Elon Musk osti Twitterin

Anonyymi-ap

Antoi heti potkut toimarille ja heitti ylimmän johdon niskaperse otteella kadulle!!!

Heti kärkeen Musk ilmoitti, että arvoisa herra presidentti Donald Trump saa oman Twitter tilinsä takaisin, siis tilin jonka Twitterin homo johtajat sulki Joe Bidenin käskystä!!!

Trump is back!!!

Musk aikoo tiettävästi irtisanoa 75 prosenttia Twitterin 7 500 työntekijästä, kaikki kavereiden kaverit lähtee lorvimasta ja tekijät jää :)

”Hankin Twitterin, koska sivilisaation tulevaisuudelle on tärkeää yhteinen, sähköinen tori, jossa moninaisista uskomuksista voi keskustella terveellä tavalla, ilman turvautumista väkivaltaan. Tätä nykyä on vaarana, että sosiaalinen media sirpaloituu äärioikeiston ja äärivasemmiston kaikukammioiksi, jotka lisäävät vihaa ja kahtiajakoa yhteiskunnassamme”, Musk kirjoitti Twitterissä torstaina.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009164321.html

Elämä voittaa!

18

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      7500:sta työntekijästä 75 % on olleet nettivahteja :)

      Stalkkerit saa kyytiä!!!

      • Anonyymi

        Kukaha rikas ostais S24 palstan?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kukaha rikas ostais S24 palstan?

        Suomi24 ei ole myynnissä. Olen perustamassa uutta keskustelusovellusta, jonka nimi on Jackpot. Tuottoisia bisneksiä ei kukaan myy ikinä kenellekään.


      • Anonyymi

        Voittoa tuottavan yrityksen työvoima kulut pienenee 75% Eikä yrityksellä varmaankaan siittä huolimatta ole varaa palkankorotuksiin


      • toreachyou kirjoitti:

        Suomi24 ei ole myynnissä. Olen perustamassa uutta keskustelusovellusta, jonka nimi on Jackpot. Tuottoisia bisneksiä ei kukaan myy ikinä kenellekään.

        Suomi24 on vähän kuin mopo verrattuna uuteen Jackpotiin, joka voisi olla Harley Davidson. Ehkä Musk on lähtenyt vaan lavastamaan näiden täysin uudenlaisten keskustelusovelluksien tuloa markkinoille. USA:ssa kaiken pitää aina olla amerikkalaisten keksintöä. Muuten amerikkalaiset eivät yhtään tykkää.


    • Anonyymi

      "Musk on sanonut haluavansa höllentää Twitterin sisällönvalvontaa, kuten vihapuheen ja disinformaation sensurointia."

      Haluta tietysti saa mutta EU alueella sensuuri jatkuu ja yrityksen toiminta loppuu jos ei ehtoihin suostu.

    • Twitteriä ei ole kukaan myynyt. Twitter tuottaa miljardeja. Kukaan hullukaan ei sitä myisi 44 miljardilla. Muskin asema voisi olla ennemminkin toimitusjohtaja, koska hän pystyy johtamaan alaisiaan.

      EU:hun kohdistuneeseen kapitalismiin on vaikea suhtautua. Aina tulee tilalle uusia lavastuksia, jos tekee muutoksia yritysten toimintaan. Monet ovat sitä mieltä, että kapitalismia ei pysty voittamaan kukaan. Minä olen eri mieltä.

    • Anonyymi

      Mitään turvallista tietotekniikkaa, ei ole olemassakaan, eikä tule.

      https://www.aamulehti.fi/rikos/art-2000009164873.html

      Pelottavinta tietenkin on, että mm. ydinaseet, ovat noiden haavoittuvien tietotekniikoiden varassa.

      https://www.npr.org/2019/09/19/761918152/exiled-nsa-contractor-edward-snowden-i-haven-t-and-i-won-t-cooperate-with-russia

      Veroparatiisi-sotabisnes-pörssirikolliset, vaativat kovempaa äärioikeistolaista poliisi-militarismivaltiota, turvallisuuden verukkeella, mutta lopputulos on tavallisille ihmisille hengenvaarallinen, eli täysin päinvastainen, kuin annetaan ymmärtää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17560334/maalittamislainsaadannolla-halutaan-kansalaisten-turvat-tukkoon#comment-116375210

    • Anonyymi

      Valvonta, äärioikeistoekstremistinen poliisivaltio, palvelee korruptiopoliitikko-pörssirikollisia, helpottaa niiden valtioiden ja eläkerahastojen, eli kansojen verovarojen ja omaisuuksien ryöstöjä.

      https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/surveillance-skin-alarm-200527135135268.html

      https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

      Jo pitkään tutkijat ovat tienneet, ilman Snowdeniakin, että äärioikeistolainen poliisi-militarismivaltio on ennemminkin, köyhyyteen pakotettujen kontrollointia, kuin mitään rikosten torjumista varten. Muutenhan kannattaisi aloittaa, niistä isoimmista talousrikoksista, korruptiosta, poliitikkojen pörssirikollisuuden tutkinnoista.

      https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/25/us-policing-is-far-less-about-fighting-crime-than-controlling-the-poor

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ynnynnyyy voi ittu nytkyllä mää myyn teslani!

    • Anonyymi

      Marinin äärivasemmistolaisen sometiimin idolit eli AOC:n kannattajavasurit ja muu BLM porukka sai ihan oikein lähdöt firmasta. Hieno homma!

    • Anonyymi

      No niin, törkyviestit ovat taas sallittuja, Trump palaa ulosheiton jälkeen takaisin...

    • Anonyymi

      Trump voittaa vaalit, saa kertoa totuuden!!! Voisiko olla parempaa ajoitusta.

    • Anonyymi

      Oikeudenmukaisuus voittaa!!! Joe Biden on luuseri!

    • Anonyymi

      Voi tätä ilon ja onnen päivää.

    • Anonyymi

      Yhdentekevää

    • Anonyymi

      Twitter oli establishmentin käsikassara, Elon Musk tekee miehen työn paljastaessaan filunkipelin.

      Saapa nähdä kirjoittaako valtamediamme tästä lainkaan, vaiko jotenkin vaihteeksi asiat vääristellen.


      "FBI:n osallistuminen Twitterin moderointiin saattaa rikkoa Yhdysvaltain perustuslakia.

      Otettuaan Twitterin haltuunsa Elon Musk on päättänyt paljastaa, miten FBI on epäsuorasti tai suoraan moderoinut alustaa epäedulliseen asemaan silloisen presidentin Donald Trumpin kustannuksella ja suosinut nykyistä presidenttiä Joe Bidenia. Musk on myös erottanut useita huippujohtajia, joilla on yhteyksiä FBI:hin, mukaan lukien juutalaisen pedofiilin Yoel Rothin.

      FBI oli vahvasti mukana sensuroimassa uutisia, jotka koskivat presidentin pojan Hunter Bidenin kannettavaa tietokonetta, ja hylkäämässä sen sisällön ”venäläisenä propagandana”. Kannettava tietokone todisti Hunter Bidenin ja hänen isänsä, silloisen presidenttiehdokkaan Joe Bidenin, hämärät liiketoimet Ukrainassa ja Kiinassa.


      FBI:n ”neuvot” siitä, miten Twitterin ja myös Facebookin, pitäisi sensuroida skandaaliuutiset, vaikuttivat lähes varmasti Yhdysvaltain vuoden 2020 presidentinvaaleihin. Technometrica Institute of Policy and Politicsin (TIPP), tekemä kysely osoittaa, että 79 prosenttia Yhdysvaltain äänestäjistä on vakuuttunut siitä, että Trumpista eikä Bidenistä olisi tullut presidentti, jos Yhdysvaltain äänestäjäkunta olisi ollut täysin tietoinen Bidenin perheen hämäristä liiketoimista.

      Sisällön sensuroinnin liikkeellepaneva voima oli Twitterin päälakimies Jim Baker, jonka yhtiön entinen johto palkkasi suoraan FBI:sta. Elon Musk erotti Bakerin hiljattain sen jälkeen, kun kävi ilmi, että hän yritti viivyttää ”Twitter-tiedostojen” julkaisemista – asiakirjasarjan, joka paljastaa, miten Twitter vaikutti Yhdysvaltain presidentinvaaleihin.


      Twitter-tiedostot paljastavat myös, että Twitterin juutalainen tietosuojapäällikkö Yoel Roth on istunut viikoittaisissa kokouksissa FBI:n lisäksi myös kotimaan turvallisuusviraston ja kansallisen tiedustelupalvelun johtajan kanssa. He ovat neuvoneet Rothia, miten Twitterin tietoja voidaan ”tarkistaa” ja sensuroida. Musk on myös pakottanut hänet eroamaan. Hiljattain Musk käytti tilaisuutta hyväkseen ja paljasti Rothin pedofiiliksi, mikä voisi selittää Twitterin aiemman haluttomuuden poistaa lapsipornosisältöä alustaltaan."

      /Kansalainen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1645
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1509
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1419
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      38
      1373
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1248
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe