Kepujen hegemonia päättymässä Puolangalla

Anonyymi

Aloitus keräsi parissa viikossa n. 2000 lukijaa. Aihe oli ja on edelleen ilmeisen kiusallinen valtapuolue kepulle, sillä se poistettiin yllättäen 1.7.2022.
2.7.2022 laitettu sanasta sanaan tämä samainen aloitus (kuvankaappaus), joka keräsi n. 5800 lukijaa 14.9.2022 mennessä. 15.9.2022 se poistettiin. Aiheetta.

Asia ja teema ei poistu aloituksia poistamalla vaan ne on ja pysyy. Naapurimaassa valtapuolueen hegemonia horjumisen julkituominen voi johtaa vastaavaan. Toki sitä maata ei pidetä demokraattisena vaan sen vastakohtana.

Keput on käyttäneet kyynärpäätaktiikkaa vuosikymmeniä. Kuvittelevat edelleen että heidän valtakautensa jatkuu loputtomiin. Ja enää ainoa keino on yrittää epätoivoisena tukahduttaa demokratiaan oleellisena osana kuuluvaa keskustelua.

Keput on ryhtyneet sellaisiin toimiin, jotka ovat syvässä ristiriidassa äänestäjien mielipiteiden ja ajatusten kanssa. Keput ovat myyneet sielunsa härskeille tuurivoima-apostoleille. Tuurivoima-apostoleilla oli helppo napata kepukyläpoliitikot sormensa alle mutta maanomistajien, asukkaiden , matkailuyrittäjien ja vapaa-ajan asukkaiden sielut eivät ole katteettomilla ja todistamattomilla höpöpuheilla taivuteltavissa. Todettakoon vielä, että yhden kepuvaltuutetun nimi on paperissa, joka osoitettu kunnanhallinnolle ja jossa vedottu tuulivoiman haittoihin matkailuelinkeinolle Paljakan alueella. Tämä tarkoittaa kepujen jakautuneen sisäisesti.

Alkuperäisessä aloituksessa tuotiin esille mahdollisuus seuraaviin kunnallisvaaleihin perustaa valitsijayhdistyksiä, jotka eivät ole puolue/kyläpolitiikkaan sidoksissa. Esimerkkinä mainittiin Enontekiön 2021 kunnallisvaalit jossa vaaleihin perustettu valitsijayhdistys (YLEÄ) nousi tyhjästä suurimmaksi ryhmäksi. Keskusta menetti valtansa yhdeksästä edustajasta kolmeen. Useammassa kunnassa on päädytty siihen, että miksi profiloitua yhteenkään poliittiseen viitekehykseen kun vallan voi ottaa vaivatta ilmankin?

Valtapuolue Yhtenäinen Venä… äh, eiku valtapuolue Keskusta ei määrittele nyt eikä milloinkaan tulevaisuudessa mistä ja miten keskustellaan.
Tästä jatketaan.

93

1144

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aloitetaan tällä, jonka kopioin poistetusta ketjusta...

   Rosvoharryn ankea tulevaisuus.
   Suolijärvistä Marjoa kävi viikatemies kysymässä kyytiinsä. Marjo selvisi ensimmäisestä erästä. Miten käy toisen erän tai kolmannen? Viikatemies ei lepää eikä unohda käyntiään. Viikatemiehellä on ikävä nimi. рак.
   Rosvoharry taas on pyllistellyt sellaiselle määrälle osaa kuntalaisia, että hekään eivät kaikki unohda. Mielistelykään ei tehoa kaikkein terävimpään sekä kokeneimpaan ainekseen. Rosvoharry tarvitsee niitä joille pyllisteli, mutta he eivät tee mitään osaamattomalla lehmänlannan lapioijalla Suolijärveltä. Hän on arvoton nyt ja tulevaisuudessa. Käykö pahimmillaan rosvoharrylle niin, että joutuu pelkäämään yksin uudessa mökissään suolijärvellä? Siinä joka rakennettiin kuntalaisten varoilla eli julkisen tehtävän palkkarahoilla jotka kerätty kunnanveroista ja valtionavuista.
   Kun se kaikkein tärkein on menetetty. Rosvoharry voi kysyä aateveljeltään (kommariloikkausken jälkeen) Untolta, miltä tuntuu kun jäljelle ei jää mitään. Tai miltä tuntuu kun se kaikkein merkityksellisin on poissa. Tai miksi Unto kuvitteli olevansa korvaamaton kunnan talonmies sekä kommari/kepukyläpoliitikko. Unton puheiden mukaan ”yhteisten asioiden hoitaja”. Yksikään ei enää kaipaa Untoa mihinkään asioiden hoitoon. Kaikki asiat hoituu ilman häntäkin. Pahimmillaan rosvoharrylla on sitten aikaa yksin miettiä mökissään mikä olisi kannattanut tehdä paremmin ja oikeudenmukaisemmin niille kuntalaisille joita hän itse aliarvioi.

  • Anonyymi

   On uskomaton pelko ja kiima kepuleilla yrittää pimittää ja kiertää totuutta ja todellisuutta.

  • Anonyymi

   Hieman aritmetiikkaa sinulle maksaja.
   Suolijärven rosvo saa kepujen hyväksymänä ja suosittelemana palkkaa noin 6600 eur/kk + työnantajamaksut 60% + lomakorvaukset = 132000 eur/ vuosi. Lisäksi tämä roistopuolueen aateveli rallaa Subarullaan ympäri maakuntaa vähintään 10 000 eur/ vuosi. Valvontaa tällä roistolla ole lainkaan. Tai onhan hänellä kepuvalvonta, kuten oli kepulaisten Nuorisosäätiöllä. Josta muuten tuomittiin vankeutta nykyiselle kepuministerille. Kangelle.

   • Anonyymi

    Ylihintaisesta ja aliosaamisesta kepuissa oltava hys, hys. Mummoikäinen kepu-Hilkka hyökkäsi rottana paikalle, koska lannanlapioijan järjettömästä palkasta ei saa kepujen mukaan puhua. Alla esimerkki viikon keputyperyksestä / itsensä julkisesta munaamisesta.

    Martti:
    Saako pormestari palkankorotuksen.

    Mia:
    Juntunen Martti ihan varmasti nousee taas tonnilla. On se äijä. Pitää vaan jatkaa sen perseen nuolemista, niin muillakin menee "hyvin"

    Hilkka (=kepuvaltuutettu-mummeli)
    Rakentavaa kommentointia. 👍👍

    Mia:
    Miten tämä sun kommentti on rakentavaa?


   • Anonyymi

    Voe hyvänen aeka. Tuommonen palkka ja palkanpäällä roistosi meiltä 120000 euroa lehtitietojen mukaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylihintaisesta ja aliosaamisesta kepuissa oltava hys, hys. Mummoikäinen kepu-Hilkka hyökkäsi rottana paikalle, koska lannanlapioijan järjettömästä palkasta ei saa kepujen mukaan puhua. Alla esimerkki viikon keputyperyksestä / itsensä julkisesta munaamisesta.

    Martti:
    Saako pormestari palkankorotuksen.

    Mia:
    Juntunen Martti ihan varmasti nousee taas tonnilla. On se äijä. Pitää vaan jatkaa sen perseen nuolemista, niin muillakin menee "hyvin"

    Hilkka (=kepuvaltuutettu-mummeli)
    Rakentavaa kommentointia. 👍👍

    Mia:
    Miten tämä sun kommentti on rakentavaa?

    keput on kepuja ja venakot venakkoja vaikka voissa paistettasiin, tuumi persauskylän poliisi


  • Anonyymi

   https://www.kainuunsanomat.fi/artikkeli/kainuun-soten-huolet-eivat-paina-puolankaa-mutta-se-on-kuntien-yhteisrintamassa-sote-valtuustolla-oltava-selkea-esitys-ahopelto-asiassa-171294625/

   Kuva kertoo että keput nostivat navetasta itselleen "mestarin".

   Ainoa lehmänlannan lapioija kainuussa jolle keput hankkineet veronmaksajien varoilla eurocardin, jolla voi lennellä ja mällätä. Valvonta yhtä tehokasta kuin kepulaisessa Nuorisosäätiössä. Kepu valvoi kepua ja "rehellinen kaikkonen" tuomittiin vankeuteen. Kepuilla rehelliseksi tunnettu kelpaa ministeriksi vaikka vankilatuomio alla.

  • Anonyymi

   Kepulit puljasi kunnan rivitalon kepulivaltuutetulle. Joka perusti Oy:n majoitustoimintaa varten. Jakoi ensin tittelit. Kepulin puolisolle toimitusjohtajan ja itselleen varatoimitusjohtajan. Koska kumpikaan ei ymmärtänyt kuin titteleiden päälle meni Hömäkkä Oy konkurssiin 1.6.2022. Nyt huutokaupataan kepujen kuntalaisilta ryöstämää rivitaloa muutamalla tonnilla. Kyllä. Rosvopuolueesta on kyse.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Muista, että voit laittaa vaikka 1000kpl/ päivä vireille hallintovaatimuksia eli vastausvaatimuksia kepuleiden suhmurointeihin. Asiassa annettu ratkaisu 22.2.2022 Oikeuskanslerinvirastossa.

   Päätös 22.2.2022 OKV/471/10/2021

   "Johtopäätös ja toimenpide

   Puolangan kunta ei ole huolehtinut sitä, että kantelijan 11.1.2021 esittämään tiedusteluun olisi vastattu ilman aiheetonta viivytystä.
   Kiinnitän Puolangan kunnan huomiota viranomaisen velvollisuuteen vastata toimivaltaansa kuuluviin tiedusteluihin kohtuullisessa ajassa."

   Apulaisoikeuskanslerin sijainen XX
   Vanhempi oikeuskanslerinsihteeri YY

  • Anonyymi

   Käyhän huutaa. Kepujen rakenteellisen korruption ruumista.

   Hinta nyt 3 000 €
   Minimikorotus 500 €

   Aikaa jäljellä yli vuorokausi
   Huutokauppa päättyy 21.9.2022 klo 14:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

   Korkein tarjous käyttäjällä *******3970

   • Anonyymi

    Joskus jopa mietin, että siirrän pankkiasiat Puolangalle. Opiskeluiden myötä ne jäi kaupunkiin. En kyllä siirrä. Puolangan kunnan kepulipolitiikka ja kunnan yritysmaailmaan sekaantuminen aiheuttaa liikaa alaskirjauksia. Veroista jo maksan tarpeeksi. Sääli maatiloja ja muita yrityksiä, kun joutuvat tämmöisten kunnan yrityssotkujen takia jopa lopettamaan tai tiukoille.


  • Anonyymi

   Koululaiset kertoi että tämä aloitus on paras aikoihin.

   • Anonyymi

    Yhteiskunnan kannalta ydinasioita, että poliittinen keskustelu ja yhteiskuntaan vaikuttaminen kiinnostaa koululaisia sekä nuoria. Ymmärrän, että tämmöinen keskustelu on kiinnostavampaa ja lähempänä elämää varmasti, kun päättäjien tai ehdokkaiden toripuheet ja turhat lupaukset
    Itse sain sekalaisen kasvatuksen. Isä oli kunnianhimoinen saavutuksia ja titteleitä arvostanut kepulainen. Äiti vaatimattomampi enempi maalaisliiton aatteita omannut.
    Muistan kun pääsin ensimmäisen kerran äänestämään. Ajatus äänestämisestä tuntui jotenkin raskaalta. Keskustelin asiasta äitin kanssa, mihin äiti antoi hyvän ohjeen. Älä poika ala verenperintöjä kantamaan, vaan ajattele asiat ja päätökset niin kuin itse tunnet, koet ja parraaksi näet. Olen silti joskus äänestänyt elämän varrella myös keskustalaista ehdokastakin. Koululaisille ja muulle nuoremmalle väelle pieneneksi yleissivistäväksi kotitehtäväksi annan perehtymisen maalaisliittoon, jos ei ole tuttu. Äitin elämänohjeilla olen jaksanut leipäni tienata ja talouskeskuksen ylläpitää.


  • Anonyymi

   Tiesithän, että ainoa vankeuteen tuomittu ministeri on kepulainen. Kaekkonen tuomittiin Nuorisösäätiön kähminnästä ja virka-aseman väärinkäytöstä.

  • Anonyymi

   Puolangan kepulointi on keskustapuolueelle laajemminkin vaikea asia. Tämän takia keskustelu poistetaan tasaisin väliajoin. Puolangan kepulit ovat antaneet keskustalle laajemmin ymmärtää, että heidän ongelmansa johtuvat vain yhdestä valittajasta. Kun kepulikriittisyys tulee aina vaan paremmin mittakaavassaan esille, niin etuuksiensa säilyttämisen yrittämisenä kepulit poistattavat tasaisin väliajoin keskustelun.
   Varmasti väsyneitä ja turhautuneita alkaa olemaan Puolangan kepun uudemmat valtuutetut, osa ääniharavia, ryhmäpalavereissa päätöksien kuulemiseen ja sen myötä valtuustossa ja hallituksessa joo henkilöinä olemiseen. Jos ottavat äänestäjiltä kuulemiaan järkeviä asioita esille, niin heille nauretaan kepulien mielestä hullujen kuuntelemisesta. Näin asiat vaan ovat muutamien verovaroin elättämisen kepulipolitiikassa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   kepu roskakoppaan ei mitään hyötyä kellekkään.
   uudet puolueet remmiin ja ilman riitaa .
   eikö kuntatasollakin pidä ajaa yhteistä etua .

   • Anonyymi

    Kaksi muualta tänne karkoitettua on tuota mieltä ja loput päinvastaista mieltä. Revi siitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaksi muualta tänne karkoitettua on tuota mieltä ja loput päinvastaista mieltä. Revi siitä.

    Tyypillinen kepulainen kommentti. Kaikin keinoin oman edun peloissaan koittavat minimoida tai estää Puolangalle muuttamisen ja muuttovoiton. Pelkästään heidän kuvittelemansa kaksi muualta muuttanutta aiheuttaa siitä repimistä. Miettikäähän kaikki oikeasti Puolangan kepun oman edun tavoittelun optimoinnin periaatetta ja muuta annettavaa heillä ei kyllä ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaksi muualta tänne karkoitettua on tuota mieltä ja loput päinvastaista mieltä. Revi siitä.

    Vähintään toisen karkoitetunhan täytyy tuolla ajattelulla ja laskuopilla olla kepulainen valtuutettu, jos ei jopa kumpikin. Malttakaahan kepulit olla haukkumatta kovin pahoin omia vähäkään järkeä omaavia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaksi muualta tänne karkoitettua on tuota mieltä ja loput päinvastaista mieltä. Revi siitä.

    Olen kuullut, että Puolangalta on laajemmalla ajatuksella lähes karkotettu henkilö tai henkilöitä liki hulluna muualle. On toki käynyt Puolangalla tämän jälkeenkin ja enin osa toivoo, että toipuisi ja tasapainottuisi. Tämä on enempikin todellisuutta, kuin kepulien kuvitelmat. Sairauksille ja elämän kohtaloille ei aina enempäänsä voi, mutta toivotaan, että muualta kuin kepulivetoisista kunnista löytyy apu ja ymmärrys. Jokainen on sairaudesta huolimatta ja toipuessaan yhteiskunnalle, sekä läheisille merkityksellinen ja kehittävä persoona. Jokainen elämä on tärkeä etenkin muille, kuin kepuleille ja me kepulien hulluiksi leimaamat elämme, toimimme tämän pohjalta ja tähän arvoja, sekä toimintaamme perusten, vaikka aina ei helppoa ole emmekä saa yhteiskunnan tukea tai rahoja. Onneksi Puolangalta löytyy vielä tämmöistä kepuleiden hulluiksi leimaamien yhteishenkeä normaalien ihmisten jaksamiseksi ja elämän kuorman ja haasteiden jakamiseksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaksi muualta tänne karkoitettua on tuota mieltä ja loput päinvastaista mieltä. Revi siitä.

    Mikä paikkakunta tai puolue on niin katkera Puolankaa kohtaan, että tekee karkotuspäätöksiä tänne. Onko lähikuntia tai joku puolue joka haluaa karkottaa ihmisiä kepuliuden kurmuutukseen. Haluaisin repiä tietoa siitä oikeasti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä paikkakunta tai puolue on niin katkera Puolankaa kohtaan, että tekee karkotuspäätöksiä tänne. Onko lähikuntia tai joku puolue joka haluaa karkottaa ihmisiä kepuliuden kurmuutukseen. Haluaisin repiä tietoa siitä oikeasti.

    Puolanka on rauhallinen ja ykstuumainen kunta. Sellainen vetää häiriköitä puoleensa koska täällä saa näkyvyyttä koska ei ole muita häirikköjä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puolanka on rauhallinen ja ykstuumainen kunta. Sellainen vetää häiriköitä puoleensa koska täällä saa näkyvyyttä koska ei ole muita häirikköjä.

    Kepulit ei halua etuuksiensa menettämisen pelossa Puolangalle mitään vetovoimaa. Kysymys oli, että mikä kunta tai puolue teidän kepuleiden tiedon valossa Puolangalle karkottaa ihmisiä. Vastaus oli todella huono. Toki asiaa avartava entisestään, että kepulien Puolanka on yksituumainen, että tänne ei muulta tulevia ihmisiä he halua pelossaan. Kuolevien suhteessa kepulien pitäisi saada jotenkin karkotettua heidän mielestään hulluja pois, että eläkeläisten äänimäärät riittäisi omien etuuksien säilyttämiseen. Miettikäähän oikeasti jokainen tuota kepuliuden ajatusta. Heidän mielestään ainoat pari tänne muuttajaa on tullut näkyvyyttä saadakseen. Ei ole järjettömämpää ajatusta. Kyllähän tänne muuttaneet on tulleet niiden arvojen perusteella, mitä kepulit kiimassaan ja peloissaan yrittävät nyt epätoivoisesti tuhota. Onneksi pessimistit on jaksaneet vielä pitää näkyvyyttä yllä, vaikka varmasti kepulipolitiikka nujertaa ja väsyttää heitäkin. Kepulit pitivät ja pitävät pessimismimainontaa ala-arvoisena. Tämäkin perustuu vaan edunmenettämisen ja muuttovoiton pelkoon. Miettikää oikeasti, niin asiat on vaan näin. Yksituumainen on kepulien verovarojen omaan käyttöön ja tarpeisiin ohjaus.


  • Anonyymi

   Koska edellinen poistettiin uusitaan tässä.
   Keput yrittää valehdella itselle ja muille heidän yhteityöhalusta ja -taidosta. Sitä ei ole. Vihaa sitäkin enemmän. Suolijärven ylipalkkainen ja alisuoriutuva lehmätilallinen kertoi seuraavaa: kommunistipeura haluaa nimen lehteen yrittäessään kritisoida kepulien päätöksiä. Ja että Peura on julkisuuden kalastaja sekä riitelijä. Jos maajussi yrittää valveilla karata puheistaan sitten kuunnellaan ääninauhat.

   • Anonyymi

    Saa kepuli katsoa silmästä silmään seuraavassa kokouksessa vihaamaan kommunistia.


   • Anonyymi

    Arvostan suuresti Peuraa vastuullisuudessaan äänestäjiä kohtaan ja asioihin perehtymisessä. Peura kantaa vastuun toisin kuin ryhmäpuheenvuoron kuuntelemassa käyvät ja päätöksen teossa joo henkilöinä olevat kepulaiset, jotka ovat parin seniilikepulaisen oman edun tavoittelun täysin ohjattavissa. Lukekaahan valtuuston ja hallituksen päätöksiä, niin niistäkin tämä kepulius käy ilmi.


  • Anonyymi

   Mahtaisi olla lottoakin suositumpi peli Veikkaukselle veikkauspeli siitä milloin aina kepulit poistattavat tämän keskustelun. Mikä olisi oikein päivämäärän veikanneen palkinto. Itse veikkaan jo taas ensiviikon loppupuolta. Tallentakaahan kommentointeja tunnollisesti. Kepulit lukevat nämä virka-aikana meidän maksamalla palkalla alkuviikosta ja poistamiseen käytetään meidän maksamaa työaikaa siten, että poistaminen toteutuu loppuviikosta. Avoin kysymys, äänestitkö ehdokastasi käyttämään rahasi tällaiseen.

   • Anonyymi

    Hyvä kommentti. Esitän myös avoimen kysymyksen. Äänestitkö sen puolesta, että tuulivoiman myötä ehdokkaasi on vähintään tupla tai jopa kymmenkertaisella palkalla sinun toimeentuloosi nähden tuhoamassa elinympäristösi ja luonnon tuulivoimalla. Itse teet vain talkoita elinmahdollisuuksiesi, elinkeinon ja elinympäristön säilyttämiseksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä kommentti. Esitän myös avoimen kysymyksen. Äänestitkö sen puolesta, että tuulivoiman myötä ehdokkaasi on vähintään tupla tai jopa kymmenkertaisella palkalla sinun toimeentuloosi nähden tuhoamassa elinympäristösi ja luonnon tuulivoimalla. Itse teet vain talkoita elinmahdollisuuksiesi, elinkeinon ja elinympäristön säilyttämiseksi.

    Vai jätitkö jopa äänestämättä. Tämä on harmillinen vaihtoehto, kun ei voi ottaa kantaa vaalilupausten pettämisestä elämän turvaamiseksi.


   • Anonyymi

    Noin 150-200 seuraajaa päivittäin. Veikkaan, että poistaminen tulee toisen nousuviikon lopulla, kun parintuhannen seuraajan raja jälleen ylittyy.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Noin 150-200 seuraajaa päivittäin. Veikkaan, että poistaminen tulee toisen nousuviikon lopulla, kun parintuhannen seuraajan raja jälleen ylittyy.

    Alakanttiin arvioin tuon seuraajamäärän, näyttää asiat kiinnostavan laajemmin.


  • Anonyymi

   Suolijärven kepuelätti rosvosi meiltä 120000 euroa. Rahat tänne kepuli ja hel...ttiin!

   Markkinaoikeus on määrännyt Puolangan kunnalle Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) esityksen mukaisesti 120 000 euron seuraamusmaksun. Kunta teki vuoden 2020 alussa alueen sote-palveluiden järjestämisestä useiden kymmenien miljoonien eurojen arvoisen jatkosopimuksen ilman kilpailutusta.

   https://www.kkv.fi/ajankohtaista/tiedotteet/markkinaoikeus-maarasi-puolangan-kunnalle-120-000-euron-seuraamusmaksun-sote-palveluiden-laittomasta-suorahankinnasta/

  • Anonyymi

   Tämä ilmoitus ärsytti meidän palvelijoita kepujentalolla eli kunnantalolla.
   Voit tehdä vaikka 1000 kpl/ vrk hallintoasian vireillepanoja, joilla vireillepanoilla selvität kepukorruptiota. Muista laittaa otsikkoon aina "tämä on hallintolain 4 luvun vireillepano".
   Kepulaiskurit yrittivät nimittää näitä vireillepanoja vihapostiksi, mutta Oikeuskanslerinvirasto antoi turpaan kepulaiskureille kunnantalolla. Ei muuta kuin selvityttämään asioista ja vaatimaan päätösasiakirjoja ja sopimuksia, joita kepulit yrittää piilotella.

   • Anonyymi

    Hyvä kommentti. Tämmöiset ohjeet on kullanarvoisia kansalaisille elinmahdollisuuksien turvaamisessa korruptiota vastaan. Tämmöisiä ohjeita tarvitaan, kun ei näitä kansakoulussa opetettu.


  • Anonyymi

   Tiesittehän että aloittaja on tuomittu rikoksista oikeudessa,väkivaltainen tyyppi. Niin ja en ole kepuli.

   • Anonyymi

    Epäilen suuresti olettamaasi. Vaikka olisikin, niin ne ovat henkilökohtaisia asioita ja yksilö kantaa vastuun. Tämmöisillä henkilökohtaisilla asioilla ei ole verrattavuutta kepulien yhteiskunnan varoilla elämiseen, yhteisten asioiden pimittämiseen tai yhteisten asioiden vääristelyyn, sekä vaalilupausten pettämiseen. Onneksi et ole kepuli, vaikka toki oletan korruptoituneena valehtelevasi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Epäilen suuresti olettamaasi. Vaikka olisikin, niin ne ovat henkilökohtaisia asioita ja yksilö kantaa vastuun. Tämmöisillä henkilökohtaisilla asioilla ei ole verrattavuutta kepulien yhteiskunnan varoilla elämiseen, yhteisten asioiden pimittämiseen tai yhteisten asioiden vääristelyyn, sekä vaalilupausten pettämiseen. Onneksi et ole kepuli, vaikka toki oletan korruptoituneena valehtelevasi.

    Minun ei tarvitse valehdella.


  • Anonyymi

   Haukkuu toisia ja itse on tuomittu. Onko totta ?. On kai paha olo siitä.

  • Anonyymi

   TIEDOTE PUOLANGAN KEPULEILLE

   Me aktiiviset vapaehtoiset tulemme ylläpitämään tätä aloitusta aina seuraaviin kunnallisvaaleihin saakka. Mikään kepulien jurnutus ja valitus ei muuta päätöstä.

   • Anonyymi

    Tämä aktiivisten vapaaehtoisten joukko laajenee aina sitä mukaa, kun tuomme esille miten verovaroja kepuloidaan ja puoluekorruptiota ylläpidetään. Kepulipoloiset luulee, että heidän kepuloinnin onnistumisen haasteena on vain yksi ihminen. Kansa kuitenkin tietää, että paremminkin kepulointia johtaa vain yksi ihminen, vaikka meidän pitäisi saada elää demokraattisessa yhteiskunnassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä aktiivisten vapaaehtoisten joukko laajenee aina sitä mukaa, kun tuomme esille miten verovaroja kepuloidaan ja puoluekorruptiota ylläpidetään. Kepulipoloiset luulee, että heidän kepuloinnin onnistumisen haasteena on vain yksi ihminen. Kansa kuitenkin tietää, että paremminkin kepulointia johtaa vain yksi ihminen, vaikka meidän pitäisi saada elää demokraattisessa yhteiskunnassa.

    Ainut aktiivinen joukko taidat olla yksin sinä ? Surullista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ainut aktiivinen joukko taidat olla yksin sinä ? Surullista.

    Lause kuvastaa hyvin ja tiivistetysti Puolangan kepua. Näin he itse aina paljastavat toimintaansa. Lause ei ole järkevä kuin kepulimaailmassa. Yksi ihminen ei ole joukko, muuta kuin kepuliuden päätöksenteossa.
    Kepuleiden pitää tosiaan aika ajoin saada poistettua tämä keskustelu, koska lukijamäärien perusteella muuten nousisi aika ajoin valtakunnan kiinnostavimpien, luetuimpien ja trendaavimpien keskusteluiden joukkoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lause kuvastaa hyvin ja tiivistetysti Puolangan kepua. Näin he itse aina paljastavat toimintaansa. Lause ei ole järkevä kuin kepulimaailmassa. Yksi ihminen ei ole joukko, muuta kuin kepuliuden päätöksenteossa.
    Kepuleiden pitää tosiaan aika ajoin saada poistettua tämä keskustelu, koska lukijamäärien perusteella muuten nousisi aika ajoin valtakunnan kiinnostavimpien, luetuimpien ja trendaavimpien keskusteluiden joukkoon.

    Sinä itse pidät tätä keskustelua esillä, ja vastailet itsellesi. Aika säälittävää. Vanha sanonta kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Tämä ei ole kepujen sanonta, vaan kokoomuksen ja opposition.


  • Anonyymi

   Lukekaahan kunnanhallituksen illan kokouksen esityslista. Pormestari nimityttää itsensä joo kannattajillaan Puolangan mamuvastaavaksi täysin valtuuksin.
   Pormestari: Kunnanhallitus hyväksyy tilapäistä suojelua saavien ukrainalaisten kuntamallin käyttöönoton Puolangalla Kuusamon vastaanottokeskuksen kanssa sekä valtuuttaa pormestarin hyväksymään tarvittavat sopimukset.
   Täytäntöönpano: Kuusamon vastaanottokeskus, Puolangan Vuokratalot Oy
   Puolangan Vuokratalot oy:stä löytyy esim. seuraavaa tietoa.
   Yrityksen Kiinteistö Oy Puolangan Vuokratalot (0219908-4) liikevaihto oli 766 000 euroa 2021 ja työllisti 0 henkilöä. Liikevaihto nousi 0,8 %. Liiketoiminnan tappio oli -71 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -8,8 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 21 %.
   Kukahan huusi sen kepulien Hömäkkä konkurssipesän rivitalon. Käytetäänkö sitä nyt tähän bisnekseen.

   • Anonyymi

    Nytpä kepulius vaarallisuudessaan alkaa konkretisoitumaan. Olkaahan kaikki aktiiviset tarkkana. Aluksi saatiin kaikille hyviä asioita Puolangalle, vaikka pikku kompuroinnilla, eikä kaikki ole oikeasti tai juridisesti silti valmista. Kuitenkin useampi yleishyödyllinen rakennus on viimeaikoina silti Puolangalle saatu. Nyt ollaan poliittisen murrosvaiheen äärellä. Näillä hyvillä asioilla kepulit saivat etenkin joo valtuutettujaan manipuloitua tuekseen.
    Seniilikepulit ovat nyt ymmärtäneet aikansa ja valtakautensa rajallisuuden. Tämä on havaittavissa politiikan kääntymisenä. Nyt aletaan päätöksenteolla turvaamaan esimerkiksi eri yhtiöiden kautta seniileiden eläkkeeseen verovaroista lisätuloa. Edellisen, jonkun hereillä olevan aktiivin, esimerkin mukaisesti. Tämä on vaarallista ja tiedän, että pahempaa on tulossa. Laitetaan tietoon aina sitä mukaa näitä asioita, kun kepulit niitä paljastavat tai joutuvat vähäisenkään lain noudattamiseksi tuomaan esille. Pientä hoksaavaisuutta ja asioiden yhdistämistä vaatii, mutta yllättävän yksinkertaisia ovat yhteiskunnan onneksi.


   • Anonyymi

    Tuolta esityslistalta löytyi muualla asuvaa perhettä kiinnostava asia.
    Valmistelija: Heikki Kanniainen, 040 830 6592
    Olet lämpimästi tervetullut Puolangalle asumaan. Puolangan kunnan keskeisenä strategisena tavoitteena on pitää kunnan asukasluku ennallaan ja kehittää monipaikkaisuutta. Puolangalla on jo enempi vapaa-ajan kuin vakituisia asuntoja. Osa-aikaisesti aikaansa viettävät asukkaat mahdollistavat hyvän palvelutarjonnan ylläpitämisen ja antavat merkittävän tulovirran paikallisille yrittäjille. Koronapandemian myötä maalla asuminen ja omavaraistalous ovat alkaneet kiinnostaa kasvavaa joukkoa suomalaisia. Tämä luo uusia mahdollisuuksia harvaan asutuille maaseutupaikkakunnille.
    Nyt haettavassa hankkeessa pyritään löytämään uusia toimintatapoja ja toimijoita kolmannen sektorin toimijoille, jotka ovat keskeisessä roolissa kunnan pitovoiman ylläpitämisessä. Hankkeen toteuttamisesta on käyty keskustelu neljän puolankalaisen kolmannen sektorin toimijan kanssa, jotka ovat sitoutuneet hankkeen toimenpiteisiin. Hankkeessa opitaan käyttämään nykyaikaisia sähköisiä sosiaalisen median kanavia markkinoinnissa sekä haetaan parhaita käytäntöjä jo toteutuneista hankkeista maaseutu- ja monipaikkaiseen asumiseen liittyen.
    Hankeaika on 1.1.2023-31.12.2024. Hankkeeseen palkataan projektipäällikkö, jonka johdolla toteutetaan ja organisoidaan hankkeen toimenpiteet. Hankkeen budjetti on 200.000 euroa, josta Oulujärvi Leaderilta haettavan tuen osuus on 80 %.
    PormestariPuolangan kunta hakee rahoitusta Muualta meille -hankkeelle Oulujärvi Leaderilta. Hanke tukee kuntastrategiaa ja antaa uutta osaamista sekä toimintatapoja kunnan veto- ja pitovoiman kehittämiseen. Puolangan kunta osallistuu hankkeen rahoitukseen 20 % rahoitusosuudella (40.000 euroa) vuosina 2023-2024.

    Olimme jo perheenä muuttamassa pohjoisemmaksi Puolangalle tuulivoiman terveyshaittojenkin vuoksi. Kiinteistökaupat oli melko pitkällä, kunnes tuli sielläkin vastaan tuulivoimauhka. Kiinnostus kuitenkin jäi ja sen myötä tulee seurailtua keskusteluita ja asioita siellä.
    Onko siellä tuulivoimauhka ohitse, vaikka en löydä tietoa, kun tällainen muualta meille hanke on vireillä. Eihän tuossa muuten ole mitään järkeä saati houkuttelevuutta. Emme kyllä tule muuttamaan vielä puolta korkeampien melumyllyjen juurelle. Kertokaahan paikalliset miten siellä asiat on. Jos siellä on tuulivoimauhka vielä päällä, niin tällainen muualta meille hanke on kyllä täyttä oliko se termi kepuliointia. Vuosi on toki vielä mietitty sietokyvyn ja muiden asioiden perusteella jatkoaikaa täällä. Yhtenä muuna asiana ja haasteena on nykyisen kiinteistön arvonalenema yli puolella tuulivoimaloiden myötä ja asia on tosi teille pessimisteillekin ymmärrettäväksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuolta esityslistalta löytyi muualla asuvaa perhettä kiinnostava asia.
    Valmistelija: Heikki Kanniainen, 040 830 6592
    Olet lämpimästi tervetullut Puolangalle asumaan. Puolangan kunnan keskeisenä strategisena tavoitteena on pitää kunnan asukasluku ennallaan ja kehittää monipaikkaisuutta. Puolangalla on jo enempi vapaa-ajan kuin vakituisia asuntoja. Osa-aikaisesti aikaansa viettävät asukkaat mahdollistavat hyvän palvelutarjonnan ylläpitämisen ja antavat merkittävän tulovirran paikallisille yrittäjille. Koronapandemian myötä maalla asuminen ja omavaraistalous ovat alkaneet kiinnostaa kasvavaa joukkoa suomalaisia. Tämä luo uusia mahdollisuuksia harvaan asutuille maaseutupaikkakunnille.
    Nyt haettavassa hankkeessa pyritään löytämään uusia toimintatapoja ja toimijoita kolmannen sektorin toimijoille, jotka ovat keskeisessä roolissa kunnan pitovoiman ylläpitämisessä. Hankkeen toteuttamisesta on käyty keskustelu neljän puolankalaisen kolmannen sektorin toimijan kanssa, jotka ovat sitoutuneet hankkeen toimenpiteisiin. Hankkeessa opitaan käyttämään nykyaikaisia sähköisiä sosiaalisen median kanavia markkinoinnissa sekä haetaan parhaita käytäntöjä jo toteutuneista hankkeista maaseutu- ja monipaikkaiseen asumiseen liittyen.
    Hankeaika on 1.1.2023-31.12.2024. Hankkeeseen palkataan projektipäällikkö, jonka johdolla toteutetaan ja organisoidaan hankkeen toimenpiteet. Hankkeen budjetti on 200.000 euroa, josta Oulujärvi Leaderilta haettavan tuen osuus on 80 %.
    PormestariPuolangan kunta hakee rahoitusta Muualta meille -hankkeelle Oulujärvi Leaderilta. Hanke tukee kuntastrategiaa ja antaa uutta osaamista sekä toimintatapoja kunnan veto- ja pitovoiman kehittämiseen. Puolangan kunta osallistuu hankkeen rahoitukseen 20 % rahoitusosuudella (40.000 euroa) vuosina 2023-2024.

    Olimme jo perheenä muuttamassa pohjoisemmaksi Puolangalle tuulivoiman terveyshaittojenkin vuoksi. Kiinteistökaupat oli melko pitkällä, kunnes tuli sielläkin vastaan tuulivoimauhka. Kiinnostus kuitenkin jäi ja sen myötä tulee seurailtua keskusteluita ja asioita siellä.
    Onko siellä tuulivoimauhka ohitse, vaikka en löydä tietoa, kun tällainen muualta meille hanke on vireillä. Eihän tuossa muuten ole mitään järkeä saati houkuttelevuutta. Emme kyllä tule muuttamaan vielä puolta korkeampien melumyllyjen juurelle. Kertokaahan paikalliset miten siellä asiat on. Jos siellä on tuulivoimauhka vielä päällä, niin tällainen muualta meille hanke on kyllä täyttä oliko se termi kepuliointia. Vuosi on toki vielä mietitty sietokyvyn ja muiden asioiden perusteella jatkoaikaa täällä. Yhtenä muuna asiana ja haasteena on nykyisen kiinteistön arvonalenema yli puolella tuulivoimaloiden myötä ja asia on tosi teille pessimisteillekin ymmärrettäväksi.

    Lisäksi vielä tietääkö joku mitä on nuo kolmannen sektorin toimijat. Itse en ymmärrä enkä tiedä, mutta kiinnostaa kyllä, että olisiko jotain esimerkiksi jommankumman työhön liittyvää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuolta esityslistalta löytyi muualla asuvaa perhettä kiinnostava asia.
    Valmistelija: Heikki Kanniainen, 040 830 6592
    Olet lämpimästi tervetullut Puolangalle asumaan. Puolangan kunnan keskeisenä strategisena tavoitteena on pitää kunnan asukasluku ennallaan ja kehittää monipaikkaisuutta. Puolangalla on jo enempi vapaa-ajan kuin vakituisia asuntoja. Osa-aikaisesti aikaansa viettävät asukkaat mahdollistavat hyvän palvelutarjonnan ylläpitämisen ja antavat merkittävän tulovirran paikallisille yrittäjille. Koronapandemian myötä maalla asuminen ja omavaraistalous ovat alkaneet kiinnostaa kasvavaa joukkoa suomalaisia. Tämä luo uusia mahdollisuuksia harvaan asutuille maaseutupaikkakunnille.
    Nyt haettavassa hankkeessa pyritään löytämään uusia toimintatapoja ja toimijoita kolmannen sektorin toimijoille, jotka ovat keskeisessä roolissa kunnan pitovoiman ylläpitämisessä. Hankkeen toteuttamisesta on käyty keskustelu neljän puolankalaisen kolmannen sektorin toimijan kanssa, jotka ovat sitoutuneet hankkeen toimenpiteisiin. Hankkeessa opitaan käyttämään nykyaikaisia sähköisiä sosiaalisen median kanavia markkinoinnissa sekä haetaan parhaita käytäntöjä jo toteutuneista hankkeista maaseutu- ja monipaikkaiseen asumiseen liittyen.
    Hankeaika on 1.1.2023-31.12.2024. Hankkeeseen palkataan projektipäällikkö, jonka johdolla toteutetaan ja organisoidaan hankkeen toimenpiteet. Hankkeen budjetti on 200.000 euroa, josta Oulujärvi Leaderilta haettavan tuen osuus on 80 %.
    PormestariPuolangan kunta hakee rahoitusta Muualta meille -hankkeelle Oulujärvi Leaderilta. Hanke tukee kuntastrategiaa ja antaa uutta osaamista sekä toimintatapoja kunnan veto- ja pitovoiman kehittämiseen. Puolangan kunta osallistuu hankkeen rahoitukseen 20 % rahoitusosuudella (40.000 euroa) vuosina 2023-2024.

    Olimme jo perheenä muuttamassa pohjoisemmaksi Puolangalle tuulivoiman terveyshaittojenkin vuoksi. Kiinteistökaupat oli melko pitkällä, kunnes tuli sielläkin vastaan tuulivoimauhka. Kiinnostus kuitenkin jäi ja sen myötä tulee seurailtua keskusteluita ja asioita siellä.
    Onko siellä tuulivoimauhka ohitse, vaikka en löydä tietoa, kun tällainen muualta meille hanke on vireillä. Eihän tuossa muuten ole mitään järkeä saati houkuttelevuutta. Emme kyllä tule muuttamaan vielä puolta korkeampien melumyllyjen juurelle. Kertokaahan paikalliset miten siellä asiat on. Jos siellä on tuulivoimauhka vielä päällä, niin tällainen muualta meille hanke on kyllä täyttä oliko se termi kepuliointia. Vuosi on toki vielä mietitty sietokyvyn ja muiden asioiden perusteella jatkoaikaa täällä. Yhtenä muuna asiana ja haasteena on nykyisen kiinteistön arvonalenema yli puolella tuulivoimaloiden myötä ja asia on tosi teille pessimisteillekin ymmärrettäväksi.

    Kepulit yrittää meidän rahoilla haalia ilmaistyövoimaa kannattamattomille maatiloille. Esimerkiksi Matti Peltolan tila ei elätä kahta. Avopuoliso joutunut hankkimaan työn lantalan ulkopuolelta.


  • Anonyymi

   Ei voi Puolankaa vielä ainakaan teille suositella. Tutkikaahan Kuhmosta tai Ranualta asumiseen vaihtoehtoa. Jos ostat Puolangalta esimerkiksi 200 hehtaarin tontin, niin kunta kaavoittaa osan siitä tuulivoimalle, vaikka sinulta ei ole kysytty mitään, etkä ole tehnyt tuulivoimayhtiöiden kanssa mitään vuokrasopimuksia. Tämä on valitettavan usean paikallisen ja myös itseni kokemus tällä hetkellä. Mukava olisi kyllä tänne väkeä saada, mutta ei kehtaa valehdellakaan.

   • Anonyymi

    Puolangalla on väkeä aivan sopiva määrä. Hyvin pyyhkii ja se riittää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puolangalla on väkeä aivan sopiva määrä. Hyvin pyyhkii ja se riittää.

    Mutta elinkeinoasiamies haluaa käyttää 40000 verovaroja lisäväen haalimiseen. Eli ei hyvin pyyhkiminen näytä riittävän. Laitahan hyvin pyyhkiminen riittämään, kun noin kommentoit. Seurataanhan innolla, kuka seniilikepu tai heidän perheenjäsen palkataan projektipäälliköksi.
    Hanke on täysin naurettava ja turha menoerä niin kauan kuin kunta pitää tuulivoimahankkeita vireillä. Saahan toki Kuhmo ja Ranua tämmöisellä Puolangan hölmöilyllä edelleen lisää vetovoimaa ja väkeä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta elinkeinoasiamies haluaa käyttää 40000 verovaroja lisäväen haalimiseen. Eli ei hyvin pyyhkiminen näytä riittävän. Laitahan hyvin pyyhkiminen riittämään, kun noin kommentoit. Seurataanhan innolla, kuka seniilikepu tai heidän perheenjäsen palkataan projektipäälliköksi.
    Hanke on täysin naurettava ja turha menoerä niin kauan kuin kunta pitää tuulivoimahankkeita vireillä. Saahan toki Kuhmo ja Ranua tämmöisellä Puolangan hölmöilyllä edelleen lisää vetovoimaa ja väkeä.

    Olisikohan vaikka sivistyslautakunnalla enempi tarvetta, järkevämpää ja yleishyödyllisempää käyttöä tuolle 40 kiloeurolle.


  • Anonyymi

   Normaalista ja demokratiasta poikkeavaa on, että Puolangan kunnan toimielinten kokousten esityslistat on usein kirjoitettu valmiiksi kokouksen asian hyväksymän pöytäkirjan muotoon.

  • Anonyymi

   Tervetuloa Puolangalle muualtakin. Olisi mukava saada " tervepäisiä" ihmisiä kuntaan.

   • Anonyymi

    Muualta muutamista suunnittelevan kannattaa muistaa tuulivoimauhka, jos ei rivitaloon muuta. Toinen etukäteen mietittävä asia on, että kumpaan mahdollisista ryhmistä haluaa kepuleihin vai hulluihin.


  • Anonyymi

   Kepulit. Nyt antakaa kiitos aloittajalle. Hän tiesi saavan kansanliikkeen vauhtiin. Se on kepulien surma seuraavissa vaaleissa.

   • Anonyymi

    Viikon runo. Ei kepulit anna kiitosta, sehän vähentäisi sisäistä siitosta.


  • Anonyymi

   Annetaan aplodit aloittajalle, joka keskustelee itsensä kanssa. Saa nädä milloin sekoaa lopullisesti. ???

   • Anonyymi

    Kepujen rottalauma laulaa samaa propagandaa tuhonsa edellä kuin Kremlin sekopäät. Rottalauma ei ymmärrä että he ovat n. 30 pros.yksikön vähemmistö. Rotat on kadottaneet järjen valon.


  • Anonyymi

   Lumipallo on liikkeellä. Aktiivinen kansalainen sen aina laittaa alulle. Venäjällä hän on Aleksei Navanyi.

  • Anonyymi

   Kuntalaiset herää kun puhutaan asioiden oikeilla nimillä. Huijari-ja roisto puolueesta. Huorapuolueesta. Tiesithän minkä puolueen lähipiirissä toimi Nuorisosäätiö ry. Nykyinen puolustusministeri vankeuteen tuomittu talousroisto. Ei tämän puolueen kannattajilla ole rehellisyyttä.

   • Anonyymi

    Onko sinulla hyvä olla ? Ootko psykoosissa ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko sinulla hyvä olla ? Ootko psykoosissa ?

    Olo kuin jatkuvien ejakulaatioiden sarja ravisuttaisi alituiseen. Kun et tiedä mitä se on, kokeile sen kepulaisen serkkutytön kanssa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olo kuin jatkuvien ejakulaatioiden sarja ravisuttaisi alituiseen. Kun et tiedä mitä se on, kokeile sen kepulaisen serkkutytön kanssa.

    Ai sinä olet sotkeutunut serkkutyttöön ?


  • Anonyymi

   Suolijärvinen maajussi on häpeäpilkku maamme kuntakentässä. Vain kepukorruptio voi asettaa kouluttamattonan pölvästin roistoamaan kuntalaisten rahoja. Siksi tämä pelle on pilkan kohde. Ansaitusti.

   • Anonyymi

    Paras kunnanjohtaja kautta aikain.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Paras kunnanjohtaja kautta aikain.

    paras parempi... heikosti menöö meillä ja keput päästelöö täysillä putinin tavoin potaskaa ja kusettaa kyläläisiä. sen tietää kaikki muut paitsi äidinmaitosta kepumyrkytyksen saaneet impesillit luuserit


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    paras parempi... heikosti menöö meillä ja keput päästelöö täysillä putinin tavoin potaskaa ja kusettaa kyläläisiä. sen tietää kaikki muut paitsi äidinmaitosta kepumyrkytyksen saaneet impesillit luuserit

    Puolangan kepulipolitiikalla on kyllä liikaa yhtäläisyyksiä Putinin politiikan kanssa. Puolangalla päätökset tehdään diktatuurimaisesti näennäinen hallitus ja valtuusto taustalla. Voidaan myös puhua nukkehallituksesta.
    Tätä politikkaa toteutetaan käytäntöön liikekannallepanon tyylisesti. Tämä tapa ei ole tuottava tai kehittävä, vaan pelko ja turhautuminen ovat näkyvimpiä tuloksia.


  • Anonyymi

   Kepuli maajussi teki hallituksessa päätöksen että puolittaa sairaspoissaolot vuoden 2021 alkuun mennessä. Tulos oli päinvastainen. Sairaspoissaolot kasvoivat. Kunnan oma julkaisu.
   Tämä elätti maajussi ei ole johtaja vaan kepujen marionetti.

   • Anonyymi

    S...tanan roisto kepumannekiini. Varasti 120000 euroa ja ajanut palvelijamme sairaslomalle


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    S...tanan roisto kepumannekiini. Varasti 120000 euroa ja ajanut palvelijamme sairaslomalle

    Sairaslomat ja muu työn tuottamattomuus on tulos kepulointi politiikasta. Tuo 120 tuhatta kyllä meni maajussilta verovaroja kertapoistona, mutta kepulipolitiikka vie sairaslomissa ja työn tuottavuuden minimoitumisena huomattavasti enempi vuositasolla.


   • Anonyymi

    Outo sana tuo marionetti. Googletin ja on kyllä osuva ja hyvin kuvaava termi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Outo sana tuo marionetti. Googletin ja on kyllä osuva ja hyvin kuvaava termi.

    Voiko muuta odottaa tai olettaa kuin teatteria ja tuhlausta, kun päätökset tekee marionetti ja hänen nukkehallitus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Outo sana tuo marionetti. Googletin ja on kyllä osuva ja hyvin kuvaava termi.

    Onkohan valtakunnan kallein marionetti. Pelkät palkkakulut parilta vaalikaudelta ja hukattu reilu satatuhatta tekee noin 1,2 miljoonaa euroa. Muu kulu ja tuho toki lisäksi.


  • Anonyymi

   On teillä siellä puolangalla joutilas henkilö. Kuulemma itse kirjoittelee ja vielä vastaa omiin kirjoituksiin. Kävin mielenkiinnosta katsomassa kirjoituksia. Onko tämä henkilö ihan terve, vai muuten hauska. No tehän olette pessimistejä, ehkä sitten niitä . 😂

   • Anonyymi

    Ei. Me ollaan hullunhauskoja. Mutta kykenemme tekemään relevantteja prognooseja kepulien itsetuhosta. Hullunhauskat ei kumartele Suolijärven gebardisuikkaiselle despoottilantalaukolle.


   • Anonyymi

    Joutilaitten määrä riippuu siitä luetaanko sellillä kahvittelu työksi. Toki joutilaimmat ja harrastamaan parraeten kerkeävät taitaa löytyä kunnan palkollisista.


   • Anonyymi

    Eikö kommentoija ole esimerkki jos joku omaan kysymykseen ja kommenttiin vastaamisesta. Laittanut vielä itkunauru hymiön itselleen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joutilaitten määrä riippuu siitä luetaanko sellillä kahvittelu työksi. Toki joutilaimmat ja harrastamaan parraeten kerkeävät taitaa löytyä kunnan palkollisista.

    Laittakaahan tietoa aina, jos olette esimerkiksi nähneet harvinaisuudessaan teknisen toimen johtajan oikealla työmaalla tai elinkeinoasiamiehen toimivassa ja tuottavassa Puolankalaisessa yrityksessä. Vastaavilla palkoilla moni joutuu olemaan ja haluaa moraalinsakin puolesta olla oikeasti työmaalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö kommentoija ole esimerkki jos joku omaan kysymykseen ja kommenttiin vastaamisesta. Laittanut vielä itkunauru hymiön itselleen.

    Nyt tiedän kuka tämä hullu on, se tuli selväksi. On tuomittu pahoinpitelystä ym.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt tiedän kuka tämä hullu on, se tuli selväksi. On tuomittu pahoinpitelystä ym.

    Tätä samaa joku toitottaa kymmeniä kertoja. Kyllähän normaali ihminen tajuaa, että ei enin osa Puolankalaisia ole tuomittu pahoinpitelystä. Vaikka joku olisikin, niin hän kantaa tai on kantanut henkilökohtaisesti vastuun. Kepuleiden törttöilystä ja tuhlauksesta kaikki joudumme kantamaan kollektiivisesti vastuun. Kepulit kepuloivat itsensä toki tästä omien törttöilyiden kollektiivistakin vastuunkannosta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei. Me ollaan hullunhauskoja. Mutta kykenemme tekemään relevantteja prognooseja kepulien itsetuhosta. Hullunhauskat ei kumartele Suolijärven gebardisuikkaiselle despoottilantalaukolle.

    Toki aina vielä sekaan todenperäistä pokloomia kepuloinnin surkuhupaisuudesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei. Me ollaan hullunhauskoja. Mutta kykenemme tekemään relevantteja prognooseja kepulien itsetuhosta. Hullunhauskat ei kumartele Suolijärven gebardisuikkaiselle despoottilantalaukolle.

    Tämä on kyllä sivistystä avartava keskustelu. Despootti oli outo sana, enää ei.


  • Anonyymi

   Jokainen voi miettiä ajankohtia ja tapahtumien kulkua. Kepulien syöksykierre oikeastaan alkoi tuulivoimaan mukaan lähtemisestä. Tämmöisten ryöstöfirmojen rengiksi lähtiessä kepulien kannattamassa mittakaavassa kunnan olisi pitänyt yli viisinkertaistaa kaavoituspuolen osaaja kapasiteetti, palkata vähintään kaksi lakimiestä, palkata vähintään kaksi voimala-, sähkötekniikan- ja sähkönsiirron osaajaa ja sama määrä luonto- ja maankäyttöosaajia.
   Lähdettiin mitään tekemättä ulkomaisten vietäväksi. Nyt kun ei asiaan varauduttu mitenkään, niin tuulivoimayhtiöt syö kunnan kapasiteetin. Tätä jatkuu tuottamattomana seuraavat kymmenen vuotta, ennen kuin ensimmäinenkään kiinteistöveroeuro on mahdollinen. Harmillisinta tässä on, että lapset ja vanhukset tästä kärsii, kun näiltä sektoreilta pitää yrittää löytää säästöjä tuulivoimakuluihin. Kirjaamaton ja todella suuri, sekä kaikilta poisoleva, kuluerä on monen eri sektorin kunnassa ulkomaisiin tuulivoimayhtiöihin käyttämä työmäärä. Tämä alkaa jo nyt näkymään.

  • Anonyymi

   Vaalien jälkeen olin hetken toiveikas, että keskustanaisten saama äänimäärä ohjaisi politiikkaa seniiliyden eduntavoittelusta yhteiskuntaa laajemmin rakentavaan ja palvelevampaan suuntaan. Kepun kohdalla kokemus toi taas pettymyksen. Seniili on kepuleissa päätöksenteon Jumala, vaikka parilla kymmenellä äänellä.

  • Anonyymi

   Tämä kaheli on tuomittu useista rikoksista, ja nyt yrittää päästä niistä irti näiden käsittämättömien kirjoitusten kautta. Sanon ei onnistu, kaikki tuntee tämän häirikön. Harmi vaan , lapset on ihan fiksuja.

  • Anonyymi
   UUSI

   Ministerin vaatimuksena on tunnettu rehellisyys. Kepulaisilta löytyi vain vankeustuomion saanut puolustusministeriksi.

   • Anonyymi
    UUSI

    Pormestarin vaatimuksena ei ole rehellisyys.


  • Anonyymi
   UUSI

   Puolangan kunta hakee TOIMISTOSIHTEERIÄ vakituiseen toimeen 1.11.2022 alkaen. Tehtävä
   sijoittuu hallinto- ja elinvoimapalveluissa seitsemän henkilön toimistopalveluihin. Toimistopalvelut tuottavat
   asiakaspalvelun sekä sisäiset palvelut kunnan kaikille toimialoille.
   Työnkuva koostuu pääasiassa seuraavista tehtävistä: asian- ja asiakirjahallinto, avustusten ja etuuksien
   maksatus, henkilöaktin hoitaminen, toimielinten kokoushallinta, myyntilaskutus ja perintä, ostolaskujen
   käsittely, ohjelmien pääkäyttäjätehtävät, luottamushenkilö- ja sidonnaisuusilmoitusrekistereiden ylläpito,
   SIM-korttihallinta, tieto- ja asiakirjapyyntöjen esikäsittely, tilaisuuksien järjestäminen ja tilaukset,
   virkistysetujärjestelmän ylläpito, työpaikkailmoitusten julkaisunhallinta, kuntosalikorttihallinta,
   puhelinvaihteen ja kunnan sähköpostin hoitaminen, kassan ja verkkokaupan ylläpito, kassapalvelut ja
   neuvonta.
   Rekrytoitava sihteeri kuuluu kunnan tiedotustiimiin. Lisäksi rekrytoivalle sihteerille voidaan osoittaa
   (varahenkilönä toimiminen) talousasiakirjojen valmisteluun liittyviä sihteeritehtäviä.
   Kelpoisuusvaatimuksena on toisen asteen tutkinto ja vähintään vuoden työkokemus sihteerin tehtävistä
   julkishallinnossa. Eduksi luetaan tiedotus- ja someosaaminen, hyvä kirjallinen taito, kokemus kunnan
   talousasiakirjojen laatimisesta sekä hyvät vuorovaikutustaidot.
   Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus ja muut ehdot KVTES mukaisesti. Valitun on 30
   vuorokauden kuluessa valinnasta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.
   Tehtävää haetaan 23.9.2022 klo 16 mennessä sähköisesti osoitteessa Kuntarekry.fi. CV:n tiedot pyydetään
   sisällyttämään hakemuslomakkeen kenttiin, eikä toimittamaan liitetiedostona.

   • Anonyymi
    UUSI

    Eli taas joku Kepu meidän elätettäväksi? Edellinen oli Klimenko jolle piti saada suojatyöpaikka


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Eli taas joku Kepu meidän elätettäväksi? Edellinen oli Klimenko jolle piti saada suojatyöpaikka

    Klimenkon suojatyöpaikan perusteluissa oli muuan hupaisa kohta. Työpaikan myöntämistä perusteltiin sillä että hän tavoitteli kattilanhoitajan paikkaa mutta Karvonen vei sen. Eli toinen Kepu.


  Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   437
   6097
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   29
   4913
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   669
   2173
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   336
   2086
  5. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   124
   823
  6. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   162
   760
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   742
  8. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   712
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   74
   661
  Aihe