Poliisi päätti Eloapinan mielenilmauksen

Anonyymi

Narkkarihipit laitettiin ruotuun.

33

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Elokapinalaisten pitäsi mennä istuskelemaan esim. Venäjälle, Kiinaan ja Intiaan. Maihin jotka saastuttavat todella paljon. Sieltä niitä saasteita leviää ympäri maapallloa.
   Vaikka täällä oltaisiin hiilineutraaleja jo huomenna, niin se ei se vielä vaikuta yhtään mihinkään, jos nuo isot maat eivät tule ryminällä mukaan.

   • Anonyymi

    Siellä niiden päälle ajettaisi autolla tai saisivat maistaa köyttä. Se olisi ilonpäivä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siellä niiden päälle ajettaisi autolla tai saisivat maistaa köyttä. Se olisi ilonpäivä.

    👍👍👍


  • Anonyymi

   Tekisivät jotain järkevää. Menisivät vaikka puhdistamaan rantoja muovi-, ym. jätteestä tai siivoamaan valkoposkihanhien ja koirien jätöksiä puistoista. Siivoamista riittää kansallispuistoissa ja maanteiden varsilla. Nakkaisivat ne kännykkänsä mäkeen, eivätkä räpläisi niitä aamusta iltaan.

   • Anonyymi

    Olen ihan samaa mieltä


  • Anonyymi

   Jotkut olivat liimanneet itsensä taloon kiinni. Öööö....

   • Anonyymi

    Toivottavasti osaavat edes "isoina" hävetä!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toivottavasti osaavat edes "isoina" hävetä!!

    Tekevät hyvästä asiasta erittäin vastenmielisen.


  • Anonyymi

   Vihreiden politiikka= narkkareiden hörhöilyä

   • Anonyymi

    Todella idioottimaista touhua.Kaikki saavat jotain tukiaisia.Menisivät töihin.Tässä nähdään tämä työvoimapula.Istuvat toimettomat tyhjäntoimittajat pitkin katuja.


  • Anonyymi

   ElokAPINAlaisten mielestä Suomen pitäisi olla hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä.
   Joku totesikin, että siihen mennessä Suomessa pitäsi hävittää 2 miljoonaa autoa ja vaihtaa ne sähkö-, tai kaasuautoiksi. "Helppo homma".

   • Anonyymi

    Minä vaihdan heti sähköautoon, kunhan Arkadianmäen apinat laittaa ensin rahat mun tilille.


  • Anonyymi

   Tämä pelleily myös maksaa rutosti. Ja arvaa ketkä sen maksavat? Miehet eloapinoissa aikamoisia tyttömiehiä. Naiset kauneudesta kaukana.

  • Anonyymi

   Rahoittaako poliisi itse järjestäytynyttä rikollisuutta, kun poliisin määrärahat aina loppu ja joudutaan oikeen tekemään henkilöstön vähentämistä, vaikka joka vuosi saavat lisää rahaa.

  • Anonyymi

   Elokapinalaiset kulkevat Greta Thunbergin viitoittamaa tietä.
   Meteliä osaavat pitää ja tukkia liikennettä, mutta mitään järkevää eivät osaa tehdä. Gretakin huutaa vihaisena milloin missäkin ja ihalijat taputtavat käsiään.
   Menisi kouluun takaisin ja pyrkisi politiikkaan, niin näkisi kuin "helpost"i kaikki hänen vaatimuksensa sitten toteutuisivat.

   • Anonyymi

    Tyhmiä ihmisiä kaikki,joutilaita vetelehtijöitä.Jkukko tyhmyys ohjaa heitä ja vie kuin pässiä narusta.Keräisivät roskia luonnosta.Saisivat sentään jotain aikaa.


  • Anonyymi

   Eloapinat vaan Moskovaan sikailemaan..

  • Anonyymi

   Greta on rakennettu tuote letteineen. Pukeutuu kuin pikkutyttö vaikka on kohta aikuinen. Unohtuu parissa vuodessa.

   • Anonyymi

    Asia on tärkeä, mutta miksi siitä tehdään niin inhottava, jo pelkästään osallistujien ulkoisella olemuksella ja käyttäytymisellä?? 🤡🤡🤡🤡


  • Anonyymi

   Greta haukkui Italiassa eri maiden päämiehet sanomalla, että heidän puheensa ovat vain "plaaplaata". Sitä se on usein myös Gretan oma puhe, jota lukee suoraan paperilta. Vaatii ja vaatii aina jotain, mutta ei kerro, että miten se toteutetaan. Miksi Greta ei mene koskaan Kiinaan tai Venäjälle paasaamaan?

  • Mä toivoin noille luontoterroristeille mahdollisimman huonoja kelejä. Olis taivaalta tullu räntää ja myrskyä, niin ne olisivat hiippailleet omiin saastuttaviin romuihinsa hytisemään.

   Tollaset ituhipit eivät koskaan tule ymmärtämään luonnonsuojelusta yhtikäs´ mitään. Heidän mukaansa lihaa ei saa syödä, kotimaisia vihanneksia ei saa syödä. He kuitenkin kävelevät nahkakengissään, nahkahanskoissaan, syövät lihaa, kotimaisia vihanneksia, lämmittelvät ydinvoiman tuottamassa sähkössä, käyttävät saastuttavia tietokoneita. Jos heillä sattuu olemaan tekokuiduista tehtäviä jalkineita yms. niin heidän käsityskykynsä ei riitä ymmärtämään, että paljonko öljyä kuluu muovihärpäkkeiden tekemiseen.

   Heidän mielestään metsiä ei saa hoitaa (hakkuut ovat hoitotoimenpiteitä) ja turvetuotantoa ei saa olla. Ei ne ymmärrä, että hoitamattomien metsien kuollessa pystyyn metsät eivät ole enää hiilinieluja. Samoin turvetuotantoa on käytetty kautta-aikojen taimitarhojen kasvualustoina, joten turpeen käytön lopettaminen lopettaa kotimaisen vihannesten viljelyn ja siten kohta myös Suomen omavaraisuuden ruuantuotannossa. Kyllähän se ilamastoa heidän mielestään suojelee, kun lentorahtina ja saastuttavine laivoineen tuodaan vihannekset Suomeen. Tai vaihtoehtoisesti Venäjältä aletaan rahdata turvetta ja ruokaa Suomeen.

   Noi ituhipit ovat räkänokkia ja eivät osaa ajatella terveellä järjellä yhtikäs´ mitään. Tai ne ovat oikeestaan tulipunakommunisteja, koska haluavat toisten omaisuuden itselleen.

   • Anonyymi

    Ja moniko noista takkutukkaisista ituhipeistä aikoo lisääntyä? Soo soo, lisääntyminen se vasta hiilijalanjälkeä aiheuttaakin. Oletan että nuo pellet eivät tuota ensimmäistäkään jälkeläistä ilmastoamme tuhoamaan.


  • Anonyymi

   Luuserit.

  • Anonyymi

   Eloapinat ovat ihmisroskaa.

  • Anonyymi

   Minä haluaisin nähdä nämä kapinalliset istuskelemassa kun pakkanen paukkuu -30 asteessa. Heidän sopisi matkustaa Lappiin ja kokeilla miten kantti kestää, kun lähimmät mäkkärit ja pizzeriatkin ovat kymmenien kilometrien päässä.
   Pärjäisivätköhän päivääkään ilman älykännyköitään, kun latauspisteita ei olisi mailla eikä halmeilla.
   Helppohan se on istuskella Mannerheimintiellä leppoisassa säässä ja kun osa porukkaa hakee vuorollaan ruokaa mäkkäreistä.
   Kuvitelkaa jos nämä kapinalliset miehet olisivat joutuneet vuonna 1939 talvisotaan.
   Mitenkähän meidän Suomen olisi käynyt.

  • Anonyymi

   Miten on mahdollista osoittaa mieltään 10 päivää putkeen Elokapinassa? Aivan. He eivät käy töissä eivätkä opiskele. Kela ja sossu maksaa näiden idioottien kapinoinnit.

  • Anonyymi

   Sekopäät tiättävät poliiseilla töitä, menisivät huuta jonnekin metsään vaatimuksiaan, eikä keskelle katuja ja liikennettä.

  • Anonyymi

   Nämä elokAPINAlaiset tekevät vain hallaa hyvälle asialle. Esittävät vain kovia vaatimuksia, tekemättä itse yhtään mitään.
   Onkohan Ruotsin Greta heidän esikuvansa?

  • Anonyymi

   Osaavat valita "istuntopäiviksi" sateettomat päivät. Foreca auttaa siinä, sillä sieltä saa sääennusteita pitkältä ajalta.🌞🌞

  • Anonyymi

   Ovatko nämä elokapinalaiset meidän tulevia "osaavia" työntekijöitä? Herää kysymys, että millä alalla.

   • Anonyymi

    Ei tuo joukko tule töitä tekemään, millään alalla.


  • Anonyymi

   Olihan meillä se yksi aktivisti, joka lähti vuonna 2013 Venäjälle osoittamaan mieltään arktisen alueen öljynporausta vastaan. Mutta, miten kävi? Putkareissu tuli.
   Se mikä onnistuu täällä, ei onnistu Venäjällä eikä Kiinassa. Tuli tehtyä paha virhearviointi.
   Neuvottelutie ja oma esimerkki ovat parempi vaíhtoehto, kuin mikään rimpuilu ja istuskelu julkisilla paikoilla.

  • Anonyymi

   Elokapinalaiset ovat vihreiden lemmikeitä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   492
   7274
  2. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   372
   7026
  3. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   89
   2142
  4. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   1937
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   352
   1934
  6. Seksikäs naispari! Sita Salminen innoitti Jukka Haapalaista: "Toteutui monenlaiset päivä- ja yöunet"

   Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski vetivät naisparina hitaan, mutta sitäkin sensuellimman valssin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Ja saivat sekä yle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   24
   1893
  7. Professori tyrmää Marinin hallituksen korona toimet

   https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6a55281c-4f12-46d6-be17-f9ee97637f12 Professori Martin Scheinin esittää rajua kritiikkiä Suomen koronapäätöksi
   Maailman menoa
   99
   1799
  8. Paikallisessa bubissa 16.10-21

   Ei uskoisi, että löytyy tämmöisiä juippeja, että lyö Marjuskassa 70- vuotiasta miestä niin, että hän loukkaa itsensä ja joutuu osastolle! Miehellä
   Haapavesi
   36
   1474
  9. Tuliko sinusta onnellinen?

   Toivon kaikkea hyvää
   Ikävä
   86
   1101
  10. Nyt on jo pummattu syysvaatteetkin ja kengät

   Huonoa mainostamista kun ei edes lenkkareiden nauhojaviitsitä solmia, melkein kengät tipati jalasta, huvittavaa viihdettä kun on niin amatöörimaista,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   1037
  Aihe