Marinin EROTTAVA. Pääministeri valehtelee. Eläkeköyhyys-hätätilan vähättely loputtava.

Anonyymi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17122796/marinin-kompastuskivi-ei-ole-reppu-vaan-elakelaiskoyhyys#comment-110192126

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

Sdp / Kiuru / Marin EROTKAA.

Puolen miljoonan 800€/kk orjuuseläkeläisten, erittäin vakava hätätila, köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia jättäminen, vastoin kaikkien hallituspuolueiden suuria eduskuntavaalilupauksia: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan" "useista sadoista euroista ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" ym, ja muiden Pohjoismaiden, puolet parempien sairaus-kansaneläkkeiden todellisuutta, on Suomelle ilmaiseksi töitä tehneiden, ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, syvää halveksuntaa ja pilkkaamista, hädänalaisten ihmisten kustannuksella valehtelemista.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

EK-IL:ssa Marin valehtelee "pienimpien eläkkeiden korotuksista", joilla ei kompensoitu, edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, kohonneita elinkustannuksia, eriarvoistamis-pakkomaksuja, pääsymaksuja välttämättömiin reseptilääkkeisiin ym. Marin selkeästi valehtelee, eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen, hädänalaisten ihmisten kustannuksella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

Koronan riskiryhmiä, vakavista terveyssyistä, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, koronarokotteista kieltäytyviä, solvataan "rokotevastaisiksi" ja pyöritetään nälissään lopen uuvutettuina, suorittamassa Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan modernia orjuutta, köyhyyteen pakottavien "tukien" ehtona, eli ALTISTETAAN koronalle, kun muissa Pohjoismaissa, sairaus-kansaneläkkeet, alkava olla jo puolet parempia 1 500€/kk.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161500/suuri-tietamattomyys-vakavista-terveyssyista-koronarokotteista-kieltaytymisen-syyna

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

Korruptio-poliitikoilta puuttuu, perustuslain noudattaminen, Suomen kansalaisten perusoikeudet, eivät mitenkään enää 2022 kohta, toteudu 800€/kk orjuuseläkkeillä. EK-medioissa ei ole myöskään, omallatunnolla varustettuja toimittajia, jotka tiedottaisivat Suomen eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen hätätilasta ja tekisivät vertailuja muihin Pohjoismaihin ja EU-demokratioihin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108498/elakelaisten-koyhyyteen-tappaminen-on-ihmiskauppaa-modernia-orjuuttamista

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

Eläkeläisten hätätilan äärimmäisessä köyhyydessä, 800€/kk orjuuseläkkeillä kärvistelemisen, väittäminen "pienempien eläkkeiden korotuksiksi", on jopa Marinin suusta harkitsematonta, sydämetöntä ja vihaväkivaltaista puhetta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

Marinin ylimielisyys, kylmyys, ja häikäilemätön valehtelu, puolen miljoonan eläkeläisköyhän HÄTÄTILAN, nimittäminen "korotukseksi", on ruma ja vastenmielinen, kylmän, välinpitämättömän ihmisen valhe. Eikä hän sillä ikävä kyllä, poikkea ex-äärioikeistohallituksesta, tai muistakaan korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikoista, mutta valhe se on ja erittäin vahingollinen, muutenkin jo hädänalaisille 800€/kk orjuuseläkeläisille.

55

377

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   EK-IL:n tähän juttuun liittyen aloitus:

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4eb147f2-b228-488f-a49b-2369f6b0d9ee

   Millään Kiljus-populismeilla, emme tee mitään, mutta eläkeleikkauksien jatkamisen, nimittäminen korotuksiksi, on kyllä härskiä valehtelemista, pääministerin pestistä käsin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16175219/elakeleikkauksien-nimi-yksipuoluejarjestelmassa-on-quotkorotusquot

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16198907/hallitus-jatkaa-stubbin-hallituksen-aloittamaa-50-euron-paasymaksua-reseptilaakkeisiin#comment-100476864

   Valtavat elinkustannusten nousut, ex-äärioikeistohallituksen kipeät leikkaukset, puuttuvasta oikeusturvasta, Marinin itsensä, Tampeen kaupunginhallituksessa toteuttamat eriarvoistamis- ja pakkomaksut, jopa 400 euroa kalliimmat, bussien matkamaksut vuodessa, maksukyvyttömille 800€/kk orjuuseläkeläisille ym tekevät edelleen eläkeleikkauksen, mistään korotuksesta, ei todellakaan ole kyse.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16165078/elakekorotukset-rikkaimpien-edullisempiin-matkakortteihin-tampereella

   Marin valehtelee nyt puolustuskyvyttömiksi, oikeusturvattomiksi pakotettujen kustannuksella, ihmisten henkien kustannuksella poliittinen pelaaminen, on loputtava. Jonkin tahon on nostettava syytteet, eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmää vastaan. 800€/kk eläkkeet kuuluvat Venäjälle, mutteivät enää 2022-luvun Pohjoismaihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Sote-ministeri toimii työministerinä, jakamassa "koronatukia" veroparatiiseihin, kun korruptio läpäisee eduskunnan ja Sdp:n Kiuru on eläkeläisköyhyyden nimi Suomessa. Marinin on aika erota. Nyt riittää Suomen oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjen, ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, hätätilan pilkkaaminen ja vääristeleminen.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   Tuosta voi jokainen laskea, paljonko jo tuolloin, puuttuvasta oikeusturvasta, leikattiin ja onko mitään edes kompensoitu, ei. Nykyinen hallitus jatkoi eläkeleikkauksia, äärioikeisto-opposition hymistellessä mielissään ja nimittää niitä nyt Marinin suulla "korotuksiksi", mitä viisikymppinen ei ole, vaan edelleen eläkeleikkaus, puuttuvasta oikeusturvasta. Marin valehtelee, Marinin on erottava.

  • Anonyymi

   Kauhavan Antti päihitti komiasti hallituksemme päävallesmannin, Sanna Marinin, joka viime aikoina on uhonnut gallup-kannatuksellaan ja viihdyttänyt TV-hupiohjelmallakin. Kun kulttuurituista hänellä tuli riidanpoikasta kulttuuriministeri Kurvisen kanssa, hän ei ottanut huomioon sitä, ettei ”härmän-Anttien” kanssa vielä tänäkään päivänä kannata, ei edes politiikassa, ryhtyä ”riitasille”. Marinin oli annettava täysin periksi ja otettava opiksi

   TÄSSÄ ON VASTA ALKUA SIIHEN JOS KESKUSTA TOSISSAAN NOUSTA RYPEMÄSTÄ KANNATUSLUKUJAAN. TÄSSÄ OLISI HYVÄ ALKU NOUSULLE.
   Terv. en kepulainen enkä persu !

   • Anonyymi

    Minun työeläkkeeni on 700 euroa. Vaadin siihen heti lisää toiset 700, että saan 1 400 euroa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minun työeläkkeeni on 700 euroa. Vaadin siihen heti lisää toiset 700, että saan 1 400 euroa.

    Marin valehtelee aina kun katsoo sen itsellen edulliseksi.


   • Anonyymi

    Saarikko kun oli kultturiministerinä, ei oman alnsa ihmiset kiinnostaneet häntä pätkääkään, mutta turvekeisareille piti saada 40 miljoonaa rahaa. Että sellainen keputäti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin valehtelee aina kun katsoo sen itsellen edulliseksi.

    Ymmärtäisi edes tunnustaa virheensä eikä laita toisten syyksi.
    Tuolle osaamattomuudelle mitä hänessä on niin siihen ei löydy yhtäkkiä apua....pitäisi mennä ihan lapsuuteen ja sen korjaamiseen.
    Tuossa virka-asemassa pitäisi löytyä korvien välistä muutakin kuin. MINÄ OLEN TÄYDELLINEN JA MUUT OVAT POHJASAKKAA.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saarikko kun oli kultturiministerinä, ei oman alnsa ihmiset kiinnostaneet häntä pätkääkään, mutta turvekeisareille piti saada 40 miljoonaa rahaa. Että sellainen keputäti.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

    Oikeus-sivistysvaltioissa tulee ihmisten ensisijainen oikeusturva, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, ENNEN mitään Veroparatiisi-kulttuuria. Suomessa päinvastoin, korruptio eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, on niin syvää.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891923/yksinasuvat-800ekk-orjuuselakelaiset-eivat-aanesta-quotomaishoitajiaquot-rikkaille

    Kannattaa muistaa mitä äärioikeistokeput lupasivat eläkeläisköyhille eduskuntavaaleissa: "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen", eli lupasivat vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin valehtelee aina kun katsoo sen itsellen edulliseksi.

    Suomessahan on ollut oikeisto hallitukset 2o viime vuotta

    Kaikk paska niiden jäljiltä

    Nkauttikaa Vanhasen ja kataisennja Sipilän aikaansaamista

    Matut toi soini


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pitää saada eläkekatto.
   Eläke enintään keskiansion verran. Nyt jotain 3000 euroa kuukaudessa?

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Nuorisoa myöden pitää nyt ryhtyä ajamaan eläkkeen parannuksia, jotta ehtii itsekin saamaan jotain.

  • Anonyymi

   Välttämättömät elinkustannukset, ovat nousseet niin paljon, ettei tuhat euroa pienimpiin eläkkeisiin, olisi enää euroakaan liikaa. Suomen sairaus-kansaneläkkeet, ovat 700€/kk jäljessä muiden Pohjoismaisen 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   Valtioissa joissa ovat kunnolliset sairaus-kansaneläkkeet, on kaikki muukin köyhyys vähentynyt, eläkeläisten vointi vaikuttaa suoraan, koko yhteiskuntaan, kaikkiin tavallisiin ihmisiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168887/vale-elakekorotukset-silmankaantotemppu-koko-koyhyysongelman-ydinta-sen-syy

   Äänestämättä jättäminen on enää jäljellä, jos hallitus ei pidä lupauksiaan. Esim. Li Andersson julisti eduskuntavaalien aikaan: "yhdenkään eläkeläisen Suomessa, ei pidä joutua tulemaan, alle 1 250€/kk toimeen".

   Vähintä mitä on tapahduttava, ovat konkreettiset tulojensiirrot, niihin sairaus-kansaneläkkeiden perusosiin, ei siihen valetakuueläkkeeseen, joka ei takaa muuta, kuin pahenevaa köyhyyttä ja poliittista turbulenssia.

  • Anonyymi

   EK-Yle on ikärasistinen äärioikeistolainen media, jutustelee Urpilaisen kanssa Afrikan rahoittamisesta, kun pitäisi tivata, että miksi Urpilainen ei meppinä, ole saanut neuvoteltua 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, Suomen sairaus-kansaneläkeläisille, kuten kaikkien muiden Pohjoismaiden mepit, ovat onnistuneet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   Eläkeläisten oikeusturvattomiksi, ilman aitoa oikeusturvaa pakottaminen, on juurikin naisvihaa, kun enemmistö eläkeläisköyhistä on yksinasuvia naisia, joilla monella on taustalla, pidemmän kaavan, koettu lähisuhde-perheväkivalta tausta, jota korruptiopoliitikot jatkavat, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamalla. Toki paljon on miehiäkin köyhyyseläkeläisissä, ikä vain köyhillä, jää Suomessa nykyisin lyhyeksi, toisin kuin oikeus-sivistysvaltioissa, aidoissa demokratioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

  • Anonyymi

   Urpilainen on epäonnistunut meppinä, se on Suomen ek-medioissa, peitelty aihe, josta ei poliittisen konsensuksen takia, puhuta. Mepeiksi tunkeneita ei arvostella ja kritisoida, kuten muissa Pohjoismaissa tehdään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

   Opettajankoulutus nyt ei ole niin hääppöinen, että sen verukkeella kannattaisi, suojella Urpilaista kritiikiltä, varsinkin kun kyseessä ovat väkivallan ja köyhyyteen pahoinpitelemisen takia kouluttamat ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat. Perintörikkaathan voivat ostaa tittelin, vaikka maitokaupasta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

  • Anonyymi

   Monta euroa leikattiin pienistä eläkkeistä, kun nuorena tehdyistä töistä ei leikkauksen myötä kerrykään eläkettä.

   Jokainen euro lisää, on paljon pienissä eläkkeissä.

  • Anonyymi

   Minun puolikas työeläkkeeni on 1300€ miinus verot (9%). Kyllä sillä jotenkin pärjää, mutta odottelen kuitenkin eläkkeen muuttumista täydeksi, jolloin se on 2600€ miinus vero (25%).

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Näinhän arvopohja Antti lupasi kun voittaa vaalit:
   Erityisesti lupaan, että SDP tulee parantamaan pienillä eläkkeillä kituuttavien ihmisten, Suomen rakentajien toimeentuloa. Lupaan 100 euroa nettona kuukaudessa useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen lisää alle 1400 euron eläkkeisiin, lupaan keventää esimerkiksi lääkkeiden ja asiakasmaksujen alennuksilla kustannuksia ja lupaan, että SDP korjaa eläkkeensaajien verotuksessa suhteessa samojen tulojen palkansaajiin olevat epäkohdat."
   No vaalivoitto tuli, lupaukset unohtuivattai niitä ei ollut tarkoituskaan toteuttaa.
   EU;kin on huomautellut Suomelle pienistä eläkkeistä, muuten kyllä nuollaan EU:n takapuolia mutta tämä huomautus kaikuu kuuroille korville !!

   • Anonyymi

    JUURI NÄIN ON MENNYT .


  • Anonyymi

   Tämä on sitä kiertotalutta.
   Suomi maksaa ja antaa tukiaisia miljarditolkulla ympäri maailmaa.
   Otetaan vielä miljarditolkulla uutta velkaa velan päälle.
   On kuulemma Suomen etujen mukaista maksaa toisten velkoja.
   Se kuulemma parantaa kilpailukykyä ja työllisyyttä.
   Sitten tänne roudataan EU ruokakasseja.
   Näin nämä meidän politrukkimme on päättäneet asiat hoitaa.

   Maassa kohta 500 000 työtöntä ja lomautettua.
   tänne tarvitaan 200 000 maahanmuuttajaa paikkaamaan,
   huutavaa työvoimapulaamme.

  • Anonyymi

   On kyllä käsittämätöntä kuinka heitteille oman maan kansalaisista osa jätetään heitteille ja mielummin käsitellään toisella puolen maapalloa olevien ongelmia. Näin ilmeisesti koitetaan kieltää ongelmien olemassa olo kun laitetaan laput silmille , häpeällistä sivistysvaltiossa !

  • Anonyymi

   Asumiskulut jyrkässä nousussa ja lisää kuluja suunnitellaan .Mm kiinteistöveron uusimisella. Ilmastokokous punoo lisäkuluja parastaikaa. Eläke ei nytkään riitä!!

  • Anonyymi

   Itsehän te ne pimut sinne äänestitte.

  • Anonyymi

   eläke pommia piti tulla 20 vuotta sitten, nyt taas pommia viritellään,

  • Anonyymi

   Olisikohan aika alkaa hoitamaan oman maan hyvinvointiakin välillä.

  • Anonyymi

   Yritä ymmärtää. Meidän on ensisijaisesti hoidettava Italian,Ranskan,Espanjan ja
   muiden Eu maitten köyhät ja vähäosaiset ja sitten jos jotakin jää tulee omanmaan
   nälkäänäkevät.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Miten Marin kahdessa vuodessa kaiken pilannut

   Eikös suomessa ole ollut oikeisto hallitukset enne Maria. 2o vuosi

   Vanhanen Katainen Sipilä

   Nauttikaa heidän kädenjäljestään

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   ÄärioikeistoDemareiden ikärasismi ja eläkeläisviha pahenee:

   https://demokraatti.fi/aina-vain-indeksi-30-vuotta-samaa-elakejankkausta-mutta-kuka-maksaa-jatkossa-elakkeet/

   Voisiko joku sivistää ahneuteen ja äärioikeistoradikalismiin kääntyneitä, entisen "työväen" puolueen veroparatiisirikollisia: indekseillä ei korjata, puolen miljoonan
   800€/kk orjuuseläkeläisen puuttuvaa oikeusturvaa, eikä eläkeäisköyhyyden korjaaminen, ole nuorisolta pois,päinvastoin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

   Kyllä on ylimielistä ÄärioikeistoSdp:n touhu, kehtaavat vielä pilkata,hädissään heitteille jätettyjä eläkeläisköyhiä, vastenmielistä porukkaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-moukkamedioitten juoru-some-toimittajat, saisivat myös hävetä, oman kansamme haavoittuvimpien haudoilla tanssimisesta, jet set-veroparatiisimiljardöörien mielistelemisestä ja korruptio-poliitikkojen mainostamisesta. Hukkaan ovat verovarat menneet, tiedotusopin ja viestinnän koulutuksessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

   ÄärioikeistoKepujen Saarikolla, taitaa olla muistin kanssa pahoja ongelmia, kun suuret ja mahtipontiset "arvovalinta"-puheet, "useiden satojen eurojen ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" -lupauksineen, vaihtuivat siskojenhakkaamiseen, puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden julmaan pahoinpitelemiseen.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

   Nyt tehdään lisää LIIKKUMATTOMIA 800€/kk köyhyyseläkeäisiä, estämällä uimahalliin, köyhyyseläkeläisten ainoaan kuntoutukseen, välttämättömään sellaiseen, pääsy koronapassipakoilla, ihmisiltä, joille kaikki koronarokotteet, ovat vakavien mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, hengenvaarallisia ja joilla ei puuttuvan oikeusturvan, olemattomien orjuuseläkkeiden takia, ole rahaa koronalääkäri-testi-älylaite-passi-ym pakkorumbaan.

  • Anonyymi

   Suomella ei näytä olevan pääministeriä, EK-medioitten veroparatiisi-somerallista päätellen, Marin Antoinettelle tärkeintä, on maailman jet setin piireissä pyöriminen, siinä ohessa eläkeläisköyhien kurmuuttaminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon#comment-111657183

   Koronapassipakko uimahalleista poistettava - tai hallituksen on erottava.

   Naisvihamielisyydestä on kyse, köyhyyteen pakotettujen LIIKKUMATTOMIKSI pahoinpitelemisellä, edistetään veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa, modernia orjuuttamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234911/aborttien-vastustajat-juhlivat-koronapassipakkoja-uimahalleihin-naisviha-syyna

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

   Pelkkää rahan ja vallan näyttöä, on koronapassipakko köyhyyseläkeläisille, oliko tämä KOSTO Marinilta, kun arvostelemme häntä ja korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmää, todennäköisesti, korruptiovallankäyttäjät ovat kostonhaluisia.

  • Anonyymi

   ÄärioikeistoSdp:n BB-Ilmari, laitettu kostamaan eläkeläisköyhille, puolustuskyvyttömille ihmisille Tampereella.

   Muissa kaupungeissa ei kai koronapasseja vaadita, ihmisiltä joilla ei sellaisiin ole mitään mahdollisuuksia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   ÄärioikeistoSdp:n sekoilut hallituksessa, äärioikeisto-porvari-veroparatiisi-opposition mielistelyt, vievät äänestäjät, se on visio jo muutenkin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

   Äärioikeisto-korruptio-valta on pedofilistista, nyt sen näkee hallituksen korruptioministereistä selvästi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17237835/aarioikeistosdpn-kiuru-tyri-koronapandemian-hoidon-suomessa-toimenpiteet-koyhyyteen-pakottamista

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17237860/kiurusta-tulee-mieleen-itseaan-paljasteleva-epavarma-lapsi-keikistelemassa-aarioikeistolle

   Epävarma pikkulapsi, paljastelemassa itseään, keikistelemällä äärioikeisto-veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, joihin itsekin kuuluu ja ottamassa mielihyvää tuntien, vastaan taputukset, kun lyö puolustuskyvyttömiä köyhyyteen pakotettuja eläkeläisköyhiä ja pakkorokottaa jo lapsia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei taida paljoa ministereitä köyhyysloukkoon tippuneiden asiat kiinnostaa , kaikille vaan kerrotaan sama lääke , menkää sossuun , siellä kohta puolvaltakuntaa , heikosta on asiat kun kansaa yhytetään kerjuulle.

  • Anonyymi

   Enemmistö vakavista sairaista, vanhuksista ja vammaisista, ei kykene mihinkään sos-kela-byrokratialla väkivallan kohteiksi pakottamiseen, ja vain mitätön marginaali, mihinkään äärioikeiston Teekutsu-kerjuuttamis-bisneksien jonoihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

   Ettei enää tarvitsisi katua äänestämistä, kun köyhyys vain pahenee ja viimeisetkin kansalaisoikeudet murenevat alta, on lopetettava korruptiovaaleissa äänestäminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17244810/vereton-vaihtoehto-kaikesta-aanestamisesta-kieltaytyminen

   Kun äänestysprosentti laskee, riittävän alhaalle, puuttuu kansainvälinen oikeus peliin. Korruptiopoliitikkojen päätökset eivät saa lainvoimaisuutta taakseen, kun riittävän moni luopuu äänestämisestä.

  • Anonyymi

   Tasa-arvoa ökyrikkaille, perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoille verokeitaissa keskenään, sitä on koko nykyisen eduskunnan, syvästi korruptoituneen, äärioikealle radikalisoituneen yksipuoluejärjestelmän toiminta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17217415/muissa-pohjoismaissa-ei-sairauselakelaisia-verrata-hyvaosaisiin-elakelaisiin

   Kansanvalta on kadotettu, ei ole enää aitoa demokratiaa, kun puolet väestöstä, on joko täysin köyhyysrajan alapuolella, ilman perusoikeuksia, tai siinä lähettyvillä, keikkumassa ja odottamassa pudottamista.

  • Anonyymi

   Vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvien, uhkaileminen pakkorokotuksilla, ministeri Kiurun toimesta, on erittäin vakavaa väkivaltaa, puolustuskyvyttömiä vakavasti sairaita ihmisiä kohtaan. Ministeri käytännössä uhkailee murhaamisella - tämäkö muka Suomen lakien mukaista - ei varmasti.

   Yhdenkään Suomen kansalaisen, ei pidä joutua sietämään, jatkuvaa hengenvaaraan pakottamisella uhkailemista ym väkivaltaa, jota ministeri Kiurun toimesta,on nyt jouduttu sietämään, koko koronapandemian ajan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17261399/kiuru-on-erotettava-valittomasti---terveyssyista-rokottamattomien-uhkaileminen-loputtava-

   KIURU ON EROTETTAVA VÄLITTÖMÄSTI.

   Se taho joka valvoo ministerien lakien noudattamista, nostakoot nyt syytteet Kiurua vastaan välittömästi.

  • Anonyymi

   Nykyinenkään hallitus, EI ole tehnyt yhtään mitään, erittäin vakavan eläkeläisköyhyys-oikeusturvattomuuden, korjaamiseksi Suomessa, päinvastoin, jyrkästi kohonneet energia- ym elinkustannukset, eriarvoistamis-pakkomaksut ja laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeät leikkaukset puuttuneesta oikeusturvasta, ovat vain pahentaneet eläkeläisköyhien ahdinkoa Suomessa ja kehtaavat vielä korruptiopoliitikot, syytellä siitä, taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteita "elämänhallinta-ongelmista". Saisivat hävetä korruptiopoliitikko-niljakkeet, vaan eivät osaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277284/korruptiopoliitikoilla-on-vaalilupausten-hallinta-ongelmia#comment-112285258

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   259
   6580
  2. Teholla nyt jo 72 ihmistä. Enemmän kuin kertaakaan 2020 alun jälkeen

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008544154.html Nyt omikron alkaa viemään teholle ja hurjin viikko alkaa huomenna. 72 on nyt teholla. Ottakaa rokot
   Maailman menoa
   478
   5231
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   3930
  4. Vanhuksille kielitaidoton hoitaja. Purra: "Irvokasta"

   Kielitaidoton kotiavustaja on vanhuksen painajainen, "Pyysin päästä vessaan, hoitaja toi lasin vettä" Ruotsissa kielitaidottomat hoitajat ovat jo suu
   Maailman menoa
   193
   3612
  5. Nakkilassa tapahtuu

   Missä päin Nakkilaa tuo aamullinen ampuminen tapahtui? https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008543567.html
   Nakkila
   31
   2726
  6. Karvoitus naisella

   Pitääkö jo ennen treffejä kertoa miehelle,että olen karvainen pimmsasta ja kainaloista. Osallehan tälläinen on ällöttävää ja mua taas sattuu kun mies
   Sinkut
   197
   2514
  7. Hyvä on nainen myönnän

   Pilkkasin sinua muutaman kerran koska tahdoin että lähdet pois mielestäni mutta oikeasti tahdon sinua koko ajan ja tahtoisin riisua tuon roikkuvan pai
   Ikävä
   67
   1668
  8. Mies, olisiko meidän

   Aika kohdata IRL ja selvittää asiat?
   Ikävä
   50
   1487
  9. Vastaa mies rehellisesti

   Kohdataanko me enää koskaan?
   Ikävä
   120
   1486
  10. Sun elämäsi rakkaus

   viettää nimipäiväänsä milloin?
   Ikävä
   51
   1358
  Aihe