Suvakki-kepu ja elonkapinaväki..

Anonyymi

Nämä istuvat samassa hallituksessa, samaa sakkia nykyään.. Ja lihansyönnin jo kielsivät helsinkiläiset tapahtumissaan.. Kepu ja vihreät + muu vassariväki ajaa suomea alas. Velkaa ottavat ja sitä (suomalaisten rahaa) sitten syytävät pitkin maailmaa. Ei oo hyvä homma, En tykkää..

23

477

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lestamafia pakottaa/painostaa äänestämään suvakistikepua.

  • Anonyymi

   Kepu ajaa vain omaa asiaansa. Ei Suomen Kansan. Kaikki käy mitä vasemmisto ja vihreät sanelevat. Joo joo joo sanoo suvakki-kepu.

  • Anonyymi

   Kepu on pettänyt kaikki pahasti. Ovat myyneet itsensä.

   • Anonyymi

    No eikös se hHelsinginyliopiston rehtori mikäs sen nimi nyt olikaan , lopetti maidon ruokajuomana , , kaurajuomaa ja viini ynms tuli tilalle yliopisto opiskelijoile.


  • Anonyymi

   Haapajärven kepulitkin tukee täysillä nyky hallitusta,vaikka sontivat siinä omalle kupille. Huh huh ei uskoisi. Tämä maakuntahallitushan on täysin turha byrokraattinen hallintoporras,jolla on verotusoikeus.Mikä voisi mennä pieleen.Se on varma,että verot nousevat ,koska tälläisellä hallintoportaalla ei ole aidosti tarvetta järkeistää toimintaansa. Koska aina voi nostaa verotusta.

   • Anonyymi

    Juutube : teidän syytänne


  • Anonyymi

   Kaatuis jo tämä surkea suvakkihallitus..

  • Anonyymi

   Rajavartiostolle kiireesti lisää rahaa ja resursseja..

  • Anonyymi

   Matut ovat jo Ruotsin tuhonneet. Ja Suomen käy valitettavasti samoin...

   • Anonyymi

    Mies ajoi autolla väkijoukkoon USA,ssa. Mutta sitä valtamedia ei suostu kertomaan että tekijä on musta. Eli sama hyssyttely ja asioiden piilottelu vaan jatkuu, Ja yltyy. . .


  • Anonyymi

   Tämä suvakkihallitus jossa kepulit on mukana, Nostivat suomen pakolaiskiintiön 1500 pakolaiseen/per vuosi !! En tykkää..

  • Anonyymi

   Se nousukas ponteva töpselinaama Kurvinen on Naurettavuuden ja koomisuuden multihuipennus ! :o)

   • Anonyymi

    Jösse Järvenpäällä on Juutubessa hauskoja ja ajankohtaisia biisejä.


  • Anonyymi

   Onko TV mainoksissa vielä valkoisia ? Aika vähiin käy nykyään..

  • Anonyymi

   Muutenkin kun televiisiota katsoo, niin jos sieltä ei tahdo löytää enää valkoisia, niin valkoinen hetero on vielä hankalampi löytää? Nuorisolle toitotetaan miten normaalia on olla homoseksuaali tai joku transsukupuolinen... Homopareille annettu adoptio-oikeus jne? Pitäisi kait tuo nyt sen verta biologian tuntemusta olla, että kaksi samaa sukupuolta olevaa ei voi keskenään lisääntyä. Jos on sellaisen elämäntavan valinnut, niin ei silloin pitäisi saada adoptoida lapsia. Lapsettomat pariskunnat, siis eri sukupuolta olevat, on asia erikseen.

   • Anonyymi

    Jep. Kaikki kaheli ja poikkeava esitetään mediassa nykyään hyvänä/ihanana ja että se on aivan OK.. Ja jos pidät tutusta ja turvallisesta, Ja perinteisestä ole huono ja paha ihminen..


  • Anonyymi

   Keskustan pj Saarikko kertoo valitsevansa ”Suomalaiset ensin” sijaan ennemmin ”tulevat sukupolvet ensin”.

  • Anonyymi

   Mina Soomi persu iHAILU pUTIN.

   • Anonyymi

    Sina suvakki ihailet "Eno"


  • Anonyymi

   pt media # Googleen..

  • Anonyymi

   " Pitäisi kuitenkin säästää ja nostaa työllisyyttä. Nämä (tarvittavat toimet) ovat väistämättä muutoksia työttömän elämässä, kuten kaikkien, jotka saattavat työttömäksi joutua." Honkonen sanoo tänään ja kepun kannattajien tukia nostaa!
   Onko oikein?

  • Anonyymi

   Monesta ns, vanhenevasta poliitikosta näkee, että ilta on tullut karulla tavalla! Matti Vanhasen puheenvuoro eduskunnan kyselytunnilla osoitti juuri sitä ja siksi sitä myös muut hallituspuolueet kilvan kiittelivät! Vasemmiston tukipylväänä hallituksessa tököttävä Keskusta on kadottanut lähes kaikki entiset arvonsa Se tyytyy sosialistien ohjaukseen ja kuvittelee siitä olevan jotain hyötyä tulevaisuudelleen! Niinhän ei tietenkään tule käymään!
   Syy on täysin keskustalaisen oma vika, kun he valitsivat puheenjohtajakseen Keskustan tähän saakka ylivoimaisesti vasemmistolaisimman puheenjohtajan!
   Nyt hän roikottaa Kepua hallituksessa ja puolueen muu johto nauttii hiljaa hallitusasemasta, josta ei maakuntien ihmisille ei ole muuta kuin suurta haittaa!
   Mutta ymmärrän, etteivät tässä sanat auta, siksi seuraakin mielenkiinnolla seuraavia vaaleja, jossa Keskusta nyky johto saa sitä, mitä se on itse tilannut ja ansainnut tässä hallitusseikkailussaan!

   • Anonyymi

    Niinpä. Nyky kepu on katastrofi Suomelle. Floppi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. "MUKANA KU PERÄPUKAMA!!" Janni Hussi paljastaa uudet kuviot pörrökaverin kanssa somessa!

   Oho! Janni Hussi paljastaa into piukena somessa uudesta aluevaltauksestaan. Postauksessa ei sanoja säästellä: https://www.suomi24.fi/viihde/mukana-ku-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   5192
  2. Älkää hyvät ihmiset ottako kolmatta piikkiä

   se ei auta helvetti pääsee vaan irti järkyttäviä tutkimuksia haitoista on jo liikaa olemassa tähän viestiin laitan toiset tunnisteet🤢🤕🤮🤒🚑
   Maailman menoa
   416
   4563
  3. Sofia Belorfin kauhunhetket

   Sofia koki viime viikolla kauhunhetkiä. Lukuisat silminnäkijät sekä lähipiiri vahvistavat Seiskalle, että kohulokki joutui pakenemaan keskellä päivää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   3463
  4. Suomi24 kirjoitukset poliisitutkinnassa

   Taitaa olla aika kertoa, missä olemme menossa. Täällä suomi24-palstalla olen saanut vuosikausia kokea valtavaa törkykirjoittelua kohdalleni. Nimimerkk
   Haapavesi
   124
   2489
  5. Terrorismia?

   Mikähän juttu tämä on? Ja missä Kankaanpään seudulla? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008450787.html
   Kankaanpää
   37
   2150
  6. Taas ne kiduttavat joulujollotukset on alkaneet kaupoissa ja radiossa

   Pitäisikö tämän jonkun mielestä olla hauskaa? Lähinnä tekisi mieli potkaista jakkara alta kun näitä joutuu väkisin kuuntelemaan.
   Maailman menoa
   72
   2058
  7. Sofia joutunut itkuisena pois kotoa

   Sofia joutunyt taas itkuisena etsimään yöpaikkaa muualta, tietää seven kertoa. Eilen kuitenkin oltiin taas family dinner 🤔. Totta vai tarua 🤷‍♀️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1441
  8. No niin.. tisseistä

   tässä ihmettelen yhtä asiaa. Tästä tulee tissikeskustelu, mutta toivoisin oikeasti rakentavaa palautetta. Eli.. minä olen suhteellisen pienirintainen
   Sinkut
   139
   1245
  9. Missä on rehellisyys Sofia B,valheilla on lyhyet jäljet.

   En ymmärrä, miksi pitää suojella ja valehdella, jos suhteessa on vaikka alkoholi ongelma ja hyväksyy kaiken tuskan mitä se voi tuottaa juuri itselleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1233
  10. Minkälainen on ihastuksesi whatsappkuva?

   Miehellä harmaa pipo päässä ja hymyilee kameraan päin 🤭
   Ikävä
   23
   1206
  Aihe