Valepandemia

Anonyymi-ap

Huomaa, että kaikki tämä mitä seuraavaksi luet on kirjoitettu jo Huhti- Kesäkuussa 2020, kauan enneen kuin rokotukset alkoi...

Kaikki mitä luulit tietäväsi koronaviruksesta...
https://fi.sott.net/article/515-Kaikki-mita-luulit-tietavasi-koronaviruksesta

Britannian kansallisen tilastotiedetoimiston (Office of National Statistics) dataan perustuen, voidaan osoittaa kuinka kuolemat "Covidista aiheutuen" Englannissa saavuttivat huippunsa noin 7. huhtikuuta 2020.

Tämä tarkoittaa, että tartunnat olivat saavuttaneet huippunsa Englannissa useita päiviä ennen sulkutilan määräämistä. Tämä tarkoittaa, että sulkutilalla ei ollut MITÄÄN vaikutusta viruksen leviämiseen, sillä se oli jo levinnyt laajalti väestössä ja "tappanut" kaikki ne jotka se ikinä tulisi tappamaan, ollen jo häviämässä.

Huhtikuun 2020 jälkeen suoritetut operaatiot, sulut, maskiemn käyttö ja rokotteet olivat siis täysin turhaa teatteria jossa rikkaat rikastui tähtitieteellisesti.

Näin luotiin valepandemia
https://fi.sott.net/article/509-Kuinka-luoda-valepandemia

Joten te jotka otitte rokotteet, te osallistuitte mRNA rokotetutkimukseen vapaaehtoisesti ja vaaransitte oman terveytenne vieläpä ilman mitään korvausta.

4

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samat pässit uskoo nyt kaiken Ukrainan sodasta kerrotun, vaikka sotaa on käyty jo vuodesta 2014, joku keksi, että laitetaanpa kansa paniikkiin ja pelastetaan yksi Zelenskyi Putinin saunareissulta. Putin halusi vain Zelenskyin ja vähän maata jalkojen alle.

   • Anonyymi

    7 vuotta saivat sotia ihan rauhassa. Oma veikkaukseni on, että loputon 24/7 sota uutisointi alkoi vain siksi, että korona kusetus oli paljastunut ja piti luoda uusi kriisi jossa rikkaat rikastuu, luotiin energiakriisi.


  • Anonyymi

   Kaikki sellanen uutisointi menestyy, joka takaa rikkaiden rikastumisen. Saadaan perusteet kerätä rahaa mitä ihmeellisempiin syihin vedoten. Ajatelkaa nyt, pakkorokotukset??? Vähäpäästöisten bensa-autojen mitätöinti polttoaineiden hintaja nostamalla. siis ensin vaadittiin valmistamaan ja ostamaan bensa- ja diesel moottoriset autot katalysaattoreilla ja hiukkaussuodattimilla varustettuna (nuhapumpummuina) ja sitten palkitaan uhraus nostamalla polttonesteiden hinnat pilviin.

   kiitos vitusti, mun bensa auton pakoputkesta lähtee imasto "tulppaukset" ennen ens kesää, laitan takasin kun 98 bensan hinta laskee euroon litra. Jotain pitää myös saada kun satsaa vähäpäästöiseen normaalia kalliimpaan autoon!!! Muutakin kuin korotuksia korotuksien perään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   189
   1987
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   135
   1267
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   140
   1175
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   436
   929
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   25
   715
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   633
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   36
   617
  8. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   71
   517
  9. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   99
   514
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   59
   494
  Aihe