Huumaajia ylivieskassa

Anonyymi

Taas Ylivieskassa huumaajia, auto tien 27 varteen, yksi ryhmästä kyttäämään, muut metsien kautta hiipivät huumaamaan ja murtautumaan. Tiekameroiden tarkistus paikallaan Ylivieska-Nivala. Helsingin jengiä.

23

449

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   17-18.4 yka-nla.

   Vito was a...

   • Anonyymi

    Salakieltä. Mihin johtanee?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Salakieltä. Mihin johtanee?

    Koita tutkia..


   • Anonyymi

    Su 17.4


  • Anonyymi

   Ei ne mitään tee vaikka tapettas, varsinkaan joku pikkukylä, siellä ei osata edes tutkia..suomessa saa rikolliset tehdä mitä tykkäävät, poliisina amatöörit ilman kokemusta nuissa korpikylissä.

  • Anonyymi

   Varmaan skoda golfiin azn-3xx

   Upppsss ala...

  • Anonyymi

   Golf, skodan merkillä...

  • Anonyymi

   Johtaa Lyyraan! Missä ollut puhelin

  • Anonyymi

   Espoo, kuuleeko espoo..

   • Anonyymi

    Liian vaikeaa oli minulle alkuosan salakieli.
    Mutta espoo todennäkö


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Liian vaikeaa oli minulle alkuosan salakieli.
    Mutta espoo todennäkö

    Todennäköisesti nukkuu, ei vastaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Todennäköisesti nukkuu, ei vastaa

    Espoon vainottu on jo riittävän aktiivinen. Jopa niin, että netin kautta tulee viestejä kiusatuilta, viattomilta naapureilta.
    Digiaikakauden pitkälle kehittynyt tietoturva paljastaa kuitenkin aukkoja.
    Jossakin päin Suomea syyl....


  • Anonyymi

   Saa huumeita palkaksi, kun ei tarvii vuokraa maksaa, jää rahaa piriin..tän tietää kaikki

  • Anonyymi

   Valvontakamerat taloon vaihtamas kun virta loppuu, puol vuotta voi oma virta riittää, listoihin, kattoon, lamppuun..n.20min ja tehty n.4 miehen voimin. Käsky muualta, palkka hyvä hki-espoo. Piripää avustaja aloittelija vain. Puhuu kun kurittaa.

  • Anonyymi

   Jenkeistä löytyy loppu tuohon jos suomesta ei osata vainoa lopettaa. Kotirauha ja koskemattomuus kuuluuvat ihmisoikeuden mukaan jokaiselle. Maalla on maalaispollareita, eivät osaa ja rikolliset saavat muut kamerat sammuksiin tekojen ajoiksi, maalaispollet eivät ehdi paikalle. Traumatisoivaa, ota apu vastaan jenkeistä niin lopettavat vainon.

  • Anonyymi

   Helsingis on tietoo näistä vainoajista, mut hiljasuus- laki, uhri ilman syytä, väärä mies perässä pakkomielteessä, jopa raiskarit lähettää kostoksi kun ei saa itselleen mitä tahtoo. Kaksi kertaa sama joka huhujen mukaan on helsingin poliisin tiedossa, mutta tämä maa sallii raiskaukset, häirinnät, vainoamiset. Pahaa tekee. Elämä varmaan ohi noilla koettelemuksilla, ei ihminen voi jaksaa väkivaltaa, ei yksikään.

  • Anonyymi

   Miten tuo J on niin sekasin että kykenee raiskaamaan ja toistuvasti, jos se uhri olisi hänen sisko, äiti, naisystävä tms. Sydämessään kantaa tietoa loppuelämän. Palkkio on ollut niillä palkatuilla seuraajilla kuuleman mukaisesti ihan käsittämätön. Loppuelämän vankila kutsuu kun jäävät kiinni. Suomesta löytyvät aika pian, e-suomi on pieni alue.

  • Anonyymi

   Nimiä löytyy enemmänkin, jos tarve vaatii, oikeutta on löydyttävä NYT.

  • Anonyymi

   Tämä ammattilaisryhmä, kankaassa aine naamalle ja taju pois. Luuseri mies raiskaa puolitajuttoman ja puolustuskyvyttömän, kuten vuosi sitten. Kenen käskystä. Kyllä tuhottu jonkun ihmisen elämä täysin. Jopa miehen äiti on tietoinen tapahtuneesta, mutta suojelee rikollista, aikuista lastaan ja antaa hyväksynnän tapahtuneelle.

   • Anonyymi

    Voiko noin olla että äiti peittelee?


  • Anonyymi

   Äiti vaikenee, häpeä oman lapsen toiminnasta liian suuri vaikka tietää poikansa huumeiden käyttämisestä ja rikoksesta.

  • Anonyymi

   Tiedän tapauksen, kundi espoossa omassa boxissa asuu, mutta mikä on tutkinnan taso maalla, stadista tulru landelle, siellä päiväaikaankin KOTIIN murtaudutaan ja raiskataan kun huumataan kangasliina-ainein. Paljastuu varmaa takaa isompi juttujen kokonaisuus ja useampi tapaus kun tämä alta 4-kymppinen hujoppi ja ohut mies on kiinni, osallistuu muihinkin saadakseen rahaa. Jättävät vain huumattuna maahan kuolemaan, kaikkien kipujen kanssa. Tyttö oli toista vuotta parantunut leikkausta x, ja nämä tekijät mursivat poikki x uudelleen kun huumasivat suorilta jaloin kangas naamalla kaatuvan, ja TAAS parantaa murtunutta raajaa vuoden, jaksaako..

   Ei suomessa toistuvasti väkivaltaa pitäisi kenenkään joutua kokemaan, vainoamista, uhkauksia, hyvä tehty helsingissä ilmoitus, voi tutkia kun lupa annettu. Raskas käydä tuommoisia läpi, kokien tai siitä edes puhuen, ihme kun jaksaa pysyä hengissä, toistuvine traumoineen, vain sairas ihminen tekee tuommoista uhrille.

   Mutta nämä käskystä vainoavat kunnes jäävät kiinni. Kuulin että estettiin tuon uhrin vuosien henkireikä-intohimo-harrastustoimintakin tappouhkauksin, häirittiin kun oli ollut uimahallissa, seurattiin yötäpäivää ja murtauduttiin hänen asuntoihin helsingissä, rikottiin asuntoja, varastettiin alusvaatteita, kenkiä, tehtiin vesivahinkoja, estettiin, ettei voi asua kaupungissa jossa haluaa, koska siellä on väärä harrastus ja siellä voi tavata miespuolisia kaupungilla.

   Mikä ryhmä poistaa salakatselu-kamerat talostaan, tehtävä pegasus-tasoa kuten puhelimessaan. Tietonsa luettu kaikista suomen rekistereistä ja niistä puhuttu eteenpäin. Ihan kanta fi:stä eteenpäin trafin eukkoon asti, raha puhuu..Estetty opiskeluja, estetty kun yritti hakea apua terveyteen. Maksettu tukikeskukseen hiljaisuudesta. Estetty yrittäjyys tuhoamalla sivustoja, estämällä asiakkaiden viestit ja paljon muita asioita ollut hänellä esteenä, suomessa harvinaista, mutta siinä syy ettei ole tarpeeksi osaamista lopettaa toimintaa. Tehty kuten sanoneet "elämästä kaikintavoin helvettiä", vain koska tyttö ei ole määräiltävissä.

   Pakkomielteisen ihailijan käskystä tekevät, se tyttö ei huumeisiin koske, eikä rikollinen ole, mutta kärsinyt enemmän kuin kukaan kotimaassaan, nyt tämä virallisesti lopetettava tai tyttö loppuu...Eikö suomeen saada jenkeistä ammattilaisia jos landen tai stadin tai yhdenkään ihmisen taidot ei riitä. Aika loppuu.

  • Anonyymi

   Bemareilla kulkee helsingissä tuo lyyran ikäinen miespuolinen frendi, eri tasoa ,joka on mallikelpoinen, siististipukeutunut, kohtelias ja tyttöystävä tietämätön näistä töistä. Välillä pakuja, myös vanhoja "sekaan uppoavia"autoja käyttävät. Lyyra on narkannut pitkään, ohut kun ei syö, piikittää ja juo. Saa pienen palkkion kun toimii kostoraiskaajana ryhmän mukana. Pilaa monen ihmisen loppuelämän. Ei siitä ole kuin raiskaamaan lapsia tai taju kankaalle huumattuja naisia. Äitinsä häpeää, pojastaan ei tohtorintasoista tullut vaan raiskaajanarkki.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   618
   2364
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   109
   2137
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   13
   1460
  4. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   877
  5. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   167
   749
  6. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   743
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   75
   695
  8. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   264
   665
  9. olis ihan fllirttailla sulle mies

   Katsella silmiin ja leijua sun lähellä.
   Ikävä
   47
   606
  Aihe