Pekka Siitoin - Isänmaamme tukipilari Naantalista

Anonyymi

Kun puhutaan suomalaisesta isänmaallisuudesta, niin puhutaan yleensä myös naantalilaisesta Pekka Siitoimesta. Ja kun puheenaiheena on edesmennyt Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin, niin samalla keskustellaan myös isänmaallisuudesta.

Sanoo muutama kommunistiänkyrä mitä tahansa, niin Pekka Siitoin oli suomalaisen isänmaallisuuden perikuva. Siinä missä 1970- ja 80-luvuilla jopa oman maan valtiojohto nöyristeli itään päin, niín Siitoin piti tiukkaa linjaa. Suomi on Suomi ja vapaa maa.

Jos arvostat isänmaallisuutta, arvostat myös Pekka Siitointa, vaikket hänen kaikkia saavutuksia tietäisikään. Siitoin teki valtavan työn Suomen eteen. Siitä hänelle kuuluu ikuinen kiitos.

Edesmenneestä Valtakunnanjohtajastamme Pekka Siitoimesta on valitettavasti liikkeellä paljon valheellista ja täysin väärää tietoa. Kommunistit ja muut epäisänmaalliset tahot tekevät kaikkensa loatakseen Suuren Johtajamme muiston. On syytä esittää muutamia kansanvihollisten yleisimmistä väitteistä ja kertoa kuinka asia todella on.

VALHE 1: Pekka Siitoimella ei ollut kannatusta.

TOTUUS: Siitoimen puolueella KDP:llä oli parhaimmillaan noin 1000 jäsentä. Kannattajia oli moninkertaisesti, jopa monikymmenkertaisesti, jäsenmäärään nähden, kuten kaikilla muillakin puolueilla. Suosiosta kertoo myös se, että Pekka Siitoin oli Naantalin kunnallisvaaleissa koko kaupungin kuudenneksi eniten ääniä saanut henkilö. Kannattajista toki vain mitätön murto-osa asui Naantalissa.

VALHE 2: Pekka Siitoin oli juoppo.

TOTUUS: Pekka Siitoin oli alkoholin kohtuukäyttäjä ja rentoutui välillä lasillisen parissa. Siitoin oli kiinnostunut erilaisista mm. vodkalaadusta ja ymmärsi hyvän juoman päälle. Tämä ei kuitenkaan tee kenestäkään juoppoa.

VALHE 3: Pekka Siitoin oli pelle.

TOTUUS: Siitoin oli karsismaattinen esiintyjä, joka osasi tarpeen tullen heittää herjaa myös omalla kustannuksellaan. Valtakunnanjohtaja erosikin tässä suhteessa edukseen monista muista poliittisista henkilöistä, että hän ei ollut aina liian totinen. Siitoin osasi vetää tarvittaessa myös pientä showta, jos hän katsoi sen olevan puolueen edun mukaista.

Kunnia edesmenneelle Valtakunnanjohtajallemme Pekka Siitoimelle!

13

244

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Viisas kirjoitus.
   Wilhelm Junnila on nykyaikaistettu Pekka Siitoimen työnjatkaja.

   • Anonyymi

    Wilhelm juo viiniä pikku sormi pystyssä


  • Anonyymi

   jaa me toivotam rauhallista ja hyvaa jouluaaa

  • Anonyymi

   Pekka Siitoin oli todellinen tekijämies. Hattu pois päästä!

  • Anonyymi

   Juhliko Pekka yökerhossa tanssien kännipäiten samaa sukupuolta olevien kanssa

   • Anonyymi

    En tykkää Junnilan biletyksestä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En tykkää Junnilan biletyksestä

    Mitähän se siellä Thaimaassa mahtaa touhuta ?


  • Anonyymi

   Isänmaallisuuden linjalla kun jatketaan on tärkeää nostaa esille Siitoimen ansiot kotoperäisen naantalilaisen natsismin isänä. Olisi erittäin tärkeää saada liike heräämään Pekan kuoleman jälkeisestä koomastaan ainakin niin, että muutamat tyhmät alkavat leikkaamaan viiksensä Chaplin mallisiksi, pukeutumaan natsiuniformuihin ja liehuttamaan svastikalippujansa julkisesti, jotta näistä saataisiin kuvia ja videota veli venäläisten ihmeteltäväksi.

   Ei voi liikaa painottaa sitä seikkaa, kuinka hienoa olisi Suomen denatsifikaatiosta haaveileville venäläisille, että Naantalin aikakapselista löytyisi vaikka Siitoimen balsamoitu ruumis. Tällöin täysin marginaalisesta henkilöstä ja häneen liittyvästä naurettavasta ilmiöstä saataisiin aikaan todisteet vaarallisesta pinnan alla uinuvan natsismin olemassaolosta suomalaisessa yhteiskunnassa.

   Terveiset Pietariin ja passiivisagressiivinen hymiö

   • Anonyymi

    Kyllä Pekka oli tarkasti tiedossa jo Neuvostoliitossa. Niin näkyvästi taisteli mätää puna-aatetta vastaan. Ja hyvä kun taisteli.


   • Anonyymi

    Huumorijuttuja tietysti nämä, mutta ihan tosissaan joku ilmeisesti suomea puhuva venäläistrolli alkoi täällä Suomi24:lläkin kerran sönköttää jotain Natosta ja Pekka Siitoin-uusnatseista Suomessa.


  • Anonyymi

   Tukipilari. Hah.

   • Anonyymi

    Viimeisen päälle jämpti isänmaallinen mies oli Pekka. Paljosta saamme kiittää häntä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Viimeisen päälle jämpti isänmaallinen mies oli Pekka. Paljosta saamme kiittää häntä.

    kuten?


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   2395
  2. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   1553
  3. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   17
   1478
  4. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   1277
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   198
   1031
  6. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   87
   962
  7. 67
   962
  8. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   341
   932
  9. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   53
   896
  10. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   207
   845
  Aihe