Hiter oli oikeassa?!

Jehovan palvojat piti hävittää pois pesueena!...
Ja YK on ihan hyvä kun sen Paratiisissa selviää!?!?
Jehova, Jeesus ja Saatana on valehdelleet yksilleen toisilleen sentiljoonia kertoja!?!?
Ei ihminen voi elää rauhassa, eikä hiiren hiljaa tietokonehiiren kanssa, kun Jehovan Valehtelijat niminen Uskonto siis että Jehovaa ei saisi olla,koska ei ole oikein pyydettykään?!?!
Jehovan Valehtelijat niminen uskonto haurastuttaa uskomaan sen omaan Valtakuntaan eli Jehovan Todistajiin ja riistää Voimaa ja aivosoluja omistajiltaan hereillä pysymisen kunniaksi, ettei muka diskossa voi käydä öisin?!?! Saa pyytää käydä! parempi kuin Valtakunnansalilla käyminen, Valtakunnansalilla käyminen on kiusaksi Suomalaisuudelle ja sille että hehän vasta idiootteja raakalaisia ovatkin-Suomalaiset, ei vain urheilussa. Juuri ja juuri ehkä vaivalloisesti osaavat tutustua. Ja jos,kun tutustuvat eriseurat ja lahkot vaivaavat heitäkin, että voiko pyytää ja saada lisää seuraa?!?!
Mikäkö maailmaa riivaa? Jehovan Todistajat ja Valehtelijat ja Kiusaajat, niin joo ja järjestelmän koulukiusaajat? Oletko millainen sellainen? Että mitäkö voi pyytää kysyä ja mitä ei? Oletko 10 vuotta hiljaa itsekin?
Psykiatriasta ei tule hyvä olo?! , armeijan raakalaisista ei tule hyvä olo?, paitsi ehkä yhdellä tavalla huomaa kunnioittavan hereillä pysyttelemisen armeijalaisista että voimaako on? , mutta perustuuko armeijan voima kuriin vai mihin? Ketäkö Herraako ei jakseta hokea? Väkivallan vastustamiseen? vai mihin? Aseiden käyttö? ,

Tuleeko mistä hyvä olo? Avaran tien kulkemisesta ja huoraamisesta? Mutta onko huoraamisella vaikutusta kun sitä vastaan todistetaan tai todistamattomoidaan? Ettei ihminen voi olla ihminen? Onko ihminen vain ihminen avioliitossa?
Ja tavallaan pitikin valita jotain Suuren joukon tekemisistä joka on sallittua? merkillistä saastaa?

23

310

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tule JT seuraan iloiseen joukkoomme niin ei tarvitse miettiä.

   • Anonyymi

    Kaikki eivät ole niin seurallisia. Miksi JT eivät anna ihmisten olla omassa rauhassaan?


  • Anonyymi

   " Ja YK on ihan hyvä "

   ”Yhdistyneet kansakunnat on todellisuudessa Jehova Jumalaa ja hänen maan päällä olevia vihkiytyneitä todistajiaan vastaan tähdätty maailmallinen liitto. Todellisuudessa se on salaliitto, jossa maailmalliset kansat panevat viisaat päänsä yhteen ja punovat juonia siitä, mitä ne voisivat tehdä Jehova Jumalan maan päällä olevaa näkyvää järjestöä vastaan. (Vartiotorni 1. syyskuuta 1987)

   Mutta YK on oikeasti yhteistyöjärjestö, joka toimii jäsentensä aloitteista, muiden hyväksyttyä aloitteet äänestyksessä. YK:n perustamiskirjassa ei mainita jehovantodistajia, eikä myöskään missään aloitteessakaan.

   -Voidaanko vartiotornitoimitusta pitää vainoharhaisena ?

   • Anonyymi

    Tuo ihmetytti aikoinaan. Sitä en ole nähnyt tai kuullut missään puhuttavan, että JT-uskonto olisi YK:lle punainen vaate. Myöskään mitään mainintaa edes ohimennen en ole kuullut. Mistä tuollainen tieto on lähtöisin?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo ihmetytti aikoinaan. Sitä en ole nähnyt tai kuullut missään puhuttavan, että JT-uskonto olisi YK:lle punainen vaate. Myöskään mitään mainintaa edes ohimennen en ole kuullut. Mistä tuollainen tieto on lähtöisin?

    Kyseessä on Jehovan todistajien harha siitä, että he olisivat jotenkin erityisessä asemassa oleva ryhmä, suorastaan "maailman näyttämön" keskipisteessä, ja koko maailma olisi pahojen henkivoimien vaikutuksesta todellisuudessa Jehovan todistajia vastaan. Oikeasti kyseessä on merkityksetön pikkulahko, jonka asioista jaksavat kiinnostua vain sellaiset, jotka ovat siihen tavalla tai toisella elämässään törmänneet.


   • makek88

    JPT Jehovan Palvoja Todistajat eivät siis halunneet suoraan kertoa jo silloin kun synnyin tuota 1988 vaan odottivat kiusaten ja koetellen minut ev lut kirkosta luokseen tietäen että mitä Valtakunnille käy?!?! 18 vuotta meni ja edelleen jatkuu kun ikä jatkuu...
    Ihminen on melko hauras kun mikä ja minä olen 34 jo ja vaivaahan tämä jo hirvittävästi ja varsinkin se että ihmisyhteiskunta käyttää hyväkseen ihmisten vuoksi vaikkeivät ole aitoja ystäviä. Vai pitäisikö olla?!?!?!?!?! Niinpä. Mikäs vuohi se siinä on kun jotain sanookin? Voin kyllä miettiä hyvin sen asia että pitääkö ihmisen tehdäkin itsensä panettelijaksi selvitäkseen?!?! Niin kuin moni onkin tehnyt... ... ...
    tai onhan tuokin jo panettelijasta että ihmiset hankkivat auton jne. ja sitten käyttävät aikansa siihen eivätkä edes tutustu kovin moneen ihmiseen (Luojan kiitos en ole hankkinut autoa- ihmiset tosiaankin kyllä harkinnassa)... mutta tänään kysyin yhdeltä ihmiseltä pitääkö olla seula radioon millaista musiikkia ne sinne ottaa? Että kun Idolssista lähtien joku Jaska Jokunen on ohjaillut eikä "Tuntematontakoko Herraa?!?!" mainita välttis missään. Mutta olihan se vuosituhannen sokeuttava vaikutus mahdollinen että kappas yhdenkö häikäisevän voimakas Vartiotornihan se sieltä vuosikertoimien keskeltä tulee esiin ja niin edelleen... Kun vaan tietäisi minkä Valtakunnan?!?! Suomessa kuinka moni Linna missä mahdollisia Vartiotorneja on tyhjyyttä täynnä siis tyhjänä?... Vai onko?!?! Ei tykkejä Venäjää kohtaan? Tai Ruotsiin enääkö? Ei edes Suomen sisämaahan , niin no kyllä tästäkin jotain voisi olla hyvä tietää historiasta, tutkimistahan se on... ... ...Mutta silti Viikinkilaivat vetää ihmisiä tutustumaan?!?! Onko kaikilla Viikinki päähineet? Oliko muuten naisviikingeillä, vai miten niitä sanottiin, päähineet myös? Jäänmurtajat erikseen?!?!


   • Ai todellisuudessa todellisuudessa todellisuudessa? Niin no miksi sitten YK:n ihmisillä pitäisi olla ystäviä elleivät "he"?!?! "tarvitse" niitä "ystäviä"?!?! Pitääkö olla Suuri Joukko Ystäviä jotka voi laskea?!?! vai Suuri Joukko Ystäviä joita ei voi laskea?!?! Kuka talläisessa vääntämisessä voi pysyä hereillä? Mikä on oikea vastaus ja oikea todistus?


  • Hiteristä en tiedä, mutta Hitler oli monessa asiassa oikeassa, mutta hävisi sodan. Sillä voittajat ovat oikeassa ja häviäjät väärässä. Oli kyllä monessa asiassa väärässäkin.

   • Anonyymi

    Hitler oli myös kasvissyöjä ja suolikaasukoostumus sen mukainen.


   • Anonyymi

    Joo vähän kyllä juutalaisia kuoli .....ei kovin kiva tämä hitler.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo vähän kyllä juutalaisia kuoli .....ei kovin kiva tämä hitler.

    Suomalaisten kannalta ei kuitenkaan hassumpi. Pelasti henkilökohtaisella käskyllä itsenäisyyden kesällä 1944, pelasti Suomen nälänhädältä. jne. Piti suomalaisia talvisodan perusteella Heldenvolk'ina eli sankarikansana. Kannattaa tutustua muuhunkin kuin juutalaisten tuottamiin Hollywood- elokuviin juutalaisista.


   • Niin just ja tutkittava aihe?!?!
    Hitler oikeassa ja miksikö? koska oli Voimaa ja Voima on Kunnioitettavaa?! Siis yksinkertaisesti?!
    Mutten politiikkaan ole niin tutustunut, sääli...tai ehkä olen, pitää miettiä jotain yksinkertaista... ... ...
    Voisi kysyä oliko ja miten selitettävissä että Hitlerillä oli petomaista voimaa mutta Jehovan palvojat rukoilivat puolesta tai vastaan Hitlerin aikana?! Eli siis Jehovako ei kunnioittanut Hileriä vaikka hänellä oli Voimaa ja jopa hallitsi?!

    ok ok merkintäkin kuulostaa myös pahalta ja että ihmisiä ohjaillaan videopeleillä heidän sitä sen kummemmin miettimättä... eli oikeaa ja väärää ohjausta...voiko opetella ottamaan omat arvot kun ihmisiä prässätään kärsimyksillä ja vainko itsekö tietää onko hereillä?!?! mutta helpompaa kun on ihmisiä ketkä oikeasti oikeasti, todella todella on ystäviä ystäviä...


   • Merkillisiä tapahtumia maailman näyttämöllä kyllä?! Niin eli sitten peruskysymyksiä vielä lisää hereillä pysyttelemiseksi?! Ihan kummallisiakin varmasti?!?!?!? Eli hävisikö Saksako todella todella todella sodan sodan sodan? entä se hengellinen sodankäynti?!?! Mitäs sille kävi?!?! Lukeeko se Herätkääkö vaiko Vartiotorniko vaiko Tieteenkuvako lehdessäkö?
    Tätäkö Jehovan palvojat tahtovat että lakia noudattavat ovat Millaisia?! Ja yleensäkin kenen lakia?!?! Miten vuosituhannan vaihde vaikutti ihmisiin? Tässähän on isoja asioita? mutta mitä tehdä?
    Ja siis kuka nämä todella todella todella omistaa omistaa nämä Valtakunnat Valtakunnat? Sitähän tuo YK vs Jehovan Palvojat ovat? Vai keitä YK:n ihmisten sitten pitäisi olla?!?! Pelkkiä narkkareita ja juoppoja unessa, huumattuja vanhuksia?!?! Ei todellakaan!?!?, mutta Voima huomataan siinä kuka vetää kännin ja kuka ei? Kuka syö vitamiineja kuka ei?! Kuka opettelee seurustelua jne. yms.
    Eli Onko Kansojen liittoumalla arvonsa Jeesusken lunastusuhrissa? Miten se seitetään miksi jokaisen ihmisen elämällä oli arvo?
    Pelasin riittävästi Command and Conquer pelisarjaa ja se oli kiinnostava?!?! Onneksi näin, vaikken käynyt armeijaa...ja jotain vastaavaa... mutta hengellistä merkitystä ei ehkä selitetty?! Yksin oleminen ei tee hulluksi, se osoittaa muiden välinpitämättömyyden.(?)


   • makek88 kirjoitti:

    Merkillisiä tapahtumia maailman näyttämöllä kyllä?! Niin eli sitten peruskysymyksiä vielä lisää hereillä pysyttelemiseksi?! Ihan kummallisiakin varmasti?!?!?!? Eli hävisikö Saksako todella todella todella sodan sodan sodan? entä se hengellinen sodankäynti?!?! Mitäs sille kävi?!?! Lukeeko se Herätkääkö vaiko Vartiotorniko vaiko Tieteenkuvako lehdessäkö?
    Tätäkö Jehovan palvojat tahtovat että lakia noudattavat ovat Millaisia?! Ja yleensäkin kenen lakia?!?! Miten vuosituhannan vaihde vaikutti ihmisiin? Tässähän on isoja asioita? mutta mitä tehdä?
    Ja siis kuka nämä todella todella todella omistaa omistaa nämä Valtakunnat Valtakunnat? Sitähän tuo YK vs Jehovan Palvojat ovat? Vai keitä YK:n ihmisten sitten pitäisi olla?!?! Pelkkiä narkkareita ja juoppoja unessa, huumattuja vanhuksia?!?! Ei todellakaan!?!?, mutta Voima huomataan siinä kuka vetää kännin ja kuka ei? Kuka syö vitamiineja kuka ei?! Kuka opettelee seurustelua jne. yms.
    Eli Onko Kansojen liittoumalla arvonsa Jeesusken lunastusuhrissa? Miten se seitetään miksi jokaisen ihmisen elämällä oli arvo?
    Pelasin riittävästi Command and Conquer pelisarjaa ja se oli kiinnostava?!?! Onneksi näin, vaikken käynyt armeijaa...ja jotain vastaavaa... mutta hengellistä merkitystä ei ehkä selitetty?! Yksin oleminen ei tee hulluksi, se osoittaa muiden välinpitämättömyyden.(?)

    Välittäminen?!?! ja välinpitämättömyys?!?! sanat ovat myös pää kysymyksistä ja vastauksista?!?! että mistä tässä elämässä ja kuolemassa voi välittää ja mistä ei?!?! Sen lisäksi jopa Rakkaus jne. ?!?!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo vähän kyllä juutalaisia kuoli .....ei kovin kiva tämä hitler.

    Joo joo mutta olisitko sinä käynyt Valtakunnansalilla Hitlerin aikaan? Kuka haluaa kuulla että "Jehovanko Valtakuntako murskaako kaikkiko nämäkö Valtakunnatko"?!?!?... ... ...Eli tavallaan pilkallisesti YK:sta yms. niinkö?!?! Ja siltikö pääasia on K/kristillisyys?!?! Ristillä tai ilman ristiä?!?! Huh huh että on rankkaa kuunneltavaa?!?!
    Siis mistä on oppinut tarhassa, peruskoulussa ja sen jälkeen jne. Niin eli mitä pääkö asioitako?!?! voisi olla hyvä ymmärtää ettei se Jehovan palvojien kohtelu ole vaan sitten Valtakunnan sisältä tulevaa hirmuista Vartiotorni(Voitko miettiä minkä Valtakunnan)myrkkyä ja tutkimista sekoillen ja kiirehtimistä?!?!

    Että joo'o kyllä ne lasten leikkipuiston telineet kyllä minullekin selittivät jotain vain hieman hulluista politiikoista silloin kun niihin pitää tarttua?!?! , empäs tarttunutkaan?!?!, mutta ehkä ne ovatkin terveitä?!?! kun eivät edes kertoneet ketä Herraa palvelevat?!?! Kunhan kirjoitan...

    Mitäpä niitä kuolleita Juutalaisia nyt ajattelee niin; mikä sen arvo oli että he kuolivat?
    Onko Saksan Valtakunnalla merkitystä nykyään? Keitä todistajat ovat? Minkä todistajat?
    Mitkä? Ja ei minäkään en oikein halua pilata Valtakuntia!?!?... Miksi niin tekisin? Kysyäkseni neuvoa kuolleilta ja demoneilta joita tahdotaan tehdä Jumaliksi?!?! Mutta onko se toivotonta vai toivollista että tutkii kaikki Vartitornit ja Herätkäät välittämättä enää muista kuin Jehovan palvojista? Enpä tiedä kuka tuohon pystyy? Mutta kehnoa että hieman vaan yksin kuuntelee Jehovan palvojia mutta sekin on rakkauden alku niinkö? Millaisen rakkauden? senkö että rakkaus on niin vahva nyt ettei enää mitään pyytää saa tehdä?
    Ja niin edelleen... mutta moni uskollista?! kyllä pystyi lukemaan Vartiotorneja ja Herätkäätä tienraivaajana paljonkin tai vastaavaa...Luottamusta näihin lehtiin jotka ovat erillään maailmasta?!?! Niinkö?


   • kookoo4 kirjoitti:

    Suomalaisten kannalta ei kuitenkaan hassumpi. Pelasti henkilökohtaisella käskyllä itsenäisyyden kesällä 1944, pelasti Suomen nälänhädältä. jne. Piti suomalaisia talvisodan perusteella Heldenvolk'ina eli sankarikansana. Kannattaa tutustua muuhunkin kuin juutalaisten tuottamiin Hollywood- elokuviin juutalaisista.

    Just näin se Tutkiminen isolla T:llä?!?! Moni tylsistyy Koffin ääressä, moni TV:n ääressä, moni tietokoneella, moni miesten seurassa, moni naisten seurassa, moni kaupassa, moni kotona yksin, moni politiikassa, moni graffitin tekemisiensä kanssa, moni jääkiekko kaukalossa väkivallattomana- mutta voimakkaana, moni työssään, moni työttömänä, moni mikrofonin edessä, moni mikrofonin takana, moni sängyssä, moni terraario otusten kanssa, moni isojen eläinten kanssa, moni sairaalassa, moni terveyskeskuksessa, moni kirpputorilla, moni koiran kusettajana, moni miettii missä se muisto siitä ja siitä sukulaisesta on seinällä kun kuva ja kuvat pitäisi kehystää, moni tylsistyy totuudesta pelkästään ohi menevillä mainoksilla, moni tylsistyy kun pitäisi tietää mistä se Euro raha tulikaan, moni tylsistyy miksi tämä ja tämä presidentti on ollut, moni tylsistyy kun pitäisi olla yksikö! kuka selittää ja ymmärtää ja auttaa "Suuren joukon asioita jota ei voi lukea", moni tylsistyy kauhuelokuvista, moni tylsistyy juuri Alien elokuvista, moni tylsistyy siitä ettei lohikäärme ole hyvä asia, moni tylsistyy siitä että harrastusseurassa keskitytään harrastamiseen eikä "vapaa-ajan viettoon ystävien kanssa", moni tylsistyy että väittää ettei todella jaksa liikkua, moni tylsistyy siitä että tietää totuudesta, moni tylsistyy siitä että tietää valheesta, moni tylsistyy siitä että allekirjoitus pitäisi olla kauno kirjoitusta (Siis kaunokirjoitus on kyllä kaunista ja hienoa, miksiköhän), moni tylsistyy että ei voi imeä äidin nänniä, moni tylsistyy siitä että kaupassa on karkkia ja tikkareita imettäväksi, moni tylsistyy Spice Girlssin purkka tatuointeihin jotka lähtevät pois, moni tylsistyy ettei energia juomista ole riittävästi todisteita, moni tylsistyy siitä ettei ovikello soi, moni tylsistyy siitä että pyykit, tiskit ja ruoka pitäisi tehdä ja laittaa ja panna, moni tylsistyy siitä ettei ymmärrystä ole enää kellään, moni tylsistyy siitä että seuraa kyllä on muttei juuri oikeaa, moni tylsistyy siitä että tietokone on kuin kirja siksi sitä pitää tutkia, moni tylsistyy siitä että tietokone ei ole Raamattu, moni tylsistyy kaupan sokaisevan (tai näyttävän) kauniista naisista meikkeineen, moni tylsistyy ettei ole tutkinut tähtitaivasta, moni tylsistyy siitä että aika kulkee ja kello käy ja lasketaan aikaa, moni tylsistyy siitä ettei ole tutkinut tarkkaan pyramideja, moni tylsistyy siitä että Totuudessa eläminen on helppoa, moni tylsistyy siitä että miettii että kuka ymmärtää onko isovanhempien ominaisuuksista ja teoista ja sanoista todisteita ja merkitystä, moni tylsistyy siitä että pitäisi olla moni alan osaaja elääkseen tätä elämää, moni tylsistyy siitä että puhelin kyllä vaihdetaan, mutta onko ystäviä jotka pysyy, moni tylsistyy siitä että tiede ratkaisee ihmisten ongelmat, moni tylsistyy siitä että elokuvilla on kyllä merkitystä -voiko todistaa miten, moni tylsistyy Helsingin Sanomien tilaamiseen, moni tylsistyy Aku Ankan tilaamiseen, moni tylsistyy metsässä liikkumiseen, moni tylsistyy luomisen ja kehittymisen risteytykseen, moni tylsistyy Apteekin lääkeaineisiin, moni tylsistyy sään seuraamiseen, moni tylsistyy että seinän tapetit pitää vaihtaa, moni tylsistyy että koulujärjestelmä on aina viisaampi, moni tylsistyy ettei tiedä miksi ihmiset juo viinaa, moni tylsistyy että yksi juo vain peruskaljaa, moni tylsistyy viinistä, moni tylsistyy siitä että YK:n ja Jehovan Todistajien pitäisi olla yhdessä Euro raha merkin vuoksi, moni tylsistyy siitä ettei halua seurata uutisia tv:stä, moni tylsistyy siitä ettei halua seurata uutisia lehdestä, moni tylsistyy siitä ettei tiedä mistä lehdestä lukea uutisia, moni tylsistyy siitä että uutisten pitää todella olla aina ja iankaikkisesti totta, moni tylsistyy siitä että uutisen valhe jää vaivaamaan ja on turhaa puhua siitä muille, moni tylsistyy hedelmättömyys hoidoista, moni tylsistyy siitä ettei psyykelääke ole hedelmättömyys hoitoa, moni tylsistyy siitä ettei peilistä näe kokoaikaa teräsmiestä, moni tylsistyy siitä että baarissa on paljon juotavaa, moni tylsistyy siitä että tietääkö mikä merkitys on ollut Iltapäivälehdellä ja Iltasanomat lehdellä ja seitsemän päivää lehdellä, moni tylsistyy siitä että Jehovan Palvojat olivat oikeassa, moni tylsistyy siitä että Jehovan Todistajat olivat oikeassa, moni tylsistyy siitä että Saatanan Valehtelijat olivat oikeassa, moni tylsistyy siitä että Saatanan valehtelijat olivat väärässä, moni tylsistyy siitä että Saatanaa ei ole, moni tylsistyy siitä että Baal on Tosijumala, moni tylsistyy siitä että Baalin palvonta on kaukaa haettua, moni tylsistyy että Baal on epäjumala,moni tylsistyy siihen että Jeesus on tai ei ole Jumala, moni tylsistyy siitä etteikö oleko kerrottu pääseekö lentokoneella taivaaseen, moni tylsistyy Linnunradasta, moni tylsistyy Andromedasta, moni tylsistyy kuusta, moni tylsistyy maapallosta, moni tylsistyy kirjoittamaan tylsyydestä, moni tylsistyy käymään hautausmaalla, moni tylsistyy?
    Vastaus? Terävöittäminen,ehkä? muttei jääkiekkoluistimesta?


  • Anonyymi

   Vartiotornin kirjoittajalla on aina motiivi kirjoituksilleen.

   Kuten takasivun rahanlahjoitus- ja testamentin teko-ohjeisiin.
   Se, että tykättäisiin enemmästä rahasta.

   Eikö sitten YK -juttu pelota lahkolaisparkoja osana lahkon maailmanlopun projektia ?

  • Molemmistako aiheista on voitu tykätä ihmisryhmittäin: Maailman Alku (ja esim. Paratiisi) ja Maailman Loppu (Niin mikä?)?

   • Ja yksilöittäin...


  • Mutta eihän se oikein ole menettää Valtakuntia Jehovan palvojille vain siksi että he tulivat äkkiä arvaamatta kertomaan Jehovan nimen? Eihän? Ei tietenkäänkö?!?! Se olisi köyhyyden vaalimista?!?! Maailma jatkuu!?!? Yhden pienen virheenkin kun huomaa niin miksi kertoa siitä kenellekkään?
   Mikä maailma jatkuu? Kiusoittelu kilvoittelu Jeesusksen Herrana seuraamisesta?
   Ai odottaa että aurinko alkaa paistamaan jotenkin paremmin tai huonommin kun vuosisata jatkuu? Eli nyt pitäisi tehdä enemmän syntiä siis ettei syntiä oteta täysin pois?!?! Vitsi mikä maailma!?!? muka ystäviä yhtään mistään?!?! HAH vieläpä todellisia ystäviä?!?! HAHHAHHAHHAA

   Sehän on ihan valhetta myös ettei minnekään saisi muka kirjoittaa mistään?!?!
   HAHHAHHAA!?!?
   Minäkin olen nyt näkymätön henkipersoona kun ei ole ystävää joka olisi tehnyt mallina kuvia minulle että voisinkin laittaa jonkun kuvan itsestäni kolmiyhteisen treffikuvaani ja suomi24 profiiliin voi vitsi mikä vitsi tämä maailma on...

   • Anonyymi

    Sehän se on sinunkin tärkeintä tietää että vartiotorniuskonto valehtelee oikein erityistä slangisanaansa valehtelulle antaen, teokraattinen sodankäynti ja että

    vartiorniuskonto vaatii jäseniään tappamaan itsensä verensiirrosta kieltäytymällä, kun taas Raamatussa 1 Korintt. 10:27 käskee pakanan luona ollessa syömään kaikkea mitä pakana pöytään kattaa, siis myös verilettuja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sehän se on sinunkin tärkeintä tietää että vartiotorniuskonto valehtelee oikein erityistä slangisanaansa valehtelulle antaen, teokraattinen sodankäynti ja että

    vartiorniuskonto vaatii jäseniään tappamaan itsensä verensiirrosta kieltäytymällä, kun taas Raamatussa 1 Korintt. 10:27 käskee pakanan luona ollessa syömään kaikkea mitä pakana pöytään kattaa, siis myös verilettuja.

    Itsensäkö tappaminen? Kenen? vai Herransako? Rouvansako? vai minkä? vai Saatanansako? Verensiirtoko? Verensiirrosta kieltäytyminenkö? Vähän ehkä liikaa? tai sitten liian helppoa?
    Niin no olen ymmärtääkseni välittänyt jopa pakanoista... ... ... , paitsi en ehkä liian laiskoista ja sottaisista niin kuin ei Faraokaan? Siksihän Mooseskin meni väliin?


  • Anonyymi

   Hitler oli oikeassa vuonna 1936 sanoessaan: Ette tunne Berliiniä kymmenen vuoden kuluttua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   130
   1638
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   239
   828
  3. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   35
   765
  4. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   72
   751
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   61
   634
  6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   43
   591
  7. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   60
   561
  8. Hyvää yötä tännekin

   Miehelle tai miehille. Ehkä naisillekin. Erityisesti mukaville sellaisille.
   Ikävä
   95
   547
  9. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   24
   544
  Aihe