Eikö Venäjällä voi kukaan muu antaa käskyjä kuin Putin??

Anonyymi

Vladimir Putin kokouksessaan sotilas-teollisen kompleksin johtajien kanssa kehottaa heitä lisäämään aseiden ja ammusten tuotantoa, "kiireellisesti" toimittamaan asevoimia ja varmistamaan "100-prosenttisen tuonnin korvaamisen tällä alalla".

Tämä on vain yksi esimerkki.Kopio tampaxien tuotanto naisille ja naisellisille Pietarilaisille miehille on toinen.

Kaalisadosta ydinaseisiin ja avaruuden valloitukseen niin aina kaikki on kiinni Putinista. Eikö tuota pätkää kannattaisi kloonata?

Mutta kohta Venäjä menettää taas lisää alueita joita se on vallannut Putinin mahtikäskyllä niin enpä ole nähnyt että Putte on käskenyt vetäytyä. Mitä helvettiä??

Ei käskyjä enee kuunnella ja eritoten totella ???

Tästä alkaa vallankuomous!!!

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjähän on diktatuuri, jossa valtaa käyttää sotakiihkoilija Putin. Diktatuureissahan diktaattori käskee ja muut tottelevat tai joutuvat vaikeuksiin, menettävät jopa henkensä.

   Vaatii suunnatonta rohkeutta oman henkilkohtaisen turvallisuutensa kustannuksella olla eri mieltä Putinin kanssa julkisesti. Diktatuureissa diktaattori tyypillisesti syrjäytetään yllättäen ja nopeasti juuri siksi, että hommaa pitää valmistella salassa ja luotettavan pienen piirin kesken.
   Venäjän diktatuuri on huomattavasti vaarallisempaa kuin pienempien maiden, joilla ei ole ydinaseita. Ulkopuolinen syrjäyttäminen on käytännössä mahdotonta, joten maailman ainoa toivo on, että Venäjällä tullaan järkiinsä ja lopetetaan sotakiihko ja naapurimaiden sotilaalliset uhkailut ja sotatoimet, jotka koko ajan näyttävän laajentuvan.
   Toivottavasti nyt esiinnouseet putinvastaiset toimet yleistyvät ja laajentuvat ennenkuin maailma pahimmassa jopa tuhoutuu.

  • Anonyymi

   Putinilla on huonot housuissa rintamatilanteen takia. Defenestraatio kummittelee.

  • Anonyymi

   Putte muistelee kaiholla yksinkertaista nuoruus aikaa KGB:n palveluksessa kun sai kiduttaa muita ilman huolen häivää ja siitä maksettiinkin ihan hyvin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   37
   1930
  2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   242
   1832
  3. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   112
   1514
  4. Onko sinulla ja hänellä

   kuinka paljon ikäeroa?
   Ikävä
   87
   1295
  5. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   216
   1287
  6. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

   Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
   Ensitreffit alttarilla
   6
   1253
  7. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

   Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
   Maailman menoa
   111
   1114
  8. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

   käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
   Ikävä
   79
   1073
  9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

   Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
   Ikävä
   53
   871
  Aihe