Autoritääriset johtajat onnistuvat vain eristämään maansa

Anonyymi-ap

Autoritääriset ja siksi pyrkivät johtajat onnistuvat enemmän ja vähemmän eristämään maansa ja itsensä. Oli se sitten Bolsonaro, Trump, Lukasenka, Putin, Xi eli vaikka heillä olisi takanaan kuinka mahtava ja muka hieno maa niin se joko siirtyy kohden marginaalia tai päätyy sinne ja ainoat jotka siitä näyttävät jotain hyötyvän ovat näiden lakeijat. Jokaisen jäljiltä heidän maansa on huonommassa kunnossa kuin silloin kun tulivat valtaan ainoastaan propaganda koneistot toimivat eivät paremmin mutta yli kierroksilla.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   UUSI

   Välillä miettinyt sitäkin, ketkä voisivat olla muukalaisia maapallolla? Voisiko niitä olla nämä johtajat, jotka pyrkivät diktaattorin asemaan ja siten tuhoamaan sen hyvän, mitä aiemmin on saatu rakennettua? Laittavat kapuloita kehityksen rattaisiin.

   Ovat jarruna kaikelle myönteisellä kehitykselle, koska se voi heikentää heidän asemaa. Pyrkivät totalitarismilla vahvistamaan omaa asemaa ja siten heikentämään toisten mahdollisuuksia vaikuttaa tulevaan, joka synnyttäisi heille epävarmuutta ja heikentäisi samalla heidän asemaa hallita tilannetta.

   Aina on helppo perustella asioita ja muuttaa niitä tarvittaessa, jos joku keksii keinoja joilla ohittaa heidän luomia pelisääntöjä. On helppo luoda kieltoja, kovat rangaistukset luo pelkoa haastaa heidän luomia pelisääntöjä, jossa ulkopuolisella haastajalla on vain hävittävää.

   Muukalaiset ovat vieraita, joilla on vaikeuksia mukautua uuteen ja siksi heidän on vaikeampi ymmärtää muiden luomia sääntöjä. Muukalainen on monesti esitetty vihollisena (elokuvat ym.), johon ei voi luottaa. Ovat arvaamattomia ja ajavat vain omia etuja. Pyrkivät hallitsevaan asemaan. Ovat säälimättömiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1747
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   90
   1285
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1252
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1028
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   12
   823
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   18
   734
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   51
   696
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   659
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   600
  Aihe