1 500e/kk MINIMIELÄKKEET Valmiuslaissa Oikeusvaltioissa, aidoissa Demokratioissa

Anonyymi

21

152

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   1500 euroa tulisi olla maksimieläke. Kaikkia eläkkeitä pitäisi leikata 20%.

   • Anonyymi

    kannatetaan.


  • Anonyymi

   En pistäisi pahakseni, jos maksimieläke olisi luokkaa 3.000 euroa. Silloin meiltä ei vähennettäisi mitään.

   • Anonyymi

    Maksimieläkkeen pitää olla 50% keskimääräisestä palkasta (3000e/kk) eli 1500e/kk. Tämä olisi siis maksimi, minimi olisi toimeentulotuen perusosan suuruinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Maksimieläkkeen pitää olla 50% keskimääräisestä palkasta (3000e/kk) eli 1500e/kk. Tämä olisi siis maksimi, minimi olisi toimeentulotuen perusosan suuruinen.

    juuri noin,


  • Anonyymi

   Miksi valehtelet? Näytä toteen luotettavasta lähteestä, että Ruotsissa pienin eläke on 1500 euroa/kk. Ruotsissa on suunnilleen samankokoiset eläkkeet, kuin Suomessakin (pienin eläke pitkään töissä olleelle on n. 960 euroa/kk). Lisäksi siellä on noin 20 % heikommat sosiaalietuudet mm. työttömille. Siellä ei anneta rahaa tuosta vaan, vaan sen eteen on tehtävä jotain pakkotyötä. Samoin asumistukea ei saa, kuin lapsiperheet, eläkeläiset ja opiskelijat opiskelijan asumistukea.

   Joten revi siitä.

  • Anonyymi

   Itse valehtelet, Ruotsissa on suuremmat sairaus-kansaneläkkeet ja suuremmat asumis-ym tuet ja paljon muita etuuksia ja verohelpotuksia vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, aivan varmasti tulee tuo 1 500€/kk MINIMIELÄKE-SUMMA täyteen.

   On kyllä ollut linkkejäkin, EU:n demokratioitten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN esim. Saksan DW:n uutisoimana, emme ole mikään virallinen tietotoimisto, vaan kansalaiset itse asialla, joten linkkejä tulee, kun ehdimme niitä kerätä, mutta faktoja ovat.

  • Anonyymi

   Tähän hätään esim. tässä, jo vuonna 2019 Saksa toteutti 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, joita myöhemmin korotti, kun kansalaiset olivat edelleen, jo tuolloin, tuolla summalla, äärimmäisessä köyhyydessä.

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

   • Anonyymi

    Onko Saksa pohjoismaa?

    Kyseessä olivat eläkkeet. Sinä vänkäsit eläkkeistä, etkä kaikista etuuksista. Jos lasket kaikki asumistuet ja toimeentulotuet mukaan, niin kyllä silloin Suomessakin on minimielämiseen aika hyvä summa eläkelläisillä. Tuohon, kun lisätään vielä Kelan hyväksymät sairauskulut ja harkinnanvarainen toimeentulotuki, niin vielä paranee. Suomessa ei mene mm. pienestä (oliko alle 1000 euroa) veroa laisinkaan. Suomessa jokaiselle eläkelläiselle jää kaikkien pakollisten kulujen (asuminen, sähkö, vesi ja sairauskulut) 500 euroa puhtaana käteen kuukaudessa. Kun nuo kaikki huomioidaan, niin saatetaan mennä Ruotsin edelle melkoisen helposti heittäen.

    Suomessa ja Ruotsissa on suunnilleen samankokoiset eläkkeet. Ja tämä on fakta! Ruotsissa on hieman kalliimpi hintataso asunnoissa ja ruuassa.


  • Anonyymi

   Ja tässä vielä Ruotsista, missä ollaan jälleen korottamassa, siellä jo olevien hyvien etuuksien, kiellettyjen eriarvoistamis-pakkomaksujen, kiellettyjen pääsymaksujen välttämättömiin reseptilääkkeisiin, joiden vastakohtia, ÄärioikeistoSdpn MarinHilloaho ääri-äärioikeistolaisella eläkeläisten pahoinpitely-politiikallaan, Suomessa käyttää, leikkaamiseen eläkeläisiltä, eli puolustuskyvyttömien selkäänpuukottamiseen.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/vansterpartiets-nooshi-dadgostar-haller-presstraff

   ÄärioikeistoSdpn MarinHilloaho on ikärasisti, vammaisten, pitkäaikaissairaiden, yksinasuvien naisten vihaaja, sitä ei voi muuksi enää sanoa, sen verran jäätävää kyytiä, selkäänpuukottamis-leikkauksineen, eriarvoistavine pakkomaksuineen, pääsymaksuineen välttämättömine reseptilääkkeisiin ja ihan tekemällä tehty, täysin tahallinen "valmiuslaki"-veruke, jolla iskee jällee haavoittuvimpien kimppuun, kun esim. Veroparatiisihävittäjä-rikoksista, olisi voinut muutaman varikkokäynnin leikata ja niillä jättää tuollaiset, demokratian vastaiset, suoraan sanoen Natsi-Saksan "valmiuslait" tekemättä.

   https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/1641442

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17414019/ennenaikaiset-oikeusturvattomuus-ihmiskauppa-koyhyyskuolemat-suomessa

   Vaadimme tutkijoita perehtymään KANSANMURHAAN, joka on Suomessa käynnissä. Sitä se on, avatkaa silmänne jo muutkin.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuolleisuus-suomessa-korkeammalla-kuin-35-vuoteen-koronarajoituksilla-on-ollut-ristiriitainen-vaikutus-sanoo-thl-n-tutkimusprofessori/8413604#gs.ypc998

   Toimittajat eivät taida olla kiinnostuneita, tai edes tietoisia, noista MarinHilloahon, PetosKokoomuslaisten kanssa toteuttamista, selän takana leikkaamisista, joilla olematon, ihmiskauppa-nälkäeläke, on leikattu olemattomiin. Siihen kun lisätään pakolliset tietokone, puhelin, liittymä, jne eipä paljon hengitelläkään enää. VAADIMME nykyisen pääministerin virassa, luihun käärmeen väkivaltaa toteuttavan MarinHilloahon EROTTAMISTA.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17375752/kun-kansanmurhan-nimi-on-quotetuusquot-ja-ihmiskaupan-nimi-quottakuuelakequot

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17373546/quotindeksienquot-rukkaamisella-olemattomien-quotetuuksienquot-napeloimisella-pahennetaan-elakelaiskoyhyytta

   Täysin tarpeeton tuo "valmiuslaki", erityisesti köyhimpiin kohdistettuna. Veroparatiiseissa olisi ollut, mistä ottaa valmiutta, kun kerran sotaan olette Suomea viemässä, harjoitukset sisällissodalla meneillään.

  • Anonyymi

   Suomi ei ole ollut koskaan, niin eriarvoistettu, kuin on tänä päivänä.

   Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA, oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä, ennenaikaisesti jopa kymmeniä vuosia aikaisemmin, oikeusturvattomuus-köyhyyteen kuolemiset, kyllä kansanmurhista on kyse ja voi siitä sisällissota-nimitystäkin jo käyttää, kun vieraat vallat, Usan SotaRikosliitto, ovat kaapanneet vallan Suomessa, vaikka entiset "omat", sitä kansanmurhaa toteuttavatkin, korruptiopoliitikko-äärioikeistoekstremistien, erittäin luihulla käärmeiden toiminnalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17411602/tehy-ja-super--rytkonen-vaatikaa-tyoantajianne-verotukseen-ja-aitoon-yht-kuntavastuuseen

   Tuon kirjoituksen jälkeen, Li Andersson hyökkäsi raivokkaasti, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiseläkeläis-oikeusturvattomien, köyhyyteen pahoinpitelemiensä kimppuun, vappupuheessaan, missä lähti kovin ottein puolustamaan, tuota ÄärioikeistoSdpn MarinHilloahon, eläkeläisköyhien tappamis-politiikkaa / Veroparatiisi-soten IHMISKAUPPAA, muka "hoitajien" pakkolakkia vastustamalla. Kiertoteitse tehtävä kansanmurha, on aina ovelampi, siinä ikään kuin ollaan "hyvällä asialla", vaikkei ollakaan, kuin eläkeläisköyhillä tehtävän IHMISKAUPAN ja kansanmurhan asialla. Ihmiskaupasta ei pitäisi maksaa palkkaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17408405/nykyajan-kansanmurha-suomessa-ei-ole-multainen-avomaakuoppa

   Anderssonin luihuus on sitä Äärioikeisto- RKP:läistä luihuutta, hänen vihansa on tavallaan "pyhää", kun hänen taustansa Åbo Akademissa ja suomenruotsalaisuudessa, antavat luvan olla toisten yläpuolella niin paljon, ettei voi edes vaatia ymmärtämään, ääri-äärioikeistolaisen veroparatiisi-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-politiikan kovia seurauksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

   Anderssonin / Vas:n politiikka nykyisessä hallituksessa, on täsmälleen yhtä äärioikeistoekstremististä, kuin PetosKokRkpPersKejnen, kenties vielä äärioikeistolaisempaa, kun puolueen nimeä on totuttu pitämään, täysin erilaisten arvojen merkkinä, joskus muutama kymmeniä vuosia sitten, vaan ei pidetä enää. Andersson ei peittele ylenkatsettaan, vihaansa, puolta miljoonaa oikeusturvattomuus-veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläisiä kohtaan, se räiskyy kuin surutulitus, hänen sanoistaan syljen mukana.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17403733/oman-kansamme-nujertaminen-oikeusturvattomiksi-veroparatiisi-soten-ihmiskauppaan-rikos

   Andersson on myös ollut hyväksymässä, tuota natsi-Saksaan verrattavaa kansanmurha-"valmiuslakia", joka on kyllä niin pöyristyttävä, ettei olisi mennyt missään toisessa EU-valtioissa edes läpi, vaan tuostakaan ei kansalta kysytty, kuten aidoissa demokratioissa, vaan tuokin rikos tehtiin selkiinpuukottamalla, kabineteissa.

  • Anonyymi

   Vaadimme tutkijoita, rikostutkijoita, ihmisoikeusjuristeja, keitä vaan asiansa osaavia, vahvoja ja voimakkaita tahoja, nostamaan nyt niitä kanteita ja syytteitä, eduskunnan äärioikeistoekstremistisiä korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoita vastaan.

   Suomen perustuslain ylitse, kävellään röyhkeästi, kansalaisoikeuksia halveksitaan, ihmisten terveyksien ja henkien kustannuksella - teidän velvollisuutenne on nostaa kanteita, rikoksia ihmisyyttä vastaan, toteutetaan jo Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

  • Anonyymi

   Lisätään vielä, että tuo rikollinen, Suomen perustuslain, yhdenvertaisuuden ja kansalaisten perusoikeuksien vastainen, piilossa valmisteltu, eriarvoinen ja rikollinen "valmiuslaki", ei olisi myöskään tullut ilmi, ellemme olisi kirjoittaneet aiheesta, kun tietenkin oikeudenmukaisuuteen uskovina, oikeustaju sanoi, että ilman muuta, modernissa valtioissa, turvataan ensimmäiseksi haavoittuvimmat, mutta se nähtiin taas, minkälaisia roistoja eduskunnassa istuu, niljakkeita joille ei pitäisi maksaa palkkaa enää euroakaan. Erottaa pitäisi heistä jokainen.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

  • Anonyymi

   Kirjoituksiemme poistaminen, yleensäkin Usan SotaRikosliittoa vastustavien, Suomen kansalaisten kirjoitusten poistaminen, on ihan vastaavaa sanan- ja mielipiteidenvapauksien estämistä, kuin Venäjällä. Korruptiopoliitikot syyllistyvät vakaviin rikoksiin, kansalaisoikeuksia, perustuslakia ja oikeusvaltio-periaatetta vastaan, estäessään Suomen kansalaisilta, oikeusturvan saamisen, sananvapaudet ym tärkeitä demokratian tunnusmerkkejä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17418601/usan-sotarikosliitto-estetaan-kansainvaliseen-korkeimpaan-oikeuteen-viemalla

  • Anonyymi

   Mihin sitä nyt noin paljon tarvii?

   • Anonyymi

    Enemmistöllä ei ole isä ja äiti sponsoroimassa, ei perittyä omaisuutta eikä muutakaan omaisuutta. Elinkustannukset Suomessa EU:n kalleimmat. Kyllä kaikki muut Pohjoismaat ovat sen aidon oikeusturvan minimin 1 500€/kk, tarkkaan laskeneet, mikä on raja veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välttämättämisen ja aidon oikeusturvan välillä, se on tuo
    1 500€/kk tässä ajassa, ei yhtään vähempää.

    Siitä kun maksaisit, siis jos Suomi välittäisi ihmis-kansalaisoikeuksista, kaikki pakolliset ja välttämättömät, sekä eriarvoistamiskustannukset (oikeusturvattomana eläminen tulee kalliimmaksi, kuin aito oikeusturva), niin ei siitä jää euroaan, eli mistään "paljosta" ei todellakaan olisi kyse, vaan aidon oikeusturvan vähimmäissummasta/kk.


  • Anonyymi

   tulevaisuudessa duunarin eläkkeet vaatii myös kela tukea, koska työ on sirpaloitua pätkää jolloin eläke kertymä voi jäädä pieneksi työ historiassa,

  • Anonyymi

   50 euroa kuukaudessa ruokaan ja toinen mokoma sekalaisiin menoihin.

   Miksi aloittajan mielestä pitäisi kaljarahaa olla nelinumeroisesti ?

  • Anonyymi

   Aloittajan vaatima eläkkeen kaksinkertaistaminen lisäisi terveydenhuollon menoja, kun alkoholinkulutus moninkertaistuisi.

   • Anonyymi

    Ei lisäisi ja alkoholissakin hinnasta suurin osa on veroa laitettavaksi siihen terveydenhuoltoon.


  • Anonyymi

   Suomen kansaa käytetään Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjuuttamisessa, tuottamassa voittoja, veroparatiisi-sotemonopolien pörssikeinottelijamoguleille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuolleisuus-suomessa-korkeammalla-kuin-35-vuoteen-koronarajoituksilla-on-ollut-ristiriitainen-vaikutus-sanoo-thl-n-tutkimusprofessori/8413604#gs.ypc998

   Kansanmurha meneillään Suomessa, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpitelemällä, ei todellakaan johdu mistään "koronasta", vaikka yksityistetyn Veroparatiisi-thln professori, laitettu selittelmään kansanmurhaamista, johon korruptiopoliitikko-äärioikeistoekstremistit syyllistyvät, eduskunnan sotilasvallankaapatussa yksipuoluejärjestelmässä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17427398/viranomaiset-nostakaa-rikoskanteita-haagin-tuomioistuimeen-heti-!

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2528
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   220
   1956
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   1049
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   93
   1036
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   348
   979
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   918
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   711
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   704
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   36
   681
  Aihe