Amerikkalainen sotilasasiantuntija varoittaa Suomea liittymästä Natoon

Suomen liittyminen Natoon voi olla erittäin vaarallista - ei ainoastaan Suomelle, vaan se voi käynnistää kolmannen maailmansodan, missä atomiaseita ei säästetä. Suomen pitäisi ajatella asiaa huolellisemmin.
Jos Venjä on Suomelle uhka, niin silloin oikea tapa on käydä neuvottelut Venäjän kanssa eikä Naton kanssa. Kaikenlainen vihapuhe Venäjästä ja sen presidentistä tulisi lopettaa välittömästi. Niillä ei rauhaa rakenneta. Ne ovat riidan ja sodan siemeniä.

https://rapsodia.fi/sotilasasiantuntijan-varoitus-nato-jasenyys-tuhoaa-suomen-2/?fbclid=IwAR2OKID7BLmoau6w0_qo5S707tRxYi9hZFHqcto3QzB6bISzAHtzuJYf-As

34

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä on neuvostoliiton näkemys asiasta. Koko muu maailma näkee että NATO tuo rauhan maailmaan :)

   • Anonyymi

    On ollut jo pitkään tiedossa, että käytät itsestäsi nimitystä "koko maailma", koska vaikeasta narsistisesta personallisuushäriöstä kärsivä ei voi olla vähempää!


   • Anonyymi

    Pekasta tulee seuraava presidentti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On ollut jo pitkään tiedossa, että käytät itsestäsi nimitystä "koko maailma", koska vaikeasta narsistisesta personallisuushäriöstä kärsivä ei voi olla vähempää!

    Myös Englannin ylähuoneella työskentelevä englantilainen politiikko varoitti Suomea ja myös Ruotsia liittymästä sotilasliittoon. Caj-Göran Stubb syytti englantilaista miltei Venäjän trolliksi ja Putinin kaveriksi. Juttu löytyy Iltalehtien historiikista kuluneelta viikolta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Myös Englannin ylähuoneella työskentelevä englantilainen politiikko varoitti Suomea ja myös Ruotsia liittymästä sotilasliittoon. Caj-Göran Stubb syytti englantilaista miltei Venäjän trolliksi ja Putinin kaveriksi. Juttu löytyy Iltalehtien historiikista kuluneelta viikolta.

    Stubbi taitaa olla maksettu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Stubbi taitaa olla maksettu.

    Ei ole paikalla kun alkaa tapahtua. Kertoohan sen jo nimikin että muualle kuuluu, ei ole meidän asiallamme.


  • Anonyymi

   Vai olisi oikea tapa käydä neuvotteluja Venäjän kanssa. Onko trolli hauskempaa kuultu. Miten neuvotellaan jos toisen suusta tulee vain sammakoita, ei totuuden häivääkään eikä sopimuksille ja lupauksille mitään takeita. Revi siitä miksi sitä vihapuhetta aina vain riittää. Voiko sotarikollisia muuta kuin vihata

   • Anonyymi

    Sinähän sitä täällä harrastat ja syytät siitä Venäjää, narsisti.


  • Anonyymi

   Joo, Trollit eli Örkit.
   Muistakaapa pakotteet, jotka vievät teidät kivikauteen.
   Harrastatteko te siellä Venäisyydessä henkistä väkivaltaa ja pidätte muitakin kuin Venäläisiä henkisessä vankilassa.
   Onneksi olen olemassa Venäläinen Karma, jota ei ohiteta hopealla.
   Kauniita unia Hopen ja karman kera.

   • Anonyymi

    Älkää pilkatko meitä venäläisiä. Meidän maatuskoilla on jo nailonisia yöpaitoja ja nuorisolla transistoriradioita. Ja votkan kanssa kaalisoppa on hyvänmakuista ja terveellistä. Ja naapusisovhoosin puheenjohtaja sai työn sankarin pinssin, ja viikottasen ajo-oikeuden sovhoosin ReppuselkäMosse 407:lle. Niin että turha mainostaa sitä länsimaista hapatusta.


   • Anonyymi

    On niitä muitaki kauppakumppaneita laajassa maailmassa kuin pelkästään yks Eurooppa. Tuskin sitä jäävät itkemään.


  • Anonyymi

   Putin kyttää tilaisuutta hyökätä Suomeen. Se olisi tehnyt sen jo
   mutta Ukraina piti hoitaa ensin.

   Ydinaseisiin turvautuminen on yksi keino, mutta sekin on huono.
   Se tietäisi Venäjän suurimpien kaupunkien tuhoutumista. Nimittäin
   muillakin valtioilla on ydinaseita.

  • Jahas, lukoilin pomo erotettu. Mitäs meinaat, onko seuraava vaihe mystinen itsemurha, samalla tavoin kuin niitte gazpromin johtajille kävi... sopisi vain nii maan tapoihin... taas yksi syy lisää tulevalle nato liitokselle.

  • Anonyymi

   Amerikkalainen sotilasasiantuntija Scott Ritter antoi 15.4.2022 todella painavan varoituksen Suomelle Natoon liittymisen totaalisen tuhoisista seurauksista. Ritter varoittaa, että jos Suomi jättää hakemuksen Naton jäsenyydestä nyt tässä tilanteessa, Suomen omat asevoimat todennäköisesti neutralisoidaan jo ensi kesänä. ja Venäjä tuhoaa Suomen modernina yhteiskuntana.

   Ritter varoittaa siitä, että jos Suomi tekee itsensä Natoon liittymisen kautta nyt suureksi uhaksi Venäjälle, niin Venäjälle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin Suomen tuhoaminen.

   Scott Ritterin painavia varoituksen sanoja videolta:

   “Suomi tulee kohtaamaan karun totuuden siitä, että vuosikymmeniä kestäneestä puolueettomuudesta Venäjän ja entisen NL:n kanssa, joka takasi rauhanomaisen rinnakkaiselon Pietarin läheisyydessä ja Kuolan niemimaalla, ei voida yhtäkkisesti vain perääntyä ilman, että siitä tultaisiin kärsimään vakavia seuraamuksia.

   Aivan kuten Nato-johtoisen Ukrainan armeijan uskottiin olevan uhka Venäjälle, samoin kaikki Suomen armeijan osat, jotka tulevat osaksi Natoa Pietarin läheisyydessä, täytyy eliminoida. Jokainen Suomen armeijan yksikkö, joka nähdään uhkana Kuolan niemimaalle, tullaan tuhoamaan. Venäjä ei salli tällaista uhkaa itselleen.

   Muistakaa Vladimir Putinin lausunto, jossa hän sanoi, että "me saavutamme jokaisen tavoitteemme". Tässä ei ole neuvotteluvaraa. Hän ei asettanut tavoitteitaan korkealle, laskeakseen niitä sieltä alemmas. Kyse on Venäjän ehdottomasta kannasta.

   Jos Suomi aikoo liittyä kesäkuussa Natoon Madridin huippukokouksessa, niin edessämme on erittäin tukala kesä. Venäläiset tulevat tuhoamaan Suomen modernina yhteiskuntana, kuten he tuhosivat Ukrainan modernina valtiona. Venäjä ei tahdo toimia näin. Mutta tämä on väistämätöntä valtiolle, joka sallii Naton hyväksikäyttää itseään näin. Tästä on nyt kyse.

   Nato käyttää Suomea hyväkseen Venäjän uhkaamisessa. Kyse on yleisestä suunnitelmasta Venäjän heikentämiseksi. Nyt ollaan jo uudessa pelissä, jossa Venäjä on jo lähtenyt sotaan. Tämä on karua todellisuutta, mutta en näe, että Venäjä vetäytyisi.

   Länsi haukkuu äänekkäästi. Natolla ei ole sotilaallista voimaa - se on pelkkä vitsi. Siksi se on nyt niin paniikissa. He ovat puhuneet satojen miljardien varusteluinvestoinneista, mutta mistä he saavat siihen rahat tässä taloustilanteessa?

   Entä poliittinen tahto? Mitä tapahtuu, jos Marine Le Pen voittaa Ranskassa 24.4. ja Ranska ilmoittaa lopettavansa Nato-yhteistyön? Jos Ranska lopettaa, niin kaikki lopettavat, paitsi Puola ja Baltian maat. Vaikka Saksa, Italia ja Espanja jäisivätkin vielä jäseniksi, ne eivät olisi enää kuitenkaan mukana näissä sotapeleissä.

   Haluan muistuttaa, että Naton 5. Artikla yhteisestä puolustuksesta on pelkkää fantasiaa. Siinä ei sanota, että jos yhtä Nato-maata vastaan hyökätään, niin muut maat tulevat automaattisesti puolustamaan, vaan että muut harkitsevat asiaa, ja voivat mahdollisesti tulla apuun, tai jättää tulematta.

   Jos Nato sallii muutaman valtion, kuten Puolan ja Baltian maiden asemoida itsensä tuhoamaan Eurooppaa – muu Eurooppa ei lähde mukaan. Ja Kiina tarkkailee tätä.

   Kaikki ovat pelänneet pakotteita, mutta Venäjä on nyt näyttänyt, miten talouspakotteiden kanssa käy. Putinia fiksumpi globaalin talouden taitaja on Xi Jinping. Kiina on globaali talous. Jos USA yrittää laittaa Kiinalle pakotteita, vastareaktio on vielä isompi. Kiina on saanut lisää rohkeutta näistä Venäjän toimista.

   Nykyisessä uudelleenjärjestelyssä sotilaallisesta vaihtoehdosta on tulossa ensisijainen vaihtoehto, koska länsi ei ota diplomatiaa enää vakavasti. Jos länsi olisi tosissaan neuvottelujen suhteen, en usko, että Venäjä tai Kiina hakisivat enää siinä tapauksessa sotaa, koska sota on vahingollista ja se iskee pahoin myös Venäjään.

   Mutta koska USA ja Eurooppa ovat huonoja neuvottelijoita, ja kieltäytyvät neuvottelemasta, ei jäänyt vaihtoehtoja. Tyynellämerellä Kiina törmää tähän samaan. USA ei ole luotettava neuvottelija. USA valehtelee ja muuttaa mieltään aina uuden presidentin myötä. Toiminta on epäjohdonmukaista ja heidän liittolaiset ovat heikkoja.
   Heikkojen ongelma on siinä, että he eivät pärjää yksin. Siksi he etsivät johtajuutta vahvalta eli USA:lta, joka ei enää ole vahva sotilaallisesti tai taloudellisesti.

   Uskon, että tulemme näkemään merkittävää alueellista uudelleenjärjestelyä Euroopassa ja Aasiassa. Venäjä ja Kiina tulevat molemmat käyttämään sotilaallisia taktiikoita eli sotaa sen saamiseen, mitä he tahtovat, koska länsi ei anna heille muita vaihtoehtoja.”

   • Anonyymi

    Kuules nyt trollidozentti. Mitä armeijoita se Venäjä kykenee eliminoimaan.
    Vilkases vähän Ukrainaan. Venäjän armeijan yksiköt eivät uskalla käydä tosi taisteluun ukrainalaisia sotilaita vastaan. Keskittyy tekemään sotarikoksia murhaamalla, kiduttamalla, raiskaamalla ja ryöstämällä siviiliväestöä.
    Me olemme Suomi. Kerron sen jos et tiedä. Me päätämme itsenäisenä parlamentaarisena demokratiana itsenäisesti sen kenen kanssa liittoudumme. Siinä meitä on turha uhkailla tai häiritä.
    Tuliko dozentille selväksi. Tuliko.


   • Anonyymi

    Oikein, Kiina muistaa Ussuri-joen venäläissikamaisuudet ja keskeneräisen sopimuksen Ussurin tapahtumista.
    Kiinan ei kannata maksaa mitään Venäjältä tulevasta energiasta kun sen lähteet voi ottaa kevyellä miehityksellä Ukrainassa peitotulta Venäjän motivaationsa menettäneeltä armeijalta.
    Ukraina on ollut jo pitkään Kiinalle ystävällismielinen viljan toimittaja. Kiina todennäköisesti kiittää Ukrainaa Venäjän löylyttämisestä.
    Luuleeko dozentti, että Kiinan johto luottaa Putiniin. Jos dozentti luulee niin, silloin dozenttia odottaa paskamainen pettymys.


   • Anonyymi

    Njet.Putin tyri Ukrainan joten tuskin haluaa uusintaa.Ketkähän ne sai Putinin hyökkäämään Ukrainaan?Sinä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuules nyt trollidozentti. Mitä armeijoita se Venäjä kykenee eliminoimaan.
    Vilkases vähän Ukrainaan. Venäjän armeijan yksiköt eivät uskalla käydä tosi taisteluun ukrainalaisia sotilaita vastaan. Keskittyy tekemään sotarikoksia murhaamalla, kiduttamalla, raiskaamalla ja ryöstämällä siviiliväestöä.
    Me olemme Suomi. Kerron sen jos et tiedä. Me päätämme itsenäisenä parlamentaarisena demokratiana itsenäisesti sen kenen kanssa liittoudumme. Siinä meitä on turha uhkailla tai häiritä.
    Tuliko dozentille selväksi. Tuliko.

    Itsenäinen olisi aidosti ollut itsenäinen ollessaan omillaan ilman mitään sitoumuksia ja rajoituksia mihinkään suuntaan. Nyt on näyristeltävä EU:ta ja rähistävä Venäjälle mukana sakissa mihin maamme on joutunut huonojen päättäjien toimesta. Itsenäisesti päättävä maa voi myös olla menemättä liittoon kenenkään kanssa. Tosin nyt typerykset ovat huonontaneet maamme asemaa naapuri-suurvaltaan nähden suunsa pieksännällä joten uskottelevat ettei ois mukamas kuin Nato vaihtoehtona vaikka oikeasti ne mokaajat voivat irtisanoutua asemamme normalisoitumisen vuoksi ettemme vihamielisenä läntenä näyttäytyisi enää naapurille mutta kun johtajilla painaa eniten oma palkkansa niin tuhoon on syöstävä koko maamme niitten ahneuden takia. Ikuiseen epävakauteen, epävarmuuteen ja pelkoon. Itänaapuriin välit katkeaa täysin, heillä on uudet liittolaiset. Siinäpä on pieni Suomi EU:nsa ja Natoalueensa reunalla, aitiopaikalla vartioimassa rajauhkaa. Muut sen kun porskuttaa kauempana tulehtuneesta tunnelmasta piittaamatta ja odottavat seuraavia maksueriä maaltamme..
    Ei EU:lle, ei Natolle. Se on sitä aitoa itsenäisyyttä!


  • Suomen nato liitos on vain muodollisuus. Puolustusvoimia on vuosikymmenet rakennettu määrätietoisesti nato yhteensopivaksi.

   Miksiköhän tässä HX hankkeessa ei ollut mig tai sukhoi edes vaihtoehtona? Venäläistä järjestelmää edustaa rk.n ja kk.n patruunat, bmp-2, 122mm js 152mm tykit, ja rakh 89 haisee myös hapankaalilta ja vodkalta vaikka ajoneuvo onkin länsimainen. Aikalailla vähäistä ja merkityksetöntä. Nyanssina rk.n päivitys missä tuli picatinny kiskot että saa natolaiset lisälaiteet pyssyyn kiinni...

   • Anonyymi

    Miksi kirjoitat täällä monella eri nimimerkillä?


  • Anonyymi

   Voi mikä amerikanpelle venäjän agentti. Sopimuksia on tehty. Sotia on käyty tässä ollaan. Venäjä kaikki sopimukset rikkoo. Täysi anarkistinen maa. Natossa on muitakin maita mukana kuin amerikka. Balttianmaat ovat selvinneet Venäjän miehitykseltä ja vain Naton ansiosta.

  • Anonyymi

   Mikä on Amerikkalaisen sotilasasiantuntija nimi.

   Luuleeko Trolli Suomalaisia niin tyhmäksi (lukuun ottamatta kommaria)
   että ne ei erota trollia toimittajasta

   • Anonyymi

    Suomalaiset kommarit rakastivat Neuvostoliittoa, ja kaikkea mitä siellä oli ja mitä sieltä tuli. Leningradin beriotskoista ostettuja vanerisia balalaikkoja, puumaatuskoita, Stolisnaja-votkaa ja sitä kaikkea paskaa mitä tulvi Ylesradion radio- ja tv-kanavilta. Kuvaavaa on se, että N-liiton romahdettua ja systeemin muututtua Venäjällä anarkistiseksi diktatuuriksi, nuo samat kommarit rakastavat edelleen kaikkea sitä paskaa mitä niille opetettiin N-liiton aikana. Kuvottavinta on se, että ne aivottomat idiootit luottavat, että Putinin politiikkaan, joka jatkuu Putinin kuoltuakin ainakin yhden sukupolven verran, kuuluisi rauhallinen ja rakastava naapuruus, jossa Suomi olisi turvassa Venäjän napurina. Ilman liittoutumista sotilaallisesti ja poliittisesti järjestöön, jolla on voimaa pistää tarvittaessa Venäjä aisoihin, ei Suomi voi suunnitella mitään tulevaisuutensa suhteen. Yksi raivohullu on pistänyt maailman sekaisin, hän... eikun se uhkaa nyt Saatana 2-ohjuksellaan koko maailmaa. Tuollainen roisto on saatava hengiltä mahdollisimman nopeasti, mutta kuitenkin niin hitaasti, että se ehtii muistella tappamiensa ja kiduttamiensa ihmisten kärsimystä.
    Putinin kaltainen, saastainen elukka ei ansaitse minkäänlaista oikeudenkäyntiä, jossa saisi jatkoaikaa rikolliselle elämälleen. Diktaattorin luonnollinen kuolema on hirttäminen, Kalashnikovin luoti, tai mieluimmin Novichok-tuholaisten torjunta-aine.


  • Anonyymi

   trollit kirjoittelee.

  • Kaikenlaisia "asiantuntijoita" maailmassa löytyy ja varsinkin Amerikassa, salaliittoteorioiden luvatussa maassa. Suomen Nato-jäsenyys ei ole mikään uhka Venäjälle, ei ainakaan "eksistentiaalinen" uhka, se on Putinin hallinnonkin puolelta selvästi tunnustettu. Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon ei käynnistä Venäjän ja Naton välistä sotaa. Tuo väite on niin silkkaa höpönlöpöä etten viitsi edes googlata mikä tämä Scott Ritter on miehiään. Sen sijaan minua huolettaa toinen kehityskulku, jota trollit jostain syystä eivät tuo esiin ainakaan kovin vahvasti. Venäjältäkään sitä ei ole suoraan todettu, mutta rivien välistä sen voi lukea. Jos Venäjän ns "erikoisoperaatio" menee täydellisesti myttyyn ja Ukraina näyttää voittavan sodan niin Putin voi muuttaa "erikoisoperaation" Venäjän isänmaalliseksi sodaksi Natoa vastaan. Perusteena sille ei todellakaan käytetä Suomen ja Ruotsin liittymistä Natoon vaan sitä, että Natomaiden tuki Ukrainalle - siis rahallinen tuki ja asevienti koko ajan lisääntyy. Tappion tunnustaminen voi olla Putinille niin vaikea juttu, että hän voi turvautua tähän vaikkakin siihen sisältyy suuria riskejä. Se tarkoittaisi siis täyttä liikekannallepanoa Venäjällä. Putinin propagandalle ei ole temppu eikä mikään väittää, että suursodan onkin aloittanut Nato eikä Venäjä. Tästä on jo vihjeitä. Putinin propaganda on jo esittänyt, että "erikoisoperaation" tarkoitus oli ehkäistä ennalta se, että Nato aseistaa Ukrainan ja Ukraina aloittaa sodan Venäjää vastaan.

  • Anonyymi

   Jonninjoutavaa löpinää. Kyllä teitä trolleja ja örkkejä on ympäri maailmaa. Laittakaa nyt vaan pystyyn ne omat MM kisanne, uusi laji teille, kuka kirjoittaa uskottavinta tarinaa.

  • Anonyymi

   Kiina kohta hermostuu tähän menoon ja puten touhuihin. Niillä menee bisnekset pieleen ja alkaa olla levotonta kotona. Tulevat ja valtaavat koko itä Venäjän.

  • Anonyymi

   Toisessa maailmansodassa Suomeen hyökkäsi Neuvostoliitto eli nykyinen Venäjä.
   USA tuki Neuvostoliittoa sen hyökkäyssodassa Saksaa ja sen liittolaisia vastaan eli myös Suomea vastaan, ohessa hieman listaa paljonko USA tuki oli. Mieti itse ja vertaa vähän Ukrainan tilanteeseen, USA antoi myös Neuvostoliitolle 11,3 MILJARDIA ihan puhasta rahaa.Lend–Lease-tuotteet Neuvostoliitolle 1941–1945 (taulukko[4])
   määrä tuote
   375 833 kuorma-autoa
   51 503 jeeppiä
   35 170 moottoripyörää
   8 075 traktoria
   7 053 panssarivaunua
   14 795 lentokonetta
   1 900 höyryveturia
   66 dieselveturia
   9 920 rautatievaunua
   1 000 tasovaunua
   120 tankinkuljetusvaunua
   4 478 116 tn ruokatarvikkeita
   2 670 371 tn öljytuotteita
   185 000 kenttäpuhelinta
   1 100 000 km kaapelia
   2 300 000 tn terästä
   229 000 tn alumiinia

  • Anonyymi

   Siis avauksellasi vahvistat, että Venäjä uhkaa rauhallista naapurimaata ja mielipiteenäsi esität, että rauhaa rakastavan kansan pitäisi nöyrtyä väkivaltaisen uhkaajan uhkailujen edessä.
   Oletpa melkoinen maasi pettäjä tai sitten Putinin trollirenki. Ainakin paskiainen. Me emme nöyrry koskaan. Aivan kuin Ukraina, joka pusertaa Venäjästä mehut mustan mullan aroille.
   Uhkailu on parasta lopettaa nyt heti ja keskittyä oman Venäjän kansan elinolojen parantamiseen.

   • Anonyymi

    JÄRKIPUHETTA.


  • Anonyymi

   Ei tuhoa, vaan se on kilpi. Ja maiden rajoista pidetään kiinni.

  • Anonyymi

   suomi ei ole natossa eikä meillä ole ydinaseita. eli pöpilään toi tuomiojan ja väyrysen kaveri. suomella on valinta, ja suomen paras valinta on ANALYSOITU ja vastaus on Nato nyt. ei tarkoita, etteikö päätöksessä olisi huonotkin puolet, mutta kannattaa valita se vähiten huono.
   -terveisiä putinille.

  • Anonyymi

   Vasemmisto sosialisteihin (kommareihin) kuuluva Tuomioja vastustaa jyrkästi
   Natoon liittymistä.

   Jos joku persuista vastustaisi samalla tavalla, puheenjohtaja haukuttais
   perusteellisesti.

  • Anonyymi

   Nato on liittoutuma, jossa on sovittu että autetaan porukalla toisia, jos sellainen tilanne tulee. Nato ei uhkaa ketään, ellei Naton jäseniä uhkailla.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2124
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   2028
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   1818
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   258
   1496
  5. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1399
  6. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   548
   1156
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   50
   998
  8. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   937
  9. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   348
   929
  Aihe