Baabelin tornia rakennetaan nytkin, mutta jälleen ihmiset tulevat pettymään

Anonyymi

Ihmiset haluavat rakentaa maailman paremmaksi ilman Jumalaa. Ihmiset jopa ajattelevat, että ilman Jumalaa maailmasta voi tehdä paremman maailman. Ilman Jumalaa ihmiset alkavat kehittää maapallon suojelua ihmisvoimin ja yrittävät haastaa tai jopa pakottaa ihmisiä siihen mukaan. Ihmiset yrittävät ilman Jumalaa tehdä maailmasta suvaitsevamman ja ovat valmiit sen varmistamiseksi siirtämään syrjään toisin ajattelijat, jotka eivät heidän käsitystään suvaitsevaisuudesta ymmärrä. Tarvittaessa otetaan kovat keinot käyttöön. Ihmiset yrittävät tehdä maailmasta paremman suitsimalla mielipiteitä, niin että olisi vain yksi ja ainoa oikea mielipide joka asiassa, toisia mielipiteitä esittävät pitää ankarasti tuomita ja heitä pitää halveksia ja hyljeksiä ja heiltä pitää kieltää väärien mielipiteiden esittäminen. Näin maailmasta saadaan parempi paikka asua ja elää. Ihmiset voivat elää rauhassa keskenään, kun kaikki maailman ihmiset saadaan ajattelemaan samanlailla ainoan oikean mielipiteen mukaisesti. Tällaista Baabelin tornia nyt rakennetaan ja yritetään rakentaa globaalisti koko maailmaa koskevaa Baabelin tornia.

Entä tämä kaupallinen ja rahamaailman baabelintorni?
Länsimainen talousjärjestelmä on luonut ns. rahamaailman pelijärjestelmän, jossa liikkuu rahaa paljon enemmän kuin normaalissa taloudessa ja jossa ihminen voi yrittää rikastua ilman työtä ja ilman yrittämistä. Pörssikeinottelu ja johdannaismarkkinat ym sijoitustoiminnan pelivälineet ovat valtaisissa vaihdoissa. Niissä tuotto-odotukset perustuvat toiveisiin tulevaisuuden nousuista ja kun nuo nousubuumit valtaavat sijoittajat, yritysten osakkeiden arvo voi kohota kymmeniä kertoja suuremmaksi, kuin yrityksen todellinen arvo on ja johdannaismarkkinat nostavat raaka-aineiden ja muiden hyödykkeiden hintoja yhtäkkiä moninkertaiseksi pelkästään noiden nousutoiveiden huumassa. Määrävälein sitten nuo markkinat romahtavat ja valtaisa määrä sijoittajia menettää rahaa valtavasti. Heistä tulee noiden toivemarkkinoiden todellisia maksajia tavallisten kuluttajien ja yrittäjien lisäksi. Tuolloin valtaisa määrä maailmanlaajuisesti yrityksiä menee konkurssiin ja miljoonat ja taas miljoonat jäävät työttömiksi, kun ihmiset ja yritykset muuttuvat varovaiseksi ja nousutoiveet romahtavat. Tuohon samaan globaaliin maailman talousjärjestelmään ovat pakotetut kaikki maailman maat riippumatta maiden valtioperustasta.

Mitä Kaiken maailman Luoja tästä ajattelee?

Hänelle maapallo on yksi ja hänelle kaikki maailman ihmiset ovat yksi perhe, jonka Hän haluaisi saada omakseen ja pitää heistä huolta ja täyttää heidät rakkaudellaan. Hän on valmistanut kaikille ihmisille tien Jumalan luokse, mutta ihmiset eivät halua ottaa sitä vastaan. He ajattelevat, että me ihmiset pystymme parempaan kuin Jumala, joka on luonut taivaan ja maan ja kaikki sen asukkaat. Jumala suunnitteli ja valmisti maapallon ikuisuutta varten ja halusi jakaa sen ihmisten kanssa, mutta ihminen hylkäsi Jumalan suunnitelman ja alkoi tehdä oman mielensä mukaan ajatellen olevansa viisaampi ja ymmärtäväisempi kuin Jumala.

Voiko ihminen luoda paremman maailman ilman Jumalaa?

Me näemme millainen voima on pahuudella, joka päästetään valloilleen maailmassa, joka hylkää Jumalan tahdon. Kun ihmisten pahuuden valta saa riittävän suuret mittasuhteet, Jumala jättääkin ihmisen oman pahuutensa valtaan ja pahuus saa ihmisessä kaiken vallan. Pahuuden valtaan joutunut ihminen voi tehdä aivan hirvittäviä tekoja, koska meissä ihmisissä on haluja ja himoja ja kun ne saavat kaiken vallan, silloin ihmisen rakkaus katoaa ja tilalle tulee kaikki ne pahat asiat, jotka meissä ovat olemassa, jos ne saavat täyden vapauden ja vallan. Sodat kaikkine kauheuksineen ovat osoitus siitä pahuuden voimasta, joka ottaa ihmisen valtaansa ja aiheuttaa hirvittävää tuhoa. Moni sotaan tappamaan pakotettu ajattelee, että mitä väliä enää millään on, koska voin kuolla koska tahansa täällä rintamalla. Ei tule mieleen, että jos jäänkin eloon ja joudun kantamaan syyllisyyttä kaikesta siitä, mitä täällä sodassa olen tehnyt. Kestänkö sen syyllisyyden ihmisten ja Jumalan edessä. Uskallanko oman henkeni uhalla vastustaa pahaa, siinä on haasteellinen valinnan paikka, kenellä olisi siihen rohkeutta ilman Jumalaa?
Joillakin on siihen rohkeus Jeesuksen avulla ja siksi marttyyrien veri virtaa tänäänkin maailmassa joka päivä!

Tänä päivänä maailma on kutistunut niin pieneksi, että me saamme katsella ja kuunnella mitä tapahtuu missä päin maailmaa tahansa. Uutiset ovat täynnään pahuuden viestejä. Ihminen ei ole tullut hyväksi ihmisten ponnistelujen kautta.

Palaako ihminen Jumalan luokse ja tunnustaa voimattomuutensa muuttaa maailma hyväksi ilman Jumalaa?

Monet palaavat, kun näkevät niitä kauheuksia uutisissa. Monet paaduttavat sydämensä ja täyttävät sydämensä vihalla ja koston ajatuksilla.

jatkuu....

11

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilman Jumalaa maailma on hukassa!

   Jumalan maailma ei toimi ilman Jumalaa. Ihminen ei voi tulla paremmaksi lähimmäistä rakastavaksi ihmiseksi ilman Jumalaa. Jumala haluaa olla ihmisen puolella, mutta ihminen ei sitä tajua. Kyllä ihminen voi tehdä hyviä tekoja ilman Jumalaa, mutta kun pahuuden voima ja vääryys tulee läsnä olevaksi, niin ihminen ilman Jumalaa ei sitä kestä, vaan ottaa oikeuden omiin käsiin ja alkaa kostaa. Jos ei voi kostaa oikeille pahantekijöille, on kostettava jollekin, olkoon sitten kuka tahansa. Mikäli paha pakottaa meidät pahuuden tekoihin esim. sodassa, kuinka moni voi ilman Jumalaa valita kuoleman, jottei suostu tekemään pahaa? Mikäli houkutus pahaan tapahtuu olosuhteissa, jossa kiinnijäämisen pelkoa ei ole, kuinka moni voi olla suostumatta pahan houkutukseen ilman Jumalaa?

   Jos kaikki olisivat Jeesuksen todellisia seuraajia, jotka ovat antaneet elämänsä todellisesti kokonaan Jeesuksen johdatukseen, silloin loppuisivat sodat, väkivalta, varkaudet, raiskaukset, petokset, valheen voima, silloin ihminen voisi vastustaa niitä pahan houkutuksia ja olisi valmis kuolemaan ennemmin, kuin suostuisi pahaan. Maailmasta tulisi silloin parempi paikka asua ja elää.

   Iankaikkisuuteen ei pääse kuin Jeesuksen todelliset seuraajat, jotka ovat antaneet sydämensä ja itsensä kokonaan Jeesukselle ja uudestisyntyneet Jumalan lapsiksi. Haluatko sinä olla mukana siinä joukossa? Silloin vasta pahuuden voima murskataan lopullisesti ja houkutuksia pahaan ei enää ole.

   Kysymys ei ole siis uskonnoista tai seurakunnista, vaan Jeesuksesta!

  • Anonyymi

   Uskonnot olisi aika valita vuoden ( tai vuosituhansien) turhakkeiksi.
   Mitään hyötyä ole koko keksinnöillä. Saahan sitä tietysti mielikuvituksessaan pyörittää mitä örkkejä tahansa.

  • Anonyymi

   Historia todistaa.
   Maailma ei voi antaa rauhaa.
   Maailma on pahuuden vallassa.

  • Anonyymi

   Kenestä jumalasta aloittaja kirjoittaa? Jumala, Allah, Jahve, Buddha...?

  • Anonyymi

   Jeesus siunaa patriarkka Kirilin suulla Ukrainan siviilien pommitukset ja siviilien sullomisen joukkohautoihin.

   Kiitos ja Ylistys Jumalalle, joka tekee meille näin parempaa maailmaa!

   • Anonyymi

    Etkö edes pelkää, että Jumala ei kirjoitustasi jätä huomiotta?

    'Jeesus siunaa patriarkka Kirilin suulla Ukrainan siviilien pommitukset ja siviilien sullomisen joukkohautoihin.

    Kiitos ja Ylistys Jumalalle, joka tekee meille näin parempaa maailmaa!'

    Jos itse olet Jumalan kieltäjä, älä sentää pilkkaa sitä, jota et tunne, koska et tunne hänen voimaansa. Tulee päivä, jolloin Jumala kysyy sinulta kirjoituksesi totuutta. Valmistaudu siis vastaamaan hänelle!


  • Anonyymi

   Jeesus ei sotaa siunaa.

   Perkele kyllä mielellään järjestää sotia.

  • Anonyymi

   Jeesuksen hylkääminen tuo kirouksen.

   Siitä aina alkaa pahuuden vimmattu lisääntyminen.

  • Anonyymi

   Jumalan hylkääminen johtaa aina ihmisessä olevien halujen ja himojen vapautumiseen ja niiden toteuttamiseen ilman rajoja. Kaikenlaiset pahuuden ilmenemismuodot myös voimistuvat, kuten itsekkyys, ahneus, vallanhalu, ylpeys, omahyväisyys, kateus, viha, mielihyvään estoton pyrmiminen kaikin mahdollisin keinoin, valheen moninaiset muodot, pettäminen, huijaaminen, varkaudet, kavallukset, rahan ja rikkauden himo, alistaminen, ryöstöt, murhat, raiskaukset, hyväksikäytöt, sodat ym pahuus kaikkinensa.

   Jumalan hylkääminen saa ihmisessä olevat omantunnon äänet vaimenemaan ja ne sisäiset estot katoamaan ja ihmisestä tulee altis pahan houkutuksille ja kaikkinaiseen vääryyteen ja omien halujen ja himojen estottomaan toteutumiseen pyrkimiseen.

   Ukrainan sota kertoo hirvittävää kieltä, mihin Jumalan hylkääminen vie ihmistä, kansakunnat alkavat toteuttaa pahan tarkoitusperiä ja kaikkinaista mieletöntä ja käsittämätöntä julmuutta toista valtioita ja toista ihmistä kohtaan.

  • Anonyymi

   Jeesus haluaa sinulle hyvää!

   Miksi et ottaisi vastaan hänen rakkauttaan?

  • Anonyymi

   Raamattu varoittaa vakavasti:

   '1. Kor. 16:22

   Jos joku ei pidä Herraa rakkaana, hän olkoon kirottu!'

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2078
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1984
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   1813
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1485
  5. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1396
  6. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   536
   1133
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   50
   986
  8. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   930
  9. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   352
   907
  Aihe