Tehyn yhteiskunnan vastuuton kiristäminen ei kiinnosta ketään

Anonyymi

Tehy aikoo sulkea Turun tehohoidon. Voi vittu, ei voi muuta sanoa. Aivan vastuutonta toimintaa. Puheet henkilökunnan joukkoeroamisesta ovat nekin aivan perseestä. Kuka haluaa sanoa itsensä irti joidenkin ay-hörhöjen takia.

Ehkä tehohoito saadaan pidettyä auki, jos riittävästi vastuullisia hoitajia löytyy. Työt eivät ole lakossa ja töihin menon estäminen on rikos. Tästä lähdetään.

Tehyn ylisuurten palkankorotusten ajaminen on vastoin yhteistä etua. Julkisen puolen palkkasopimukset olivat hyviä työntekijöiden kannalta. Ne olivat ennätyssuuria. Tehyn ja Superin pyllistäminen noille sopimuksille ja kiristyksen jatkaminen on absurdia ja vastuutonta. Lisää rahaa ei ole luvassa palkkojen korotuksiin. Hallitus on luvannut jonkinverran rahaa lisähenkilökunnan palkkaamiseen. Siinä kaikki. Tehyn johto saa kiukutella maailman loppuun asti, mutta lisää rahaa ei tule. Kuinka paljon jäsenkunta jaksaa vatvoa asiaa? Kuinka moni on jo eronnut liitosta.

Hesarin pääkirjoituksessa 26.8.2022 kirjoitettiin: "Suomessa talouden asiantuntijat varoittelevat SAK:n pääekonomistia Ilkka Kaukorantaa myöten, että palkkojen reilut korotukset kiihdyttävät inflaatiokierrettä entisestään."

On yleinen totuus, että palkkojen alentaminen siten, että samalla alennetaan tuloveroja niin paljon, ettei netto pienene, olisi parasta talouden hoitoa. Se varmistaisi korkean työllisyyden, ostovoiman ja yhteiskunnan palvelujen kestävyyden. Näin se on.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksi nainen lyö leikiksi

    Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
    Tunteet
    179
    5721
   2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

    ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
    Maailman menoa
    554
    2450
   3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

    entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
    Maailman menoa
    85
    1747
   4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

    Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
    Suomalaiset julkkikset
    15
    1202
   5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

    https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
    Maailman menoa
    278
    1149
   6. Oma kansa ensin?

    Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
    Maailman menoa
    342
    1134
   7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

    Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
    Maailman menoa
    235
    760
   8. Martina menestyi Barcelonassa

    Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    142
    733
   9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

    Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
    Ikävä
    56
    667
   10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

    Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
    Tv-sarjat
    6
    621
   Aihe