Täydellinen Tietämättömyys

Anonyymi-ap

Keskisuomalainen rap-artisti Gettomasa on saanut tässä viime päivinä (kyseenalaista) julkisuutta. Itselleni ko. hemmo oli täysin tuntematon. Vain sen tiesin, että jokin rap-artisti hän on, mutta kuvasta en olisi tunnistanut, enkä ainoatakaan hänen levyään tai kappalettaan osaa edelleenkään nimetä. Miksi? Yleissivityksessäni on tässä(kin) kohtaa aukko, koska rap-musiikki ei kiinnosta sitten piiruakaan, musiikki makuni on aivan toisenlainen. Täydellisen tietämätön siis tämän asian suhteen, jotakin rap-artistia koskeva artikkeli kun ei saa huomiotani otsikkoa enempää.

Palstalla esitetään usein esimerkiksi tieteestä käsityksiä, varsinkin evoluutiota ja kosmologiaa koskevissa ketjuissa, jotka kuvastavat Täydellistä Tietämättömyyttä, eikä esitetyillä näkemyksillä ei ole mitään kosketuspintaa vallitsevan todellisuuden kanssa.

Onko kyse siis Täydellisestä Tietämättömyydestä, joka johtuu siitä ettei aihe piiri kiinnosta sitten vähääkään ja kaikki sitä koskeva ohitetaan huomioimatta lainkaan vaivautumatta selvittämään itselleen edes alkeita? Esimerkiksi mitä tarkoittaa tieteellinen menetelmä, mitä pitävät sisällään termit alkuräjähdys ja evoluutio? Tai mikä on prosessin nimeltä evoluutio ja evoluutioteorian ero jne.

-a-teisti-

5

68

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ontuvan aasinsillan kautta ateisti palasi todistamaan etevyyttään.

   • Anonyymi

    Tarkoitin tällaisia kommentteja:

    "Ei ole olemassa mitään rinnakkaisuniversumeja. Se on evoluutioteoreetikkojen pelkkää arvailua.."

    Ei siis edes ymmärretä evoluutiotutkimuksen ja kvanttimekaniikaan liittyvien tutkimusalueiden eroa. Ja ihan joka ikisessä evoluutiota tai kosmologiaa käsittelevässä ketjussa on heiltä, jotka fanaattisimmin luomista puolustavat täysin hukassa evoluution, kemiallisen evoluution ja kosmologian tutkimusalojen erot ja se mitä mikäkin tutkii ja mitä ei.

    -a-teisti-


  • Anonyymi

   Sehän on aivan selvä että johtuu vain tyhmyydestä, jos ei heti ymmärrä miksi ihmisen kulttuurievoluutio on ollut niin tavattoman nopea, vain muutamia sukupolvia ettei sitä edes käytännössä olisi voinut edes tapahtua. On silkkaa tyhmyyttä jos ei tajua miten tyhmästä katsovasta apinasta on hyvin nopeasti tullut rikkiviisas tiedemies, joka tietää aivan kaiken maailmankaikkeudesta.

   • Anonyymi

    Juutalainen Egyptissä hei olkaa hiljaa. Faaraot tulee.


  • Anonyymi

   Ihmisen nopea kulttuurievoluutio saavuttaa siinä huippunsa kun hän alkaa kritisoimaan toista kulttuuriveovluution tuotetta, että uskoo satuolentoihin. Aivan kuin ihminen itse voi vaikuttaa evoluution kulkuun tai olisi siihen syyllinen.

   Uskovalle vastaava olisi jos hän alkoisi moittia Jumalaa siitä miksi minusta tälläisen loit.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   194
   3080
  2. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   12
   2811
  3. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   2153
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   139
   1265
  5. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   410
   1129
  6. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   343
   1124
  7. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   91
   1119
  8. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   1104
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   62
   1004
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   99
   766
  Aihe