtaista jankuttamista.

   Mutta se, että hän on viime aikoina koettanut kuin ristin työn ”vallankumousta”! Hän on koettanut pystyttää Saatanaa sille paikalle, jossa Herramme Jeesus oli, ja kuoli ja VOITTI - se on niin äärimmäistä pimeyttä, että kukaan ei enää epäile kuka on ”sunin herrra”. Ketä hän korottaa ja kumartaa!

   Jeesuksen ristin työ, sovitus ja voitto Jeesuksen Pyhän sovintoveren kautta!

   Nyt pieni kertaus em:sta asioista. Monille nämä ovat erittäin selkeitä Raamatun totuuksia. Mutta jotta Sunin iljettävät rienaukset ja harhaisuudet tulisivat JULKISESTI tuomituiksi, nämä seuraavat opetukset:

   • ”Minä olen Tie ja Totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” (Jeesus , Joh 14:6)

   • ”Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus.” (1. Kor 3:11)

   • ”Ja hän on ruumiin, se on: seurakunnan, pää; hän, joka on alku, esikoinen kuolleista nousseitten joukossa, että hän olisi kaikessa ensimmäinen. Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi
   - ja että hän, tehden rauhan hänen RISTINSÄ VEREN kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että taivaissa.” ( Kolossalaiskirje 1:18-20)

   • ”Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran. Sillä JUMALA oli KRISTUKSESSA ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
   Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.” ( 2 Kor 5:18-20)

   * ”…..ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet VERELLÄSI ostanut ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoist ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä". ( Ilmestyskirja 5:9)

   • ”Mutta kun Kristus tuli tulevaisen hyvän ylimmäiseksi papiksi, niin hän suuremman ja täydellisemmän majan kautta, joka ei ole käsillä tehty, se on: joka ei ole tätä luomakuntaa, meni, ei kauristen ja vasikkain veren kautta
   - vaan OMAN VERENSÄ kautta kerta kaikkiaan kaikkeinpyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen.
   - Sillä jos kauristen ja härkäin veri ja hiehon tuhka, saastaisten päälle vihmottuna, pyhittää lihanpuhtauteen,
   - kuinka paljoa enemmän on KRISTUKSEN VERI, hänen, joka iankaikkisen Hengen kautta uhrasi itsensä viattomana Jumalalle, puhdistava meidän omantuntomme kuolleista teoista palvelemaan elävää Jumalaa! ” ( Hebrealaiskirje 9:11-14)

   • ” Sillä kirjoitettu on: "Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä." Ja jos te Isänänne huudatte avuksi häntä, joka henkilöön katsomatta tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin vaeltakaa pelossa tämä muukalaisuutenne aika,
   - tietäen, ettette ole millään katoavaisella, ette hopealla ettekä kullalla, lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne, vaan Kristuksen KALLIILLA VERELLÄ , niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan, hänen, joka tosin oli edeltätiedetty jo ennen maailman perustamista, mutta vasta viimeisinä aikoina on ilmoitettu teitä varten.” ( 1 Piet 1:16-20)

   Henki ja morsian sanovat kaikkiin em. Raamatun sanoihin: AMEN

   • Anonyymi

    Jossain vaiheessa Sunin Raamatun ymmärtäminen nyrjähti ja pahasti!


   • Anonyymi

    Teuvo luottaa enemmän omiin ajatuksiinsa kuin Raamattuun. Siksi ateistitkin diggaa Teuvoa.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Jossain vaiheessa Sunin Raamatun ymmärtäminen nyrjähti ja pahasti!

    Teuvolle ei kelvannut Ristiinnaulittu Kristus!


  • Anonyymi

   Teuvo herjaa aina vain räikeämmin!

  • Anonyymi

   "Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni.”

  • Anonyymi

   Hyvä neuvo: hylkää Teuvo !

  • Anonyymi

   Karmeuksia Teuvolta!
   Kuten eräs sanoi aina:”Järkyttävää on se havaita!”

  • Anonyymi

   Kun nyt Teuvo on ylentänyt itsensä niin karkeasti, hänet tullaan Sanan mukaan myös alentamaan.

  • Anonyymi

   Parasta jättää kokonaan omaan arvoonsa.

   • Anonyymi

    Juuri niin. Koska Jumalakin on hänet hyljännyt omaan valitsemaansa harhaan. Eivät ihmiset voi mitään. Aika kului. Etsikkoaika meni ohi. Kyllä tämä surettaa. Jeesus kuitenkin maksoi ristillä lunastushinnan.. Kaikista. Ettei yksikään hukkuisi. Ettei eksyisi. T:lle ei Jeesuksen sovitus kelvannut. Kyrie eleison! Kauheaa on herätä kadotuksessa. Mutta varoitettu on.


  • Anonyymi

   Aivan älyttömiä herjauksia Teuvolta!

  • Anonyymi

   T. on ilmeisen perinjuurin paatunut ja puutunut, ja paholaisen pimeässä eksytyksessä matkalla - mihin? Luulee olevansa taivaaseen. Ainakin kehuu että suuri palkka hän siellä odottaa!

   Hän leikkii vainottua uhria, marttyyria, muka hän on ainoa, yksinään koko kristinuskon jokin totuuden torvi?

   No kellä järkikulta vielä toimii, tajuaa, että Raamatun Jumala ei ole asialla?

   Nyt kun T. on jäänyt ypöyksin - itse sitä säälittelee - ja mitään "Teuvo-Herätystä" ei ole vuosikymmenienkään kovan paasaamisen tuloksena tullut!! Niin kaikki voivat todeta, ettei Raamatun Jumalalla ole, eikä ole ollut MITÄÄN tekemistä taikka yhteistyötä T:n kanssa.

   Mutta? Majesteettirikokseen hän on julkiset todistukset tuonut. Mihin siis?

   Kaikkivaltiaan Pyhän Jumalan häpäisyyn!

   Jumalan Pojan - Jeesuksen Kristuksen sovityustyön, ristin lunastustyön ja Pyhän sovintoveren JULKISEEN rienaukseen ja häpäisyyn!

   Toki Jumala palkan maksaa? Sekä hyvistä että pahoista teoista.

   Mutta Jumalan pilkkaamisen, Raamatun Sanojen vääristämisen, Jeesuksen sovintoveren pilkkaamisen palkka? Mikä se on? Ja missä?

   SE on erittäin traaginen. Sen palkan paikka ei ole taivaassa!

   Paholainen agentteineen - ei ole Jumalan palkkalistoilla, taivaassa!

   Jostakin syystä T:n profiilissa ei näy enää YHTÄÄN hänen Aloitustaan, kommenttiaan? Joita osumia oli äskettäin noin 39 000 Suomi 24:ssä.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä ja miksi suomalaiset jännittää?

   Taas nähtiin osoitus siitä tuolla Tokiossa kun meidän ukko jännitti kisansa pipariksi. Eihän muut jännitä mitään. He vaan roiski haulikolla naama peru
   Maailman menoa
   157
   2008
  2. Kesäloman loppuminen ahdistaa

   Töihin paluu huomenna ahdistaa ihan helkutisti vaikka olen etätöissä. Työskentelen insinöörinä ja työt on välillä todella vaikeita ja joutuu tekemään
   Ahdistus
   41
   1888
  3. Olipa hyvä sarja Sofian salaisuudet

   Sofian ulosanti niin miellyttävää kuunneltavaa, toista kuin Maran öö, öö, tota, tota, mmmm, mmmmm. Ja Stefun äitikin oli mukana miesystävänsä kanssa,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   1834
  4. En kaipaa enää "kaivattuani"

   Tai siis kaipaan, mutta en voisi kuvitellakaan enää meitä mihinkään suhteeseen. En toivo häneltä yhteydenottoja, enkä myöskään mielellään haluaisi en
   Ikävä
   108
   1647
  5. Sofia naureskelee Nikolle avoimesti

   Ilkeä akka https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/23a3e901-b255-4986-acc4-287acedfded6
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1419
  6. Kiitos Seiskalle Sofian nolaamisesta!

   Pitkän aikaa Seiska selkeästi mielisteli pellepariskuntaa. Ei pienintäkään juttua esimerkiksi pellepariskunnan vapun sekoilu- ja riitelybileistä Levi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1307
  7. Miksi Martina oli niin kamala Sofialle?

   Eron tullessa kuitenkin Martina oli kiitollinen, siunattu, onnellinen. Onhan tuo ihan tavanomaista että kaverin mieheen voi rakastua . Rakastuihan Mar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   1263
  8. Mara Taas kiitollinen

   Mä en kestä😂.. Mara Taas kiitollisena istuu rannalla, eikö se vois keksiä jo jotain muuta tekstiä. Monta kuvaa taas missä MINÄ, MINÄ. Ja taas mennään
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1143
  9. Analysoi teidän kohtaamisianne

   Mikä niissä vaikuttaa siltä että tunne on molemminpuolinen?
   Ikävä
   79
   1131
  Aihe