Katsokaa tekin Penn&Telleria niin ei tarvitse ufoihin uskoa

Anonyymi

Niin se vaan on

8

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En katso. Samasta syystä en kuuntele Riikostakaan, enkä edes Kuljua. Liikaa tarinaa ilman perusteluja ja ilman todistusarvoa. Populismi on vastenmielistä.

      Samasta syystä en mene kuuntelemaan ympäripyöreää puppua suoltavia saarnasmiehiäkään kirkkoon. En malttaisi olla huutamatta väliin että blaablaablaa, älä puhu paskaa.

      Olen kuullut tavallisilta ev lut pastoreilta kauniita tosielämään liittyviä puheita ja saarnojakin. Meidän lapset kastanut ja rippipappinakin toiminut pappi on aivan mahtava tyyppi. Hänet perheineen kutsuttiin vieraaksi muihinkin tilaisuuksiin ja meistä tuli ystäviä.

      Hän on sellainen millainen mielestäni kristinuskon tulisi olla tänä päivänä Moderni, ei tuputa mitään jeesus-shittiä vaan tuo jo läsnäolollaan rauhan, ystävällisyyden, ymmärtämisen huoneeseen.

      Ei tuomitse ketään, ei höpötä synneistä, ei uhkaile helveteillä, ei viisastele eikä hurskastele. Vertauksensa ja puheensa liittyvät arkeen eikä Raamatun siteerauksiin. Sellainen tyyli tuo kirkon tavallisen ihmisen luo, eikä pyri olemaan rahvaan yläpuolella, vaan on läsnä.

      Ennenvanhaanhan pappeja pelättiin, juurikin kai siksi että he julistelivat tuomioitaan ja eräällä tavalla päättivät ihmisten mielissä sen kuka saa armon ja synnit anteeksi, kuka pääsee taivaaseen. Joissakin seurakunnissa pelätään tänä päivänäkin.

      Viime aikoina tässä tutkiskellut, mikä suhde nimekkäillä on ufoihin.

      Neil deGrasse Tyson, tieteen yleistajustaja on sitä mieltä on arvioinut, että maailmankaikkeus on 50 prosentin todennäköisyydellä jonkin korkeamman voiman tai sivilisaation tuottama simulaatio, jossa ihmiskunta elää.

      Hän ilmoittaa myös olevansa agnostikko. Agnostismin mukaan tiettyjen olemassaoloa koskevien väitteiden – erityisesti Jumalan tai yliluonnollisen olemassaoloa koskevien väitteiden – totuusarvoa ei tiedetä tai ei voida tietää. Käsitteen loi Thomas Henry Huxley vuonna 1869. Sanaa käytetään myös laajemmassa merkityksessä viittaamaan skeptismiin eli epäilyyn: käsitykseen että ei ole mahdollista saada tietoa joistakin asioista. (Wikipedia)

      Neil ei olemassa olevilla todisteilla usko maan ulkopuolisten vierailevan täällä, vaan hän vaatii lisää todisteita. Haastatteluistaan on tosin käynyt ilmi että aihe ei ole hänelle mieluinen, eikä hän ole perehtynyt juuri lainkaan US Navyn tapauksiin.

      Ilmeisesti pelkää vakavasti otettavan tiedemiehen maineensa kärsivän, jos hän ryhtyisi tuomaan ufoasioita liian usein esille. Hyvin ymmärrettävää juuri siksi, että iso osa ihmisistä edelleenkin pyrkii saamaan "ufoilijat" naurettavaan valoon.

      Sen sijaan Neilin kollega Michio Kaku puhuu hyvinkin innokkaasti ufoista ja siitä kuinka meillä nyt on vihdoinkin tieteellistä dataa ufoista jota voidaan tieteellisesti tutkia.

      • Anonyymi

        Siitäpä tuli mieleen että miksi Kulju ei kirjottele tänne omalla nimellään vaikka lukee aina kaikki läpi yötäpäivää.


    • Anonyymi

      Eihän ufoihin tarvitsekaan uskoa!

      Kuten kahina puolan ja valkovenäjän rajalla ei ole uskon varassa, samalla tavalla ufotkaan eivät ole uskon varassa.

      Sana 'usko' sisältää ajatuksen perusteettomasta luottamuksesta jonkin olemassaoloon, kun taas luottamukselle ufojen olemassaoloon on perusteet.

      • Anonyymi

        Sepä juuri kun koko ufoja ei ole olemassakaan. Ne on lentokoneita ja suihkareita. Puhukaa asioista niiden nimillä.


      • Näinhän se on. Olemassa olevat ilmiöt ja havainnot / tallenteet niistä eivät katoa, vaikka laittaisi silmät kiinni tai menisi kellariin piiloon viltin alle.

        Suihkaripojalle tiedoksi, että suihkarit lentävät tietyllä tavalla, näkyvällä ja kuuluvalla propulsiolla, niissä on siivet, niillä on rajallinen suorituskyky, ne pitävät yliäänipamauksen ja ne on helppo tunnistaa.

        US Navyn tapauksia ei ole tunnistettu. Siksi ne ovat edelleen tunnistamattomia lentäviä objekteja elikäs UFOja.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Näinhän se on. Olemassa olevat ilmiöt ja havainnot / tallenteet niistä eivät katoa, vaikka laittaisi silmät kiinni tai menisi kellariin piiloon viltin alle.

        Suihkaripojalle tiedoksi, että suihkarit lentävät tietyllä tavalla, näkyvällä ja kuuluvalla propulsiolla, niissä on siivet, niillä on rajallinen suorituskyky, ne pitävät yliäänipamauksen ja ne on helppo tunnistaa.

        US Navyn tapauksia ei ole tunnistettu. Siksi ne ovat edelleen tunnistamattomia lentäviä objekteja elikäs UFOja.

        Juuripa niin. Sen sijaan nämä höpinät äänettömistä poukkoilevista valopalloista on taas oire jostain sairaudesta. Ts. harhoja. Ihan siis subjektiivisia pulmia kullakin yksilöllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuripa niin. Sen sijaan nämä höpinät äänettömistä poukkoilevista valopalloista on taas oire jostain sairaudesta. Ts. harhoja. Ihan siis subjektiivisia pulmia kullakin yksilöllä.

        Sinulla on hyvin kummallinen hysteerinen kiihko hyökätä ihmisten kimppuun joiden maailmaan kuuluu tosiasioita joiden olemassaoloa sinä et pysty hyväksymään. Vaikuttaa vahvalta psyyken puolustusreaktiolta jotain uhkaa vastaan.

        Sinä et kykene tasavertaiseen asiapohjaiseen ja neutraaliin keskusteluun palstan ihmisten kanssa, tämähän on perin ilmeistä koska tuot tänne vain valheita, heittoja ja yksinkertaisen ihmisen yrityksiä ivan ja halveksunnan ilmaisemiseen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juuripa niin. Sen sijaan nämä höpinät äänettömistä poukkoilevista valopalloista on taas oire jostain sairaudesta. Ts. harhoja. Ihan siis subjektiivisia pulmia kullakin yksilöllä.

        Ne poukkoilevat valopallot ovat yksi osa ufoilmiötä, koska niitä ei ole tunnistettu mitä ne on.

        Jos veikata pitäisi, niin epäilen niitä luotaimiksi tai jonkinlaisiksi "henkiufoiksi" joissa joku korkeamman kehityksen tai erilaisesta maailmasta kotoisin oleva olento on valolta vaikuttavassa muodossa.

        Mutta kun ei tiedä, niin se on vain veikkaus. Voi olla että sen valon sisässä on sittenkin kiinteä objekti ja se valo johtuu käyttämästään energiasta ollen ehkä samalla jokin aika-avaruuden kaareuttaja.

        Nämä on veikkauksia vaan, ettei näistä nyt sitten tarvitse taas hermostua.


    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe