Seurakunta vai "orjaleiri? Naiset Jumalan asioissa? ( OSA 2)

Anonyymi-ap

Suomi24 kristinusko: helluntailaisuus, evlut, adventismi, lest. jne.


OSA 2

Tämä on osa 2 aiheessa, jossa tutkinnan alla on naisten osallisuus Jumalan ja Jeesuksen palvelijoina. Edellinen, OSA 1 löytyy tässä linkissä:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17606377/naiset-jumalan-asioissa-ja-palveluksessa--a--b--c---(osa--1)


1) Räikeä kirjallinen näyttö vallankäytön ja vallanhimon synnistä

=================================================

Sellaiset ihmiset, jotka ovat tutustuneet alla olevien linkkien ketjuihin, voivat tulla täysin yhdensuuntaiseen päätelmään useista ketjuihin kommentoineista?

Heissä ei näkynyt pilkunkaan vertaa raamatullisen ja hengellisen tason "oppia"! Heistä ei voisi sanoa, että ovat Kristuksen seurakunnan "kaitsijoita" taikka edustajia?

Mikä rooli heidän (naisia sortavissa) kirjoituksistaan lähinnä näkyy? Niin ikävää kuin onkin todeta? "Orjaleirin" käskyttäjä ja valvoja! Juuri sellainen profiili, face niistä nousee! Todistetusti.

Alla olevissa ketjuissa luettavissa. Nämä tyypit (keitä lienevät) jankuttivat päivästä toiseen, kymmeniä kertoja samoja Paavalin kirjeen kohtia! Vaimot, olkaa alamaisia, alistukoon nainen, jne.

Ihan kuin heille olisi tullut sellainen pinttymä; fiksoituminen päähän? Ettei muuta opetusta Raamatussa, UT:ssa, Paavalilla olisikaan? Ihan omalla luvallaan jotkut kirjoittivat jopa että "miehet hallitsee naisia", on ns. "miesvalta seurakunnissa". Siihen naiset tyytykööt! Hegemonian hehkutusta! Järkyttävää!

No, tuon kaltaista "sokeutta" ja tyranniaa on. Vallanhimon synniksi kasvanutta hallitsemisen halua.
Nuo miehet ovat jättäneet lukematta mm. Pietarin ohjeet: 1 Piet 5:1-4, 6

• "... kaitkaa teille uskottua Jumalan laumaa, ei pakosta, vaan vapaaehtoisesti, Jumalan tahdon mukaan, ei häpeällisen voiton tähden, vaan sydämen halusta,
• ei HERROINA HALLITEN niitä, jotka ovat teidän osallenne tulleet, vaan ollen laumalle esikuvina."

• "Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee."

• "Taipukaa siis Jumalan alaisuuteen, mutta vastustakaa Paholaista, niin se lakkaa ahdistamasta teitä." ( Jaak 4:7)

Siinä sokeassa "käskyttämisen" roolissaan he näyttävät unohtaneen, että kaikkien kristittyjen, Jumalan parheenjäsenten on oltava ALAMAISIA Jumalalle, Kristukselle, joka seurakunnan PÄÄ. Nämä (miehet) olivat: ovat korottaneet ITSENSÄ joksikin pääksi?" ( Efe 5:21-26)


Näissä ketjuissa somen "tutkivan journalismin" satoa!

OSAT 1-2
1) https://keskustelu.suomi24.fi/t/17601255/mika-nostaa-(uskonnollista)--vihaa-naisia-vastaan
2) https://keskustelu.suomi24.fi/t/17601255/mika-nostaa-(uskonnollista)--vihaa-naisia-vastaan

4) https://keskustelu.suomi24.fi/t/17605229/nayttoa--miten-quotuskonnollinenquot-viha-nakyy-naisia-vastaan---(osa-4)#comment-117046059
3) https://keskustelu.suomi24.fi/t/17604165/mika-selittaa--quotuskonnollistaquot-vihaa-uskovia-naisia-kohtaan---(osa-3)

aloitus jatkuu

87

521

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatkoa aloitukseen: Seurakunta vai "orjaleiri? Naiset Jumalan asioissa? ( OSA 2)


   2) Seurakunta vai "orjaleiri"?
   ====================

   Kun lukee em:n Aloitusten kommenttiketjuja, nousee tosiaan sellainen visio ja kuva, että näiden "käskyttäjämiesten" porukat eivät ole UT:n kokonaisopetuksen mukaisia seurakuntia? Vaan kuin "orjaleirejä" joilla kuin "kapot" aikoinaan?

   Nokkimisjärjestys, jossa miehet hehkuttavat valtaansa, ja naiset? Siinäpä se sokeus? (Kiittäköön Jumala jokainen nainen, joka ei ole eksynyt tuollaisiin orjanpesiin!)

   Jos näiden "käskyttäjämiesten" ohjeita siis toteltaisiin, niin naisten pitäisi olla
   äänettömiä ja näkymättömiä haamuja?

   Tietysti voi olettaa, että he saisivat kahvia keittää, siivota, tiskata, kantaa roskia ulos? Ja tuoda rahaa . . . Ja tietysti nämä komentajamiehet pakottaisivat vaimonsa istumaan kokouksiin. Mutta ääneti, kuin mykkä kyyhkynen. He eivät saisi suutaan avata, puhua!
   Sellaiset "ohjeet" on jankutettu kymmeniä kertoja em:ssa Aloituksissa!

   Miten on? Onko tällaisia seurakuntia, porukoita? Suomessa? Ikävä kyllä, sellaisia löytyy!

   Uskonnollinen vallankäyttö on kovin tuttua ja liiankin yleistä. Uskontojen uhrit - järjestön infot ovat järkyttävää luettavaa. Paljon kirjojakin un julkaistu.

   3) Henkistä väkivaltaa?
   ================

   Uskontojen nimissä harjoitettu vallankäyttö täyttää henkisen väkivallan tunnusmerkit. Henkinen väkivalta taas pahimmillaan on kriminaalista; täyttää rikoksen tunnusmerkistön. Sellaisesta on vain lyhyt askel fyysiseen väkivaltaan.

   Voikin olettaa, että ne tahot jotka "johtavat uskovien porukoita" henkisen väkivallan keinoin, saattavat myös eksyä fyysisen väkivallan (pahoinpitelyn) asteelle?

   Henkinen ja fyysinen väkivalta kun ovat usein kuin "siamilaiset kaksoset". Viha ja valta nousee samasta sydämestä, samasta pimeästä sisimmästä ,pahuudesta.
   4) "Orjaleiri"?
   ===========

   Kun seurakunnan johtoväki eksyy pois Jumalan Sanan kuuliaisuudesta ja Kristuksen rakkauden käskystä, heistä muotoutuu lopuksi kuin orjaleirien kapoja. He saavat hekumallista nautintoa nähdessään kuinka toiset - heikommat - tottelevat. Alistuvat. Pelkäävät...

   Tällainen hallitsemistapa sisältää aina pelottelua, uhkailua. Heikommat (naiset?) alistetaan pelottelemalla Jumalan tuomiolla, rankaisulla, jopa kadotuksella? Ja jos tätä pelottelua vielä tehostetaan jollain "kättä pidemmällä" - niin harvemmat ovat ne, jotka eivät alistu? Kukapa tahtoisi näkyviä mustelmia? Henkiset mustelmat eivät näy?


   Aloitus jatkuu

  • Anonyymi

   Jatkoa aloitukseen:Jatkoa aloitukseen: Seurakunta vai "orjaleiri? Naiset Jumalan asioissa? ( OSA 2)   5) Seurakunta on Kristuksen omaisuutta!
   ===============================


   • "Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua. Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni. Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä. Minä ja Isä olemme yhtä." ( Joh 10:27-30)

   • "Ottakaa siis itsestänne vaari ja kaikesta laumasta, johon Pyhä Henki on teidät pannut kaitsijoiksi, paimentamaan HERRAN SEURAKUNTAA. jonka hän omalla verellänsä ITSELLEEN ansainnut." ( Apt 20:28)

   • "Vanhimpia teidän joukossanne minä siis kehoitan, minä, joka myös olen vanhin ja Kristuksen kärsimysten todistaja ja osallinen myös siihen kirkkauteen, joka vastedes on ilmestyvä: kaitkaa teille uskottua Jumalan laumaa, ei pakosta, vaan vapaaehtoisesti, Jumalan tahdon mukaan, ei häpeällisen voiton tähden, vaan sydämen halusta, ei HERROINA HALLITEN niitä, jotka ovat teidän osallenne tulleet, vaan ollen laumalle esikuvina. ( 1 Piet 5:2-3)

   • "....ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista.. ( Ilm 5:9 )


   UT:n opetukset ovat selkeät:
   --------------------------------

   • Kukaan ihminen taikka joukko ei OMISTA seurakuntaa! Srk on Kristuksen omaisuus.

   • Kukaan ihminen ei missään seurakunnassa voi eikä saa "hallita" toisia ihmisiä.

   • Minkään seurakunnan miehillä ei ole mitään ylivaltaa kaikkiin naisiin nähden. (Vain oman vaimon kanssa on elettävä sovussa! ( 1 Piet 3:7, Efes 5:22-25)

   • Kaikki (naisiin suunnatut) alistamisen vaatimukset ja käskytykset ovat lihallisia, synnillisen hallintavallan harjoitusta.

   • Kaikissa Kristuksen (tervehenkisissä) seurakunnissa naiset tottelevat vapaasta tahdostaan Jeesusta ja Raamatun sanan opetuksia. Pakottaminen, käskyttäminen, pelottelu, uhkailu?
   • Ne eivät sa tukea UT:n opetuksista. Jeesuksen seuraaminen ja kunnioitus nousee vapaasta tahdosta, että rakastaa Herraa!!

   • Naiset, jotka eivät ole kenenkään "vaimoja" tekevät tiliä suoraan Jumalalle. Kukaan miespuolinen ei ole aikuisen naisen "holhooja" missään seurakunnassa.

   • "Oikea leski ja yksinäiseksi jäänyt panee toivonsa Jumalaan ja anoo ja rukoilee alinomaa, yötä päivää". (1 Tim 5:5 =

   • "Olkaa toinen toisillenne alamaiset Kristuksen pelossa!" ( Ef 5:21)

   Jeesuksen Kristuksen oppi ei ole miesvaltaa eikä naisvaltaa, vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!

   Efe 1:20-23 = srk: Pää
   Efe 5: 24 = srk:n Pää
   Koloss 1:14-18 = srk:n Pää
   Heb 2:8 = kaikki ovat alistetut Jeesuksen Kristuksen hallintaan
   Filipp 2:5-11 = Jeesus Kristus on Herra!

   Siellä missä Kristuksen rakkaus vaikuttaa, se on kuin AURINKO, jonka valossa ja lämmössä voi olla autuas!

   Mikään käskytys ei auta, jos Kristuksen rakkaus ja totuus on kadonnut ns. seurakuntien olotilassa. . . .   (aiheen käsittely jatkuu)

   • Anonyymi

    ote: Anonyymi
    2022-10-22 13:14:45 >>Jeesuksen Kristuksen oppi>>

    palstalle tuodaan syntiä..varokaa tuota kaikkea nyt mitä julkituodaan

    luterilaisten Yksin Kristus -oppi on harhaoppi ja syntiä.

    Herra paljasti minulle, että tuolla Aloittajalla on tuokin synti "Yksin Kristuksen ansio" oppiongelma.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ote: Anonyymi
    2022-10-22 13:14:45 >>Jeesuksen Kristuksen oppi>>

    palstalle tuodaan syntiä..varokaa tuota kaikkea nyt mitä julkituodaan

    luterilaisten Yksin Kristus -oppi on harhaoppi ja syntiä.

    Herra paljasti minulle, että tuolla Aloittajalla on tuokin synti "Yksin Kristuksen ansio" oppiongelma.

    Mikähän henki sulla on? Aloittajalla ei ole koskaan ollut mitään "Yksin Kristuksen ansio.oppia"! Ei täällä eikä missään!

    Jeesuksen Kristuksen oppi on UT:ssa, evankeliumeissa kaikkien luettavana!


  • Anonyymi

   Aloittaja huomauttaa, että nämä aihepiirit ovat olleet PITKÄÄN selvityksessä, kirjoituksissakin esillä, muualla... Postaaminen on suhteellisen helpohkoa, kun aineisto on kypsynyttä, ja kirjoittamistakin on tehty yli 40 vuotta.

   Tämä huomautus siksi, että jotkut luulevat tämän olevan jotakin patoutunutta pään tuotetta. On aika kysyä, pohtia, tutkia, seurata, tehdä analyysiä, synteesiä. Joista nousee julkista asiaa!

   • Anonyymi

    ote: Anonyymi
    2022-10-22 13:35:05 >>kirjoittamistakin on tehty yli 40 vuotta>>

    40 vuoden jälkeenkin muita ongelmia ovat seuraavat asiat:

    Pyhien seurakunnassa ei hyväksytä :

    1. naisvaltaa kuten luterilaisessa kirkossa naispiispat ja naispapit.
    2. nais- kuin miespappeuttakaan kuten luterilaisessa kirkossa
    3. kristuksen kirkkoa kuten luterilaiset tekevät
    4. jne.lukuisia muita syntejä mm. Vanhurskauttamisoppia, Yksin uskosta..Yksin armosta...--Yksin Kristus jne. ihmisoppeja, joita Luther keksi oman päänsä kautta

    Tuo kaikki on tottelemattomuutta Herraa kohtaan ja on syntiä.


  • Anonyymi

   Kyllä se naisviha nousee jatkuvasti täälläkin, ja oikein kytätään!

   • Anonyymi

    ote:Anonyymi
    2022-10-22 14:16:46
    >>Kyllä se naisviha nousee jatkuvasti täälläkin, ja oikein kytätään>>

    mikä syy on...se on sinussa itsessäsi....luterilaisessa opissa ja tavoissasi julkituoda harhaoppia täällä !!!


    joten kyseessä ei ole naisvihaa,, tuossakin arvauksessasi epäonnistuit.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ote:Anonyymi
    2022-10-22 14:16:46
    >>Kyllä se naisviha nousee jatkuvasti täälläkin, ja oikein kytätään>>

    mikä syy on...se on sinussa itsessäsi....luterilaisessa opissa ja tavoissasi julkituoda harhaoppia täällä !!!


    joten kyseessä ei ole naisvihaa,, tuossakin arvauksessasi epäonnistuit.

    jatkan vielä..Anonyymi
    22.10.2022 14:25

    Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne
    ja pelastuskäsitykseenne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ote:Anonyymi
    2022-10-22 14:16:46
    >>Kyllä se naisviha nousee jatkuvasti täälläkin, ja oikein kytätään>>

    mikä syy on...se on sinussa itsessäsi....luterilaisessa opissa ja tavoissasi julkituoda harhaoppia täällä !!!


    joten kyseessä ei ole naisvihaa,, tuossakin arvauksessasi epäonnistuit.

    Eikö tullut enempää naisvihaa ja muuta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    jatkan vielä..Anonyymi
    22.10.2022 14:25

    Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne
    ja pelastuskäsitykseenne.

    Varokaa tosiaan harhaoppisia. Aloittaja ei ole harhaoppinen vaan kunnioittaa Jumalaa, Jeesusta Kristusta ja Raamatun opetuksia. Kokonaisuutta.

    Ei vain joitakin käskytyksiä: naiset hiljaa, vaimot alistukaa, ollaa hiljaa, miehet hallitsee.

    Lukijat kyllä its päättävät, ketä uskoa?

    Aloittaja kehottaa pysymään Jeesuksen Kristuksen perässä!

    Amen.


  • Anonyymi

   Kun kerran mainitset aloituksessasi Suomi24n adventismipalstan, niin oletko käynyt lukemassa adventismi-palstan kirjoituksia vähän pidemmältä ajalta kuin viikon sisään? Siellä on tasan kaksi kirjoittelijat, jotka ovat kirjoitelleet naisen tasa-arvoista asemaa vastaan ja he sattuvat olleen äänessä viimeaikoina. Mutta jos sattuisit lukemaan kyseistä palstaa pidemmältä ajalta, kävisi sinulle hyvin selväksi se, että palstalla kirjoitellaan muutoin asiasta asiallisesti ja naisia syrjimättömään sävyyn. Pääosa kirjoittajista ei syrji naisia, ei edes seurakunnassa. Sinun on tietysti vaikeampi ulkopuolisena tunnistaa noita kahta kirjoittelijaa.

   Adventtikirkossa nainen saa opettaa, profetoida, toimia johtajana, jne. Vain nimityksenä ei virallisissa yhteyksissä käytetä naisesta sanaa pastori mutta epävirallisissa kylläkin. He tekevät seurakunnassa muuten aivan samoja töitä, myös johtamista, kuin miehetkin mutta jostakin syystä he eivät saa kastaa, mikä on sikäli outoa, kun Raamatussa kastamisen saattoi tehdä kuka tahansa.

   Adventtikirkon jäsenistä hieman vajaa puolet uskoo, että naiset ovat tasa-arvoisia miesten kanssa seurakunnassa Jumalan edessä ja myöskin tehtävissään. Yksilöille on annettu ajattelunvapaus tässä asiassa mutta kirkkoa on johdettava myös virallisesti, jolloin joku linjaus asiassa oli tehtävä. Äänestyksen voittivat konservatiivit, koska viimeisimmät jäsenmäärän räjähdysmäiset kasvut tapahtuivat Afrikan konservatiivisesti asiaan suhtautuvissa maissa, joissa muutenkin naisten asema on heikompi, ja heitä oli äänestyksessä suhteellisesti enemmän mukana jäsenmääränsä mukaisesti mutta se ei estä naisia toimimasta adventtiseurakunnissa edellä mainituin poikkeuksin.

   Miten siis perustelet adventismin laittamisen aloitukseesi?

   • Anonyymi

    Vastaus:

    Koska Suomi 24 kristinuskon palstaan sisältyvät niin evlut, hell, advent. lest...
    (anteeksi kun tein lyhenteet) selitys on, että missä tahansa seurakunnissa saatta olla sitä ja tätä?

    Sen voin todeta että pitkän elämäni ja uskonelämän aikana olen kohdannut kunnioitettetavia adventisteja. Ei mitään moitetta.

    En ole kirjoittanut adventistien palstalla, sanaakaan.

    Siksi tämäkin aloitus on Pääsivun Syomi24 kristinuskon alla.

    Kunnioitan adventistien opetuksia. Ruokavalionkin suhteen.
    Ja Herran määräämän lepopäivän (sapatin) asiassa!!


    Tutkinnallisessa orientaatiossani on paljon aineistoa. Paljon keissejä, eri uskonsuunnista.
    Yksilökeissejä. Suuntia on monia. Pitkän elämän aikana on noussut paljon esimerkkejä.

    Kauan. kauan sitten nuorena uskovana oli ilo tutustua adventtiuskovaan. Hän pyysi syömään tekemäänsä kasvisruokaa. Uunissa haudutettua. Se oli niin herkullista, että teen sitä edelleen yli 50 vuoden perästä! Rukoilimmekin yhdessä.

    Niin se Jumalan ja Kristuksen Elävä seurakunta toimii! Usko on sisällinen asia, ja Henki yhdistää!

    Olkaa siunatut te kaikki!


   • Anonyymi

    Lisää vielä, että pitkän elämäni aikana olen todellakin tutustunut eri suuntien uskoviin.
    Nähnyt sitä ja tätä. katsellut. Eikä adventisteissa ole mielestäni mitään moitittavaa.

    Lapseni (kaikki kolme) saivat uskonasioiden asiat kirjojen kautta.
    IKuisia kertomuksia!! Ja vieläkin he niiden opetuksia muistavat.

    En ole koskaan ymmärtänyt MIKSI monet kristityiksi esiintyvät vastustavat adventismia?

    Eikö sama Jumala, Jeesus kelpaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vastaus:

    Koska Suomi 24 kristinuskon palstaan sisältyvät niin evlut, hell, advent. lest...
    (anteeksi kun tein lyhenteet) selitys on, että missä tahansa seurakunnissa saatta olla sitä ja tätä?

    Sen voin todeta että pitkän elämäni ja uskonelämän aikana olen kohdannut kunnioitettetavia adventisteja. Ei mitään moitetta.

    En ole kirjoittanut adventistien palstalla, sanaakaan.

    Siksi tämäkin aloitus on Pääsivun Syomi24 kristinuskon alla.

    Kunnioitan adventistien opetuksia. Ruokavalionkin suhteen.
    Ja Herran määräämän lepopäivän (sapatin) asiassa!!


    Tutkinnallisessa orientaatiossani on paljon aineistoa. Paljon keissejä, eri uskonsuunnista.
    Yksilökeissejä. Suuntia on monia. Pitkän elämän aikana on noussut paljon esimerkkejä.

    Kauan. kauan sitten nuorena uskovana oli ilo tutustua adventtiuskovaan. Hän pyysi syömään tekemäänsä kasvisruokaa. Uunissa haudutettua. Se oli niin herkullista, että teen sitä edelleen yli 50 vuoden perästä! Rukoilimmekin yhdessä.

    Niin se Jumalan ja Kristuksen Elävä seurakunta toimii! Usko on sisällinen asia, ja Henki yhdistää!

    Olkaa siunatut te kaikki!

    Kiitos vastauksestasi. Minun kokemukseni henkilökohtaisesti tavatuista adventistesta on ollut positiivinen. Mutta ainahan joukkoon mahtuu monenlaista ihmistä. En ole enää adventisti mutta minulla on paljon adventisti ystäviä. Jätin Adventtikirkon, koska sairastuin vaikeasti ja pikkuhiljaa jäin yksin. Ajattelin, että kirkon opetuksista täytyy olla jotakin vikaa, kun Rakkauden käskyä ei minusta noudatettu ja minut ikään kuin hylättiin. Sen seurauksena rupesin intensiivisesti tutkimaan Raamattua ja joudui sitten hylkäämään joitakin kirkon oppeja. Omatuntoni ei sen jälkeen enää antanut jäädä kirkkokuntaan. Mutta minulla ei ole katkeruutta kirkon jäseniä kohtaan. Ikävöin vain kavereitani.


    Ole siunattu!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lisää vielä, että pitkän elämäni aikana olen todellakin tutustunut eri suuntien uskoviin.
    Nähnyt sitä ja tätä. katsellut. Eikä adventisteissa ole mielestäni mitään moitittavaa.

    Lapseni (kaikki kolme) saivat uskonasioiden asiat kirjojen kautta.
    IKuisia kertomuksia!! Ja vieläkin he niiden opetuksia muistavat.

    En ole koskaan ymmärtänyt MIKSI monet kristityiksi esiintyvät vastustavat adventismia?

    Eikö sama Jumala, Jeesus kelpaa?

    "Eikö sama Jumala, Jeesus kelpaa?"

    Niinpä. Ei sellaisten opetusten saisi antaa vaikuttaa yhteyteen Kristuksessa, jotka eivät edes vaikuta pelastukseen, puhumattakaan vain joistakin tulkintaeroista.

    Mutta nyt kun mainitsit tuon, "eikö sama Jumala, Jeesus kelpaa", niin vaikka adventistit ajattelevat Jeesuksen olevan tasapuolinen osa kolminaisuutta, he kuitenkin korostavat Jeesuksen inhimillisyyttä. Pidän siitä ajatuksesta; Jeesus, joka tietää mitä me joudumme kokemaan, koska hän on itse kokenut saman. Muu olisi mielestäni jopa outoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos vastauksestasi. Minun kokemukseni henkilökohtaisesti tavatuista adventistesta on ollut positiivinen. Mutta ainahan joukkoon mahtuu monenlaista ihmistä. En ole enää adventisti mutta minulla on paljon adventisti ystäviä. Jätin Adventtikirkon, koska sairastuin vaikeasti ja pikkuhiljaa jäin yksin. Ajattelin, että kirkon opetuksista täytyy olla jotakin vikaa, kun Rakkauden käskyä ei minusta noudatettu ja minut ikään kuin hylättiin. Sen seurauksena rupesin intensiivisesti tutkimaan Raamattua ja joudui sitten hylkäämään joitakin kirkon oppeja. Omatuntoni ei sen jälkeen enää antanut jäädä kirkkokuntaan. Mutta minulla ei ole katkeruutta kirkon jäseniä kohtaan. Ikävöin vain kavereitani.


    Ole siunattu!

    Kiitos! Et ole ainoa, joka on jäänyt taikka jätetty sivuun...

    On suuri onni ja armo, että uskovalla on erilaisia uskonystäviä eri tahoilta! Se kasvattaa ja auttaa ymmärtämään , että Kristuksen seurakunta on YKSI. Jeesuksen suuri lammaslauma, jonka Hän Hyvä Paimen yksin tuntee.!

    Voi olla kiitollinen, jos -kun- on eläviä uskovia siellä ja täällä joiden kansssa voi rakentua yheisesät uskosta. On evllut uskovia, hellareita, vapislaisia, kansanlähetysläisiä, baptisteja, "pohojaalaasia" ja vaikka mitä?

    Kun vuosien ja vuosikymmenien aikana näin näkee laajalla kartalla Herran omia, niin pikkusieluinen lahkohenki ei pelaa. Ahaa- ihanaa - tuokin on Jeesuksen lammas.

    Kun on elämä ja palvelustehtävät sellaiset, että niissä tutustuu MONIIN ihmisiin, uskoviinkin, niin se käytäntö OPETTAA! On hengellisiä, on hengettömiä, on palavia ja penseitä ja joka sortin tallaajaa!

    Herran lauma on suuri! Ja Kerran? MIkä ihana näkymä!

    ILmestyskirja 7: 9-- 17

    Mikä valtava äärettömyys ja ihmisten rikkaus. Herran SUURI seurakunta - YKSI lauma, ylistämässä HÄntä!

    Sen päivän odotuksessa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Eikö sama Jumala, Jeesus kelpaa?"

    Niinpä. Ei sellaisten opetusten saisi antaa vaikuttaa yhteyteen Kristuksessa, jotka eivät edes vaikuta pelastukseen, puhumattakaan vain joistakin tulkintaeroista.

    Mutta nyt kun mainitsit tuon, "eikö sama Jumala, Jeesus kelpaa", niin vaikka adventistit ajattelevat Jeesuksen olevan tasapuolinen osa kolminaisuutta, he kuitenkin korostavat Jeesuksen inhimillisyyttä. Pidän siitä ajatuksesta; Jeesus, joka tietää mitä me joudumme kokemaan, koska hän on itse kokenut saman. Muu olisi mielestäni jopa outoa.

    Amen. Jeesus tuli ihmiseksi, jotta voisi lunastaa ihmiset.
    Hebr 2:14-18
    Hebr 5:7-8
    Hebr 2:7-11


   • Anonyymi

    Adventisteilla naispastoreita, jotka kastavat, ja hautaan siunaavat vainajia. VOIKO HÄPEÄLLISEMPÄÄ OLLA KUIN, ETTÄ ADVENTISTEILLA ON NAISPASTOREITA RAAMATUN VASTAISESTI.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lisää vielä, että pitkän elämäni aikana olen todellakin tutustunut eri suuntien uskoviin.
    Nähnyt sitä ja tätä. katsellut. Eikä adventisteissa ole mielestäni mitään moitittavaa.

    Lapseni (kaikki kolme) saivat uskonasioiden asiat kirjojen kautta.
    IKuisia kertomuksia!! Ja vieläkin he niiden opetuksia muistavat.

    En ole koskaan ymmärtänyt MIKSI monet kristityiksi esiintyvät vastustavat adventismia?

    Eikö sama Jumala, Jeesus kelpaa?

    Olen Adventisti, kun minut kastettiin, niin silloin ei Adventisteilla ollut naiset pastoreina, kaikki oli okei. Mutta nyt ovat naiset pastoreina Raamatun vastaisesti. Tämä on hyvin häpeällistä, ja iljettävää.

    Raamatusta luemme: Jeesus ei tule ennenkuin luopumus tapahtuu, näin on käynyt. Toki löytyy Adventisteja, jotka pitäytyvät Raamatun sanaan, mutta vähemmistö.

    1234567---


  • Anonyymi

   En ole koskaan törmännyt naisvihaan missään seurakunnassa.

   Uskosta osattomien jaaritteluun naisvihasta törmää tämän tästä eri puolilla yhteiskuntaa.

   • Anonyymi

    Ehkä et? Hyvä niin? Toiset taas ovat. Ja siksi tällaisia aloituksia.

    Ongelma on paljolti piilossa. Kun Naiset on pantu hiljaisiksi.....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ehkä et? Hyvä niin? Toiset taas ovat. Ja siksi tällaisia aloituksia.

    Ongelma on paljolti piilossa. Kun Naiset on pantu hiljaisiksi.....

    En ole koskaan törmännyt missään seurakunnassa naisiin, jotka olisi pantu hiljaisiksi, vaan kaikissa seurakunnissa naiset ovat olleet eri tavalla äänessä: naiset ovat ennen tilaisuuden alkua puhuneet vierustoverin kanssa; todistaneet siitä, mitä Jumala on heidän elämässään tehnyt; rukoilleet; laulaneet jne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En ole koskaan törmännyt missään seurakunnassa naisiin, jotka olisi pantu hiljaisiksi, vaan kaikissa seurakunnissa naiset ovat olleet eri tavalla äänessä: naiset ovat ennen tilaisuuden alkua puhuneet vierustoverin kanssa; todistaneet siitä, mitä Jumala on heidän elämässään tehnyt; rukoilleet; laulaneet jne.

    Siinähän se on? Kaikki eivät ole nähneet. Tai ovat hiljaa?

    Mutta täällä Suomi24 palstoilla on mahdoton kapeli. Naiset hiljaa!

    Ja sitten kun tätä despoottista käskytystä arvostellaan, niin?


  • Anonyymi

   Jumalan seurakuntaa johtaa KRISTUS itse. Väitättekö siis, että Jeesus vihaisi naisia?

   • Anonyymi

    Tässä otetta toisesta Aloittajan aloituksesta:    3) Jeesuksen esimerkkiä: ei syrjintää - ei rasistisuutta!
    -------------------------------------------------------------------

    • Jokaisen uskovan ylin auktoriteetti kaikessa on - Paavaliko? Ei vaan itse Herra Jeesus!

    "Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus". ( Joh 8:12, Joh 14:15-26)

    On siis annettava kunnia Hänelle, ylin puhevalta Hänelle. Ylin velvoittava esimerkki Hänelle!

    • Syrjikö Jeesus naisia?
    • Oliko Hän vihamielinen naisia kohtaan?
    • Halveksiko Jeesus naisia?
    • Asettiko Jeesus miehet naisten yläpuolelle?
    • Mitä UT:n evankeliumit osoittavat?

    Jokainen, joka on huolellisesti tutkinut Jeesuksen käyttäytymistä eri asioiden tiimoilta, osaa vastata em. kysymyksiin.

    Jeesus ei missään tilanteessa osoittanut pienintäkään halveksuntaa naisia kohtaan. Hän kunnoitti kaikkien ihmisarvoa, yhdenvertaisesti! Tässä muutama tapaus....

    3 - A) Johannes 4: 6-42 ( = luettavaksi) Ensimmäinen todistaja - nainen!
    -------------------------------------------------------------------------------------

    * * Jeesus meni Samarian kaupunkiin ja ryhtyi puhumaan naisen kanssa, keskellä päivää, kylän kaivolla. Juutalaisille samarialaiset olivat ala-arvoista väkeä, joiden kanssa "hyvä juutalainen" ei voinut seurustella! Jeesus kuitenkaan ei hävennyt puhua naisen kanssa. Ei sanonut: "mennään tuonne piiloon puhumaan ... kun sinä olet nainen, ja vielä samarialainen...". Ei.

    Jeesus ei ollut rasistinen, ei harjoittanut syrjintää! Tuloksella? Että nainen sai ihan yksilötason puhetta ja opetusta. Psykologisen tason syväterapiaa. Ongelmiin tähtäävää otetta. Tuloksin? - Että nainen sai avun, tuli Jumalan Hengen koskettamaksi, heräsi ja sai uskon lahjan!

    Hänestä tuli ensimmäinen naispuolinen evankelista! Ilosanoman saattaja! Hän lähti heti liikkeelle, ja todisti Jeesuksesta. Eikä Jeesus häntä kieltänyt, eikä estänyt! Miksi oliskaan? Jeesuksen silmissä nainen oli Jumalan luoma, eksynyt, ongelmiinsa sidottu. Juuri sellaisia varten Jeesus tuli:

    • " Ja kuin Jesus sen kuuli, sanoi hän heille: ei terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat: en minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä parannukseen. Biblia (1776) Mark. 2:17 "

    Herra itse siunasi tuon todistuksen! "Monet Samarian kaupungista uskoivat Jeesukseen"! ( Joh 4:39-42) Syntyi herätys! Kun myöhemmin Filippus meni Samariaan, siellä oli jo valmiiksi kynnetty maaperä! ( Apt 8:5-8)


    3-B) - Jeesus valvoi ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta! ( Joh 8: 3-17)
    --------------------------------------------------------------------------------

    Jeesuksenkin aikana miehet halusivat harjoittaa maskuliinista hegemoniaa ja vallankäytön mallia!

    Yhtenä aamuna miehet roudasivat erään naisen Jeesuksen tuomittavaksi! Vetosivat Mooseksen lakiin, että "tuommoiset on kivitettävä"! Mitä Jeesus?

    Hän antoi noiden miesten uhota ja muhia vihassaan. Kun he inttivät ja usuttivat Jeesusta naisen kimppuun, Jeesus lopulta otti Totuuden Miekan esille:
    • " Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä." ( Joh 8:7)


    Miten kävi? Kyseiset miehet eivät olleet ihan pohjia myöten paatuneita. Heidän omatuntonsa kolkutti. Olivat itsekin rikkoneet käskyjä vastaan, tehneet huorin, rikkoneet avion? Joku oli voinut olla jopa kivitettäväksi tuodun naisen rakastaja? Tai ainakin huorinteko oli tapahtunut siten, miten Jeesus sen sanoi? ( Matt 7: 27-28)

    • "Te olette kuulleet sanotuksi: 'Älä tee huorin'. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa. "

    Tuskin löytynee ainuttakaan miestä, joka olisi puhdas huorinteon synnistä? Kuka voi väittää, ettei KOSKAAN olisi katsonut naista himoiten?

    Kaikki luikkivat pois, yksi toisensa perästä, kuin koirat häntä koipien välissä. . . ( Joh 8: 8-9)

    Tässä esimerkissä 3-B, Jeesus osoitti yhdenvertaista kunnioitusta, ei asettanut kiihkoisaa miesjoukkiota naisen yläpuolelle!

    (aloitus jatkuu)


   • Anonyymi

    kuuleppas nyt..valhetta tuot jatkuvasti palstalle...
    >>Jumalan seurakuntaa johtaa KRISTUS itse>>

    Oikea vastaus on että Jumalan seurakuntaa johtaa Herra Jumala itse, yksi persoona.

    Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.

    Aloittaja on mitä on..

    varokaa tuota naista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tässä otetta toisesta Aloittajan aloituksesta:    3) Jeesuksen esimerkkiä: ei syrjintää - ei rasistisuutta!
    -------------------------------------------------------------------

    • Jokaisen uskovan ylin auktoriteetti kaikessa on - Paavaliko? Ei vaan itse Herra Jeesus!

    "Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus". ( Joh 8:12, Joh 14:15-26)

    On siis annettava kunnia Hänelle, ylin puhevalta Hänelle. Ylin velvoittava esimerkki Hänelle!

    • Syrjikö Jeesus naisia?
    • Oliko Hän vihamielinen naisia kohtaan?
    • Halveksiko Jeesus naisia?
    • Asettiko Jeesus miehet naisten yläpuolelle?
    • Mitä UT:n evankeliumit osoittavat?

    Jokainen, joka on huolellisesti tutkinut Jeesuksen käyttäytymistä eri asioiden tiimoilta, osaa vastata em. kysymyksiin.

    Jeesus ei missään tilanteessa osoittanut pienintäkään halveksuntaa naisia kohtaan. Hän kunnoitti kaikkien ihmisarvoa, yhdenvertaisesti! Tässä muutama tapaus....

    3 - A) Johannes 4: 6-42 ( = luettavaksi) Ensimmäinen todistaja - nainen!
    -------------------------------------------------------------------------------------

    * * Jeesus meni Samarian kaupunkiin ja ryhtyi puhumaan naisen kanssa, keskellä päivää, kylän kaivolla. Juutalaisille samarialaiset olivat ala-arvoista väkeä, joiden kanssa "hyvä juutalainen" ei voinut seurustella! Jeesus kuitenkaan ei hävennyt puhua naisen kanssa. Ei sanonut: "mennään tuonne piiloon puhumaan ... kun sinä olet nainen, ja vielä samarialainen...". Ei.

    Jeesus ei ollut rasistinen, ei harjoittanut syrjintää! Tuloksella? Että nainen sai ihan yksilötason puhetta ja opetusta. Psykologisen tason syväterapiaa. Ongelmiin tähtäävää otetta. Tuloksin? - Että nainen sai avun, tuli Jumalan Hengen koskettamaksi, heräsi ja sai uskon lahjan!

    Hänestä tuli ensimmäinen naispuolinen evankelista! Ilosanoman saattaja! Hän lähti heti liikkeelle, ja todisti Jeesuksesta. Eikä Jeesus häntä kieltänyt, eikä estänyt! Miksi oliskaan? Jeesuksen silmissä nainen oli Jumalan luoma, eksynyt, ongelmiinsa sidottu. Juuri sellaisia varten Jeesus tuli:

    • " Ja kuin Jesus sen kuuli, sanoi hän heille: ei terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat: en minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä parannukseen. Biblia (1776) Mark. 2:17 "

    Herra itse siunasi tuon todistuksen! "Monet Samarian kaupungista uskoivat Jeesukseen"! ( Joh 4:39-42) Syntyi herätys! Kun myöhemmin Filippus meni Samariaan, siellä oli jo valmiiksi kynnetty maaperä! ( Apt 8:5-8)


    3-B) - Jeesus valvoi ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta! ( Joh 8: 3-17)
    --------------------------------------------------------------------------------

    Jeesuksenkin aikana miehet halusivat harjoittaa maskuliinista hegemoniaa ja vallankäytön mallia!

    Yhtenä aamuna miehet roudasivat erään naisen Jeesuksen tuomittavaksi! Vetosivat Mooseksen lakiin, että "tuommoiset on kivitettävä"! Mitä Jeesus?

    Hän antoi noiden miesten uhota ja muhia vihassaan. Kun he inttivät ja usuttivat Jeesusta naisen kimppuun, Jeesus lopulta otti Totuuden Miekan esille:
    • " Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä." ( Joh 8:7)


    Miten kävi? Kyseiset miehet eivät olleet ihan pohjia myöten paatuneita. Heidän omatuntonsa kolkutti. Olivat itsekin rikkoneet käskyjä vastaan, tehneet huorin, rikkoneet avion? Joku oli voinut olla jopa kivitettäväksi tuodun naisen rakastaja? Tai ainakin huorinteko oli tapahtunut siten, miten Jeesus sen sanoi? ( Matt 7: 27-28)

    • "Te olette kuulleet sanotuksi: 'Älä tee huorin'. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa. "

    Tuskin löytynee ainuttakaan miestä, joka olisi puhdas huorinteon synnistä? Kuka voi väittää, ettei KOSKAAN olisi katsonut naista himoiten?

    Kaikki luikkivat pois, yksi toisensa perästä, kuin koirat häntä koipien välissä. . . ( Joh 8: 8-9)

    Tässä esimerkissä 3-B, Jeesus osoitti yhdenvertaista kunnioitusta, ei asettanut kiihkoisaa miesjoukkiota naisen yläpuolelle!

    (aloitus jatkuu)

    : Mikä nostaa (uskonnollista vihaa ja syrjintää naisia kohtaan? Aloittajan tekstiä toisesta aloituksesta:    3-C) - Nainen ilosanoman viejänä! ( Johannes 20. luku)
    ------------------------------------------

    Niinkuin Samarian nainen oli ensimmäinen "ilosanoman viejä" Jeesuksen eläessä, Maria oli ensimmäinen ilosanoman viejä Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen todistaja!

    Kun Jeesus oli Golgatan ristillä, kuoleman tuskissa, ketkä olivat läsnä? ( Joh 19:25-26)
    • "Mutta Jeesuksen ristin ääressä seisoivat hänen äitinsä ja hänen äitinsä sisar ja Maria, Kloopaan vaimo, ja Maria Magdaleena. Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa."
    • "Ja siellä oli myös naisia taampana katselmassa. Näiden joukossa olivat Maria Magdaleena ja Maria Jaakob nuoremman Ja Jooseen äiti ja Salome..." ( Markus 15:40-41)

    Entä missä miehet olivat? He olivat paniikissa pötkineet pakoon, kun Jeesusta otettiin kiinni Getsemanessa! (Markus 14:50-52) Pahimmassa hädässä vain naiset kestivät. . .

    Kun sitten Jeesus nousi kuolleista, kenelle annettiin ensimmäinen tehtävä viedä ilosanomaa?

    • "Mutta Maria seisoi haudan edessä ulkopuolella ja itki. Kun hän näin itki, kurkisti hän hautaan--"

    • Jeesus sanoi hänelle: "Vaimo, mitä itket? Ketä etsit?" Tämä luuli häntä puutarhuriksi ja sanoi hänelle: "Herra, jos sinä olet kantanut hänet pois, sano minulle, mihin olet hänet pannut, niin minä otan hänet".
    • "Jeesus sanoi hänelle: "Maria!" Tämä kääntyi ja sanoi hänelle hebreankielellä: "Rabbuuni!" se on: opettaja. Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö; mutta mene minun veljieni tykö ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö". 18
    • Maria Magdaleena meni ja ilmoitti opetuslapsille, että hän oli nähnyt Herran ja että Herra oli hänelle näin sanonut. "

    Kiitetty olkoon Kaikkivaltias Jumala, Jeesuksen Kristuksen nimessä. Hän Luoja - ei halveksi eikä syrji luotujaan. Siis naisiakaan. Hän on oikeudenmukainen.

    Jeesus lähetti ensimmäiseksi ilosanoman saattajaksi naisen. Uskollisen - joka ei paennut Jeesuksen kärsimyksen keskellä!

    Ja tuosta ajasta alkaen - yli 2000 vuotta ovat Herran naiset vieneet ilosanomaa. Maan ääriin saakka. Jopa yksinäisinä lähetteinäkin. Eikä Herra ole tehtäviä kammennut, vaan siunannut! Tehkööt tehtäviä miehet taikka naiset, alhaiset taikka ylhäiset.

    Kunhan Kristus on korotettu. Hän - ristillä kuollut ja ylösnoussut! Näin me tämänkin ajan Jeesuksen naiset todistamme. Ja olemme palvelleet kymmeniäkin vuosia! Herran käskystä ja Hänen luvallaan!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kuuleppas nyt..valhetta tuot jatkuvasti palstalle...
    >>Jumalan seurakuntaa johtaa KRISTUS itse>>

    Oikea vastaus on että Jumalan seurakuntaa johtaa Herra Jumala itse, yksi persoona.

    Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.

    Aloittaja on mitä on..

    varokaa tuota naista.

    Ihan turhaan hyökkäät. Aloittaja ei tuo valhetta. Mutta olet itse pimeyden sitoma?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kuuleppas nyt..valhetta tuot jatkuvasti palstalle...
    >>Jumalan seurakuntaa johtaa KRISTUS itse>>

    Oikea vastaus on että Jumalan seurakuntaa johtaa Herra Jumala itse, yksi persoona.

    Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.

    Aloittaja on mitä on..

    varokaa tuota naista.

    Sitähän aloittaja onkin esittänyt!
    Etteivät käskytyksiä sanelevat mieht JOHDA kristuksen seurakuntaa!
    Jeesus Kristus on Pää -Sanan mukaan! "Olkaa toinen toisillenne alamaiset Kristuksen pelossa!" ( Ef 5:21)

    Jeesuksen Kristuksen oppi ei ole miesvaltaa eikä naisvaltaa, vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!

    Efe 1:20-23 = srk: Pää
    Efe 5: 24 = srk:n Pää
    Koloss 1:14-18 = srk:n Pää
    Heb 2:8 = kaikki ovat alistetut Jeesuksen Kristuksen hallintaan
    Filipp 2:5-11 = Jeesus Kristus on Herra!

    Vai? Aikooko JOKU kumota mm. nuo Raamatun sanat?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitähän aloittaja onkin esittänyt!
    Etteivät käskytyksiä sanelevat mieht JOHDA kristuksen seurakuntaa!
    Jeesus Kristus on Pää -Sanan mukaan! "Olkaa toinen toisillenne alamaiset Kristuksen pelossa!" ( Ef 5:21)

    Jeesuksen Kristuksen oppi ei ole miesvaltaa eikä naisvaltaa, vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!

    Efe 1:20-23 = srk: Pää
    Efe 5: 24 = srk:n Pää
    Koloss 1:14-18 = srk:n Pää
    Heb 2:8 = kaikki ovat alistetut Jeesuksen Kristuksen hallintaan
    Filipp 2:5-11 = Jeesus Kristus on Herra!

    Vai? Aikooko JOKU kumota mm. nuo Raamatun sanat?

    Anonyymi
    2022-10-22 16:34:12
    >>Vai? Aikooko JOKU kumota mm. nuo Raamatun sanat?>>

    Aloittaja on harhaoppinen,
    "millään et kykene oppiasi puolustamaan" kuten Paavali kertoo Room. 1

    Herra tekee sinun tietosi turhiksi ja osoittaa nuo nuo jakeesi ihmisopeiksi ja laittaa sinut valhettelijan perääntymään!!!
    Jes. 44
    Minä olen Herra, joka teen kaiken, joka yksinäni jännitin taivaan, joka levitin maan-kuka oli minun kanssani? -
    25 joka teen tyhjäksi valhettelijain merkit, teen taikurit tyhmiksi, joka panen tietäjät peräytymään ja muutan heidän tietonsa typeryydeksi.
    26 Mutta palvelijani sanan minä toteutan ja saatan täyttymään sanansaattajaini neuvon


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kuuleppas nyt..valhetta tuot jatkuvasti palstalle...
    >>Jumalan seurakuntaa johtaa KRISTUS itse>>

    Oikea vastaus on että Jumalan seurakuntaa johtaa Herra Jumala itse, yksi persoona.

    Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.

    Aloittaja on mitä on..

    varokaa tuota naista.

    >> kuuleppas nyt..valhetta tuot jatkuvasti palstalle...
    >>Jumalan seurakuntaa johtaa KRISTUS itse>>
    Oikea vastaus on että Jumalan seurakuntaa johtaa Herra Jumala itse, yksi persoona.

    Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.

    Ole nyt kuule ihan itse vaan opettamatta, sinä valheopettaja, sillä Raamattu sanoo:
    Ef 5:23 ...mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >> kuuleppas nyt..valhetta tuot jatkuvasti palstalle...
    >>Jumalan seurakuntaa johtaa KRISTUS itse>>
    Oikea vastaus on että Jumalan seurakuntaa johtaa Herra Jumala itse, yksi persoona.

    Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.

    Ole nyt kuule ihan itse vaan opettamatta, sinä valheopettaja, sillä Raamattu sanoo:
    Ef 5:23 ...mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää...

    Onko vaikeaa ymmärtää?

    Ny rautalangasta mallia?

    Kuka OMISTAA ja miten?

    1) Myynnissä on pelto.

    2) Sitten tulee ostaja, maksaa täyden hinnan.

    3) Kuka OMISTAA sen pellon, kun täysi hinta on maksettu?


    Jokainen normijärkinen tietää, että se joka hinnan maksoi!

    Jeesus Kristus on siis seurakunnan OIKEA OMISTAJA:

    Eivät ihmiset, eivät MIEHET, vaan? HÄn - Herra Jeesus Kristus.
    Hän maksoi Golgatalla täyden hinnan. Osti ihmiset vapauteen paholaisen vallasta.

    Matteus 13:44

    Jeesuksen Kristuksen oppi ei ole miesvaltaa eikä naisvaltaa, vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!

    Efe 1:20-23 = srk: Pää
    Efe 5: 24 = srk:n Pää
    Koloss 1:14-18 = srk:n Pää
    Heb 2:8 = kaikki ovat alistetut Jeesuksen Kristuksen hallintaan
    Filipp 2:5-11 = Jeesus Kristus on Herra!


    Jos joku "sotii "noitakin Raamatun sanoja vastaan? HÄn ei ole Jumalan valtakunnan asialla? Ja paholainen sellaiset perii...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >> kuuleppas nyt..valhetta tuot jatkuvasti palstalle...
    >>Jumalan seurakuntaa johtaa KRISTUS itse>>
    Oikea vastaus on että Jumalan seurakuntaa johtaa Herra Jumala itse, yksi persoona.

    Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.

    Ole nyt kuule ihan itse vaan opettamatta, sinä valheopettaja, sillä Raamattu sanoo:
    Ef 5:23 ...mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää...

    ote: Anonyymi
    2022-10-22 17:11:24
    >>Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.>>
    vastaus: tuo on totuus


    1 Kor. 15
    27 Sillä "Jumala on alistanut hänen jalkojensa alle kaiken". Kun sanotaan, että kaikki on alistettu hänelle, tämän ulkopuolelle jää tietysti Jumala, joka itse on kaiken alistanut Kristuksen valtaan. [Ps. 8:7; Ef. 1:22; Hepr. 2:8]

    tässä on että "Jumala jää ulkopuolelle" eli Jumalan seurakunnan pää on Herra Jumala itse, eikä ihminen Jeesus Kristus.
    Herra johtaa ja on ylin Jumaln seurakunnassa.

    MOT.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kuuleppas nyt..valhetta tuot jatkuvasti palstalle...
    >>Jumalan seurakuntaa johtaa KRISTUS itse>>

    Oikea vastaus on että Jumalan seurakuntaa johtaa Herra Jumala itse, yksi persoona.

    Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.

    Aloittaja on mitä on..

    varokaa tuota naista.

    Ei tuota aloittajaa tartte varoa. Mut varokaa paholaisen eksytyksiä Ja omaa ylpeyttänne!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Anonyymi
    2022-10-22 16:34:12
    >>Vai? Aikooko JOKU kumota mm. nuo Raamatun sanat?>>

    Aloittaja on harhaoppinen,
    "millään et kykene oppiasi puolustamaan" kuten Paavali kertoo Room. 1

    Herra tekee sinun tietosi turhiksi ja osoittaa nuo nuo jakeesi ihmisopeiksi ja laittaa sinut valhettelijan perääntymään!!!
    Jes. 44
    Minä olen Herra, joka teen kaiken, joka yksinäni jännitin taivaan, joka levitin maan-kuka oli minun kanssani? -
    25 joka teen tyhjäksi valhettelijain merkit, teen taikurit tyhmiksi, joka panen tietäjät peräytymään ja muutan heidän tietonsa typeryydeksi.
    26 Mutta palvelijani sanan minä toteutan ja saatan täyttymään sanansaattajaini neuvon

    Oletko sinä muka Herra?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Anonyymi
    2022-10-22 16:34:12
    >>Vai? Aikooko JOKU kumota mm. nuo Raamatun sanat?>>

    Aloittaja on harhaoppinen,
    "millään et kykene oppiasi puolustamaan" kuten Paavali kertoo Room. 1

    Herra tekee sinun tietosi turhiksi ja osoittaa nuo nuo jakeesi ihmisopeiksi ja laittaa sinut valhettelijan perääntymään!!!
    Jes. 44
    Minä olen Herra, joka teen kaiken, joka yksinäni jännitin taivaan, joka levitin maan-kuka oli minun kanssani? -
    25 joka teen tyhjäksi valhettelijain merkit, teen taikurit tyhmiksi, joka panen tietäjät peräytymään ja muutan heidän tietonsa typeryydeksi.
    26 Mutta palvelijani sanan minä toteutan ja saatan täyttymään sanansaattajaini neuvon

    Sorry. Aloittaja EI OLE HARHAOPPINEN:

    Mutta sinusta ei näy selkeää totuutta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ote: Anonyymi
    2022-10-22 17:11:24
    >>Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.>>
    vastaus: tuo on totuus


    1 Kor. 15
    27 Sillä "Jumala on alistanut hänen jalkojensa alle kaiken". Kun sanotaan, että kaikki on alistettu hänelle, tämän ulkopuolelle jää tietysti Jumala, joka itse on kaiken alistanut Kristuksen valtaan. [Ps. 8:7; Ef. 1:22; Hepr. 2:8]

    tässä on että "Jumala jää ulkopuolelle" eli Jumalan seurakunnan pää on Herra Jumala itse, eikä ihminen Jeesus Kristus.
    Herra johtaa ja on ylin Jumaln seurakunnassa.

    MOT.

    Vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!

    Efe 1:20-23 = srk: Pää
    Efe 5: 24 = srk:n Pää
    Koloss 1:14-18 = srk:n Pää
    Heb 2:8 = kaikki ovat alistetut Jeesuksen Kristuksen hallintaan
    Filipp 2:5-11 = Jeesus Kristus on Herra!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    : Mikä nostaa (uskonnollista vihaa ja syrjintää naisia kohtaan? Aloittajan tekstiä toisesta aloituksesta:    3-C) - Nainen ilosanoman viejänä! ( Johannes 20. luku)
    ------------------------------------------

    Niinkuin Samarian nainen oli ensimmäinen "ilosanoman viejä" Jeesuksen eläessä, Maria oli ensimmäinen ilosanoman viejä Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen todistaja!

    Kun Jeesus oli Golgatan ristillä, kuoleman tuskissa, ketkä olivat läsnä? ( Joh 19:25-26)
    • "Mutta Jeesuksen ristin ääressä seisoivat hänen äitinsä ja hänen äitinsä sisar ja Maria, Kloopaan vaimo, ja Maria Magdaleena. Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa."
    • "Ja siellä oli myös naisia taampana katselmassa. Näiden joukossa olivat Maria Magdaleena ja Maria Jaakob nuoremman Ja Jooseen äiti ja Salome..." ( Markus 15:40-41)

    Entä missä miehet olivat? He olivat paniikissa pötkineet pakoon, kun Jeesusta otettiin kiinni Getsemanessa! (Markus 14:50-52) Pahimmassa hädässä vain naiset kestivät. . .

    Kun sitten Jeesus nousi kuolleista, kenelle annettiin ensimmäinen tehtävä viedä ilosanomaa?

    • "Mutta Maria seisoi haudan edessä ulkopuolella ja itki. Kun hän näin itki, kurkisti hän hautaan--"

    • Jeesus sanoi hänelle: "Vaimo, mitä itket? Ketä etsit?" Tämä luuli häntä puutarhuriksi ja sanoi hänelle: "Herra, jos sinä olet kantanut hänet pois, sano minulle, mihin olet hänet pannut, niin minä otan hänet".
    • "Jeesus sanoi hänelle: "Maria!" Tämä kääntyi ja sanoi hänelle hebreankielellä: "Rabbuuni!" se on: opettaja. Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö; mutta mene minun veljieni tykö ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö". 18
    • Maria Magdaleena meni ja ilmoitti opetuslapsille, että hän oli nähnyt Herran ja että Herra oli hänelle näin sanonut. "

    Kiitetty olkoon Kaikkivaltias Jumala, Jeesuksen Kristuksen nimessä. Hän Luoja - ei halveksi eikä syrji luotujaan. Siis naisiakaan. Hän on oikeudenmukainen.

    Jeesus lähetti ensimmäiseksi ilosanoman saattajaksi naisen. Uskollisen - joka ei paennut Jeesuksen kärsimyksen keskellä!

    Ja tuosta ajasta alkaen - yli 2000 vuotta ovat Herran naiset vieneet ilosanomaa. Maan ääriin saakka. Jopa yksinäisinä lähetteinäkin. Eikä Herra ole tehtäviä kammennut, vaan siunannut! Tehkööt tehtäviä miehet taikka naiset, alhaiset taikka ylhäiset.

    Kunhan Kristus on korotettu. Hän - ristillä kuollut ja ylösnoussut! Näin me tämänkin ajan Jeesuksen naiset todistamme. Ja olemme palvelleet kymmeniäkin vuosia! Herran käskystä ja Hänen luvallaan!

    Näin on Maria vei sanomaa opetuslapsille Jeesuksen ylösnousemuksesta. Maria ei viisaana naisena kuitenkaan mennyt synagoogaan pastorina saarnailemaan.

    Naiset voivat mennä toreille ja turuille Marian tavoin kertomaan Jeesuksen ylösnousemuksesta, mutta ei kirkkoihin pappeilemaan.

    Profetoiminenkin käy. Filippuksella neljä tytärtä neitsyttä, heillä oli profetoimisen lahja, oikein.
    Naisprofeettoja Raamattu myös tuntee esim. Hulda, Mirjam, Hanna, Deboda.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näin on Maria vei sanomaa opetuslapsille Jeesuksen ylösnousemuksesta. Maria ei viisaana naisena kuitenkaan mennyt synagoogaan pastorina saarnailemaan.

    Naiset voivat mennä toreille ja turuille Marian tavoin kertomaan Jeesuksen ylösnousemuksesta, mutta ei kirkkoihin pappeilemaan.

    Profetoiminenkin käy. Filippuksella neljä tytärtä neitsyttä, heillä oli profetoimisen lahja, oikein.
    Naisprofeettoja Raamattu myös tuntee esim. Hulda, Mirjam, Hanna, Deboda.

    1234567---

    Nykyajan naiset ovat niin mukavuutta rakastavia, eihän nyt kylmälle torille tutisemaan.


  • Anonyymi

   Ef 5:23
   ...mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää...

   • Anonyymi

    Niin. Kristus on seurakunnan Pää. Sanan mukaan.


  • Anonyymi

   Aloittaja totinen Herran palvelija. Eikä houkuttele ketään.

   Jeesus sanoi.
   Minä olen Tie ja Totuus ja Elämä!

   Häntä on hyvä seurata...opissa ja elämässä!

   • Anonyymi

    Anonyymi
    2022-10-22 18:02:53

    1. ei pidä paikkaanssa >>Aloittaja totinen Herran palvelija.>>

    2. huomaan virheen..Jeesus ei ole Jumala kuten kirjoitat >>Minä olen Tie ja Totuus ja Elämä!>>

    tuosta huomautan, koska ovat virheellisä oppeja...
    40 vuoden jälkeenkin , muita ongelmia ovat seuraavat asiat:

    Pyhien seurakunnassa ei hyväksytä :

    1. naisvaltaa kuten luterilaisessa kirkossa naispiispat ja naispapit.
    2. nais- kuin miespappeuttakaan kuten luterilaisessa kirkossa
    3. kristuksen kirkkoa kuten luterilaiset tekevät
    4. jne.lukuisia muita syntejä mm. Vanhurskauttamisoppi [sopimus Katolisen kanssa v1999 lokakuussa],
    Yksin uskosta..Yksin armosta...--Yksin Kristus ..Yksin Raamattu jne. ihmisoppeja, joita Luther keksi oman päänsä kautta, lisäksi Jeesus Kristus on Jumala ja Vapahtaja ; Apostolinen uskontunnustus jne.

    Tuo kaikki on tottelemattomuutta Herraa kohtaan ja on syntiä.


  • Anonyymi

   Vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!

   Efe 1:20-23 = srk: Pää
   Efe 5: 24 = srk:n Pää
   Koloss 1:14-18 = srk:n Pää
   Heb 2:8 = kaikki ovat alistetut Jeesuksen Kristuksen hallintaan
   Filipp 2:5-11 = Jeesus Kristus on Herra!

   • Anonyymi

    Anonyymi
    2022-10-23 10:06:11 >>Vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!>>
    Tuossa jätetään totuus kertomatta.

    Tuossa kommentissa tuodaan julki valhetta ja ihmisoppia. Kristuksen kirkkoa [jossa johtaa Jeesus Kristus, Jumala, Kirkkonsa pää, ylimmäinen pappi], jotka molemmat edm. isot asiat [ Kristuksen Kirkko ja Jeesus Kristus, Kirkon pää, Jumala] hyväksyvät Suomen Ekumeenisen Neuvoston jäsenkirkot.
    Joten suurin osa suomalaisista elää valheessa.

    Tuo kommentointi on psykologista manipulointia [ kusetus] , joka on toimintaa, jonka avulla luterilaista Kirkkoraamattua ja Kristuksen Kirkon oppia tuodaan esille ja pyritään aktiivisesti vaikuttamaan toisten toimintaan ja ajatuksiin. tarkoitus on käsitellä, vaikuttaa ihmisiin taitavasti, muuntaa totuuden tietoja omien harhaoppiensa tähden.

    Herra tekeekommentoijan tiedot turhiksi ja osoittaa nuo nuo jakeet ihmisopeiksi ja laittaa valhettelijan perääntymään!!!
    Jes. 44
    Minä olen Herra, joka teen kaiken, joka yksinäni jännitin taivaan, joka levitin maan-kuka oli minun kanssani? -
    25 joka teen tyhjäksi valhettelijain merkit, teen taikurit tyhmiksi, joka panen tietäjät peräytymään ja muutan heidän tietonsa typeryydeksi.
    26 Mutta palvelijani sanan minä toteutan ja saatan täyttymään sanansaattajaini neuvon


    Tuollainen julkitullut valhekommentointi on tottelemattomuutta Herra Jumalaa kohtaan ja on syntiä.
    Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne
    ja pelastuskäsitykseenne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Anonyymi
    2022-10-23 10:06:11 >>Vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!>>
    Tuossa jätetään totuus kertomatta.

    Tuossa kommentissa tuodaan julki valhetta ja ihmisoppia. Kristuksen kirkkoa [jossa johtaa Jeesus Kristus, Jumala, Kirkkonsa pää, ylimmäinen pappi], jotka molemmat edm. isot asiat [ Kristuksen Kirkko ja Jeesus Kristus, Kirkon pää, Jumala] hyväksyvät Suomen Ekumeenisen Neuvoston jäsenkirkot.
    Joten suurin osa suomalaisista elää valheessa.

    Tuo kommentointi on psykologista manipulointia [ kusetus] , joka on toimintaa, jonka avulla luterilaista Kirkkoraamattua ja Kristuksen Kirkon oppia tuodaan esille ja pyritään aktiivisesti vaikuttamaan toisten toimintaan ja ajatuksiin. tarkoitus on käsitellä, vaikuttaa ihmisiin taitavasti, muuntaa totuuden tietoja omien harhaoppiensa tähden.

    Herra tekeekommentoijan tiedot turhiksi ja osoittaa nuo nuo jakeet ihmisopeiksi ja laittaa valhettelijan perääntymään!!!
    Jes. 44
    Minä olen Herra, joka teen kaiken, joka yksinäni jännitin taivaan, joka levitin maan-kuka oli minun kanssani? -
    25 joka teen tyhjäksi valhettelijain merkit, teen taikurit tyhmiksi, joka panen tietäjät peräytymään ja muutan heidän tietonsa typeryydeksi.
    26 Mutta palvelijani sanan minä toteutan ja saatan täyttymään sanansaattajaini neuvon


    Tuollainen julkitullut valhekommentointi on tottelemattomuutta Herra Jumalaa kohtaan ja on syntiä.
    Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne
    ja pelastuskäsitykseenne.

    Se, että Kristus on seurakunnan Pää.

    On kirjoitettu niin MONESSA kohdassa UT:N opetuksissa, että jokaiselle lukutaitoiselle on selvää.

    Jos joku tahtoo "sotia" tuota järjestystä vastaan, ja koettaa kumota Raamatun sanat,
    se vastaa Herralle.

    Te, joille Raamatun Sanan kelpaa - te löydätte ne mm. tuosta luettelosta.

    Muitakin on:
    Vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!

    Efe 1:20-23 = srk: Pää
    Efe 5: 24 = srk:n Pää
    Koloss 1:14-18 = srk:n Pää
    Heb 2:8 = kaikki ovat alistetut Jeesuksen Kristuksen hallintaan
    Filipp 2:5-11 = Jeesus Kristus on Herra!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Anonyymi
    2022-10-23 10:06:11 >>Vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!>>
    Tuossa jätetään totuus kertomatta.

    Tuossa kommentissa tuodaan julki valhetta ja ihmisoppia. Kristuksen kirkkoa [jossa johtaa Jeesus Kristus, Jumala, Kirkkonsa pää, ylimmäinen pappi], jotka molemmat edm. isot asiat [ Kristuksen Kirkko ja Jeesus Kristus, Kirkon pää, Jumala] hyväksyvät Suomen Ekumeenisen Neuvoston jäsenkirkot.
    Joten suurin osa suomalaisista elää valheessa.

    Tuo kommentointi on psykologista manipulointia [ kusetus] , joka on toimintaa, jonka avulla luterilaista Kirkkoraamattua ja Kristuksen Kirkon oppia tuodaan esille ja pyritään aktiivisesti vaikuttamaan toisten toimintaan ja ajatuksiin. tarkoitus on käsitellä, vaikuttaa ihmisiin taitavasti, muuntaa totuuden tietoja omien harhaoppiensa tähden.

    Herra tekeekommentoijan tiedot turhiksi ja osoittaa nuo nuo jakeet ihmisopeiksi ja laittaa valhettelijan perääntymään!!!
    Jes. 44
    Minä olen Herra, joka teen kaiken, joka yksinäni jännitin taivaan, joka levitin maan-kuka oli minun kanssani? -
    25 joka teen tyhjäksi valhettelijain merkit, teen taikurit tyhmiksi, joka panen tietäjät peräytymään ja muutan heidän tietonsa typeryydeksi.
    26 Mutta palvelijani sanan minä toteutan ja saatan täyttymään sanansaattajaini neuvon


    Tuollainen julkitullut valhekommentointi on tottelemattomuutta Herra Jumalaa kohtaan ja on syntiä.
    Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne
    ja pelastuskäsitykseenne.

    Jumala ei noteeraa tuollaisia varoituksia. Tämä ei ole lastentarha, vaan aikuisten lukutaitoisten ihmisten paikka.

    Tuollainen manipulaatio synnyttää vain uskottavuuden puutetta. Ihmisillä tulee olla OIKEUS itse lukea. Aloittaja ei ole harhaoppinen. Mutta toki jotkut lahkohenkiset tahtoisivat aidata kaikki lampaat omiin karsinoihinsaä?

    KRISTUS on seurakunnan PÄÄ. SE on Raamatun opetus, ei Aloittajan:


    "Olkaa toinen toisillenne alamaiset Kristuksen pelossa!" ( Ef 5:21)

    Jeesuksen Kristuksen oppi ei ole miesvaltaa eikä naisvaltaa, vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!

    Efe 1:20-23 = srk: Pää
    Efe 5: 24 = srk:n Pää
    Koloss 1:14-18 = srk:n Pää
    Heb 2:8 = kaikki ovat alistetut Jeesuksen Kristuksen hallintaan
    Filipp 2:5-11 = Jeesus Kristus on Herra! 23    Jeesus Kristus on seurakunnan (hengellisen organsaation) PÄÄ


    "...sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan PÄÄ, hän, ruumiin vapahtaja." Mutta niinkuin SURAKUNTA ON KRISTUKSELLE ALAMAINEN, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset." ( Efe 5:24)


    "vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on PÄÄ Kristus" (Efe 4:15-16)
    - josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on. "


    "....jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaistaJa kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet KAIKEN PÄÄKSI seurakunnalle,
    joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää. " (Efe 1:2-23)


    "Ja hän on ruumiin, se on: seurakunnan, PÄÄ; hän, joka on alku, esikoinen kuolleista nousseitten joukossa, että hän olisi kaikessa ensimmäinen. Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi." Koloss 1:18


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se, että Kristus on seurakunnan Pää.

    On kirjoitettu niin MONESSA kohdassa UT:N opetuksissa, että jokaiselle lukutaitoiselle on selvää.

    Jos joku tahtoo "sotia" tuota järjestystä vastaan, ja koettaa kumota Raamatun sanat,
    se vastaa Herralle.

    Te, joille Raamatun Sanan kelpaa - te löydätte ne mm. tuosta luettelosta.

    Muitakin on:
    Vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!

    Efe 1:20-23 = srk: Pää
    Efe 5: 24 = srk:n Pää
    Koloss 1:14-18 = srk:n Pää
    Heb 2:8 = kaikki ovat alistetut Jeesuksen Kristuksen hallintaan
    Filipp 2:5-11 = Jeesus Kristus on Herra!

    ote: Anonyymi
    2022-10-23 16:05:43
    voi kauheeta sentään,,,Jeesus ei todellakaan ole ylin, älkää Te S24-lukijat salliko Kristuksen olla ylin hallitsija
    >>Vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija>>

    Paavalin rukouksesta seuraavassa.
    Jeesus on seurakunnan pää, joka on hänen ”ruumiinsa” , jae 23.
    Herra Jumala on kaiken pää, YLIN.

    Ef. 1
    16 ……………….kun muistelen teitä rukouksissani,
    17 anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala [Jumala nimeltään Herra, ei jumalan nimi ei siis ole Jeesus Kristus], kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan [Herra Jumalan tuntemisessa; 1. käsky ja 2. käsky]
    18 ja valaisisi teidän sydämenne silmät, että tietäisitte, mikä on se toivo, johon hän on teidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään
    19 ja mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme-sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan,
    20 jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa,
    21 korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa.
    22 Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet kaiken pääksi seurakunnalle,
    23 joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää.    Totean edellä Paavalin kirjoituksesta, että vääriä Kristuksia on julkitullut ja on saatu paljastetuksi Herran ilmoittamana piilossa olevat Teiltä , S24-lukijat, salatut tiedot kommenteissa.

    Kommentissa tuodaan julki valhetta ja ihmisoppia Kristuksen kirkkoa [jota johtaa Jeesus Kristus, Jumala, Kirkkonsa pää, ylimmäinen pappi], jotka molemmat edm. isot asiat [ Kristuksen Kirkko ja Jeesus Kristus, Kirkon pää, Jumala] hyväksyvät Suomen Ekumeenisen Neuvoston jäsenkirkot.
    Joten suurin osa suomalaisista elää valheessa.


    Kristuksen kirkko, jota johtaa Jeesus Kristus, Jumala, Kirkkonsa pää, ylimmäinen papp ei todellakaan ole Herra Jumalan seurakunta eikä ihminen Jeesuksen Kristuksen ruumis.


    Tuollainen julkitullut valhekommentointi on tottelemattomuutta Herra Jumalaa kohtaan ja on syntiä.
    Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon päästä ja pelastuskäsitykseenne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ote: Anonyymi
    2022-10-23 16:05:43
    voi kauheeta sentään,,,Jeesus ei todellakaan ole ylin, älkää Te S24-lukijat salliko Kristuksen olla ylin hallitsija
    >>Vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija>>

    Paavalin rukouksesta seuraavassa.
    Jeesus on seurakunnan pää, joka on hänen ”ruumiinsa” , jae 23.
    Herra Jumala on kaiken pää, YLIN.

    Ef. 1
    16 ……………….kun muistelen teitä rukouksissani,
    17 anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala [Jumala nimeltään Herra, ei jumalan nimi ei siis ole Jeesus Kristus], kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan [Herra Jumalan tuntemisessa; 1. käsky ja 2. käsky]
    18 ja valaisisi teidän sydämenne silmät, että tietäisitte, mikä on se toivo, johon hän on teidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään
    19 ja mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme-sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan,
    20 jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa,
    21 korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa.
    22 Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet kaiken pääksi seurakunnalle,
    23 joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää.    Totean edellä Paavalin kirjoituksesta, että vääriä Kristuksia on julkitullut ja on saatu paljastetuksi Herran ilmoittamana piilossa olevat Teiltä , S24-lukijat, salatut tiedot kommenteissa.

    Kommentissa tuodaan julki valhetta ja ihmisoppia Kristuksen kirkkoa [jota johtaa Jeesus Kristus, Jumala, Kirkkonsa pää, ylimmäinen pappi], jotka molemmat edm. isot asiat [ Kristuksen Kirkko ja Jeesus Kristus, Kirkon pää, Jumala] hyväksyvät Suomen Ekumeenisen Neuvoston jäsenkirkot.
    Joten suurin osa suomalaisista elää valheessa.


    Kristuksen kirkko, jota johtaa Jeesus Kristus, Jumala, Kirkkonsa pää, ylimmäinen papp ei todellakaan ole Herra Jumalan seurakunta eikä ihminen Jeesuksen Kristuksen ruumis.


    Tuollainen julkitullut valhekommentointi on tottelemattomuutta Herra Jumalaa kohtaan ja on syntiä.
    Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon päästä ja pelastuskäsitykseenne.

    jatkoa kommettiini >>2022-10-23 17:40:18>>

    lisään tärkeän täydentävän jakeen ...


    >>Ihminen Jeesus ei johda Jumalan seurakuntaa.>>
    vastaus: tuo on totuus


    1 Kor. 15
    27 Sillä "Jumala on alistanut hänen jalkojensa alle kaiken". Kun sanotaan, että kaikki on alistettu hänelle, tämän ulkopuolelle jää tietysti Jumala, joka itse on kaiken alistanut Kristuksen valtaan

    Tuossa on selkeästi että "Jumala jää ulkopuolelle" eli Jumalan seurakunnan pää ja KAIKEN PÄÄ on Herra Jumala itse ja Hän on YLIN, eikä ihminen Jeesus Kristus ole ylin kuten Teitä S24-lukijat yritetään manipuloda.

    Herra Jumala ITSE johtaa Jeesusta ja seurakuntaa ja on YLIN Jumalan seurakunnassa.

    Totean edellä Paavalin kirjoituksesta, että vääriä Kristuksia on julkitullut ja on saatu paljastetuksi Herran ilmoittamana piilossa olevat Teiltä , S24-lukijat, salatut tiedot kommenteissa.

    Tuollainen julkitullut valhekommentointi on tottelemattomuutta Herra Jumalaa kohtaan ja on syntiä.
    Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne.


   • Anonyymi

    HÖPÖ, HÖPÖ


  • Anonyymi

   Kiitos Jumalan on myös tervehenkisiä miehiä!!

   Anonyymi
   2022-10-16 17:29:00

   Hyvää pohdintaa ketjun aloittajalta.

   Olen itse syntynyt tasa-arvoisen perheeseen, jossa vanhemmat kohtelevat toisiaan rakastavasti. Minulla ei ole aiempien sukupolvien taakkaa naisten huonon kohtelun saralta. Niinpä minunkin perheessäni vallitsee sukupuolinen tasa-arvo.

   Raamattu ei sanele meidän elämässämme naisten asemaa. Jumala sanelee ja Jumalan selkeä viesti meidän perheellemme oli, että sekä mies että nainen ovat tärkeitä omalla sarallaan ja että kumpikaan ei ole toisen pää.

   Tämä kysymyshän ei ole teologinen vaan kulttuurisidonnainen. Näin opettaa myös meidän kirkkomme. Meidän kirkossa ei ole edes sellaista opinkohtaa, jota opetettaisiin, että naisen pitäisi olla hiljaa seurakunnassa tai että naisen pitäisi olla jotenkin miehen alamainen. Päin vastoin! Miehen on palveltava naista niin kuin Kristus palveli seurakuntaa. Rakkaus ei katso henkilöön eikä sukupuoleen, sen opetti Jeesus. Ja sen mukaan me uskomme.

  • Anonyymi

   En hyväksy naispastoreita, koska se on Raamatun vastaista. Nuoruudessani oli kaikki toisin miehet olivat pastoreita, toimittivat hautaansiunaamiset jne...Se oli itsestään selvää.
   Nykykäytäntö ei käy minulle alkuunkaan. Naiset pastoreina on todella ällöttävää.

   1234567---

   • Anonyymi

    ote;Anonyymi
    2022-10-23 18:24:53

    Oikein kirjoitat, tulee noudattaa Herra Jumalan tahtoa...>>Naiset pastoreina on todella ällöttävää>>

    Komento on vanhemmistolla ja miehellä; suunnittelu, operatiivinen johto, päätösvalta ja valvonta ja vastuu, mutta kuunnellen kaikkia tahoja.

    Pyhien seurakunnassa ei hyväksytä :

    1. naisvaltaa kuten luterilaisessa kirkossa naispiispat ja naispapit.
    2. nais- kuin miespappeuttakaan kuten luterilaisessa kirkossa
    3. Kristuksen kirkkoa [Jeesus Kristus, Jumala, Kirkkonsa pää, ylimmäinen pappi], jotka molemmat edm. isot asiat [ Kristuksen Kirkko ja Jeesus Kristus, Kirkon pää, Jumala] hyväksyvät Suomen Ekumeenisen Neuvoston jäsenkirkot
    4. jne.lukuisia muita syntejä mm. Vanhurskauttamisoppi [Evankelis-Luterilaisen kirkon kirjallinen oppi -ja uskonsopimus vanhurskauttamisesta Katolisen kirkon kanssa v 1999 lokakuussa],
    Yksin uskosta..Yksin armosta...--Yksin Kristus ..Yksin Raamattu jne. ihmisoppeja, joita Luther keksi oman päänsä kautta,
    lisäksi Jeesus Kristus on Jumala ja Vapahtaja ;
    Apostolinen uskontunnustus,
    Sakramentit.
    Lapsikaste
    Raamattu-käsitteen muuttaminen jne.

    Tuo kaikki on syntiä ja tottelemattomuutta Herraa kohtaan ja on syntiä. Nuo synnit tulee poistaa suomalaisten toimista.


   • Anonyymi

    Sinä olet myös ällöttävä. Onneksi olkoon!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä olet myös ällöttävä. Onneksi olkoon!

    Ennenvanhaan kun olin hautajaisissa, niin aina oli miespastorit siunaamassa vainajat. Siinä oli arvokkuutta, jota ei nykyään löydä hakemallakaan naispastoreiden toimituksissa. Pysyn poissa tilaisuuksista joissa naispastorit pastoroi.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ennenvanhaan kun olin hautajaisissa, niin aina oli miespastorit siunaamassa vainajat. Siinä oli arvokkuutta, jota ei nykyään löydä hakemallakaan naispastoreiden toimituksissa. Pysyn poissa tilaisuuksista joissa naispastorit pastoroi.

    1234567---

    Naispastorit kauhistuksia, siunaamassa vainajia, ei todellakaan käy.

    Elämme lopun aikaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Naispastorit kauhistuksia, siunaamassa vainajia, ei todellakaan käy.

    Elämme lopun aikaa.

    Naispastoreilla on säkki päässä pimentämässä totuuksia.


  • Anonyymi

   Ylistetty olkoon Kristus seurakunnan pää.


   KRISTUS on seurakunnan PÄÄ. SE on Raamatun opetus, ei Aloittajan:


   "Olkaa toinen toisillenne alamaiset Kristuksen pelossa!" ( Ef 5:21)

   Jeesuksen Kristuksen oppi ei ole miesvaltaa eikä naisvaltaa, vaan Kristus on seurakunnan ja kaiken PÄÄ. Siellä missä Kristus saa ollaYlin hallitsija, siellä voi toteutua Hänen hyvä tahtonsa!

   Efe 1:20-23 = srk: Pää
   Efe 5: 24 = srk:n Pää
   Koloss 1:14-18 = srk:n Pää
   Heb 2:8 = kaikki ovat alistetut Jeesuksen Kristuksen hallintaan
   Filipp 2:5-11 = Jeesus Kristus on Herra! 23   Jeesus Kristus on seurakunnan (hengellisen organsaation) PÄÄ


   "...sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan PÄÄ, hän, ruumiin vapahtaja." Mutta niinkuin SURAKUNTA ON KRISTUKSELLE ALAMAINEN, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset." ( Efe 5:24)


   "vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on PÄÄ Kristus" (Efe 4:15-16)
   - josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on. "


   "....jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaistaJa kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet KAIKEN PÄÄKSI seurakunnalle,
   joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää. " (Efe 1:2-23)


   "Ja hän on ruumiin, se on: seurakunnan, PÄÄ; hän, joka on alku, esikoinen kuolleista nousseitten joukossa, että hän olisi kaikessa ensimmäinen. Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi." Koloss 1:18

   • Anonyymi

    ote: Anonyymi
    2022-10-23 19:42:15

    tässä toinen kerta satu-Aloittajjalle...

    tämä on jo toinen HÖPÖ HÖPÖ [eka kerta laitoin sinulle Anonyymi
    2022-10-23 18:11:05]
    ..ja kaikki tämä sun saduillesi..ja on ilmeistä, että sinun pappisvalasi, joka estää asiallisen totuudellisen dialogin seurakunnan YLIMMÄSTÄ..
    .ja näinollen sinun on pakko valehdella minulle.

    jolloin sinun ainoa käytännön vaihtoehto on jankata, jankata ,

    S24-johto poisti jo kerran tuon saman klo 18.07 kommentin niin poisrtakoon tuonki jolla jahnaat täällä tunnista toiseen.


  • Anonyymi

   Oikaisua-

   Aloittaja ei ole teologi eikä ole tehnyt jotakin pappisvalaa.

   Eikä aloittaja ole satu-aloittaja.

   Jos nyt pysyttäisiin ede näissä asioissa, tosiasioissa!

   Jeesus Kristus on seurakunnan (hengellisen organsaation) PÄÄ


   "...sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan PÄÄ, hän, ruumiin vapahtaja." Mutta niinkuin SURAKUNTA ON KRISTUKSELLE ALAMAINEN, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset." ( Efe 5:24)


   "vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on PÄÄ Kristus" (Efe 4:15-16)
   - josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on. "


   "....jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaistaJa kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet KAIKEN PÄÄKSI seurakunnalle,
   joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää. " (Efe 1:2-23)


   "Ja hän on ruumiin, se on: seurakunnan, PÄÄ; hän, joka on alku, esikoinen kuolleista nousseitten joukossa, että hän olisi kaikessa ensimmäinen. Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi." Koloss 1:18
   Äänestä

   • Anonyymi

    ote: Anonyymi
    2022-10-23 21:01:48

    ei pidä paikkaansa...>>Oikaisua->>

    sinun oppisi Yksin Kristus-oppi on harhaoppi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ote: Anonyymi
    2022-10-23 21:01:48

    ei pidä paikkaansa...>>Oikaisua->>

    sinun oppisi Yksin Kristus-oppi on harhaoppi

    Oikaisua-

    Aloittaja ei ole teologi eikä ole tehnyt jotakin pappisvalaa.

    Eikä aloittaja ole satu-aloittaja.

    Jos nyt pysyttäisiin ede näissä asioissa, tosiasioissa!

    Jeesus Kristus on seurakunnan (hengellisen organsaation) PÄÄ


    "...sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan PÄÄ, hän, ruumiin vapahtaja." Mutta niinkuin SURAKUNTA ON KRISTUKSELLE ALAMAINEN, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset." ( Efe 5:24)


    "vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on PÄÄ Kristus" (Efe 4:15-16)
    - josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on. "


    "....jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaistaJa kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet KAIKEN PÄÄKSI seurakunnalle,
    joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää. " (Efe 1:2-23)


    "Ja hän on ruumiin, se on: seurakunnan, PÄÄ; hän, joka on alku, esikoinen kuolleista nousseitten joukossa, että hän olisi kaikessa ensimmäinen. Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi." Koloss 1:18
    Äänestä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ote: Anonyymi
    2022-10-23 21:01:48

    ei pidä paikkaansa...>>Oikaisua->>

    sinun oppisi Yksin Kristus-oppi on harhaoppi

    Sorry. Aloittaja ei MISSÄÄN eikä kertaakaan ole tuollaista "oppia" julistanut.
    Joten eipäs nyt panna sanoja toisen suuhun. Se on laitonta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sorry. Aloittaja ei MISSÄÄN eikä kertaakaan ole tuollaista "oppia" julistanut.
    Joten eipäs nyt panna sanoja toisen suuhun. Se on laitonta!

    sorry ..lueppas uudelleen kommenttisi..josko lukemasi tekstin ymmärrys palautuisi..

    >>Sorry. Aloittaja ei MISSÄÄN eikä kertaakaan ole tuollaista "oppia" julistanut.>>


  • Anonyymi

   >Sorry. Aloittaja ei MISSÄÄN eikä kertaakaan ole tuollaista "oppia" julistanut.>>

   Totta on. Kun kirjoittaa mitä Raamattu sanoo Kristuksesta, että hän on seurakunnan PÄÄ, se ei mikään "yksin Kristus" oppi.

   Mutta jos on noin kieroon kasvaneet silmät, ettei OSAA LUKEA, niin sitten ei Herrakaan voi mitään.

   Jeesus Kristus on seurakunnan (hengellisen organsaation) PÄÄ. Niin on kirjoiettu ja Aloittaja uskoo Sanaan. Enemmän kuin täällä vihakirjoituksia latelevien kiusanhenkien juttuihin.
   Amen.

   Tässä kertausta:

   PÄÄ

   "...sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan PÄÄ, hän, ruumiin vapahtaja." Mutta niinkuin SURAKUNTA ON KRISTUKSELLE ALAMAINEN, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset." ( Efe 5:24)

   PÄÄ
   "vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on PÄÄ Kristus" (Efe 4:15-16)
   - josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on. "

   KAIKEN PÄÄ seurakunnassa.
   "....jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaistaJa kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet KAIKEN PÄÄKSI seurakunnalle,
   joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää. " (Efe 1:2-23)

   Seurakunnan PÄÄ
   "Ja hän on ruumiin, se on: seurakunnan, PÄÄ; hän, joka on alku, esikoinen kuolleista nousseitten joukossa, että hän olisi kaikessa ensimmäinen. Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi." Koloss 1:18


   Kiitetty olkoon Isä Jumala, Kaikkivaltias, Jeesuksen Kristuksen kautta!

   • Anonyymi

    tässä on sulle opiksesi KUKA on seurakunna YLIN

    1. Kor. 11:3

    Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää ja että Jumala on Kristuksen pää.

    YLIN on Herra Jumala.

    Herra Jumala ITSE johtaa Jeesusta ja seurakuntaa ja on YLIN Jumalan seurakunnassa.

    Totean edellä Paavalin kirjoituksesta, että vääriä Kristuksia on julkitullut palstalle ja on saatu paljastetuksi Herran ilmoittamana piilossa olevat Teiltä , S24-lukijat, salatut tiedot kommenteissa.

    Tuollainen julkitullut valhekommentointi on tottelemattomuutta Herra Jumalaa kohtaan ja on syntiä.

    Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia mummoja, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    tässä on sulle opiksesi KUKA on seurakunna YLIN

    1. Kor. 11:3

    Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää ja että Jumala on Kristuksen pää.

    YLIN on Herra Jumala.

    Herra Jumala ITSE johtaa Jeesusta ja seurakuntaa ja on YLIN Jumalan seurakunnassa.

    Totean edellä Paavalin kirjoituksesta, että vääriä Kristuksia on julkitullut palstalle ja on saatu paljastetuksi Herran ilmoittamana piilossa olevat Teiltä , S24-lukijat, salatut tiedot kommenteissa.

    Tuollainen julkitullut valhekommentointi on tottelemattomuutta Herra Jumalaa kohtaan ja on syntiä.

    Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia mummoja, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne.

    ote:Anonyymi
    2022-10-24 18:01:24


    joten tuossa kommentissani todistin myös, että tuo sama valhekommentointi tuo palstalle Yksin Kristus-oppia!!!


  • Anonyymi

   Jeesus opetti rukoilkaa, näin:
   Isä meidän

   Isä meidän, joka olet taivaissa.
   Pyhitetty olkoon sinun nimesi.
   Tulkoon sinun valtakuntasi.
   Tapahtukoon sinun tahtosi,
   myös maan päällä niin kuin taivaassa.
   Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.
   Ja anna meille meidän syntimme anteeksi,
   niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
   jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
   Äläkä saata meitä kiusaukseen,
   vaan päästä meidät pahasta.
   Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti.
   Aamen.

  • Anonyymi

   1) Jumalan naiset ovat aina puhuneet, käyttäneet puhelahjaansa (-kin)
   ________________________________________________________

   Kun aloittajana olen tuonut tälle palstalle Raamatun Sanoihin ja Jeesuksen opetuksiin liittyviä aloituksia - - on noussut aivan USKOMATON (!) kirjallinen näyttö siitä vihamielisyydestä, joka joillakin tahoilla jyllää uskovia naisia vastaan!

   Kyse ei siis ole enää hypoteeseista, luuloista, kuvitteluista. Ihmiset ovat saaneet "vapaasti" ilmaista mielipiteensä. . . Ja se on - mitä on? Ei uskoisi, että noin palavaa "vihaa" voisikaan olla? Niiden sisuksissa, jotka samalla kehuvat olevansa jopa "valittuja" Herran omia, Jotka mäiskivät pöytään Raamatun sanoja kuin halkoja nuotioon!

   Alla olevat linkit sisältävät koostetta! Niissä on luettavissa se viha-arsenaali, joka pelkästään minua kirjoittajaa kohtaan on suunnattu.

   OSA 3) https://keskustelu.suomi24.fi/t/17604165/mika-selittaa--quotuskonnollistaquot-vihaa-uskovia-naisia-kohtaan---(osa-3)
   OSA 4) https://keskustelu.suomi24.fi/t/17605229/nayttoa--miten-quotuskonnollinenquot-viha-nakyy-naisia-vastaan---(osa-4)

   Ja, kuten tavallisesti yleensä on nähty? Kun kaikki muut -sadat- haukkumanimet ja "tittelit" on paiskottu kehään, eikä tätä "kauheaa naista" (?) ole saatu ruotuun, hiljaa olemaan - nousee esille se kaikkein ala-arvoisin keino? Synti, rikoksen tasoinenkin teko. Koetetaan leimata ihminen "hulluksi". Koetetaan sillä tavalla vaientaa hänen uskottavuuttaan. Leimata, tallata.

   Tämä "keino" tunnetaan kaikessa vallankäytössä. Niin uskonnollisessa kuin poliittisessakin. Diktatuureissa, tyrannioissa, sadististen tahojen peleissä! Tällainen hulluksi-leimaamisen- agenda näkyi, näkyy 22.10.2022. Referoitu keissi luettavissa mm.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17609488/se-loytyi--taivaassa-kaynyt-mies!

   (aloitus jatkuu...)

   • Anonyymi

    Nuo kaikki kommentit on naisten vihaa miehiä kohtaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nuo kaikki kommentit on naisten vihaa miehiä kohtaan.

    Jos sinä olet hengellinen Herran mies, et tunne syyllisyyttä? Mutta....


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kommentit ovat todella härskiä miesten hakkaamista.
    Naisen asemaa kohotetaan on tuossa suunnitelma,
    mutta tuo on Herraa vastaan kaikki .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kommentit ovat todella härskiä miesten hakkaamista.
    Naisen asemaa kohotetaan on tuossa suunnitelma,
    mutta tuo on Herraa vastaan kaikki .

    Kerroppas yksikin mies, jota on hakattu? Faktaa vai fiktiota?
    Oletko sinä se mies, joka suutut etkä kestä koettelua ja arvostelua?
    Sinä tarvitset apua ongelmaasi.
    Kukaan ei sinua pakota täällä lukemaan....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kommentit ovat todella härskiä miesten hakkaamista.
    Naisen asemaa kohotetaan on tuossa suunnitelma,
    mutta tuo on Herraa vastaan kaikki .

    Vai että härskiä miesten hakkaamista? Mutta mitä Herra arvioitsee tästä?

    Nimenomaan Tässä aloituksessa näkyy härskiä aloittajaan tähdättyä tykitystä.
    Aina vain samaa skeidaa. Sisältö viittaa vainoamiseen?


    Mutta alkukantainen, pinttynyt viha-asenne on joskus sitkeää kuin pilalle käristetty pihvi, jonka reunasta ei koirakaan saa hyvillä hampaillaan irti mitään... Esimerkki tällaisesta säälittävästä "haukkukopista! seuraavaksi. Tämä "tyyppi" (Herra häntä armahtakoon) jaksoi jankuttaa samassa ketjussa yhä uudelleen samaa teesiä: Aloittaja on.... mitä? Hän koetti leikkiä jotakin palstan Ylipappia taikka leirin käskyttäjää? Samalla hän yritti rikko toisten yhdenvertaista VAPAUTTA. Vapautta LUKEA! Hän ei ollut (kai) koskaan lukenut mitä Laki uskonnonvapaudesta sanoo?


    Mitä uskonnonvapaus tarkoittaa?
    • " Jokaisella on oikeus ajatuksen-, omantunnon- ja uskonnonvapauteen. Tämä oikeus sisältää vapauden vaihtaa uskontoa tai uskoa ja vapauden tunnustaa uskontoaan tai uskoaan joko yksin tai yhdessä muiden kanssa julkisesti tai yksityisesti jumalanpalveluksissa, opettamalla, hartaudenharjoituksissa ja uskonnollisin menoin."

    Olkoon tämä em. vainoaja, jahtaaja esimerkki laittomasta menettelystä! Hän on ylittänyt kovasti ne rajat! Hän koettaa leimaamalla "varoittaa" aloittajasta. (Joka ei todellakaan ole mikään harhaoppinen!) Sitten hän ylittää lailliset oikeutensa, ja koettaa ESTÄÄ vapaita ihmisiä lukemasta! Todella räikeää - pimeyttä!

    Tässä tämän vihakirjoittajan, vainoajan ahkeruuden näyttöä. Samassa ketjussa...

    • 2022-10-22 14:27:42 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne ja pelastuskäsitykseenne.

    • 2022-10-23 15:32:33 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne ja pelastuskäsitykseenne."

    • 2022-10-23 17:40:18 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon päästä ja pelastuskäsitykseenne."

    • 2022-10-23 18:05:53 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne. "

    • 2022-10-24 18:01:24 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia mummoja, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne."

    (Kommenttia: Jos jollakin olisi tuolleen toimiva koira, joka räksyttää mennen tullen, sille pitäisi laittaa kuonokoppa? Varsinkin, jos- ja kun se on kadottanut hajuaistinsa, ja haukkuu vääriä kohteita. . .)

    Kun Aloittaja vastavuoroisesti ja yhdenvertaisesti vastasi noihin perättömiin syytöksiin, tyyppi vain kiihdytti nopeutta kärryssä, kuin poliisia pakoon ajava - hm- ?

    Eli?

    Kukahan se oikein? Joka käy kimppuun kuin ....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vai että härskiä miesten hakkaamista? Mutta mitä Herra arvioitsee tästä?

    Nimenomaan Tässä aloituksessa näkyy härskiä aloittajaan tähdättyä tykitystä.
    Aina vain samaa skeidaa. Sisältö viittaa vainoamiseen?


    Mutta alkukantainen, pinttynyt viha-asenne on joskus sitkeää kuin pilalle käristetty pihvi, jonka reunasta ei koirakaan saa hyvillä hampaillaan irti mitään... Esimerkki tällaisesta säälittävästä "haukkukopista! seuraavaksi. Tämä "tyyppi" (Herra häntä armahtakoon) jaksoi jankuttaa samassa ketjussa yhä uudelleen samaa teesiä: Aloittaja on.... mitä? Hän koetti leikkiä jotakin palstan Ylipappia taikka leirin käskyttäjää? Samalla hän yritti rikko toisten yhdenvertaista VAPAUTTA. Vapautta LUKEA! Hän ei ollut (kai) koskaan lukenut mitä Laki uskonnonvapaudesta sanoo?


    Mitä uskonnonvapaus tarkoittaa?
    • " Jokaisella on oikeus ajatuksen-, omantunnon- ja uskonnonvapauteen. Tämä oikeus sisältää vapauden vaihtaa uskontoa tai uskoa ja vapauden tunnustaa uskontoaan tai uskoaan joko yksin tai yhdessä muiden kanssa julkisesti tai yksityisesti jumalanpalveluksissa, opettamalla, hartaudenharjoituksissa ja uskonnollisin menoin."

    Olkoon tämä em. vainoaja, jahtaaja esimerkki laittomasta menettelystä! Hän on ylittänyt kovasti ne rajat! Hän koettaa leimaamalla "varoittaa" aloittajasta. (Joka ei todellakaan ole mikään harhaoppinen!) Sitten hän ylittää lailliset oikeutensa, ja koettaa ESTÄÄ vapaita ihmisiä lukemasta! Todella räikeää - pimeyttä!

    Tässä tämän vihakirjoittajan, vainoajan ahkeruuden näyttöä. Samassa ketjussa...

    • 2022-10-22 14:27:42 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne ja pelastuskäsitykseenne.

    • 2022-10-23 15:32:33 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne ja pelastuskäsitykseenne."

    • 2022-10-23 17:40:18 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon päästä ja pelastuskäsitykseenne."

    • 2022-10-23 18:05:53 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne. "

    • 2022-10-24 18:01:24 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia mummoja, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne."

    (Kommenttia: Jos jollakin olisi tuolleen toimiva koira, joka räksyttää mennen tullen, sille pitäisi laittaa kuonokoppa? Varsinkin, jos- ja kun se on kadottanut hajuaistinsa, ja haukkuu vääriä kohteita. . .)

    Kun Aloittaja vastavuoroisesti ja yhdenvertaisesti vastasi noihin perättömiin syytöksiin, tyyppi vain kiihdytti nopeutta kärryssä, kuin poliisia pakoon ajava - hm- ?

    Eli?

    Kukahan se oikein? Joka käy kimppuun kuin ....

    ote: Anonyymi
    2022-10-26 16:35:02 >>Kukahan se oikein? Joka käy kimppuun kuin ....>>

    tuollaiset kommentit on laadittu Iisebelin hengessä..    Määritelmä Iisebelille:
    Iisebel on paholaisen vertauskuva - paatunut, katumukseen kykenemätön. Hän edustaa viettelevää henkeä, joka toimii maailmassa juuri nyt ja haluaa tuottaa sekaannusta Jumalan huoneeseen. Tämä henki aikoo riistää seurakunnalta kaiken Isälle annettavan pyhän ylistyksen. Se yrittää johtaa uskovia harhaan palvomasta Jumalaa puhtaalla sydämellä!

    Harhaoppeja on jo julkituotu Yksin Kristus-oppi ja Naiset valtaan-oppi. Nuo molemmat opit ovat Herra Jumalaa vastaan ja ovat syntiä.

    Tuo kommentointi on psykologista manipulointia [ kusetus] , joka on toimintaa, jonka avulla luterilaista Kirkkoraamattua ja Yksin Kristus-oppia ja Naiset valtaan-oppia tuodaan esille ja pyritään aktiivisesti vaikuttamaan toisten toimintaan ja ajatuksiin. tarkoitus on käsitellä, vaikuttaa ihmisiin taitavasti, muuntaa totuuden tietoja omien harhaoppiensa tähden.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vai että härskiä miesten hakkaamista? Mutta mitä Herra arvioitsee tästä?

    Nimenomaan Tässä aloituksessa näkyy härskiä aloittajaan tähdättyä tykitystä.
    Aina vain samaa skeidaa. Sisältö viittaa vainoamiseen?


    Mutta alkukantainen, pinttynyt viha-asenne on joskus sitkeää kuin pilalle käristetty pihvi, jonka reunasta ei koirakaan saa hyvillä hampaillaan irti mitään... Esimerkki tällaisesta säälittävästä "haukkukopista! seuraavaksi. Tämä "tyyppi" (Herra häntä armahtakoon) jaksoi jankuttaa samassa ketjussa yhä uudelleen samaa teesiä: Aloittaja on.... mitä? Hän koetti leikkiä jotakin palstan Ylipappia taikka leirin käskyttäjää? Samalla hän yritti rikko toisten yhdenvertaista VAPAUTTA. Vapautta LUKEA! Hän ei ollut (kai) koskaan lukenut mitä Laki uskonnonvapaudesta sanoo?


    Mitä uskonnonvapaus tarkoittaa?
    • " Jokaisella on oikeus ajatuksen-, omantunnon- ja uskonnonvapauteen. Tämä oikeus sisältää vapauden vaihtaa uskontoa tai uskoa ja vapauden tunnustaa uskontoaan tai uskoaan joko yksin tai yhdessä muiden kanssa julkisesti tai yksityisesti jumalanpalveluksissa, opettamalla, hartaudenharjoituksissa ja uskonnollisin menoin."

    Olkoon tämä em. vainoaja, jahtaaja esimerkki laittomasta menettelystä! Hän on ylittänyt kovasti ne rajat! Hän koettaa leimaamalla "varoittaa" aloittajasta. (Joka ei todellakaan ole mikään harhaoppinen!) Sitten hän ylittää lailliset oikeutensa, ja koettaa ESTÄÄ vapaita ihmisiä lukemasta! Todella räikeää - pimeyttä!

    Tässä tämän vihakirjoittajan, vainoajan ahkeruuden näyttöä. Samassa ketjussa...

    • 2022-10-22 14:27:42 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne ja pelastuskäsitykseenne.

    • 2022-10-23 15:32:33 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne ja pelastuskäsitykseenne."

    • 2022-10-23 17:40:18 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon päästä ja pelastuskäsitykseenne."

    • 2022-10-23 18:05:53 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne. "

    • 2022-10-24 18:01:24 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia mummoja, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne."

    (Kommenttia: Jos jollakin olisi tuolleen toimiva koira, joka räksyttää mennen tullen, sille pitäisi laittaa kuonokoppa? Varsinkin, jos- ja kun se on kadottanut hajuaistinsa, ja haukkuu vääriä kohteita. . .)

    Kun Aloittaja vastavuoroisesti ja yhdenvertaisesti vastasi noihin perättömiin syytöksiin, tyyppi vain kiihdytti nopeutta kärryssä, kuin poliisia pakoon ajava - hm- ?

    Eli?

    Kukahan se oikein? Joka käy kimppuun kuin ....

    Mistä oikein on kysymys?


    Tässä tämän em:n vihakirjoittajan, vainoajan ahkeruuden näyttöä. Samassa ketjussa...

    • 2022-10-22 14:27:42 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne ja pelastuskäsitykseenne.

    • 2022-10-23 15:32:33 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne ja pelastuskäsitykseenne."

    • 2022-10-23 17:40:18 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon päästä ja pelastuskäsitykseenne."

    • 2022-10-23 18:05:53 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne. "

    • 2022-10-24 18:01:24 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia mummoja, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne."


    Kommenttia edellisiin:

    1 ) Noiden sanojen kirjoittaja on unohtanut 8. käskyn:
    "Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi." ( Käskyjä ei Jeesus kumonnut!)

    Toisen ihmisen (jota ei tunne!) solvaaminen "harhaoppiseksi" täyttää 8. käskyn rikkomisen synnin. Jos ei tunne ihmistä, voi KYSYÄ hänen uskonsa sisältöä, mutta EI SOLVATA harhaoppiseksi. Julkisella foorumilla.


    2) Lisäksi kirjoittaja on tuonut näytön rikoslain 24:8 § rikkomisesta.

    " Joka esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, on tuomittava yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. "

    Toisen kirjoittajan nimeäminen "harhaoppiseksi" on mitä? Kun ei tunne ihmistä, se on erittäin törkeää laittomuutta ja mielivaltaa. Siis lain rikkomus.


    3) Uskonnonvapauden oikeuden rikkomisen yritys.

    Uskonnonvapaudesta on säädetty perustuslakitasollakin.

    Vuoden 1919 hallitusmuodossa 8. ja 9. pykälä ilmaisivat yksilön uskonnonvapauden

    8 §. "Suomen kansalaisella on oikeus julkisesti ja yksityisesti harjoittaa uskontoa, mikäli lakia ja hyviä tapoja ei loukata, niin myös sen mukaan kuin siitä on erikseen säädetty, vapaus luopua siitä uskonnollisesta yhdyskunnasta, johon hän kuuluu, sekä vapaus liittyä toiseen uskontokuntaan."

    9 §. "Suomen kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet ovat riippumattomat siitä, mihin uskonnolliseen yhdyskuntaan hän kuuluu vai kuuluuko hän mihinkään sellaiseen yhdyskuntaan. Julkisiin virkoihin nähden ovat kuitenkin voimassa niistä säädetyt rajoitukset, kunnes lailla toisin säädetään."

    Nykyisessä perustuslaissa asiasta säädetään näin:
    11 §. Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.
    "Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

    Lain rikkomisyritys?

    Kun hän kirjoittaa 5-6 kertaa samanlaista "varoitusta" näin :
    • "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta."

    Hän on tuonut julkisen näytön uskonnonvapauteen liittyvään rikkomukseen.

    • Kenelläkään toisella ihmisellä ei ole OIKEUTTA puuttua toisen ihmisen uskonasioihin.
    • Kenelläkään (nettikirjoittajalla) ei ole OIKEUTTA leimata toista kirjoittajaa harhaoppiseksi,
    • - eikä KIELTÄÄ lukijoita lukemasta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ote: Anonyymi
    2022-10-26 16:35:02 >>Kukahan se oikein? Joka käy kimppuun kuin ....>>

    tuollaiset kommentit on laadittu Iisebelin hengessä..    Määritelmä Iisebelille:
    Iisebel on paholaisen vertauskuva - paatunut, katumukseen kykenemätön. Hän edustaa viettelevää henkeä, joka toimii maailmassa juuri nyt ja haluaa tuottaa sekaannusta Jumalan huoneeseen. Tämä henki aikoo riistää seurakunnalta kaiken Isälle annettavan pyhän ylistyksen. Se yrittää johtaa uskovia harhaan palvomasta Jumalaa puhtaalla sydämellä!

    Harhaoppeja on jo julkituotu Yksin Kristus-oppi ja Naiset valtaan-oppi. Nuo molemmat opit ovat Herra Jumalaa vastaan ja ovat syntiä.

    Tuo kommentointi on psykologista manipulointia [ kusetus] , joka on toimintaa, jonka avulla luterilaista Kirkkoraamattua ja Yksin Kristus-oppia ja Naiset valtaan-oppia tuodaan esille ja pyritään aktiivisesti vaikuttamaan toisten toimintaan ja ajatuksiin. tarkoitus on käsitellä, vaikuttaa ihmisiin taitavasti, muuntaa totuuden tietoja omien harhaoppiensa tähden.

    Missähän noita "oppeja" on tarjolla?

    Tämän ketjun Aloittajalla e ole MITÄÄN tekemistä eikä yhteyttä em oppeihin.

    Joten pitäkää huoli siitä, ettei Aloittajaa millään tavalla sotketa ja sekoiteta sellaiseen johon hänellä ei siis ole MITÄÄN vastuuta!

    Tämä on kehotus, jota tulee noudattaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ote: Anonyymi
    2022-10-26 16:35:02 >>Kukahan se oikein? Joka käy kimppuun kuin ....>>

    tuollaiset kommentit on laadittu Iisebelin hengessä..    Määritelmä Iisebelille:
    Iisebel on paholaisen vertauskuva - paatunut, katumukseen kykenemätön. Hän edustaa viettelevää henkeä, joka toimii maailmassa juuri nyt ja haluaa tuottaa sekaannusta Jumalan huoneeseen. Tämä henki aikoo riistää seurakunnalta kaiken Isälle annettavan pyhän ylistyksen. Se yrittää johtaa uskovia harhaan palvomasta Jumalaa puhtaalla sydämellä!

    Harhaoppeja on jo julkituotu Yksin Kristus-oppi ja Naiset valtaan-oppi. Nuo molemmat opit ovat Herra Jumalaa vastaan ja ovat syntiä.

    Tuo kommentointi on psykologista manipulointia [ kusetus] , joka on toimintaa, jonka avulla luterilaista Kirkkoraamattua ja Yksin Kristus-oppia ja Naiset valtaan-oppia tuodaan esille ja pyritään aktiivisesti vaikuttamaan toisten toimintaan ja ajatuksiin. tarkoitus on käsitellä, vaikuttaa ihmisiin taitavasti, muuntaa totuuden tietoja omien harhaoppiensa tähden.

    Tässä sulle vähän muistettavaa ja opiskeltavaa? Jos unohtui?
    Aahabin synnit ja Iisebelin osuus?

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17613168/helluntailaista-raamatun-quotoppiaquot-vai--mita-sorttia

    ""Tuo kommentointi on psykologista manipulointia [ kusetus] , joka on toimintaa"..


    Oikaisua: Aloittaja kirjoittaa Raamatun sanaa, ei psykologista manipulaatiota.

    Eikä "kusetutusta"....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä oikein on kysymys?


    Tässä tämän em:n vihakirjoittajan, vainoajan ahkeruuden näyttöä. Samassa ketjussa...

    • 2022-10-22 14:27:42 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne ja pelastuskäsitykseenne.

    • 2022-10-23 15:32:33 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne ja pelastuskäsitykseenne."

    • 2022-10-23 17:40:18 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon päästä ja pelastuskäsitykseenne."

    • 2022-10-23 18:05:53 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne. "

    • 2022-10-24 18:01:24 "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia mummoja, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta Teidän palstalaisten uskonkäsitykseenne seurakunnasta ja tuon YLIMMÄSTÄ päästä ja pelastuskäsitykseenne."


    Kommenttia edellisiin:

    1 ) Noiden sanojen kirjoittaja on unohtanut 8. käskyn:
    "Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi." ( Käskyjä ei Jeesus kumonnut!)

    Toisen ihmisen (jota ei tunne!) solvaaminen "harhaoppiseksi" täyttää 8. käskyn rikkomisen synnin. Jos ei tunne ihmistä, voi KYSYÄ hänen uskonsa sisältöä, mutta EI SOLVATA harhaoppiseksi. Julkisella foorumilla.


    2) Lisäksi kirjoittaja on tuonut näytön rikoslain 24:8 § rikkomisesta.

    " Joka esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, on tuomittava yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. "

    Toisen kirjoittajan nimeäminen "harhaoppiseksi" on mitä? Kun ei tunne ihmistä, se on erittäin törkeää laittomuutta ja mielivaltaa. Siis lain rikkomus.


    3) Uskonnonvapauden oikeuden rikkomisen yritys.

    Uskonnonvapaudesta on säädetty perustuslakitasollakin.

    Vuoden 1919 hallitusmuodossa 8. ja 9. pykälä ilmaisivat yksilön uskonnonvapauden

    8 §. "Suomen kansalaisella on oikeus julkisesti ja yksityisesti harjoittaa uskontoa, mikäli lakia ja hyviä tapoja ei loukata, niin myös sen mukaan kuin siitä on erikseen säädetty, vapaus luopua siitä uskonnollisesta yhdyskunnasta, johon hän kuuluu, sekä vapaus liittyä toiseen uskontokuntaan."

    9 §. "Suomen kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet ovat riippumattomat siitä, mihin uskonnolliseen yhdyskuntaan hän kuuluu vai kuuluuko hän mihinkään sellaiseen yhdyskuntaan. Julkisiin virkoihin nähden ovat kuitenkin voimassa niistä säädetyt rajoitukset, kunnes lailla toisin säädetään."

    Nykyisessä perustuslaissa asiasta säädetään näin:
    11 §. Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.
    "Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

    Lain rikkomisyritys?

    Kun hän kirjoittaa 5-6 kertaa samanlaista "varoitusta" näin :
    • "Te S24-palstalaiset varokaa noita harhaoppisia, älkää antako noille mitään vaikuttamismahdollisuutta."

    Hän on tuonut julkisen näytön uskonnonvapauteen liittyvään rikkomukseen.

    • Kenelläkään toisella ihmisellä ei ole OIKEUTTA puuttua toisen ihmisen uskonasioihin.
    • Kenelläkään (nettikirjoittajalla) ei ole OIKEUTTA leimata toista kirjoittajaa harhaoppiseksi,
    • - eikä KIELTÄÄ lukijoita lukemasta!

    Jo oli aika tuonkin käskyttäjän tulla järkiinsä! Muka oli jokin ylin paimentaja?

    Koetti kieltää vapaita ihmisiä lukemasta vapaata palstaa!!!


  • Anonyymi

   Kovin on näkynyt ahkeraa solvausta ja vihaa aloittajaa vastaan"" Monessa aloituksessa.

  • Anonyymi

   Nähty on. Sokeakin on nähnyt..

  • Anonyymi

   Se on selvää. VIha nousee vihasta, ei Jumalasta!

   • Anonyymi

    Nähty on! Omissa voimissaan ne toimivat ja puhuvat, mutt kehuvat että ovat jossakin "voitelussa"....


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Upeaa että meillä on Raamatun sana ja lukutaito! Ei tartte orjailla sellaisia, joilla vihaa, kaunaa, katkeruutta naisia vastaan! Sääli sellaisia miehiä... ovat onnettomia!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   204
   2769
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   142
   1839
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1465
  4. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   136
   1393
  5. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   473
   1220
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1137
  7. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   66
   973
  8. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   35
   959
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   95
   815
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   38
   759
  Aihe