Kommunistit erkani omaksi ryhmäkseen

Anonyymi

Vasemmistoliitto jatkaa hallituksessa, vaikka Suomi hakisi Naton jäseneksi - Li Andersson: ”Puolueen piirissä on nyt aidosti kahta mielipidettä”
Päätöksen teki lauantaina vasemmistoliiton puoluevaltuuston ja eduskuntaryhmän yhteiskokous. Yhteiskokous teki päätöksen äänin 52 puolesta, 10 vastaan ja yksi tyhjä.

Vasemmistoliitto on hyvin jakautunut, kun kommunisteja vielä aika liuta.
Hassuksi tekee että tuollainen pieni vähemmistö voi olla hallituksessa.
He ei täytä demokratian perimmäistä kuvaa vähemmistönä -enemmistöstä.

2

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Osa vasemmistoliitosta tajuaa pikku hiljaa, että itäisessä järjestelmässä heillä ei olisi mitään sanaa siihen, kelle verovarat päätyvät.

   Heidän maailmankatsomuksessaan se on paha, että porvari rosvoaa liian ison rahakasan itselleen, vaikka samalla työllistää ja maksaa asianmukaiset verot. Tämä näkemys on osa politiikamme tekemistä ja ok. Mikä on liian isoa, on jatkuvan keskustelun alla.

   Noh, kleptokratiassa, itäisessä järjestelmässä, rahat päätyvät yksittäisten voimahahmojen henkilökohtaiseen varallisuuteen. Ohi verotuksen ja valvonnan. Kaikki muukin päätöksenteko on tavallisen kansan ulottumattomissa.

   Aivan looginen päätös siis (osalta) vasemmistoliittolaisia tukea turvajärjestelyjä oman päätöksentekokokonaisuutemme säilyttämiseksi nykyisellään.

   Vasemmistoliitto on minun makuuni liian kaukana työn tekemisestä ja liian puhtaasti etuuksienjakopuolue. Silti: en epäröisi hetkeäkään hyväksyä jopa vassareille valtaisaa ääniosuutta Eduskunnassamme mieluummin, kuin että näen Suomen Venäjän etupiirinä tai Suuriruhtinaskuntana.

   Uskon, että jokaisen eduskuntapuolueen (pl ehkä Valta kuuluu Kremlille) näkemys on, että tulevaisuudessakin määräajoin on järjestettävä aidot vaalit.

   Meillä on lopulta aika mainio systeemi! Onneksi ei ole porvari-vas -jako, vaan moninaisempi kenttä. Emme toisaalta joudu myöskään todistamaan USA:n kaltaisia mielestäni 0/1 -tyyppisiä "winner takes it all" -vaalitilanteita.

  • Anonyymi

   VASTUSTAN olenhan kommunisti.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   4143
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   382
   2960
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   1972
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   149
   1577
  5. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   414
   1103
  6. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1092
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   74
   994
  8. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   885
  9. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   882
  Aihe