PORO ON LEHMÄ JA HUONOMPI VERSIO JÄTE LIHAA SYÖTETÄÄN VÄÄRÄÄ RAVINTOA

Anonyymi-ap

Asiakastarina Perttu / Poronrehut
Presiis Poro on kehitetty yhteistyössä Ranualaisen Perttu Mikon kanssa. Presiis Poron kehityksessä on ollut päämääränä edullinen ja toimiva rehu talven ruokintaan.

”Rehun kehitys on alkanut jo useampi vuosi sitten, alusta asti rehu on ollut hyvälaatuinen ja toimiva, joten siihen on tarvinnut tehdä vain pieniä muutoksia. Viimeisimpänä suurena muutoksena rehuun lisättiin orgaaniset hivenaineet”

Presiis Poro on testattu toimivaksi jo kolmen ruokintakauden aikana. Rehulla on päästy hyviin kasvuihin ja vaatimet, hirvaat sekä vasat ovat pärjänneet hyvin talven yli. Rehussa mukana olevilla orgaanisilla hivenaineilla on tuettu porojen terveyttä. Maittava, tasalaatuinen ja laadukas rae on tuonut varmuutta talven ruokintaan. Erityistä kiitosta rehu saa myös siitä, että se ei pölise.

”Maittava ja laadukas rae on helpottanut työtä, rehu maistuu poroille varmasti ja se ei pölise. Tällä rehulla ollaan kyllä päästy hyviin vasapainoihin ja kun on aidalla vertailtu, ei voi kyllä moittia.”

Rehun suunnittelussa on panostettu myös laadukkaisiin raaka-aineisiin. Presiis Poroon on lisätty mm. parhaimmat hivenaineemme ja glyserolia tukemaan energia-aineenvaihduntaa. Rehusta löytyy myös pötsin toimintaa tasapainottavaa soodaa ja kasviöljylisäys estämään paljehtumisia.

Kuljetukset poronrehujen osalta on saatu sujumaan hyvin ja kuljetuksien järjestely Feedexillä on todella joustavaa. Sopimusautoilijoiden kanssa kuormia saadaan tarvittaessa myös nopealla aikataululla liikkeelle.

”Yhteistyö niin poronrehujen kuin nautakarjan rehujen suhteen on toiminut hyvin. Tarve poronrehujen kehittämiseen oikeastaan lähtikin siitä, että saadaan kaikki palvelu samasta paikasta ja kaikki siilot täyteen samassa kuormassa!”

Yhteistyö Feedexin kanssa rehujen osalta toimii hyvin myös lypsykarjan parissa. Asiantuntevat ja käytännönläheiset alue-edustajat ja heidän mukanaan tuovat lisäpalvelut antavat tilalle paljon, sillä edustajat panostavat työhönsä kouluttautumalla viimeisimmän tiedon parissa ja jokaisella tilakäynnillä pyritään kehittämään toimintaa eteenpäin.

Alue-edustajilla on työkaluinaan käytössä mm. ruokinnansuunnitteluohjelmistot, appeen- ja lannanseulontavälineet sekä monipuolista ammattitaitoa.
Ongelmanratkaisu on toimintamme vahvuus!

Haluatko lisätietoa poronrehuista?
Ota yhteyttä edustajaamme pohjoisessa:
Heikki Leppävuori, puh. 044 4931 364

Lue lisää
SYKSY 2022 - HOMETOKSIINIT
Kasvukausi 2022 on takana. Satoa tuli onneksemme edellistä vuotta paremmin, mutta hometoksiinit näyttävät olevan nyt aiempia kausia suurempi riski.

“Olen kuullut joskus hometoksiineista. Eikös ne ole niitä DON-juttuja viljassa?”

...

Lue lisää


Äänestä

Kommentoi

Anonyymi
01.11.2022 12:02

NIITÄ SYÖTETÄÄN KUIN LEHMIÄ HY HELEVETTI MAISTUVAT PASKALLE PORON LIHA ON PILATTU REHUN SYÖTTÄMISELLÄ

39

355

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   EI PORO OLE LUOTU SYÖMÄÄN LEHMÄN RUOKAA SAATANAN IDIOOTIT SE PILAA LIHAN MAUN TUTKITTU ASIA..

   • Anonyymi

    LOISI KUMMA KUN EI SYÖTETÄ OMAA LIHAA HULLUN LEHMÄN TAUTI HULLUN PORON TAUTI.. KAI NIITÄ SYÖTETÄÄ KOSKA BAARIKIN O PERUSTETTU HULLUPORO BAARI LEVI .. TIETÄVÄT TAUDISTA JA SILTI SYÖTTÄVÄT TAUTISTA LIHAA HULLU LIHAA


  • Anonyymi

   PORON PITÄS SAADA JÄKÄLÄÄ .. EI SAA KOSKA YLILAIDUNNETTU KOKO LAPPI KALUTTU PUHTAAAKSI , AIVAN KUIN OLIS ISO KAIVOS POROT TAPPAVAT LAPIN LUONNON EI KAIVOKSET.. POROMIEHET VASTUUSEEN JA KAIKKI PETOKARVAUKSET VAADITTAVA TAKISIN MAKSETTAVIKSI SELVÄ PETOS.. POLIISI TUTKINTAA PETOKORVAUKSET NIINKUIN MARJA POIMIJOIDEN KOHTELU..

  • Anonyymi

   KYLLÄ

   • Anonyymi

    onkamo nai kaikkia antaa pilua kaiille


   • Anonyymi

    kuulemme jopa eläi poro teuras jätettä syöttävät poroille eli tullepi hulun lehän tauti hullu poro..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    onkamo nai kaikkia antaa pilua kaiille

    kuulemma raskaana kristolle


  • Anonyymi

   POIKHA PERSKELES ET POROJA HAUKU. TUUPPA TÄNNE JÄNKHÄLLE OPPIHIN.

   • Anonyymi

    saat kuule poro rootha turpaaas tuu erämökille


  • Anonyymi

   marjan poimija jukka kritso sen tietää mätäliha jupakka

   • Anonyymi

    ite laitto kaasuttimen sinne mädätti porot koska olivat tsenobyl lihaa radio aktiivisia myi ne ihmisille vaikka olis pitänyt laittaa pois,, jos ostit silloin olet sairastunut 100 prosetin varmuudella syöpään totuus on tämä.


  • Anonyymi

   PUHTAAT, TERVEELLISET MARJAT JA HEDELMÄT KAUPPOJEN PAKASTEALTAISTA
   Uskomme, että meidän kaikkien on hyvä syödä ruokaa juuri sellaisena kuin luonto sen meille tarjoilee, ympäristöä kunnioittaen. Kun maailma muuttuu yhä monimutkaisemmaksi, voi ruoka silti olla yksinkertaisesti hyvää.

   POLARICAN HISTORIA
   Polarican matka Pellosta maailmalle on mielenkiintoinen ja täynnä jännittäviä tapahtumia. Yritys on alusta asti ollut edelläkävijä ja kehittänyt koko riista- ja marja-alaa. Polarica on ollut ensimmäinen kaikessa: se on tuonut, jalostanut, myynyt ja jaellut tuotteita ravintoloille, kuluttajille ja toimialoille uudella tavalla.

   Olemme luoneet maistuvia luontoelämyksiä vuodesta 1972.

   juustokakku

   1972
   Norfryss perustettiin Pellossa, Tornionlaaksossa. Alusta asti Polarican ydinosaaminen on ollut villiruoka: marjat, sienet, poro ja riista.
   1989
   Täydensimme marjavalikoimaamme hankkimalla tuotantolaitoksen Puolan mansikkamaiden sydämestä. Laitos sijaitsee Luoteis-Puolassa, jossa viljelemme muun muassa mansikkaa, vadelmaa, musta- ja punaherukkaa.

   2002
   Yrityksen nimeksi tuli Polarica, ja samaan aikaan yrityksen omistus laajeni ulkopuolisille tahoille.

   2010
   Suomalainen pääomasijoittaja Intera Partners hankki Polarican osake-enemmistön ja Hartwall Capital vähemmistöosuuden.
   2011
   Polarica osti suomalaisen kilpailijan, villiruoan suomalainen markkinajohtajan Lapin Lihan, jonka Jukka Kristo perusti vuonna 1989.
   2016
   ISO 26000 auditointi. Polarica on näyttänyt suuntaa marja-alalle yhteiskuntavastuun kantamisessa. Polarica on ainoa alan toimija, jonka marjanpoiminnan on arvioinut ulkopuolinen arvioija.

   2017
   Polarican marja- ja lihaliiketoiminnat eriytyivät omiksi yhtiöikseen.

   2019
   Lihaliiketoiminta siirtyi Wildea-nimen alle. Marjaliiketoiminta jatkoi Polarica-nimellä.

   2019
   Polarica palasi juurilleen perheyhtiöksi joulukuussa 2019. Polarica AB:n (marjaliiketoiminta) ja Wildea Oy:n (riistaliiketoiminta) osakkeet sekä niiden tytäryhtiöt on myyty sijoittajaryhmälle, jota vetää Jukka Kristo enemmistöomistajana. Muut operatiivisessa roolissa olevat sijoittajat ovat Tommy Innala ja Mari Onkamo. Lisäksi High Point Oy/Deep Point Oy toimivat sijoittajina, ilman operatiivista roolia.

  • Anonyymi

   Lapin Liha - Polarica

  • Anonyymi

   Ulkomaat
   Poron loiset sairastuttavat lapsia Pohjois-Norjassa
   Hammerfestin sairalaassa on hoidettu 15 lasta, jotka ovat saaneet eriasteisia tulehdusoireita poron loisesta eli kurmusta. Lapset ovat ilmeisesti saaneet tartunnan luonnossa liikkuessaan paarman laskettua munansa lasten hiuksiin tai kulmakarvoihin. Ihon alla munasta tulee toukka, joka voi liikkua kohti silmää ja pahimmillaan johtaa sokeutumiseen.

  • Anonyymi

   näkkeesen poro mieht loiset ovat niitten aivot syöneet yhtä laikoja matoja hahhhha lyxsillä hahhahah

  • Anonyymi

   hullut ranualaiset ei ui koska pelkäävät radioaaltoja....................

  • Anonyymi

   ranualaiset sannoopi että se biisi RUNAWAY BOIS olis lähe rauantapois niiös kamoo baby BOOMERI HLII OTA JAUHOO JAUHOO BILE HILE SDP JAUHOO

  • Anonyymi

   NYT KARHUU NAIMAAAN OOH OOH

  • Anonyymi

   90 prosetenttia marjoista ja poron lihasta saastunutta loisille coronalle. apinarokolle poimijoita e
   tastaamattomat pomijat uhka ja todelliisuus terveydelle corona ja apianarokko , myös poro loinen tarttuu sokeuttaa

  • Anonyymi

   näin on linnaan kok sakki

  • Anonyymi

   maksakaa kaikki takasin verom maksjille roistot

  • Anonyymi

   kauheeta mätosta käristystä toukkia täynnä paistin pannu..

  • Anonyymi

   hullut ranualaiset ei ui koska pelkäävät radio aaltoja ,, popeda heitä se saatanan ratio

  • Anonyymi

   Poro on nykyään naudanlihaa,ei siinä ole riistan makua ollenkaan.

  • Anonyymi

   uutisia mtv. petorvaukset peruttu 2022 -2023 vuodelta epärehellistä toimintaa   Ruokavirasto lakkauttaa peto korvaukset koska ne ei perustu todelliisiin näyttöihin

   upeaa työtä perttu poromiehet kyykkyyn

  • Anonyymi

   Poroissa Loisia LapinKansa

   Tro­pii­kis­ta le­vin­nyt loinen piinaa poroja Lapissa – edel­li­nen mas­sae­siin­ty­mi­nen ai­heut­ti po­ro­ta­lou­del­le suuret tappiot
   Ilmastonmuutoksen mukanaan tuomaa sukkulamatoa on havaittu poikkeuksellisen paljon teurastuksissa. Eläinlääkäri muistuttaa loislääkinnän tarpeellisuudesta.

  • Anonyymi

   -Ennen oli kaikki paremmin...Tässä tapauksessa kyllä,poro ei ole enää maulta samaa todellakaan.

  • Anonyymi

   perttu rehellinen porot on hävitettävää

  • Anonyymi

   lois petokorvauksilla elevät poromieht paliskunnan johtajat kaikki laidasta lukien rosvoja paskiaisia..yhteiskunnan elättejä juoppoja luusereita tehkää ees yksipäivä rehellistä työtä ette siihen kykene lois eläjät

  • Anonyymi

   onhan tämä saatna poroja syötetään kuin lehmiä perttu on oikeassa rotat maksatta prtokorvukset takis saatanan lois lihaa apinarokkosten eikkaanaa lihaa coronasa vielä räitte lapin lihan leikkajat kaikki apinarokossa coronassa.

  • Anonyymi

   hyvä perttu anna tulla kaikki julki erämiehet kans tolosen

  • Anonyymi

   kyllä

  • Anonyymi

   loinen mikä loinen poro loinen minkä moinen no loinen saman moinen loinen kuin toinen loinen aikamoinen on tuo loinen kaiken moinen loinen.

  • Anonyymi

   konkuriis koko poro hommat rikollisa satna ovat

  • Anonyymi

   Poro-omistajat:
   Hommatkaa niitä nuolukiviä omille maillenne!

   Nyt porot nuolee suolaa teillä.

   Tulee vaikeuksia autoilijolle.

   Pitää saada laki, että auton alle jääneestä porosta EI makseta korvauksia poron omistajalle.

  • Anonyymi

   surkeeta lois lihaa

  • Anonyymi

   lois eläjien lois lihaa

  • Anonyymi

   kyllä

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   14
   3626
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1295
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   96
   1253
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   423
   1208
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   64
   782
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   49
   732
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   706
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   18
   698
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   161
   649
  Aihe