Muistakaa!

Anonyymi

Palstoilla vaikuttaa Venäjän trolleja.

-He pyrkivät muunmuassa iskemään kiilaa suomalaisten väliin, solvaamalla vuoroin vasemmistoa, vuoroin oikeistolaisia, jotta suomalaiset alkaisivat riitelemään keskenään.
-He pyrkivät murtamaan suomalaisten luottamusta suomalaisiin poliitikoihin ja johtajiin sekä turvallisuuteemme ja järjestelmiimme.
-He pyrkivät luomaan epäilystä ja pelkoa kuinka Suomi ei muka pärjäisi kriisitilanteissa tai vastaavissa tilanteissa, tai väittävät esimerkiksi kuinka NATO hakemus tarkoittaisi väistämätöntä sotaa.

Putinin trollit eivät pyri keskustelemaan. He voivat vaikuttaa siltä että keskustelevat, mutta:
-käytännössä he välttelevät vastaamasta tiettyihin heille epäedullisiin kysymyksiin.
-käytännössä he jatkavat samojen valheiden toistamista vaikka he olisivat saaneet vastauksen joka kumoaa heidän valheensa täydellisesti.
-käytännössä he "vastauksessaan" tarrautuvat aina johonkin epäolennaiseen edeltävästä kommentista.
-Käytännössä he vastauksessaan eivät pyri vastaamaan, vaan sekä peittämään faktatiedot roskan sekaan, että pitämään omaa roskaviestiään näkyvillä!
-He eivät perustele, eivätkä jaa lähteitä (paitsi tunnettujen trollisivustojen satuja lähteinä.)
-He voivat kertoa osatotuuksia, mutta he jättävät tärkeitä asioita kertomatta!

Putinin trollit ovat todellisia. Heitä on käyty muunmuassa kuvaamassa ja heistä on kirjoitettu valtavasti artikkeleita ja heidän toimistaan on uutisoitu jatkuvasti. Putinin trollit eivät ole edes uusi juttu. Heidän toimistaan on tiedetty jo ainakin vuodesta 2007 saakka.

Käytännössä kaikki ne jotka väittävät ettei heitä ole, tai etteivät he vaikuta tällaisilla palstoilla, tai että heidän vaikutusmahdollisuutensa tällaisten palstojen kautta on mitätön, voit turvallisesti olettaa olevan Putinin trolli.

Ilmoittakaa Putinin trollien aloitukset sekä kommentit poistettavaksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17341501/suomi24-haluaa-torjua-venajan-disinformaation-levittamista-palstalla

Hyödyllisiä linkkejä, joista saa lisää kuvaa Putinin trollien toimista

https://peda.net/tampere/tyl/verkkolehti-tykytys2/iajaa/ysvt
https://vartiopaikalla.blogspot.com/2022/04/venajan-disinformaatio-ja-propaganda.html

Tuossa lisäksi linkki raporttiin joka kertoo hieman toisenlaista tarinaa kuin Putinin trollien levittämät valheet että Ukrainan hallituksen joukot olisivat harjoittaneet kansanmurhaa

https://www.refworld.org/pdfid/58e75aa74.pdf

33

218

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kasva aikuiseksi!

   • Anonyymi

    Siinä on hyvä esimerkki Putinin trollien toimista. Tuota en muistanutkaan kirjata aloitukseen.

    Aikaisemmin Putinin trollit yleensä suosittelivat ottamaan lääkkeet, eli pakkoraossa kun eivät voineet kumota faktoja, he vetosivat kirjoittajan heikkoon mielenterveyteen. Nyt kun siitä on muistutettu useasti Putinin trolli vetoaa henkiseen kehitykseen.

    Hyvä trolli, ei noin. Jos haluat uskottavuutta lisää, sinun täytyy keksiä jotain huomattavasti omaperäisempää!


  • Anonyymi

   Heidän pitää solvata sekä oikeistoa että vasemmistoa koska tässä asiassa molemmat ovat samaa mieltä. Kaikki merkittävät puolueet Suomessa ovat Ukrainan puolella ja nyt jopa Natoon littymisen puolella.

   • Anonyymi

    Suomi on kansainvälisellä tasolla eräs hankalimmista paikoista Venäläisille trolleille. Tänne ei uppoa käytännössä mikään, ellei Putinin trollit ala kaivamaan kunnolla kuvetta ja silloinkaan se ei uppoa tietysti muiden kuin noiden maksettujen ääliöiden taskuihin.

    Ensinnäkin trolleilla ei ole oikeastaan mitään käsitystä suomalaista ja he kuvittelevat että muutama ostettu ääliö joka suostui levittämään mm. rokotevastaisuutta, vastaisi koko kansaa. Sen lisäksi on myös paljon muita syitä jotka paljastavat heidät trolleiksi, kun he eivät ymmärrä suomalaisuutta, mutta jätän ne kertomatta etteivät he oppisi virheistään. Tuo on yksi syy miksi he paljastuivat meille jo 2007.

    Täällä on onneksi erittäin hyvä koulutus. Ei pelkästään tiedolliselta pohjalta, vaan myös siinä että täällä on panostettu jo peruskouluissa omaehtoisesti, eli siis opettajalähtöisesti ilman varsinaista opetussuunnitelmaa, muunmuassa mediakriittisyyteen ja siihen kuinka trolleilta voi suojautua ja trollit voi havaita. Myös nuoriso on meillä sellaista että se levittää hyvin oppeja eteenpäin keskenään ja suojelee sekä itseä että ystäviään ja aikuisissa on suuri osa ihmisiä jotka ovat olleet alkuperäisiä netin käyttäjiä ja ymmärtävät sen koukerot paremmin, ja tietysti levittävät sen oppinsa lapsiinsa.

    Mutta se ei tarkoita että suoja olisi 100% Suojaa täytyy ylläpitää ja ihmisiä täytyy muistuttaa siitä.

    Hyvä esimerkki trollien toimista on vuodelta 2015. Amerikkalaisessa pikkukaupungissa, talon pesuhuoneessa tapahtui "raiskaus". Oikeasti muuta ei tapahtunut kuin että kaksi poikaa, joista toinen kuvasi ja toinen kosketti tyttöä, päätyivät pieneen uutiseen kun video oli ladattu nettiin. Asia oli tutkittu ja mitään ongelmaa ei ollut.

    Mutta, amerikkalaiset Putinin trollien uhrit nostivat siitä pienestä uutisesta valtavan hälyn, joka sai energiansa yhdysvaltalaisten maahanmuuttovastaisuudesta sillä alueella. He levittivät sekä Trumpin hallinnon kätyreiden että Putinin trollien tehtailemia valheita tietämättään!

    Putinin trollit eivät jääneet paikalleen, vaan alkoivat syöttämään roihua valtavaksi tehtailemalla mm. meemejä joissa ruokittiin kummankin puolen taistelutahtoa. Eli trollit ruokkivat sekä maahanmuuttovastaisten että maahanmuuttomyönteisten ajatuksia. Mukaan lähtivät tietysti myös amerikan kansalaiset ja soppa oli valmis ja kansa jakautunut kahteen taistelevaan leiriin.

    On siis tärkeä muistaa että kaikki trollit eivät ole Putinin trolleja, ja heitä täytyy muistuttaa siitä että he voivat olla trollien uhreja! Suomi on siitä hyvä maa, että täällä ihmiset ymmärtävät että he itse voivat olla väärässä ja he pystyvät tunnustamaan sen. Uhrin tunnistaa siitä että uhri ei käytännössä levitä valheita vaan ainoastaan muiden puheita ja mielipiteitä ja uhri pystyy muuttamaan kantaansa kun saa faktoja jotka kumoavat valheet. Ja uhrit kyllä tunnistavat mielipiteen ja faktan toisistaan. Putinin trolli ei voi sitä tehdä, koska Putinin trollilta loppuisivat työt!

    Amerikka ei ollut tehnyt kotiläksyjä. Suomi taas on.


  • Anonyymi

   Jos heiltä kysyy suoran kysymyksen, joka on heidän kannaltaan epämiellyttävä, niin he pyrkivät viemään keskustelun pois aiheesta alkamalla horisemaan ihan jostain muusta. Jos se ei onnistu, niin sitten he valehtelevat kirkkain silmin tai alkavat haukkumaan ja nimittelemään keskustellijoita.

  • Aloittaja on pitkälti oikeassa. Se on selvää, että trollit eivät ikinä oikeasti keskustele. He hokevat muutamia asioita ja jos heiltä kysyy tarkennuksia tai perusteluja, niitä ei tipu. Vihjaukset ovat epämääräisiä ja omat jutut julistetaan isänmaallisuudeksi.

   Tyypillinen tällainen pelle on Janus Putkonen.

   • Anonyymi

    Älä nyt alennu tuollaiseen. Älä kuulu sentään siihen joukkoon, joka lähettelee asiattomia viestejä ympäristöönsä. Etkö ole huomannut, millaiseksi keskustelut ovat muuttuneet?
    On unohtunut kanssaihmisen kunnioitus. Se on hautautunut sotaan ja poliittiseen vainoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä nyt alennu tuollaiseen. Älä kuulu sentään siihen joukkoon, joka lähettelee asiattomia viestejä ympäristöönsä. Etkö ole huomannut, millaiseksi keskustelut ovat muuttuneet?
    On unohtunut kanssaihmisen kunnioitus. Se on hautautunut sotaan ja poliittiseen vainoon.

    Totean faktat. Jos olen jossakin näkemyksessäni väärässä, kuulen mieluusti ne oikeat faktat esittämieni mahdollisten epätosien väitteiden sijaan. Mikäli siis olen jossakin näkemyksessäni väärässä, ole hyvä ja korjaa väärät väittämäni.


  • Anonyymi

   Eihän näitten pekmannien ja putkosten jutut uppoa suomalaisiin. Ei tuolla joukolla suomalaisiin voi vaikuttaa. Aiheuttaa vain päinvastaisen reaktion.

  • Anonyymi

   Ei kannata välittää putintrolleista, olisi viisasta olla reagoimatta mitenkään heidän tarinoihinsa.

   • Anonyymi

    Joo, saattaa olla parem pi, ettei edes pyri ainakaan täällä S24 oikaisemaan trollin valheita trollin avaamaan ketjuun. Tekee vaikka uuuden aloituksen, jossa kertoo sen faktan tai oikaisun.


  • Anonyymi

   Oletteko kuulleet sanaa "vastavalkea". Se on sitä änkyräsalkkia, mutta se on myös ollut tehokas estämään metsäpalojen leviämistä. Nyt olisi taas käytettävä vastavalkeaa, eli kun kerran natoon liittyminen laitetaan hakuun ihan varmuudella ja se tulisi aiheuttamaan jatkuvan parranpärinän, niin kaikkien kansanedustajien olisi äänestettävä liittymisen puolesta (ja tunnustettava tappionsa) saivat kuitenkin sanoa mielipiteensä ihan vapaasti vapaassa maassa. Jos äänestystulos olisi 100% loppuisi suunsoitot siihen, eikä kukaan keräisi asiasta pisteitä eikä ketään morkattaisi jälkeenpäin.

   • Anonyymi

    Joo. nyt varoitus, tämä metsäpalo terminolokia on juuri sen sanavapauden vastusttavan laitoksen terminologia. Boteilla ja ihan käsin ne tekee olkiukkoja ja spämmää paskaaa, nyt ilmeisesti natottaminen on asia, naton vastustus on se "metsäpalo" metsäpalo on järkeväasti perusteltu näkökanta tai hyvin leviävä idea kuten nyt esimerkiksi "ajatelkaamme lapsia... jne" asia joka leviää netissä mutta on vastoin päivän poltavaa agendaa ja eliittin rahalähteitä


  • Anonyymi

   Muistakaa pitää monta ikkunaa auki kun olette internetissä, niin botit ei saa oikeita tietoja, ja mahdollisimman randomeja vaikeasti tulkattavia tekstejä ja mihinkään liittymättömiä kuvia. Tiedän yhden boti täyteisen kuva foorumin joka alkoi suoltaa afrikkaa kun kaikki sopi yhteisesti että bottia huijataan pitämällä auki afrikka aiheisia välilehtejä, kyllä nauratti laittoivat että pitää rekistöröityä 24 tunnin päästä niin pääsee kirjottamaan. Mutta kun foorumin omat botithan sitä paskaa tuuppasivat jotka oli tehty sitä varten että nöyryyttää "väärinajatteliat" niin eihän se spämmi ikinä loppunut. Ja foorumin omistajat ilmeisesti joku valtion laitos, siellä ei kai ollut enään ketään joka olisi osannut, tai osata ne ei osannut korjata asiaa vittu jotain puoli vuotta seurasin tilannetta ja sitten kyllästyin. Foorumi toimii farmaan vieläkin jonkun suvakismi sananvapauden tukahduttamis valtion laitoksen alla mutta kun en kerro nimeä, ja google ei varmaan enään tiedä sittä niin ei sinne onneksi enään pääse. Mutta se varmaan esimakkua nyt botteja on varmaan jo kaikkialla siis niin kannattaa pitää niitä välilehtejä auki ja katsoa liittyykö uudet aloitukset oudosti asioihin jota niissä on vaikka ne olisivat miten epäajankohtaisia.

   • Anonyymi

    Nato psykoosin tilalta perussuomalaiset voisivat vaatia netin sananvapauden palauttamista, ja estää lehtien keskittyminen palauttaa siis suomi ykköseksi sannanvapaudessa


  • Anonyymi

   Onneksi trolleilta loppuu kohta vodka kun hakkerit hieman jumittavat toimintaa niin trollit joutuvat tekemään oikeitakin töitä kaalisoppansa takia.

  • Anonyymi

   Ei täällä ole kun yksi Natotrolli, joka tekeytyy paremman puutteessa vastpuolen trolliksi ja ties miksikä, ja maksaa vielä kalliisti!

   • Anonyymi

    Kerrotko mikä sen maksun hinta on?


  • Anonyymi

   totuus on näkyvää miten hallitus toimii se riittää meille .
   ei siiheen muuta tarvitse .

  • Anonyymi

   Jos joku luulee oikeasti vaikuttavan suomalaisten mielipiteisiin Suomi24 sivuston kautta täytyy olla varsinainen nuija, mutta nuijiahan nämä trollit ovat.

   • Anonyymi

    Tuollaisen argumentin ei voi esittää kuin Putinin trolli, tai sitten tynnyrissä tähän saakka asunut ja aivan helvetin tyhmä, kouluttamaton suomalainen, ja onneksi Suomessa on oppivelvollisuus.

    Jokainen tietää että Putinin trollit ovat jo pystyneet vaikuttamaan tehokkaasti ihan kenttätasolla ihmisten mielipiteisiin ja aiheuttamaan sekaannusta. Se ei ole mikään mielipidekysymys, vaan se on faktaa!

    Paras esimerkki on rapakon takaa ja selvitetty ja selitetty jo tuhansia kertoja suomalaisille. Ainoastaan Putinin trollin mielestä tällaiset palstat ovat mitättömiä ja turhia, eivätkä aiheuta muka mitään vaikuttamista. Kuitenkin Putinin trolleilta on tullut viestejä tähänkin ketjuun useita ja tälläkin hetkellä Putinin botit tunkevat Putinia tukevia viestejä jopa seksipalstalle!


  • Anonyymi

   Joopajoo..

  • Anonyymi

   Putler on rotta joka pelkää jo omia kansalaisiaan, mitä väliä tällaisesta rotasta on?

  • Anonyymi

   Ja muistetaan myös, että Putinin trolleihin kuuluu myös aivottomia ja yhteiskuntaamme vastaan disinformoivia suomalaisia!
   Hyh hyh ...

  • Anonyymi

   Huomattu on.

  • Anonyymi

   "Hyökkäys NATOa vastaan johtaisi invaasioon Venäjälle".

   Se on liiton olemassaolon päätarkoituskin. Lähtipä se liikkeelle baltioista taikka Suomesta taikka Syyrioista taikka ihan sama mistä. Tuon vuoksi venäjää ei tulla KOSKAAN kannustamaan ko. sotilasliiton jäseneksi. Tavoite on tila kinuskeille sekä väylä KRISTITTYYN eurooppaan. Johon eurooppa tulee havahtumaan vasta kun kinuskit ovat menossa uraleiden läpi. Ei yli, vaa lävitse.

   "Jos Venäjä käyttäisi eksistentiaalisen uhan torjumiseen ydinaseita, kuten se on luvannut, koko Venäjä ja suurin osa maailmaa tuhoutuisi täysin ydinsodassa. Kukaan ei voittaisi."

   Tottakai voittaa; se jk haluaa maailman väestön 100m-400m rangeen. Ja sittemmin nollaanki. Tulee käyttämään, reaktio tulee olemaan välitön kauhistus jolloin suurvaltadominointi vasta alkaa. Tulee jäämään puolen tusinaa suurempaa maata, joidenka alaisuuteen me pikkuset ollaan jäämässä. Lyhyesti, suurvallat tulevat hotkimaan etupiirinsä; oli se kirjamellista taikka regionaalista kuten tulee käymään afrikan mantereella.

   "Venäjä ei käyttäisi ydinaseita, se vallattaisiin, demilitarisoitaisiin ja jaettaisiin samaan tapaan kuin Saksa ja Korea aikanaan".

   Kyllä tulee käyttämään. Loput menikin sinulta kuten tulee käymäänkin.

   On virhe olettaa että venäjä on häviämässä totaalisesti, tuo on taktista ajattelua kyseessä ollessa maa jolla on kinuskien TARVITSEMA energia. Vasta kun tuosta tulee kiistaa, niin homma noiden venäläisten kannalta heikkenee, oleellisesti. Sitä ennen tuo brics-viritelmä tulevat tuon viritelmänsä huomiomaan, kyllä. On myös erehtyväistä luulla että maailmansota on pitkä kestoltaan. Nykyaseilla se kun on lähinnä joukkojen liikuttamista sinne missä neutronipommit ovat jo tuhonneet kaiken orgaanisen. Kirjaimellisesti kävelyä pian vallatuksi tulevalle alueelle ja heidän ampuminen jotka jäivät eloon, mutta ovat termiinaalivaiheessa ensisijaisesti säteily vuoksi.

   Uhrit eivät tule olemaan satoja miljoonia, vaan tullaan puhumaan jo kaksinumeroisista % määristä per ihmisKUNTA. ehdottomasti kolmannes, mahdollisesti kohti puolta, jopa ylikin. Nää ovat oikeasti todella vakavia siirtoja - muuten minä en olisi näistä palstalle tullut koskaan kirjoittelemaankaan, että Kyösti Kallion rukousoivallus päälle ja sassiin, hei. Minä kirjoitin, koska en pitänyt siitä ajatuksesta joka lontoolla on, että Suomesta pitää viedä kaikki CO2 nollaan tässä, koska täällä on tota Jeesustelun vaatimaa lähimmäisenrakkautta jk mahdollistaa, energiatasolla, ihmeiden pyynnin JA myös saannin. Ja on täten CO2 nolla -prioriteettina. Siksi bio ilmasta käsin, kemialliset luoton kautta ja nyt sota provojen kautta kai sitten, tai miten vaan. On infantiilia luulla/toivoa, että tahot jtk tälle maalle ulkoakäsin täystuhopaskaa halajaa sekä toimittaa, aikoisivat jättää ketään evankeliumista kuullutta tänne pyörimään välittämään ja MAHDOLLISEN kääntymisen kautta rukouksen avulla ihmeitä jollekin100hlön porukalle saamaan. Taikka 100k porukalle, ei ole tapahtuus. Vaan tässä petoksen piiriin on laskettu se KOKO 5.5m, kaikki. Mutta koska leikki on vaiheittaista, moni uskoo olevansa etuoikeusasemassa selvitymisen suhteen; lue: kognitiivinen dissonanssi. Ja niin tää koko homma hoitui. Nerokasta strategisointia pelata noin lujaa ihmisheikkouksiin nojaten. Tässä syvennettiin tuhosfääri, asteittain, kohti suojan (eli kansan siis heikentämistä) ja sitten hyödynnetään Suomi loppuun asti false flaggaamalla tämä alue taktiseksi oikeutukseksi perforoida venäjä sotilasliitolla. Syyriassa kun paukkuu samanaikaisesti ydinase, niin johan sotaintoa alkaa eurooppalaisista löytymään. Huono puoli tuossa on se, että heiltä tulee sitä löytymään vasta sen JÄLKEEN kun meidät on jo exitetty. Vittuako se enää tuossa kohtaa lämmitä.

   Tässä ollaan menty ulkopoliittisessa linjassa agressiiviselle linjalle, jossa vanhanen on jopa samaistanut Suomen ukrainaiksi. Mikä tästä enää puuttuu on että jollain aivopestyllä kilahtaa, ottaa jonkun aseensa ja menee tollaseen venäläiskirkkoon ja alkaa lahdata heitä massana sinne kirkkoonsa. Kun suhteet ovat tälläiset jo nyt, ja kun media aivopesee yötäpäivää viimekädessä gaussin käyrän mukaisia ihmisiä, niin aivan taatusti jssk kohtaa jotkut alkavat pimahtaa ja esmes tuonkaltaista alkaa tapahtua. Siitä seuraakin sit se reagointi jota on Suomelle ulkoa mm. em. syiden vuoksi saneltu. Tuolloin lontoo saa nk. Suomen välietapin päätökseen, ja pohjola etappi voi aktivoitua. Joka on siis sitä, että baltioiden ja Suomeen norjankautta valuvien joukkojen venä nakertaminen alkaa. Tuolloin viimeistään, venäjä reagoi ydinasein. pitäisin todennäk valtojen jne ydinasesukellusveneitä jssk norjan pohjoisrannikon tuntumassa.

   Mikä tässä oli surullista, oli mielestäni se, kuinka täydellisesti tää koko kuvio myi. Tässä on epäonnistunyt oleellisest puolustusjärjestelmämme. Mutta niinhän se menee, että meidän vihulainen on tuntenut hyvin Suomenkin heikkoudet. Joista suurin on luottamus kauniisiin sanoihin ja papereihin. saulisannat sen sano:sinisilmäisyys.

   • Anonyymi

    Tuo tuli viestiketjuun joka valittiin juurikin poistaa, koska siinä ketjussa oli näkemyksiä, joilla voidaan saada Suomelle kaikensortin täystuhopaska-aikelle iskunvaimennusta. Jota ei tosia-asiallisesti toivota.

    Jos on poliittisesti epäkorrektia välittää maasta jossa elää ja josta myös pitää, ja sellainen aletaan jo sanktioida, niin tuolloin lienee sanomattakin selvä, ettei ole yhtään mitään järkeä naputella koko helvetin yötä - tilanteen käsittääkseni akuutiksimenon vuoksi - jollekin helvetin tietokoneelle huomioitaan.


  • Anonyymi

   Se, että näillä palstoilla identifikoidaan automaattisesti kaikki huomatukset jotka liittyy suoraan Suomen kansan tuhopaska-aikeisiin olevan "huonoa kansalaisuutta" on Suomen modernin historian suurin yksittäinen virhe.

   En tiedä ymmärränkö paremmin vaiko huonommin kuin jokunen prosenttiosuus asiaan perehtyneistä sitä mitä kohti ulkoa Suomelle on tässä jo vähintään kaksi vuotta saneltu, mutta sen tiedän, että nämä varmasti 95-99.9%sesti suomalaiset ihmiset ihmiset jotka tänne ovat vuosien varrella kirjoitelleet, aidosti ,vähintäänkin 90% heistä täyttävät aidon sankaruuden KAIKKI tunnusmerkit. Syvin kunnioitukseni sekä arvostukseni heitä kohtaan.

   Jopa tiedättekö sekin, että vähätellään toisten ahdistusta, ahdinkoja ja kerrotaan suomalaisille, että "lähe meneen ulkomaille jossei kelpaa" ja vastaavaanlaista on outoa. Sekin, että nimitellään ei aivan syyttä huolestuneita Suomen Kansalaisia joksikin sanaksi joka edes ole suomenkielinen, muka isänmaalliselta korokkeelta, eli siis tuo trollittaminen, kielii kahdesta asiasta; joita ovat joko täydellinen aito välinpitämättömyys koska se palkka juoksee jokatapauksessa ja tehtävänanto on mitä kulloinkin on. Taikka huonommassa skenaariossa aidosta pahantahtoisuudesta. Ja 95%sen väestövähennyksen aidosta tukemisesta, mikä on sitten mitä se on.

   Välinpitämättömyys on hölmöä, kun kyse on käsittääkseni maasta jossa sitä yksilö viettää pääsääntöisesti aikaansa. Mutta jos kyseessä on todella sisäinen pahantahtoisuus tätä viimekädessä nanopopulaatiotasoista sekä kohtuu vaatimatontakin kansaa kohtaan, niin tuolloin koko 5.5m tässä kyllä ilman muuta menee. Valitettavasti mikään valtio taikka heimo ei tule kestämään sisäisen sabotoinnin tekemään täystuhoa. Vaan kyllä tuo täystuhopaskan ulkoaoleville mahdollistaa, tottakai. Mikä on ideealeinta sodankäynnin muotoa, ei luodin luotia eikä kriittinen massa koskaan herännytkään. Nerokasta, ilman muuta.

   Mutta tos on pikku mutta; Ei ne sieltä ulkoa, jotka taivaat ja pilvet lupailevat aio jättää evankeliumista kuulleita Suomeen, taikka minnekään muuallekaan, selittämään kuinka hienoa lähimmäisenrakkausperustaisessa Suomi-nimisessä sivistysvaltiossa elo oli jsk aikoinaan, ennen ulkosanellun täystuhopaskaa. Ei ne sitä oo sallimassa hei. Vaan ne raastaa ensin suojan - eli kansan - ja sitten ne viimeistelee välillisesti sivistystäksestä pitävät, loputkin. Tuossa se toisiksi suurin OLETUS ja virhe.

   Siksi yhteinäisyys ja Jeesus nimenomaan yhdistävänä nimittäjänä olisivat olleet kova sana. Jos nyt ylipäätään nimittelyistä pääsette edes hetkeksi tossa eroon.

   Minä valitsin tulla takaisin, kun vaiheet etenivät kohti kriittisiä tiloja. Minä muistin täten sotilasvalani. Sen sanon vielä, et jos neuvoni (ja useiden, useiden muidenkin totuuttarakastavien neuvot) oltais testattu, ulkoatulevat oltaisiin voitu suurimittaisesti vaimentaa.

   Minulle tuon hintana oli terveyteni ja elämäni. Näiden tekstien hinta oli oma täystuhoni. Ja nää kirjoitukseni kirjoitin siksi, koska kun oma perheeni ei minusta voinut vähempää täällä Finskilässä välittää niin te jotka täällä olitte ja tämä valtio, välitti.

   Ja mitä tulee putinin trolleihin, niin ovatko työttömät, eläkeläiset, terveytensä menettäneet, yksinäiset taikka muuten vaan maailman menosta huolestuneet venäläisten taikka kinuskien palkkaamia? Eivät tietenkään, ja kyllähän se nyt oikeasti täällä palstallakin tajutaan, ellei nyt aivan täys vajakki satu yksilönä olemaan. Voiko tuollaistaKIN propaganda paskaa olla, tottakai voi. Mutta yli viittä prosenttia se ei kyllä missään tapauksessa ole.

   Ja mitä tulee mitättömyyteen, niin jos joku ahaa elämyksen mm.alafoorumilta koki, niin hieno juttu se. Mutta 20-30 taikka vastaavaa ihmistä jos lukee maailmanmenosta kaikenlaisista perspektiiveistä tulleena, niin kyllä se minusta ainakin kohtuu mitätöntä on.

   Ellei kysessä ole totuus. Ja jos kyseessä on totuus, niin tuolloin joku hiton mm-alafoorumi on pelkkä hiirenpaska kun totuus paljastuu ja kriittinen massa herää ITSEKSEEN. Ei he siihen ketään tarvi hei tajutakseen, että maailman meno muuttuu. Se, ettei he tajunnut muutoksen aikakautta nopeasti, ei suinkaan tarkoita sitä etteivätkö tule sitä tajuamaan.

   Se, että sodalla yritetään peitellä nyt valkoista hevosta, ainoastaan tulee raivostuttamaan massoja entistäkin enemmän. Ei sitä tulla voimaan kanavoittamaan kohti ulkoista, KOSKA suomalaiset eivät ole tyhmiä. Tää johtuu siitä, että täällä koulutusjärjestelmä on läpi aikojen kannustanut käyttämään omia aivoja.

   Ainut asia mitä minä kirjoitin ratkaisuorientoituneesti siis, on se, että on olemassa toinenkin tie näillä lontoon suunnitelmille Suomen täystuhopaskalle. Se alkaa tosiasioiden myöntämisestä sellaisina kuin ne aidosti ovat.

   Ja aidosti tilanne on nyt se, et taivaalta tulee biopaskaa, luoton kautta kemiallista paskaa ja sodanlietsonnan kautta sotapaskaa. Tuohon raivot ja anarkiat päälle vielä, niin johan on jo soppa. Sotilasliitto olkoot sitten, sama se. Mutta jonkun verran voitaisiin alkaa kansalaisiakin rakastaa.

   • Anonyymi

    Lisään vielä sen, että suomalaiset ovat kaunis kansa johtaa; täällä kasvaneet luottavat helposti, välittävät toinen toisestaan, tukevat hädän tullen ja iloitsevat sen toisen onnistumisista.

    Mutta jos tuota luottoa ulkoa välillisesti hyväksikäytetään pahantekoon, niin minä olen tavannut suomalaisuudessa myös sen jämeränkin puolen. Ja se alkaa sivustakatsottuna ja itsessänikin silloin, kun suomalainen kokee tulleensa kusetetuksi.

    Tämän vuoksi, lontoon tarjottimelle asettama: "ulkoinen uhka siirto/vaihe" tulisi käänteisfuntioittaa esmes siten, että sisäinen luoton uudelleenrakennus ja aito hyväntahtoisuus tuon kaiken korvaisi.

    Se on mahdollista kyllä. Koska tää kaikki voitaan halutessa flipata niin, että samaistutaan YHDESSÄ kusetetuksi tuloon. Narratiivi voi mennä esmes niin, ettei tajuttu että tässä johdateltiin salakavalasti täystuhopaskaan. Joka on totuuskin. Koskaan kukaan tässä maassa, ei ymmärtänyt sitä, miksi täystuhopaska on nimenomaan Suomelle suunnattua. Se syy on meissä olevat aidot yhteydet toinen toisiimmee. Jotka syntyy meidän perus semikännin saunailta. taikka mökkeilyavautumisistamme.

    Lähimmäisenrakkaus kun miellyttää Jeesusta. Ja tuolloin suojakupu on rukouksen kautta paitsi mahdollinen, myös varma.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lisään vielä sen, että suomalaiset ovat kaunis kansa johtaa; täällä kasvaneet luottavat helposti, välittävät toinen toisestaan, tukevat hädän tullen ja iloitsevat sen toisen onnistumisista.

    Mutta jos tuota luottoa ulkoa välillisesti hyväksikäytetään pahantekoon, niin minä olen tavannut suomalaisuudessa myös sen jämeränkin puolen. Ja se alkaa sivustakatsottuna ja itsessänikin silloin, kun suomalainen kokee tulleensa kusetetuksi.

    Tämän vuoksi, lontoon tarjottimelle asettama: "ulkoinen uhka siirto/vaihe" tulisi käänteisfuntioittaa esmes siten, että sisäinen luoton uudelleenrakennus ja aito hyväntahtoisuus tuon kaiken korvaisi.

    Se on mahdollista kyllä. Koska tää kaikki voitaan halutessa flipata niin, että samaistutaan YHDESSÄ kusetetuksi tuloon. Narratiivi voi mennä esmes niin, ettei tajuttu että tässä johdateltiin salakavalasti täystuhopaskaan. Joka on totuuskin. Koskaan kukaan tässä maassa, ei ymmärtänyt sitä, miksi täystuhopaska on nimenomaan Suomelle suunnattua. Se syy on meissä olevat aidot yhteydet toinen toisiimmee. Jotka syntyy meidän perus semikännin saunailta. taikka mökkeilyavautumisistamme.

    Lähimmäisenrakkaus kun miellyttää Jeesusta. Ja tuolloin suojakupu on rukouksen kautta paitsi mahdollinen, myös varma.

    Höpöjutuiksi, spedeksi, hölmöksi ja vaikka miksikäkin sit nimitettäkööt. Minulla on ollut sen verran maallista notorieteettia sekä toisaalta vähäosaisuutta, ettei rakkauden ja Luojan lisäksi liikuta kunnolla mikään enää, suuntaan eikä toiseenkaan. Ei jaksa jatkuva negatiivinen yllättää, saati innostaa.

    Itsemääräämisoikeus, niin ns. arvoyhteisöistä kuin nk. suurvalloista kuin ylikansallisistakin kuin muustakin pakkopullasta olisi ollut periaatteessa ehkä siistiä. Markkatakas ja muu vastaavaa myös. Toisaalta sotilasliitot bricsien taikka ton UKn kanssa ovat ihan sama minulle. Maallisia perspektiivejä jokaikinen. Vaan nämä todella aidosti ovat ilmestyskijan lopun ajat. Ja jos näihin iskunvaimennusta spesifisti täystuho kontekstissa edes toivotaan, niin samanaikainen kansallistason yhteisrukous on suojakuvun mahdollistama AINUT tie. Muu on käytännöntasoista toiveajattelua minusta. Markka, fixit, pakkoruotsi pois, vuokrat omistukseksi puolustutahdon nostattamiseksi, sotilasliitot ihan kaikki. Ja tuo johtuu pragmaattisesti siitä, että olemme maana hyvin, hyvin etäällä edes ensimmäisten kymmen vaikutusvaltaisimman tahon vallankäytöstä. Ja kun tuohon ynnäytyy luotto kanssaihmiseen sekä toisesta välittäminen, seuraus on se, että tämä maa, todennäköisesti maailman sivistyimpänä, jopa heissä sekä etenkin niissä KATEUTTA herätti.

    Jk on tavallaan hienoinen kohteliasuuskin, että maailman vaikutusvaltaisin taho kadehtii jotain Finskilää aivan satasella. Imekööt pillillä sitä kateuttaan, ettei sitä tuu kerralla liikaa, et kestäisivät sen määrää paremmin.

    Tuo poistettu threadi, jnk joku oli pistänyt mahdollisesti paskapelonlietsontamielessä ehkä, joka meni näin:
    nato-tuo-suomeen-ikuisen-pelon- oli sellainen, jonka poiston yhteydessä minä ainakin oivalsin sen, että mielipidevapaus Suomessa on entinen. Pahimmassa tapauksessa jopa totuuden puhuminen. Vielä ei moni ymmärrä, että kun totuudenkirjoittelu jossain 20-40 (ehkä) ihmisen mm-alafoorumilla lopetetaan ja kun totuudenpuhumisesta aletaan poistaa yhteiskuntakelpoisuuspisteitä, niin neukkula kuin DDRräkin, ja samalla p-korea ja kaikki muutkin tulevat olemaan nykyteknologialla kuin pieruja saharassa vaan. Ja kun kaikki totuudenkertominen sit tapetaan, niin aidosti, tulee olemaan aika, kun KIVET, kyllä nuo joita maasto täynnä on, taikka rotvallit taikka rakennusten tiilet tulevat tän täysin saman ihmiskunnan viimeiseen sekuntiin asti KILJUMAAN.

    Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että tässä on enää 4.6vuotta lopunaikoja jäljellä. Olkoot ja menkööt. Yks hailee. Mutta antakaamme nuo niille ihmisille, jotka ovat elämässään rakastaneet ja voivat tuon seurauksena ikuisuutensa viettää muualla kuin helvetissä jonne minne olen menossa lontoossa tekemieni valintojen vastuun vuoksi. Ei koko 5.5m suomalaista välittömästi helvettiin (eikä mieluusti edes suurta osaa noiden 4.6v aikana taikka kohdallakaan, jos mahdollista), kuten lontoo haluaa, jos saan siis edes YHTÄ asiaa pyytää.

    Ihmiset jtk rakastivat ansaitsevat mielestäni ikuisuudeltaan parempaa kuin tälläinen vitun spedeksitullut terveytensä menettänyt valtaa kuolanneen luuseri millainen minä olin ja vielä surkeampana jopa olen.

    Minä en enää kirjoitteluillani häiritse, jos kerta kokonaisia aloituksia tyhmien viestieni takia poistatte ja jopa täällaisenkin aloituksen nyt valitsitte tehdä. Minä menen sen sijaan rukoilemaan, koska tuolla tavoin en ole koko hiton aikaa surullinen.

    Sitäpaitsi; En tiedä enää mitä voisin kirjoittaa. Ei ole oikein enää yhtikäs mitään sanottavaakaan.
    Toin lisäarvoa tasan pyöreän nollan verran. Ihan suotta sössötin. Ihan täysin turhaan.


  • Anonyymi

   Naton trolli myös tekee palstalla täysin samaa, sotkee kaiken keskustelun heti alkuunsa syyttämällä lähes jokaista venäjän trolliksi.

  • Anonyymi

   Hieno aloitus, Kiitos siitä! Nämä Suomi24 Keskustelupalstat näyttää olevan putintrollien suosikkipaikkoja. Paljon lukijoina tavallisia Suomalaisia, joista osaan valheet voivat upotakin kun tarpeeksi niitä rummuttaa. Suurin osa kylläkin osaa ottaa nämä huumorin kannalta ja siirtää omaan arvoonsa.
   Takuulla tuonne Pietariin on palkattu hyvin koulutettuja vaikuttamisen asiantuntijoita, onhan informaatiovaikuttaminen putinin tärkeimpiä aseita.

  • Anonyymi

   Mua oksettaa ihan yhtä lailla
   tällaiset harhaiset ”trolli siellä trolli täällä” - kirjoitukset.

   Voit ihan yhtä hyvin kumman tahansa
   puolen pahantekijä.

   Aloituksen tarkoitus on ainoastaan litistää keskustelu,
   Kaikki mikä ei ole mieleen on ”kaalisoppaa, trollia, ja väärää”.

   En todella tässä elämässä opi ymmärtämään globalistia
   enkä saksalaisen sotilaan jälkeläisten
   vihaa Suomen itsenäsyyttä kohtaan.

   Se lähtee pienuudesta ja piste.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   2581
  2. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   334
   2556
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   1307
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1069
  5. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   110
   1065
  6. 55
   961
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   414
   707
  8. Tänään puhutaan loukkauksista

   (En huomioi sua röllikkä tänään, koska päänsärkyisenä ei huvita vääntää sun kans riitaa) Ihmisetkokee erilailla asioita. Toiset loukkaantuu pienemmis
   Ikävä
   111
   693
  9. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   23
   681
  10. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   210
   642
  Aihe