Kirotut papit ja suomalaiset setämiehet

Anonyymi

Ranskan katoliset papit raiskasivat 216 00 - 330 000 lasta 1950- luvulta lähtien ja edelleen tänä päivänäkin. Samanlaisia uskonnollisia järjestöjä on myös Suomessa ja heillä on ollut vuosikymmenten ajan tarkalleen samanlaiset tavat. Näitten setämiesten kesken on omertan laki, jossa hiljaisuudessa teot pidetään omassa piirissä ja uhrit syyllistetään. Kuvottavaa tekouskontoa.

Molemmista. sekä ransakaiseseta. että suomalaisesta mm. vanhoillislestadiolaisuuteen liittyvistä rikoksista on selvät näytöt ja tiedot julkaistu nyt Ranskassa ja vuosikymmenten saatossa monasti Suomessa.

27

184

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paholaisen käytyreitä nämä uskovaiset joka ikinen!

  • Anonyymi

   Tuonkaltaiset järjestöt olisivat jo aikapäivät sitten kielletyt, elleivät nämä irstaat papit julistaisi päivästä toiseen apuaan poliitikoille kansalaisia pelotelemalla ja pitämällä uskonnot ja lahkot väkisin sidottuina valtiohin. Poliitikot eivät uskalla erottaa uskontoja politiikasta, kun yksin eivät pärjäsi ilman hengensetien pelotteluapuja kansalaistensa hallitsemisessa. Kaikkein irvoikkainta on kun nämä hihhulit saapuvat Suomessa Arkadianmäelle Pävi Räsäsen ja Juha Sipilän, tai jonkun muun samankaltaisen haamun muodossa. Sellaisesta syntyy se kaikkein kitkerin keitos.

  • Anonyymi

   Tähän päivään mennessä maailmassa ihmiselle ja koko ihmiskunnalle mikään muu ole saanut aikaan sellaista tragedian ja surun määrää, kuin mitä uskontojen kautta on aikaansaatu.

   • Anonyymi

    Ihmetyttää se, että erään Pohjanmaalla jylläävän naisia alistavan himonussimalahkolaisuuden harrastaminen on ylipäätänsä viellä Suomessa sallittua.


  • Anonyymi

   Onko tuo vaikea tajuta, että pedofilit menevät sinne, missä lapset ovat?
   Ei se ole uskonnossa vaan niissä sairaissa rikollisissa ihmisissä. Ne parveilevat uskonnon lähellä koska pääsevät lähelle uhrejaan siellä.
   Oliko syyllinen siis uskonto vai sairasrikollinenpaska?

   • Anonyymi

    Lisäisin vielä vaikka lastentarhat. TIedetään että pedot yrittävät sinne töihin. Onko siis lastentarhat kirottuja? Pitääkö ne lopettaa?

    Vihanne kohde on olemassa ja se tulisi kohdistaa oikein. Ei väärin.


   • Anonyymi

    Uskovaisten mukaan uskovaisuus parantaa kaikista synneistä. Jeesus tulee uskovaiselle tärkeimmäksi ja pedofilia unohtuu.

    Kun näin ei ole, on vian oltava uskonnossa.


  • Anonyymi

   Juha Sipilä sanoa asiaan mitä?

   • Anonyymi

    Öööömmm hieroo valuuttakuoria?


  • Anonyymi

   Erittäin hyvää analysointia. Yhteistä näissä on tosiaan se, että vaikeneminen on ollut molemmissa vahvaa ja luultavasti molemmissa on "hoitokokoustettu" niitä, jotka on yrittäneet lopettaa tuollaisen iljettävän toiminnan. Molemmissa ja varsinkin lestalaisilla vaikeneminen on ulottunut myös viranomaisiin ja tulee väistämättä mieleen, että mitkä on ollut kriteerit silloin, kun heidät on valittu virkaansa.

  • Anonyymi

   Keskustele nyt sitten vaikkapa lestadiolaisuuteen liittyvästä insestiongelmasta täällä Suomessa. Siitä ei voi tulla mitään, koska lestadiolaiskodeisssa tiedoitusvälineittein käyttö on joka tapauksessa hyvin rajattua aina television katselua myöti. Ns. setämiehet tietenkin itse ovat oikeutettuja lukemaan tämänkin ketjun "seurakuntansa suojelemiksi" lukemaan, mutta vaikenemisen kulttuuri estää kaiken keskustelun asiasta. Vai oletteko te huolestuneet vanhemmat milloinkaan nähneet tämäntapaiseen aloitukseen liittyvää vastaargumentointia, tai kieteistä kommenttia?

  • Anonyymi

   Aloitus ei nyt varsinaisesti kuulu Keskusta-palstalle, mutta:

   - Yksi syy katolisen kirkon pedofiliaongelmaan on se, mitä tuolla joku muukin on sanonut: pedofiilit menevät sinne, missä on lapsia.

   - Uskon, että vielä suurempi juurisyy on kuitenkin tällaisessa asiassa ja tapahtumaketjussa:

   1. Katolinen kirkko edellyttää papeiltaan selibaattia; naimattomuutta.

   2. Myös aiempina vuosina muutama prosentti väestöstä on tuntenut vetoa samaa sukupuolta kohtaan. Koska asian näyttäminen on ollut tabu ja häpeä, tällaisten tunteiden osoittaminen on pitänyt tukahduttaa. Ei ole voinut ja haluttu "paljastua" homoiksi.

   3. Hyvin moni tällaisia tuntemuksia kokenut on katolisissa maissa voinut löytää paljastumiselle PAKOTIEN: kun ryhtyy katoliseksi papiksi, ei tarvitse selitellä sukulaisille ja naapureille, miksi ei ole menossa naimisiin. On voinut ottaa "pyhän miehen" roolin, jossa tällaisia asioita ei tarvitse selitellä!

   4. Kun sitten ollaan pappeina, ja himot on kuitenkin olemassa, ja työn puolesta ympärillä pyörii teini-ikäisiä ja nuorempiakin poikia, niin annetaan himoille valta. Suuri osahan hyväksikäytetyistä on poikia eikä tyttöjä. Mutta välttämättä se himo ei ole alunperin kohdistunut alaikäisiin vaan yleisesti samaan sukupuoleen. Olosuhteet vain ovat johtaneet siihen, että teot ovat kohdistuneet lapsiin ja nuoriin.

   Luulen siis, että hyvin merkittävä osa katolisista papeista ei ole tehtävässään siksi, että heillä olisi asiaan joku hengellinen kutsumus tai välttämättä edes vakaumus. Uskon, että hyvin monet katoliset papit ovat ryhtyneet omaan työhönsä, koska ovat sillä tavalla voineet peittää oman homoseksuaalisen suuntauksensa, jonka osoittaminen on ollut menneinä aikoina häpeällistä. Mitään prosenttiosuutta minulla ei tähän ole arvata, paitsi että uskon joka tapauksessa enemmän kuin kymmenen prosentin katolisista papeista olevan työssään tällaisesta motiivista käsin.

   Miten hoitaa tämä ongelma? Luopumalla pappien naimattomuusvaatimuksesta tällainen syy pappisuralle katoaisi! Apostoli Pietari oli naimisissa oleva mies, ja häntä katoliset pitävät jopa ensimmäisenä paavina!

   • Anonyymi

    Eipä naimisissa olo ainakaan Suomessa on poistanut setämiesten oikeutta jatkaa kuvottavaa toimintaansa. Vanhoillislestadiolaisuuden piirissä tapauksia on raportoitu vakenemiskuluttuurista huolimatta aivan hirveitä määriä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä naimisissa olo ainakaan Suomessa on poistanut setämiesten oikeutta jatkaa kuvottavaa toimintaansa. Vanhoillislestadiolaisuuden piirissä tapauksia on raportoitu vakenemiskuluttuurista huolimatta aivan hirveitä määriä.

    Vanhoillislestadiolaisuudessa näen ongelmien lähtevän tällaisista juurisyistä:

    - Kun ehkäisy on ollut kiellettyä, lapsia on syntynyt suuri määrä. Silloin yksittäisen lapsen arvo on voinut monella yhteisön jäsenellä kokea inflaatiota: lapset eivät olekaan enää kaikkien mielessä arvokkaita yksilöitä, vaan suurta kasvotonta massaa. Tällöin kynnys rikollisiin tekoihin lapsia kohtaan on madaltunut.

    - Myös (vanhoillis)lestadiolaisten tietynlainen eristäytyneisyys muista ihmisistä ja eristäytyneisyys (muista) uskovista on voinut johtaa siihen, että on koettu, ettei kukaan kontrolloi heitä, eikä tarvitse vastata teoistaan kenellekään. Yleisestikin ajatus, ettei tarvitse vastata teoistaan kenellekään, on johtanut ihmiskunnan historiassa pahoihin rikkeisiin.

    - Lestadiolaisten rippioppia en tunne tai muista niin hyvin, että osaisin heti sanoa, onko sillä ollut kynnystä madaltava vaikutus tällaisiin rikoksiin. Onko ajateltu, että kun tunnustaa rikkeensä toiselle ihmiselle, niin silloin ei tarvitse kohdata Jumalaa rikkeensä kanssa? Joku lestadiolaisuutta paremmin tunteva osaisi vastata tähän kysymykseen.


  • Anonyymi

   Koska lestadiolaisuun on mafian kaltainen hyväveliverkosto, he eivät kiistä, eivätkä myönnä mitään, itse asiassa eivät osallistu minkäänlaiseen keskusteluun yhteiskunnan kipukohdista. Heille riittää oma perhe, rahat, hyväveliverkosto, talousverkosto, setämiehensä, rikoksensa ja rikoksensa selvittely keskenään anteeksianto ja uudestaan rikoksien teko. Valtio valtiossa, jossa on "Omertan laki" voimassa.
   Lestadiolaisuudesta erotettu puhuu avoimesti: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201705242200159927

  • Anonyymi

   Tähän suomalaislahkoon näyttää vielä liittyvät sairaalloinen rokotevastaisuus. Se ei lupaa hyvää.

   • Anonyymi

    Alkujaan lestadiolaisuus on ollut kuten muutkin uskonnot ja lahkot on ollut joittenkin yksittäisten saaranaajien väline heikon itsetunnon nopeaan pökittämiseen. Sitten on syntynyt sisäpiiri, joka on vetänyt salaisuuksiin kaikenlaisia poikkeavia yksilöitä, josta osa on päässyt kehittämään järjestöä omien tavoitteidensa ja sairaitten mielihalujensa piilopaikaksi.

    Nyt järjestössä sisällä tiedetään se, mitä siiheen liityy, mutta syntynyt kieroutunut järjstökulttuuri vaikenee kun muuri! Kaikki paljastukset tuonkaltaisesta toiminnasta täytyvät olla vain jäävuoren huippu, kuten Ranskan katolisessa kirkossakin - 70 vuoden salaisuudet paljastuisvat kerralla - tosin jälleen vain osittain!


  • Anonyymi

   hellarit perusti mtk:n,
   maalaisliiton aseellisen siiven,
   vastustamaan maattomien oikeusia,

   kieroutuneet lahkolaiset,
   vois nyt kuitenkin pitää näppinsä irti edes kersoista...

   • Anonyymi

    Nyt meni herätysliikkeet vähän sekaisin... Wikipedia kyllä kertoo, että MTK on perustettu vuonna 1917 "suuressa helluntaikokouksessa", mutta sillä tarkoitetaan perustamisajankohtaa sen vuoden helluntain aikaan. Helluntailaisia ei silloin Suomessa vielä paljoa ollut, eikä yhtä ainutta helluntaiseurakuntaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt meni herätysliikkeet vähän sekaisin... Wikipedia kyllä kertoo, että MTK on perustettu vuonna 1917 "suuressa helluntaikokouksessa", mutta sillä tarkoitetaan perustamisajankohtaa sen vuoden helluntain aikaan. Helluntailaisia ei silloin Suomessa vielä paljoa ollut, eikä yhtä ainutta helluntaiseurakuntaa.

    Pieni tarkennus vielä, MTK todellakin perustettiin 1917 helluntain aikoihin, eräässä suuressa suviseurojen kokouksessa, jossa silloisen maalaisliiton raamattuvyöhykkeen varakkaampien talojen isännistä koottiin MTK:n ensimmäinen johtajisto!


  • Anonyymi

   Joko Sinisten tSoini on esittänyt anteeksipyyntönsä

  • Anonyymi

   Päivi Räsänen: raamatussa ei kielletä pappeja raiskaamasta.

  • Anonyymi

   Kyllähän on aivan uskomatonta ovat papit voineet harrastaa yätä vuosikymmeniä niin mistä se kertoo😒🤫! Ja tätä tapahtuu muissakin uskontokunnissa ja ihan tavallisten porukoissa!!! Mutta on selvää näissä piireissä ei sit tule niinvain ilmi!!. Lestadiolaiset ja Jehovat ja muut heillä on näitä omia juttuja mikä on kiellettyä ei tv. Ja niindelleen!!! Mutta lastenhyväksi käyttökö on sit sallttua🙄. En ymmärrä koko uskoo sen voimalla tehjään🤕!

  • Anonyymi

   Koko homma meni persiilleen jo aivan alusta lähtien:
   Aivan alussa Jumala loi taivaan ja maan ja sitten Aatamin kuvakseen ja duunasi Aatamin kylkiluusta Eevan. He saivat kaksi poikaa; Kain ja Abelin. Kain tappoi veljensä Abelin ja lähti vieraille maille ja nai sieltä itselleen vaimon. Sanokaa nyt asiantuntijat kenet Kain otti vaimokseen ulkomailla?

  • Anonyymi

   Suomen luterilaisessa kirkossa ei tarvitse vastaavaa tutkimusta tarvita, koska täällä ei ole vastaa ongelmaa paljastunut eikä paljastu, koska vastaavaa tutkimusta ei Suomen luterilaisessa kirkossa tehdä.

   Amen.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   508
   7558
  2. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   388
   7283
  3. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   89
   2171
  4. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1970
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   353
   1956
  6. Seksikäs naispari! Sita Salminen innoitti Jukka Haapalaista: "Toteutui monenlaiset päivä- ja yöunet"

   Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski vetivät naisparina hitaan, mutta sitäkin sensuellimman valssin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Ja saivat sekä yle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   24
   1938
  7. Professori tyrmää Marinin hallituksen korona toimet

   https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6a55281c-4f12-46d6-be17-f9ee97637f12 Professori Martin Scheinin esittää rajua kritiikkiä Suomen koronapäätöksi
   Maailman menoa
   107
   1903
  8. Paikallisessa bubissa 16.10-21

   Ei uskoisi, että löytyy tämmöisiä juippeja, että lyö Marjuskassa 70- vuotiasta miestä niin, että hän loukkaa itsensä ja joutuu osastolle! Miehellä
   Haapavesi
   37
   1542
  9. Tuliko sinusta onnellinen?

   Toivon kaikkea hyvää
   Ikävä
   88
   1120
  10. Nyt on jo pummattu syysvaatteetkin ja kengät

   Huonoa mainostamista kun ei edes lenkkareiden nauhojaviitsitä solmia, melkein kengät tipati jalasta, huvittavaa viihdettä kun on niin amatöörimaista,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   1048
  Aihe