Viranomaisten on aika puuttua, terveyssyitä rokotteista kieltäytyvien solvaamiseen

Anonyymi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

On erittäin vakavaa vihaväkivaltaa, että viranomaiset antavat äärioikeiston viha-väkivalta-solvaajien, hyökkäillä terveyssyistä koronarokotteista kieltäytyvien kimppuun, täälläkin palstalla. Eipä ole moista hyväksytty, missään sivistysvaltioissa, päin vastoin on suojeltu ja tuettu, niin taloudellisesti, kuin muutenkin, mutta Suomessa Veroparatiisi-lääkebisnes, saa näköjään käyttää kyseenalaisia keinoja.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

Toivomme jokaiselle, terveyssyistä koronarokotteista kieltäyviä solvaaville, pikaista sairastumista vakaviin esim. autoimmuuni-reumasairauksiin, joissa korona-ym rokotteet, voivat aiheuttaa vakavan hengenvaaran.

https://www.nbcnews.com/health/health-news/covid-vaccines-may-not-protect-people-immune-disorders-nih-trial-n1266886

On myös tutkimuksissa todettu, että koronarokotteet eivät suojaa, vaan päinvastoin pahentavat, vakavia autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksia, joten on päivänselvää jokaiselle ajattelevalle ihmiselle, ettei niitä oteta. Sitä paitsi rokotetut sitä koronaa levittävät, eivät viruksilta normaalistikin suojautumaan oppineet autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu- ym sairauksia potevat.

4

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Viranomaisten on puututtava myös ideologisista syistä rokotuksesta kleltäytyvien perustuslaillisista oikeuksista olla rokottamatta ilman porvarien ivailua . Jos kansalainen ei halua maailmankatsomuksellisista syistä rokotusta, jotta ei rikastuttaisi kansainvälisiä lääketehtaita, hänelle on yhteiskunnan turvattava yhtäläiset perustuslailliset oikeudet käydä ravintoloissa, vanhusten ym. riskiryhmäläisten luona, festivaaleilla, ulkomailla, liikkua julkisissa tiloissa ilman suojamaskia jne. kuin rokotetuille suojamaskin käyttäjillekin. Kysymys on tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista.
   Esim. ihmisoikeusprofessori Scheinin on tästä lausunut usein mm. julkisissa tiedotusvälineissä.

  • Anonyymi

   Tuohon en ota kantaa, mutta he jotka eivät voi, vakavista terveyssyistä, ottaa koronarokotteita, esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaat, pitäisi turvata edes sen verran, että toteutettaisiin nopealla aikataululla, ne 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, että ihmisillä olisi aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä koronaan sairastumista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Suomessa nämä riskiryhmien ytimeen kuuluvat kansalaiset, on jätetty täysin heitteille, mitään tukea emme ole valtiolta koronan torjuntaan erityisolosuhteissamme saaneet, emmekä aitoja korotuksia 800€/kk köyhyyseläkkeisiin. Emme äänestä enää eduskuntavaaleissa, koska meidät jätettiin heitteille ja altistettiin koronapandemialle.

  • Anonyymi

   Kiuru antaa Veroparatiisi-Hus:in / Thl:n, yllyttää viha-väkivaltaan, vakavia autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaita kohtaan, kun nämä eivät voi hengenvaaraan joutumatta, ottaa mitään koronarokotteita.

   Sen lisäksi ministeri Kiuru, pitää kyseisiä riskiryhmiä oikeusturvattomina, 800€/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoja mahdollisuuksia, köyhyyteen pakottamisen takia, torjua ja ennalta-ehkäistä koronaan sairastumisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

   Kyllä tämä on kansalaisten perusoikeuksien vastaista, monessakin mielessä, kun ensin pakotetaan köyhyyteen, eikä anneta mitään tukea koronan torjuntaan ja sitten vielä solvataan ja syyllistetään päälle, yllyttämällä yleistä mielipidettä ek-medioissa ja keskustelualustoilla, terveyssyistä koronarokotteista kieltäytyvien kimppuun.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   2630
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   93
   1442
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1437
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1117
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1036
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   951
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   913
  8. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   912
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   33
   871
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   795
  Aihe