Ei paljon auta demareita jos maailmalla jotkut läskit femakkolesbot diggaa Marinia

Anonyymi

kun demarit pelkää kannatuksen sukeltamista. Ei ihme, että jotkut demarivaikuttajat ovat olleet raivona Marinin biletyksestä.

Mutta jotain kertoo Marinin kannattajien tyhmyydestä se, että he pitävät häntä parhaana pääministerinä, ihan siksi, että Marin ryyppää ja bilettää työajalla.

16

109

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suurin osa demareista taitaa olla juoppoja.

  • Anonyymi

   Huumetestit olis paikallaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ai jaa.

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009036313.html

   Kokoomuksen puoluevaltuutetuille mieluisimpia hallituskumppaneita olisivat Sdp ja keskusta, selviää Uutissuomalaisen tekemästä kyselystä.

   Uutissuomalainen kysyi puoluevaltuutetuilta, minkä puolueen he ottaisivat mieluiten kokoomuksen päähallituskumppaniksi. Kyselyyn vastanneista Sdp:n valitsisi 41 prosenttia ja keskustan 38 prosenttia.

   Tämänpäiväinen (30.8.) uutinen.

   • Anonyymi

    Persujen kannattaisikin jo nyt alkaa valmistautumaan taas vähintään neljään vuoteen oppositiossa.


  • Anonyymi

   Aika outo aloitus. Naisia on kuitenkin puolet suomalaisista.

   Uskon että Marin saa äänivyöryn seuraavissa vaaleissa. Ei ole mikään poliittinen broileri. Ja todella hienosti saanut koko hallituskauden kasaan, tähän saakka. Verrattuna siihen kauteen jossa ps hajosi alkumetreillä ja toimitusministeriö hoiti loput!

   Mutta pääasia on demokratian kannattaminen. Ihmisoikeuksien ja tasa-arvon. Uskon että ihmiset äänestävät demareita sen vakauden ja ideologian puolesta vastalauseena ääriliikkeille ja humanististen arvojen vastaisille ajatuksille.

   • Anonyymi

    Marin vaihtuu vaalien jälkeen.


   • Anonyymi

    Marinin hallitus on velkaannuttanutg maan ennästysmäisesti.


   • Anonyymi

    Kun katsoo Suomen tilannetta tämän hallituskauden työn saavutuksena, tosi huolestuttavalta se näyttää. Koko Suomi on kriisissä ja siten tarvitsee kriisiapua melkein missä tahansa. Pääministeri on nykyhallituksen pomo ja vastaa koko hallituskauden aikaansaannoksista, eikä se hyvä ole.

    He, jotka ihastelevat Marinia, ihastelevat vain hänen ulkoista riutunutta persoonaa, joka osaa esiintyä vakuuttavasti. Se ei ole pääministeriyttä, vaan ihan muuta. Pääministeriyttä pitäisi arvioida, eikä sitä, miltä Marin ulkoisesti näyttää niinkuin hänen naiivit fanit tekevät.Arvioivat Marinia pelkän habituksen perusteella.

    Nykyhallitus on parantanut maailmaa, syytänyt rahaa sinne tänne ulkomaailmaan, ja sijoittanut 1 mrd Vihreään siirtymän EU-Koronaelvytyspaketin lisäksi. Alasajanut kotimaista energiantuotantoa, sähköistänyt urakalla, mikä on aiheuttanut energiavajausta ja superkalliit sähkömaksut. Hoitanut taloutta niin, että se on lähtenyt hurjaan inflaatiolaukkaan ja nostanut kaikki hinnat kattoon.

    Seksuaalisesti poikkeavia mainostanut monin tavoin, samalla polkenut enemmistön ja heterojen ihmisarvoa,. Höllentänyt sukupuolenkorjausleikkauksia, yhdenvertaisuuslain perusteella jotenkin ulkoisesti muutenkin poikkeavien mutu-tuntuman perusteella eikä vain sukupuolisesti poikkeavien pitäisi saada valtion varoin korjausleikkaus

    Tuottanut Suomeen valtion varoin terroristijärjestössä toimijoita , yhdenkin demarien Suomeen kuskatun kansanmurhaajan oikeudenkäynt tuli vasta päätökseen ja maksoi Suomelle monta miljoonaa euroa, olihan selvää, että kaukaa on mahdotonta löytää todsteita oikeaan oikeuden lopputulokseen ja kansanmurhaan syyllistynyt pääsi teoistaan kuin koira veräjästä- yhtä tyhjän kanssa, mutta Suomelle homma tuli kalliiksi.

    Valtionyhtiön Fortumin Uniper-sotkut tulevat suomalaisille kalliiksi, hallitus ei ole yrittänytkään saada niistä siedettäviä, vaan Tuppuraiselle neuvottelijalle oli tärkeää vain EU-yhtenäisyyden säilyttäminen ja Saksan miellyttäminen, omalla kansan edulla ei ole merkitystä. Kuten halliituksen Vihreä politiikkakin se toimii kaikessa Suomen enemmistön etua vastaan

    Hallituskauden loppupuolella hallitus ottaa loppukiriä ja yrittää tehdä jotakin oman kansan hyväksi, ylimääräiset lapsenlisät auttavat heitä lapsellisia päättäjiä ja tovereita itseään, siinäkin vetävät itseen päin, kaikkein köyhimpien auttaminen joo- mutta eivät he muutenkaan maksa itse laskujaan. Että yhtä tyhjän kanssa.

    Marinin hallituksen aikaansaannoksia ja kohta lopputulosta ei voi todellakaan kehua, kun sitä katsoo enemmistö suomalaisen näkövinkkelistä.


  • Anonyymi

   Demareitten mielestä ihmisarvo kuuluu kaikille.

  • Anonyymi

   Demarit kaatuu marinin mukana.

  • Anonyymi

   Marin vaihtuu varmasti. Ihmisarvot ei demareitten puolueohjelmasta!

  • Anonyymi

   Pullukka on Marinin käsilaukun kantajakin, kun työ on niin helppo, mutta palkka työn vaativuuteen nähden hyvä.

   Ilmarinkin pitäisi tehdä kansanedustajan työtä eikä passata Marinia, Marinilla on kyllä ihan liikaakin omasta takaa avustajia.

  • Anonyymi

   Marinin hallitus on paras, jonka olemme onnistuneet saamaan tähän maailmantilanteeseen!
   Ihan sama Venäjän mielipiteistä. Meilläkin on niistä omamme.
   Ja sanoudumme irti kaikesta yhteistyöstä tuon krimilaalien hallinnon kanssa!

  • Anonyymi

   Sekaisin on maailmankirjat, kun nykyään sallitaan pääministeritasollakin moista käytöstä. Tosin vain joillekin. Kuvitelkaa, että Persu sanoo eduskunnan istunnossa "vierasIaji"... ai rrrrkele mikä haloo ja paheksunta ja räkätyskuoro. Sitten vasemmistolainen ravistelee koko eduskuntaa, pääministeri-instituutiota myöten, kaikenlaisella teinivillitystouhulla ja muotikikkailulla, sekä päihteiden käytöllä, ja tästä pitäisi sitten vaieta ja vain hyväksyä. Voiko olla kaksinaamaisempaa ideologiaa kuin vasemmistolaisuus? Ei niin, eikä ihme, että se on sellainen, kun tietää sen juuret.

   • Anonyymi

    Mitä Pietarissa on suola loppu.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   4053
  2. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   244
   2844
  3. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   71
   1838
  4. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   243
   1741
  5. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   4
   1547
  6. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   38
   1316
  7. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   28
   1309
  8. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   101
   1259
  9. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   62
   1172
  Aihe