Informaatiotaisteluun Venäjän hallintoa vastaan!

Anonyymi

Nyt on jokaisen venäjää osaavan suomalaisen tai Suomelle lojaalin ihmisen käytävä aggressiiviseen vaikuttamiseen venäläisillä keskustelupalstoilla ja esim VK:ssa. Venäjän hallinnon ja Suomelle vihamielisten voimien levittämät Suomeen kohdistuvat vaaralliset väitteet on kumottava oikealla tiedolla.

Venäläiset tulevat tietenkin sulkemaan keskustelijoita ulos ja blokkaamaan IP-osoitteita, Hakkerien tehtäväksi jää järjestää proxyja ja opastaa ihmisiä käyttämään niitä niin, että keskusteluihin voidaan koko ajan tunkeutua uusien IP-osoitteiden kautta. Suljettujen tunnusten tilalle on tehtävä uusia ja hakkerien tulee yrittää murtaa vakiotunnuksia, jotka levittävät propagandaa niin, että niitä voidaan käyttää toisenlaisen viestin kertomiseen.

Yksinkertaisin perusviesti tulee olla se, että vihanlietsominen Suomea vastaan johtaa Venäjän aina vain hankalampaan tilanteeseen. Venäjän sotilaallinen voima on tuhoutumassa Ukrainassa ja tuhannet venäläiset nuoret kuolevat siellä täysin turhaan ja vihan lietsominen Suomea vastaan voi johtaa vielä kauheampaan teurastukseen, jos venäläiset antavat sellaisen kiihottaa itseään.

On hyvä muistuttaa, että silloinkin kun sodan rintamat jakoivat meidät eri puolille, me suomalaiset säästimme Pietarin. Koko kaupunkia tuskin olisi tänä päivänä olemassa, jos venäläisten parjaama Mannerheim ei olisi pysäyttänyt hyökkäystä 1941. Sinne vaan kuvia Porlammin motista, venäläisiä joukkoja ei enää ollut vastassa, sillä ne oli lyöty.

Venäjä ja Neuvostoliitto ei koskaan ole ollut sotilaallinen suurvalta, Napoleoninkin venäläiset pystyivät voittamaan vain talven avulla. Ensimmäinen maailmansota päätyi täydelliseen romahtamiseen ja toisesta Neuvostoliitto selvisi vain massiivisen AMERIKKALAISEN avun avulla, kärsien hirvittävät tappiot. Kannattaa siis kysyä venäläisiltä keskustelijoilta aivan suoraan haluavatko he vielä kolmannen kerran kärsiä täydellisen nöyryytyksen. Venäläiset ovat kuin italiallaiset, he eivät ole syntyneet sotilaiksi eikä heistä koskaan tule sotilaskansaa. Kyse on vain siitä, kuinka suuren hinnan venäläiset itse joutuvat maksamaan ennen kuin oppivat sen.

On kehoitettava venäläisiä menemään lakkoon, yksinkertaisesti vain jättäytymään pois töistä ja piiloutumaan. Se on ainoa keino säästää venäläisiä ihmishenkiä, sillä nykyisen hallinnon sekapäinen sotilasvoiman kanssa häslääminen johtaa kasvaviin määriin kuolleita venäläisiä nuoria ja talouspakotteet ennen näkemättömään kurjuuteen.

On myös kysyttävä suoraan haluavatko venäläiset tosiaan ydinsotaa johon niin monet hallinnon edustajat ja poliitikot Venäjällä vihjaavat. Ydinsota tulee hävittämään eniten Venäjää, länsi pystyy jossain määrin suojautumaan ja lännellä on valtavasti enemmän myös konventionaalista iskuvoimaa, jonka kaiken se heittää Venäjää vastaan jos Venäjä hyökkää. Jokaisen venäläisen on syytä tajuta, että heidän maansa on täysin kehitysmaa kun sitä katsotaan lännestä. Kysykää, miiksi venäläiset sotilaat varastavat helloja ja wc-istuimia jos Venäjällä muka on kaikkea sitä, mitä lännessäkin.

On totta, että tsaarinvallan aika oli monessa suhteessa suotuisa Suomelle, mutta vain niin kauan kunnes Venäjä ryhtyi venäläistämään Suomea, joka johti koko Venäjän romahtamiseen. On syytä muistuttaa, että sodan jälkeisenä aikanakin Venäjä hyötyi itsenäisestä Suomesta, kun taas venäläistetty Suomi olisi ollut samanlainen rytöläjä kuin Neuvostoliitto oli eikä suomalaista kulutustavaraa olisi siellä saatu mistään. Laittakaa kuvia Viipurista Suomen käsissä ja sen jälkeen ja kysykää, tuoltako näyttää suurvalta ja noilla lihaksillako Venäjä kuvittelee uhmaavansa länttä tai edes Suomea.

Kysykää suoraan, haluavatko venäläiset seurata taas kerran sairaita dementoituneita johtajiaan eristäytyneisyyteen, kurjuuteen ja monet myös kuolemaan. Suomalaiset eivät vihaa venäläisiä vaan odottavat, että tilanne palautuisi normaaliksi ja normaali kanssakäyminen voisi jatkua, Se voi tehdä sen vain jos Venäjän alkaa de-eskaloida ja riisua aseitaan ja siksi tavallisten venäläisten on syytä ottaa ohjat käsiinsä.

Kysykää, kannattaako poliisien ja muiden väkivaltakoneiston nuorehkojen ihmisten tosiaan sitoa itsensä hautaankaatumassa olevaan hallintoon. Kehottakaa ihmisiä puhumaan siitä sellaisten tuttavien ja sukulaisten kanssa, jotka työskentelevät hallinnossa. Mitä he kuvittelevat tulevaisuutensa olevan? Mitään suurvaltaa ei ole tulossa, vain kurjuutta kuten Neuvostoliitossakin. Tällä kertaa Venäjä on selvästi heikompia ja sillä on vastassaan suiuremmat voimat kuin koskaan. Länsi on tällä kertaa vielä ylivoimaisempi, eikä Venäjällä ole mitään mahdollisuutta, jos se jatkaa konfliktia. Ydinsota tappaa eniten venäläisiä ja siinä Venäjä tosiaan lakkaa olemasta. Länsi voi aina rakentaa itsensä uudelleen, eristetyn Venäjän kansa tosiaan kuolee ydnsodan seurauksiin, ehkä lopullisesti.

KERTOKAA HEILLE TOTUUS, JUURI NIIN JULMANA KUIN SE ON!

4

111

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paljon maksat? Ei ole kovinkaan realistista odottaa että saat hankittua suorituskykyä ilmaiseksi moiseen operaatioon.

   • Anonyymi

    Kyllä siihen jokunen kiilusilmäinen sionisti voi lähteä, mutta ei niillä ole mitään voimaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä siihen jokunen kiilusilmäinen sionisti voi lähteä, mutta ei niillä ole mitään voimaa.

    Niin. Tämä olisi Puolustusvoimien tai vastaavan siviilipuolella verkossa toimivan operaattorin tehtävä mutta ei kansalaisten. Hoitakoot itse operaationsa eikä yritä mobilisoida ilmaista suorituskykyä käyttöönsä.


  • Anonyymi

   Ei kai tuollainen Nato perseily ole tarpeen. :)

   Ei sovi Suomalaisuuteen.

   Eiköhän elellä inmisiksi ja anneta sio-Hinttien keskenään tappaa maailma.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2495
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   208
   1927
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   1043
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   93
   1023
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   347
   955
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   914
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   709
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   701
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   35
   665
  Aihe