"Islam - yhdestoista vitsaus"

Anonyymi

Ihmisoikeuksien puolustajat Hege Storhaug ja Mona Walter vierailivat Suomessa ja puhuivat uutispimentoon jääneistä islamin ongelmista.

”Islam – yhdestoista vitsaus” on paitsi tietoteos islamista myös ajankuva länsimaiden tekopyhyydestä. Vieläkin liian monet tutkijat, toimittajat ja poliitikot vähättelevät ja piilottelevat sosiaalisia ongelmia, joiden keskellä Euroopan muslimit joutuvat elämään maahanmuuttajalähiöissä. Muslimit eivät suinkaan ole vapaita, toisin kuin vähättelijät, vaan tiukasti kontrolloituja imaamien johtamissa yhteisöissään. Suurimmat kärsijät ja alistetut ovat islaminyhteisöiden tyttöjä ja naisia.

Hege Storhaug ei usko islamin uudistuvan, sillä muslimit eivät myönnä ongelmia. Miksi? Koska Mohammed oli täydellinen mies ja Koraani käskee seuraamaan häntä.

– Ei muslimi voi todeta, että Mohammed oli väärässä, paha ihminen, murhaaja ja ensisijaisesti poliittinen johtaja, sanoo Storhaug ja tulee näin sanoessaan havainnollistaakseen sen, miksi islamin perustalle on mahdotonta rakentaa maallista ja moniarvoista yhteiskuntaa."

Ihmisoikeuksien puolustajat näkevät tuossa hyvin ongelmat islamin suhteen. Islam törmää pahsti yheen länsimaisuuden ja "vapauden" kanssa.

9

1245

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jotkut ovat sitä mieltä että "rajat auki kaikille". Kysyn heiltä nyt seuraavaa.

   Sopiiko itsellesi se, että pidät kämppäsi ovet auki kaikille tulijoille, jotta pääsevät asumaan maksamillasi vuokrilla sekä vesi- ja sähkömaksuilla. Jääkapin sisältökin on kaikkien käytössä. Ei kämppäsi ole vain sinun, vaan se on kaikkien yhteinen koti.

   Jos satut olemaan toista mieltä, niin olet ilmeisesti sitten rasisti ja lisäksi kai mulk#ukin noin ylipäätään.

   Tästä samasta logiikasta on kyse kun maan rajoja ja maan resursseja mietitään. Itse en halua jakaa maata ja resursseja muualta tulevien resursseista kilpailevien kanssa.

   • Anonyymi

    Kämpän seinät ja katto ovat kämpän rajat ja sen sisältä löytyvät kämpän resurssit (ruoka, vesi, sähkö, huonekalut jne.). Maalla on rajat ja näiden rajojen sisäpuolelta löytyy vastaavasti maan resurssit. Hyvä analogia tuossa kyseessä.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Islam on lakiuskonto. Šaria (sharia), eli islamilainen laki on islaminuskon mukaan Jumalan ihmisille antama muuttumaton laki. Šaria on islaminuskon ydin. Lakiuskonto määrää pitkälti kaikilla elämän alueilla.

   Monesti jopa pyritään voimakkaasti lisäämään sharia-lain kannatusta muslimien keskuudessa. Kun muslimit näin jättävät länsimaisen yhteiskunnan huomiotta, niin sen rinnalla oleva islamilainen sharia-yhteiskunta vahvistuu. Tällaisesta on viitteitä myös täällä Suomessa. Ei tuolla tavalla edes haluta integroitua länsimaiseen yhteiskuntaan ja elää länsimaista elämäntapaa kulttuuria kunnioittaen ja noudattaen.

   • Anonyymi

    Mikään uskonto ei saa olla yhteiskunnan lakien yläpuolella.


  • Anonyymi

   Ihmiset täällä ovat naiiveja ja sinisilmäisiä ja luulevat että kaikki ihmiset kaikkialla maailmassa ovat samanlaisia ja ajattelevat asioista samalla tavalla. Näin ei todellakaan ole. Ajatusmaailma voi poiketa hurjasti eikä tällaisia ihmisryhmiä pidä sekoitaa eri tavalla ajattelevien kanssa.

  • Anonyymi

   Rohkeita naisia, mutta missä ovat miehet?

   Islamhan suosii miehiä, ja siksi miehet pysyvät siinä mielellään. Täysin sairas uskonto, joka kiellettäisiin vaarallisena kulttina, jos sitä yritettäisiin perustaa nykyaikana.

   Islamin väitetään syntyneen enkelin ilmestyttyä Mohammedille. Mikä se sellainen enkeli on, joka antaa uskonnon, joka alkaa sotimaan kristittyjä ja juutalaisia vastaan, tuntuu siltä pimeyden enkeliltä.

   • Anonyymi

    Uskontojen nimissä on historian saatossa käyty verisiä sotia. Kristinuskoakin on "pakotettu" ihmisille. Joko uskot tai kuolet. Sairaita ovat monetkin uskonnot.


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   332
   3831
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   2252
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   263
   2227
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   102
   1731
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1217
  6. Miksi tapasinkaan sinua

   Olen tavattoman harmissani, kun koskaan törmäsin sinuun. Olisi paljon parempi, ettemme olisi koskaan nähneetkään toisiamme.
   Ikävä
   36
   911
  7. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   57
   868
  8. Oot leuhka

   ja ihan s***anan itteäs täynnä. En kyllä millään ymmärrä miksi. Oli ihan jees olo siihen asti taas että sun omahyväisen naaman näin. Kukaan toinen he
   Tunteet
   88
   848
  Aihe