Venäjä tavoittelee "desatanisaatiota"

Anonyymi-ap

Venäjän turvallisuusneuvoston apulaissihteeri Aleksei Pavlov vaati tiistaina Argumenty i Fakty -lehden haastattelussa Ukrainan pikaista "desatanisaatiota" eli saatanasta puhdistamista. Hänen mukaansa Ukrainasta on tullut "hyperlahko", jossa ortodoksisten arvojen kunnioittaminen on unohdettu ja saatanan kirkko leviää. (IS.fi)

Nyt tuli tiukkaa läppää. Poltergaist ja manaajat tästä puuttuivatkin.

20

263

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pahasti on uskonto sekoittanut entisen kommarin pään. Ooppiumia kansoille.

   • Anonyymi

    Sanoo siis nykyinen kommari, suomesta


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanoo siis nykyinen kommari, suomesta

    natsit on satanisteja? ja siksi Ukraina puhdistettava pakanuudesta?

    kirkon tuki ukrainaan on loputtava heti.


  • Anonyymi

   Koko maailma tarvitsee derussifikaatiota ja heti!

   • Anonyymi

    Homoile sitte enemmän ja nopeampaa


  • Anonyymi

   Jassoo. Natsit ja nistit on sitten ukrainasta loppu kun satanisteja jahdataan. Mitä seuraavaksi? Ulkoavaruuden mörköjä?

  • Anonyymi

   Venäläiseen tapaan pääsi lipsahtamaan freudilainen.

   Venäläiset ovat Saatanalle vihkiytynyt kansa, kuten teoistaan on sen tarkka jo havainnutkin. On aivan luonnollista, ja venäläiselle tyypillistä että huutavat kovaan ääneen muiden olevan saatanaa. Normaali venäläiskäytäntö.

  • Anonyymi

   No jos miettii Venäjän nykyistä menestystä konventionaalisen, maallisen sodankäynnin osalta, niin ehkäpä sotiminen mielikuvitusolentoja vastaan voidaan myydä kansalle voittoisampana.

  • Anonyymi

   Viime aikojen tapahtumia seurattua vaikuttaa myös että "uutta maailmanjärjestystä" puuhaava Läntinen maailma kaikkine viruksineen ja piikkeineen kaipaisi desatanisaatiota.

  • Anonyymi

   Johan tällä palstalla on tiedetty ukrainalaisten olevan satanisteja ja Zelenskyi itse antikristus.

   Samaa sarjaa.

   • Anonyymi

    Heheh. "Tiedetty" :D


   • Anonyymi

    Tällä palstalla on nimetty antiristuksiksi jo niin monta henkilöä ympäri maailman etten usko kenenkään pysyneen laskuissa mukana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tällä palstalla on nimetty antiristuksiksi jo niin monta henkilöä ympäri maailman etten usko kenenkään pysyneen laskuissa mukana.

    Niitä on kaikki ne, jotka kieltävät Jeesuksen olevan elävän Jumalan poika.
    Jotkut ei tiedä ja se johtuu siitä, etteivät ota selvää ja joitakin pelottaa, että maine menee, vaikka evankeliumi on ilouutinen, ja Jeesus käski viedä sen sanoman kaikkeen maailmaan, että pimeys väistyisi ihmisten sydämistä.


  • Anonyymi

   Venäjän federaation rauhanturvaamisen erikoisopetaation denatsifikaatio on onnistunut niin hyvin, että Venäjän federaation presidentti on pystynyt siirtymään rauhanoperastiossaan seuraavaan vaiheeseen eli desaatanisaatioon.

   72 % venäläisistä antaa täyden tukensa presidenttinsä suorittamalle ihmiskunnan jalostamisoperaatiolle.

  • Anonyymi

   Ryssät täytyy likvidoida, mahdollisimman nopeasti. Koko kansakunta on pahasti demonisoitunut.

  • Anonyymi

   Venäjä on aivan kuten keskiaikainen uskonsotiin kiimaisena lähtevä valloittajavaltio. Nyt siis Ukrainan "natsit" ovatkin saatanan palvojia ja antikristillistä väkeä?

   Ja lusikkansa tähän uskonsotakiimakeittoon työntää myös Tsetsenian täyskahjo diktaattori, joka muslimina kiihottaa väkeään jihadiin! Siinä sitten ryssä-ortodoksit rinta rinnan käyvät muslimien jihadia! Varsinainen uskisten "pyhä allianssi"! Voi tuota idioottien sotakiimaa!

   Venäjä on taantunut sivistyksessään pimeälle keskiajalle. Mikähän on taas vaikkapa 20 vuoden jänteellä tuon lammaskansan tulevaisuus?

  • Anonyymi

   Sittenhän näillä sivuilla on paljon Putinin hengenheimolaisia eli fundamentaaliuskovaisia joille toinen Raamatun tulkinta on Saatanasta. Ja kyllähän Raamatusta sodallekin perusteet löytyvät jos sitä niin haluaa lukea.

   Se mikä Putinilta, natseilta ja muilta puuttuu, on yksinkertaisesti kyky myötätuntoon. Joko sitä ei ole ollut tai se kuolee aatteen, uskonnon tai ideologian omaksumisen myötä. Ortodoksisuudessakin on pimeä puolensa.

   • Anonyymi

    Kun suomesta uskossa olevat halusivat auttaa venäjän katulapsia, jotka värjöttelevät yönsä viemäreissä rottien kanssa, ja keräsivät tuhansia dollareita venäjän ortodoksi kirkolle lasten Raamattujen painamiseksi, niin venäjän piispatpa keksi, että kullataan kirkon kupolit niillä rahoilla, loput jakoivat keskenään. Lasten Raamatut jäi painamatta. Ja samat piispat keikuttavat ja tupsuttavat hartaasti .häkäpönttöjään .

    Jos se ei ole saatanan palvontaa, niin mikä sitten.


  • Anonyymi

   Onko FSB saanut selvää onko nuo natsit tulleet Ukrainaan kuusta ja ovat ehta aitoja kuunatseja. ?

  • Anonyymi

   Se on vielä Puten ja FSB salaisuus.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   331
   3162
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   2825
  3. Taposta epäilty Mika Moring

   "Taposta epäilty Mika Moring on poliisin tutkimusten perusteella ajeluttanut useita naisia ympäri Suomen eri aikoina." Onko samoja Moringeja, jotka m
   Maailman menoa
   28
   1963
  4. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   129
   1381
  5. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   97
   1011
  6. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   57
   993
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   67
   905
  8. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   268
   847
  Aihe