Titilandia?

Anonyymi-ap

Ketä on käynyt?
Onko käymisen arvoinen paikka?
Saako vastinetta rahattomuudelle (sehän on ilmainen)?
Koitetaanko sitä, vai tätä, vai mistä kenkä puristaa siellä?

Suosituksia.

5

105

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tervehdys! Muistaakseni sen elämyspuiston nimi on eri ja se ei valitettavasti sijaitse keskustassa vaan maliskylän suunnalla. Kannattaa käydä tutustumassa jos on menoa sinne suuntaan. Amiksen risteyksessä taitaa olla kylttikin että 13km crazylandhan se nimi oli.

   Oikein mukavaa retkipäivää vaan sinne se on kokoperheen paikka ja auki kokoaika. Sielähän on kiskakin en vaan oo varma onko auki enää näin loppuvuonna kun on kylmää. Onhan se jänskä kokemus käykää vaan tutustumassa monenlaista taidetta ja hassutuksia löytyy.

   Terv: "muuttolintu" Olen muuttanut muualta.

   • Anonyymi

    Luulin, että se on titilandia, koska siellä kuulemmma titittää niin kuin tinnittävä talitiainen koivun oksalla. Aijoin käydä siellä, kunhan muutan ensi vuonna muiden muuttolintuin kanssa takaisin Nivalan lakeuksille!

    TV (televisio): "muuttolintu" Kreikan saaristosta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luulin, että se on titilandia, koska siellä kuulemmma titittää niin kuin tinnittävä talitiainen koivun oksalla. Aijoin käydä siellä, kunhan muutan ensi vuonna muiden muuttolintuin kanssa takaisin Nivalan lakeuksille!

    TV (televisio): "muuttolintu" Kreikan saaristosta.

    Siehän jännä kaveri olet :D


  • Anonyymi

   kenkä puristaa aina ku on iso jalka :)

  • Anonyymi

   Näin unen missä kuului koko ajan "titityy titityy" ja lintuja oli kaikkialla, postilaatikko, johon hassu pojankloppi kusi koko ajan.
   Aamulla kun heräsin, niin tajusin, että tuo uni ennusti tulevaisuuttani. Löysin meinaan itseni iltapäivällä titilandiasta.
   Siellä tuli heti titilinnut vastaan ja veivät minut nähtävyyslennolle, jotta sain kokea oivallien titilandian katsoen sitä ylhäältä ilmasta. Oivallisen hauskaa oli ja keppolopömpelimäisen hupaisaa kun hattukin lensi päästä ja housut venyivät nilikkoihin. Enpä ole kuunaan päässyt noin plunskuttimen sörspölunttimaisen hemkutturöppiräppipöppimäiselle matkalle pelkästään vain sen vuoksi, että olin niin onnekas sen unen nähtyäni.
   Kyllä maailman mysteerit ovat niin oivallisia, että oikein kutkuttaa ja putputtaa ja spjiipattimaisen pröhnähtävä olotila, aivankuin seisoisi eiffel tornin päällä iliman vaattehia.

   Ne ketä eii oo titilandiassa käyneet, ni minäkin sanon, että kandee käydä!

   terv. Pulkkilan Kirjaseuran kaappijormat

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2342
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   135
   1546
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1343
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   457
   1094
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   32
   870
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   148
   845
  7. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   83
   820
  8. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   60
   760
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   89
   699
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   695
  Aihe