keskustelua kullista mankkaalla

tänään mankkaan golfkentällä oli kerran baijerilainen gert fröbel (palikka prkl)ja apurina sillä hassu thaimaalainen mies nimeltään outo homma. me puhuttiin kullista.

Mä heitin sitten kiinasta ostaman lehtikullan siihen maahan ja ja puhuin sijoituksista.
Sitten meille tuli riitaa kun ne lehvät lähti lentoon. Käteni alkoivat taas hervottomasti pyöriä hermostuksesta koska tiesin kyseessä olevan baijerilainen koijari. En siis heti aluksi älynnyt tätä. Mutta tuli selväksi hyvin pian.

Sitten se thaimaallinen outo homma otti lätsän päästään loi muhun ilkeän katseen heitti lätsänsä kohti patsasta mutta meni ohi ja osui hovimestariin.

Kyllä se tippus muttei kai ollu tarkoitus. Sit ne lähti kun outohomma oli hakenut lätsänsä. Menivät jonkun rolssin kyytii. En ikinä enää tee minkäänlaisia sijoitus-bisnessopimuksia epämääräisten tyyppien kanssa.

Menin hovimestarin luo ja olin iloinen että tokeni kun kaasin suihkulähteen lähdevettä bronssonin kouristani johannes kostajan eikun kastajan tavoin niinkuin Jeesuksen päälaelle. Hovimestarin päälaki oli tosin kalju niinkuin katollisilla munkeilla.. Kerroin tapahtuneen ja hovimestari kiitti ja sanoi tulleensa uskoon ihan yhtäkkiä.

No sain ilmaisen tuplabacardikolan reilusti jäillä. Mikä tulikin tarpeeseen kun on näin pirun kuuma. Nyt oon kotona ja vien kohta tölkkejä ja kolapulloja kauppaan että saan lisää juovuketta tylsään arkeeni.

3

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Milläs vedät lähestymislyönnit? Rautakolmosella vai luuvitosella?

   Mankkaan golfkentällä on hieno historia! Joutomaalle perustettiin ongelmajätekaatopaikka. Se veti puoleensa ongelmajäteihmisiä. Paikalle nousi Pohjois- Euroopan suurin favela. Tuon hökkelikylä asukkaat sitten peittivät jätteet maalla ja perustivat, aluksi omaksi ajankulukseen paikalle golfkentän. Kentän osakkeita myytiin paikallisille 80 000:n markan kausihintaan. Aluksi kenttä oli 18- reikäinen, mutta reikiä kaivettiin lisää, aina lähelle pallon tippumiskohtaa. Nykyään reikiä on kymmeniätuhansia ja kenttä on näin ollen ylivoimaisesti maailman suurin.

   Vielä tänäkin päivänä kentän nurmen alta kuuluu toisinaan kamalaa älämölöä ja välillä entisen hökkelikylän asukkaita nousee pintaan pullo kädessä. Välillä paikalle ilmestyy murhattujen ihmisten ajoneuvoja. Renny Harlin on aikeissa ohjata aiheesta kauhuelokuvan.

   Jos menet Mankkaan thaimaalaiseen salonkiin, niin helpotusta kuumuuteen tuo, kun otat: "Back, Crack and Sack Wax:n".

   • Rautakanki ja noin muuten yleensä tarpeen mukaan.

    Hiukan huijasin kun sanoin että bronsonin kourat mulla muka. no ei oikeastaan mutta oon aina ihaillut bronsonin kouria. Sillä se aina niin nätisti kuristi ja silitti vaatteet kuten elokuvassa haastaja. Kourat ja pöydän reuna välissä vaate.

    Henkisenä ja joittenkin mielestä saatanallisena ihmisenä kun lapsena koin suuren valaistuksen katsoessani plague of zombie (hammerin tuotantoa 1966) muistaakseni vuonna 1985 1986.. isosta telkkarista. siihen aikaan lapsetkin sai katsoa kauhua että zombinaisen pää pyörii kun lapiolla irti hakattiin. pää oli sininen ja tummatukka kalmankalpea ja sumuun pyöri. Tuli hiukan mieleen barbara steele mut se olikin toisessa leffassa.
    Aahhh tilasin leffan ulkomailta heti kun osasin yhdistää sen lapsuusajan leffaan.

    Joten kummituksista on kokemusta mutta en yöllä oo ollu mankkaalla. Sieltähän ne höyrystyy maasta kuten muinaiset synnit. kaiketi.


   • Renny harlin ohjasi yhden pelottavista leffoista tai oikeastaan kaksi..mutta tyyliltään ne oli ihan erilaisia. Jäätävä polte (kuten mulla perseessä pitkän ryyppyrupeaman jälkeen) tai sitten oisko ollu painajainen elm streetillä 5 tai nelonen..1-3 se ei ainakaan ollut ja kutosen kerran katsoin ja oli niin kehno vaikka pienessä roolissa oli jopa Alice Cooper..muttei se sitä leffaa pelastanu. Ja mielestäni renny ei sitä ohjannu.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   229
   11992
  2. 78
   3831
  3. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   44
   2000
  4. Neekererijoukko nöyryytti suomalaispoliisia

   Poliisin oli pakko sanoa jatkakaa rikastamista.
   Oulu
   133
   1987
  5. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1932
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1704
  7. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1634
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1459
  9. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   59
   1459
  10. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1357
  Aihe