Marinin bilekavereissa ei miestä tai naista puolustaa 'kaveriansa' noloja lampaita

Anonyymi

[quote=Vierailija][quote=Vierailija][quote=Vierailija][quote=Vierailija]Lol. Marinin Kannatus senkun kasvaa.

46% ei välitä kohusta ja viis veisaa koko jutusta.
9% Käsitys on parantunut.
3% ei mitään

46+ 9 = yli puolet kansasta on pm puolella.

https://yle.fi/uutiset/3-12043017/64-3-102930 [/quote]
55%:n mielestä kuva Marinista on parantunut tai pysynyt ennallaan, repikää siitä!! 😘[/quote]
"Kenet ottaisit Pääministeriksi Marinin tilalle?"

En ketään, Marin se pitää olla 2000-luvun ja galluphistorian ylivoimaisesti suosituin pääministeri ja jopa ulkomaisen median mukaan maailman coolein pääministeri 👍

Maamme odottaa ja vaatii Marin II hallitusta ensi vuodeksi.[/quote]
Koittakaa nyt persut hyväksyä, ettei maalituksenne toiminut. Marin toki toiminut aika rohkeasti biletystensä suhteen, mutta ei niillä ole tosielämässä kuin hieman viihdearvoa. Kuten presidenttiä myöten kaikki arvovaltaiset ovat todenneet: mikään valtiossa ei vaarantunut, kun pääministeri kävi juhlimassa, ja hänellä siihen toki oikeuskin.

Uusi pääministeri ratkotaan ensi keväänä vaaleissa. Siihen asti Suomen johtaa Marinin hallitus.[/quote]
Onko yksikään Marinin ns. "bilekavereista" artisteista, malleista, homoista, 7pvää julkuista puolustanut pääministeriä? Tietääksen ei yksikään. Itseään jotkut ovat puolustelleet mediassa. Todella noloa ja lammasmaista sakkia, vaikka mukana kovaäänisiä kiroilevia artisteja. Edes homokaveri SDP:n Ilmari Nurminen ei Marinia ole puolustanut. Pintaliitojulkut ovat ängenneet coolin Marinin lähelle ja feikanneet kaveria, mutta tosipaikka näyttää ystävyyden laadun. Sannana en olisi tämän porukan kanssa enää missään tekemisissä, todellinen karva paljastunut. Noin fiksu henkilö saa takuulla helposti myös oikeita ystäviä.

4

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "46% ei välitä kohusta ja viis veisaa koko jutusta"

   Kuten ei välitä yhdestäkään muustakaan "kohusta". Ei edes Seiskaa lue puoletkaan koko kansasta.

   Heidi Hautalan syrjäyttänyt kohu on naurettava, ja niin oli oikeastaan Kulmuninkin syrjäyttänyt, sehän oli vain typerän aamiaiskohun esilämmittely.

   Median "kansanmielipide" ja "huolestuneet kansalaiset" ovat suurimmalta osin toimittajien itsensä ja palkattujen trollien sinne tänne nettiin kirjoittamaa soopaa tai jopa viranomaisten häiritsemistä, kuten oikeuskanslerille tehdyt valitukset nyt ovat olleet.

   Median taso kaiken kaikkiaan on surkea. Toinen toisillee jakavat "palkintoja" itse järjestämissään tilaisuuksissa ja sitten uutisoivat siitä.

  • Anonyymi

   "Kuten presidenttiä myöten kaikki arvovaltaiset ovat todenneet: mikään valtiossa ei vaarantunut, kun pääministeri kävi juhlimassa, ja hänellä siihen toki oikeuskin"

   Pääministeri on päivän politiikan keskiössä ja toisiaan edustaa Suomea ulkomailla, yleensä tukiessaan presidenttiä, jolle se tehtävä ulkoministerin jälkeen seuraavana kuuluu.

   Pääministeri ei ole puolustusvoimien ylipäällilkkö eikä hän ole Der Führer eikä edes Suomen Putin. Jokainen normaalijärkinen suomalainen tietää sen oikein hyvin ja asevelvollisuutensa suorittaneet tietävät, että kasarmeissa ei vain maata odottamassa, että yllätyttäisiin hyökkäyksestä. Missään vähinkään järjellisesti toimivassa maassa niin ei ole.

   Suomalaisten toimittelijoiden enemmistölle nuo asiat kuitenkin näyttävät tulleen täytenä yllätyksenä. Mitähän asepalvelunvälttelijöitä meidän medioissa oikein on töissä?
   Edes politiikan toimittajat eivät tiedä, kuinka hallintojärjestelmämme toimii...

  • Anonyymi

   Näkeepähän jokainen että ovat selkärangattomia nilviäisiä nämä "ystävät". Kunhan kukaan ei enää maksa heidän "sometöistään"niin miten suu sitten leveästi hymyileekään,vai vääntääkö itkua.
   Mihinkään tavalliseen työhön heistä ei ole eikä järkevät työnantajat heitä edes ota palkkalistoilleen.

  • Anonyymi

   No sehän siinä on, kun ei noissa bilekavereissa ole yhtään YSTÄVÄÄ. Marinilla ei ole ystäviä, on vaan julkkutyrkky kavereita. Ei siis edes mitään hyviä kavereiksikaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Redrama tilittää itsemurha-suunnitelmastaan - Tämä sattuma pelasti: "Minulla oli ollut jo veitsi..."

   Räppäri on kertonut Instassa olevansa Minnesota-hoidossa päihderiippuvuuden takia. Vain elämää -ohjelmassa Redrama paljastaa, että päihderiippuvuus te
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   4466
  2. Nordstream sabotaasi todennäköisesti Yhdysvaltojen työtä

   Kuten koko Ukrainan sodan provosointi, niin jenkit ovat taas asialla. Kaikessa on lopulta kyse petrodollarin tuomasta valta-aseman säilyttämisestä kei
   Maailman menoa
   509
   2081
  3. Olit ihastunut minuun

   Tiedän sen vain.
   Ikävä
   80
   1817
  4. Nord Stream 1 -putki vuotaa kahdesta kohtaa - Saksa epäilee sabotaasia

   Saksa epäilee sabotaasia https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/de63783e-7ae3-489f-a086-607fe43ab42a Saksa epäilee tahallisuutta "Saksalaisen Der Tages
   Maailman menoa
   236
   1562
  5. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   4
   1229
  6. Nalle mä rakastan sua :)

   Oon hehkulamppu ja haluun sut ja sua :) Sua parempaa ei oo eikä tuu :)
   Romantiikka
   271
   1102
  7. 173
   1064
  8. Martina ei osaa kirjoittaa

   Jälleen upea taidonnäyte tämän peruskoulun rimaa hipoen läpäisseen Martinan kirjoitustaidosta. Eilen stoorissa kulmienvärjäys ja teksti: näillä kelpaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   309
   1053
  9. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   178
   880
  10. Horoskooppi: Lue tästä päivän horoskooppi!

   Suomi24 Viihde tarjoilee jokaisena päivänä jokaiselle tähtimerkille oman horoskoopin. Oletko jo lukenut tänä päivänä omasi? Lue tästä päivän horoskoo
   Horoskoopit
   5
   837
  Aihe