USA yritti lavastaa Puolan ohjusiskun, kuten lavasti matkustajakoneen pudotuksen.

Anonyymi-ap

On täysin selvää, että USA järjesti Puolan ja Ukrainan avulla ohjusiskun Puolaan, mikä piti lavastaa Venäjän tekemäksi. Puola vain möhli pahoin, kun sen viranomaiset eivät ehtineen estämään siviilejä ottamasta kuvia ohjuksen jäänteistä ja laittamasta niitä nettiin. Tämän jälkeen lavastus oli pakko peruuttaa, koska maailmalle oli jo annettu netissä todisteet siitä, että ohjus oli ukrainalainen.

Tällä kertaa Venäjän lavastaminen ei onnistunut niin kuin se onnistui Ukrainan alas ampuman matkustajakoneen kohdalla. Mutta kyllä USA näitä järjestää vielä kiihtyvällä tahdilla.

33

217

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Uusi tieto lentoradasta on että ohjus tuli Valkovenäjältä.

   • Anonyymi

    HAHA, tapahtuiko unessasi muuta?


   • Anonyymi

    ja se traktorikin oli Lukashenkan MTZ, yritti viedä pimeenä horilkkaa naapurikylän markkinoille rajan yli, etkö hei vielä tiennyt??


   • Anonyymi

    "On täysin selvää,"

    On siis täysin selvää, että aloitus on täyttä humpuukia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "On täysin selvää,"

    On siis täysin selvää, että aloitus on täyttä humpuukia.

    Etkö vielä ole huomannut, että totuus on tänä päivänä usein humpuukia.


   • Anonyymi

    Taitaa olla itse Mika siellä kertomassa valheitaan no KYLLÄ nato tekee sinusta valtakunnan valehtelijan olethan vauhdissa jo. MV-lehti
    Tällä viikolla Suomen kerma pääsi märän unensa kimppuun, kun Puola joutui ohjusiskun kohteeksi. Suomen "erittäin tärkeät henkilöt" pääsivät äkkiä spekuloimaan, että näin Nato-sopimuksen artikla 5 voi tulla käyttöön. Tosin tämän viisauden lähtökohta oli se, että ohjus olisi ollut Venäjän ampuma. Ei ollutkaan. UMV-Raportin on kirjoittanut Jonathan Widell.

    Sittemmin itse Nato sen myönsi, että kyseessä oli Ukrainan (vahingossa) ampuma ohjus. Kaikille Suomen paskaa puhuneille asiantuntijoille lienee luvassa ylennys kansainvälisiin tehtäviin hyvin suoritetusta työstä.
    Ja ennen kuin tämä moka pyyhkiytyy historiankirjoista, muistutettakoon Suomen suurimman valehtelijan, UPI:n Mika Aaltolan reaktio ohjukseen. Se meni jotenkin sillä tavalla, että näin saadaan Nato-sopimuksen 5 artikla eli kohta, jossa määrätään yhteisestä puolustuksesta, aktivoitumaan.

    Yleisesti ottaen Suomen laatuhuoramedian linja oli erittäin hyvin linjassa jälleen kerran brittimedian kanssa. Sen takia Suomen laatuhuoramediaan sopii se, mitä Spiked totesi brittimediasta. Otsikkona oli nasevasti: Haluaako lännen media kolmatta maailmansotaa?

    Tämä on tietysti retorinen kysymys. Tietysti haluaa. Näinhän sen paskatuotteet saadaan paremmin kaupaksi. Ja sama pätee Suomen laatuhuoramediaan ja Mika Aaltolaan, jolle pieni maailmansota olisi kuin taivaan lahja hänen riekaleina olevan uskottavuutensa pelastamiseksi.
    Onko Ukraina joutumassa lännen rökitettäväksi?

    Se, mistä tämä median nikottelu johtui, on ollut kovan mietinnän kohteena. Alex Christoforou uskoo, että lännen tiedustelu oli hyvin tietoinen siitä, että Ukrainalta pääsi ohjus lipemään kontrollista ja lentämään Puolan puolelle. Kuten hän myös huomauttaa, samana päivänä CIA:n johtaja Bill Burns oli Kiovassa (oltuaan sitä ennen maanantaina neuvotteluissa Venäjän vastapuolensa Sergei Naryshkinin kanssa Ankarassa), mikä viittaisi siihen, että CIA halusi väärän uutisen venäläisten ampumasta ohjuksesta leviävän mediassa muutaman tunnin, ennen kuin se korjattaisiin


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "On täysin selvää,"

    On siis täysin selvää, että aloitus on täyttä humpuukia.

    Jep! Mitähän nuo pietarilaiset Venäjän natsiterrorismin tukijat kuvittelevat noiden paskajuttujensa vaikutuksesta suomalaisiin? Jos 0,005 promillea palstan lukijoista uskoo noihin typeriin juttuihin, niin onko se palkittava kaalisopalla? Oikeasti?


  • Anonyymi

   Jenkkikoirat ovat joka sotkussa aina mukana.

   • Anonyymi

    Venäjä nimettiin juuri terroristivaltioksi ja aivan aiheesta!


  • Anonyymi

   On täysin selvää, että Venäjän tiltut kääntävät jokaisen asian nurin päin ja yrittävät pestä valkoisen mustaksi.

   • Anonyymi

    No mutta lapsi pieni, ketkä ne ryhtyivätkään hokemaan, että Venäjä ampui ohjuksia Puolaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mutta lapsi pieni, ketkä ne ryhtyivätkään hokemaan, että Venäjä ampui ohjuksia Puolaan?

    Venäjä on natsivaltio siinä missä Hitlerin Saksakin oli.


  • Anonyymi

   Ukraina raportoi torjuvansa peräti 80% Venäjän ampumista ohjuksista. Mielenkiintoista on, ettei Puola Nato -maana pystynyt torjumaan edes yhtä tai kahta. Eikö Naton ohjuspuolustusjärjestelmä olekaan automaattinen?

   • Anonyymi

    Todellakin voisi ajatella, että kun Natomaat ovat tyhjentäneet Ukrainaan vanhentuneet aseensa, joilla romuillakin Ukraina on pysynyt tuhoamaan 80 % kaikista Venäjän surkeista ohjuksista, voisi Puola Naton modernilla huippukalustollaan tuhota edes yhden, joka on ohittanut Ukrainan puolustuksen ja kohdistunut Puolaan.


  • Anonyymi

   Sarkasmi on vaativa huumorilaji.
   Vain vanja vitsailee vainajista.

  • Anonyymi

   Millaiset kelit teillä siellä Pietarissa? Meillä täällä Suomessa on jo aika talvista.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    venäjän itsemurha lienee aika lähellä, kertoo media;

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009075336.html

    Hyvää matkaa.

    Silloin kun Suomen mediat hokevat Venäjän itsemurhaa, tarkoittaa se sitä, että Suomi tekee itsemurhaa. Suomen mediat valehtelevat aina.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Silloin kun Suomen mediat hokevat Venäjän itsemurhaa, tarkoittaa se sitä, että Suomi tekee itsemurhaa. Suomen mediat valehtelevat aina.

    Putin on naZi.


  • Anonyymi

   Taas aloitus joka on pelkkää trollausta.
   Aloittaja saa tästä hupia itselleen.

   • Anonyymi

    Puolan, USA:n ja Ukrainan kaikki toiminta asiassa kertoo vain ja ainoastaan yrityksestä lavastaa Venäjän ohjusisku Puolaan, eli Naton jäsenmaahan. Nettiin kuvia ohjuksen romuista laittanut siviili pilasi lavastuksen. Harmi juttu USA:lle.


  • Anonyymi

   ihmiskunnan historiassa säilyy totuus, kuten olemme nähneet... ryssien työt säilyvät ryssien töinä....

   mm se kun murhaaja stalin tappoi lähes kaikki venäjälle muuttaneet suomalaiset kommunistit... joita murhaaja kutsui natseiksi.... vaikka murhaaja itse oli euroopan suurimman natsin suurin sydänystävä...
   murhaaja ei ole enää pskaa jauhamassa....

   elämä on....

   • Anonyymi

    No, amerikkalaisille valkoisillehan oli ihan kansanhuvi tappaa intiaaneja. Ei puhuta mistään yhdestä hullusta johtajasta, vaan koko kansa oli mielisairaita sadisteja, jotka murhasivat intiaaniheimoja ja varastivat näiden maat. Eikä ole amerikkalainen rosvoamisen ja murhaamisen kulttuuri tuosta ajasta yhtään muuttunut.


  • Anonyymi

   EI TOI AITA RIITÄ RYSSÄN RAJALLE KULLÄ SINNE PITÄÄ PISTÄÄ PAKSU MUURI

   JA KAIKKI PUTKET MITÄ SUOMESSA ON ON SUUNITAVA RYSSIÄ PÄIN
   ja niinhän ne onkin jo vanhastaan ryssiinpäin ollet valmiina

  • Anonyymi

   Ukroppi koitti saada Naton suuttumaan ja hyökkäämään Venäjälle, Kun ei ukroppi muuten pärjää vaan menettivät valtavat alueet eivätkä kykene valtaamaan niitä takaisin.

  • Anonyymi

   USA tuhosi myös kaasuputket saksaan, kenties järjesti räjähdyksiä venäjän sahaliinillakin. Rosvojen rosvo, ja suomen herrat liittoutuivat jälleen natsin kanssa.
   "demari"-koirakin !!!!!
   t. haans

  • Anonyymi

   Rankaisemattomat sotarikokset
   Vuonna 2015 alkoi kiertää aivan kauhistuttava video, jonka väitettiin kuvaavan Azovin pataljoonan jäseniä ristiinnaulitsemassa venäläistä Itä-Ukrainan asukasta ja asettamalla sitten ristin, johon hänet kirjaimellisesti ja verisesti naulattiin tuleen. Samoihin aikoihin verkossa levisi myös toinen leike - nimeltään "Kikes get the rope" - jossa oli hirtetty raskaana oleva nainen ja hänen miehensä. Väitettiin, että pari oli juutalaisia, jotka Azovin taistelijat olivat lynkanneet.

   Useat Ukrainan ja länsimaiden hallituksen rahoittamatfaktantarkistussivustot, mukaan lukien uusnatsienmyötätuntoinenStopFake, julistivat materiaalin vilpilliseksi ja tekivät sen uudelleen kuorossa, kun kauhistuttavat visuaalit nousivat laajalti esiin 24. helmikuuta jälkeen.

   Azovin pataljoona on myös toistuvasti kiistänyt, että heidän taistelijansa olisivat vastuussa kummastakin hirvittävästä teosta, vaikka heidän puolustuksensa ei ollut pakottava. Väitettiinyksinkertaisesti, että murhaajien univormuissa oleva Azovin logo oli "paljon suurempi kuin sen pitäisi olla".

   McLellanin todistus vahvistaa, että nämä videot ovat hyvin todellisia. Hän itse asiassa esiintyy ristiinnaulitsemismateriaalissa ja otti valokuvia Tornado -taistelijoista, jotka poseerasivat hirtetyn parin ruumiiden kanssa. Vaikka pari ei itse asiassa ollut juutalainen, ja heidän rituaalinen murhansa oli liian äärimmäinen jopa hänen väkivaltaiseen makuunsa - "En olisi tukenut tällaista toimintaa", hän sanoo.

   Tornadon osalta McLellan viittaa fasistiseen puolisotilaalliseen pataljoonaan "ylivoimaisesti kauhistuttavimpana asiana, jonka olen koskaan nähnyt tai käsitellyt elämässäni".

   Ukrainan uusnatsien Azov-pataljoona on rakentanut "valtion valtion sisällä", ja se halveksii sekä Venäjää että liberaalia länttä
   Lue lisää Ukrainan uusnatsien Azov-pataljoona on rakentanut "valtion valtion sisällä", ja se halveksii sekä Venäjää että liberaalia länttä
   Länsimaisten oikeusryhmien tutkimuksissa todettiin, että Tornado aiheutti ehdottoman julmaa kidutusta vangituille separatistitaistelijoille ja viattomille siviileille Donbassissa. Vankeja riisuttiin alasti, pidettiin kellareissa, ja sähköiskuja annettiin heidän sukuelimiinsä ja muihin ruumiinosiinsa. Jotkut pidätetyt pakotettiin raiskaamaan toisiaan kuoleman uhalla.

   McLellan oli mukana joissakin Tornadon villeissä "kuulusteluissa" ja ehdottaa, että "tällaisten ihmisten kohtelu on sama venäläisten kanssa, luulisin", viitaten 24. helmikuuta lähtien vangittuihin sotilaisiin. Ukrainan hallitus vangitsi lopulta useita Tornado -taistelijoita teoistaan. Huolimatta rap-lakanoistaan-mukaan lukien lasten raiskaukset, kidutus ja siviilien kylmäverinen murha-he välttivät jotenkin sotarikossyytteet ja saivat tyypillisesti kevyitä tuomioita.

   Esimerkiksi pataljoonan perustaja Ruslan Onishenko, sadistinen pedofiili, sai vain 11 vuotta vankeutta vuonna 2017. Hän on yksi monista tornadotaistelijoista, jotka presidentti Vladimir Zelenskyon vapauttanutvankilasta konfliktin alkamisen jälkeen ja lähettänyt taistelemaan "kuumimmissa paikoissa".

   Kaksi eri sotaa
   Palattuaan Ukrainaan tämän vuoden alussa Boneface värväytyi Azovin pataljoonaan ja osallistui nopeasti taisteluun Mariupolin puolesta, mikä johti siihen, että hän todisti "paljon hirvittävää s**t".

   Hän kuvailee taistelun alkuvaiheita "paljon ampumista ehdottomasti mitään, ja monet sotilaat eivät tienneet mitä tehdä", ja hänestä tuntui, että Mariupolin kansalaiset "olivat jakautuneet voimakkaasti Ukraina-myönteiseen ja venäläismieliseen asenteeseen". Tänä aikana McLennan väittää, että Azov keskusteli CIA: n ja Pentagonin kanssa, jotka "suorittivat tiedusteluoperaatioita sodan aikana siellä".

  • Anonyymi

   Se on "amerikkalainen sekaantuminen Ukrainaan", joka aiheutti Venäjän hyökkäyksen, McLennan uskoo. Vaikka hän ei pidä Venäjää "uhrina", hän hyväksyy, että Kiova ja länsi provosoivat maan. Hän on hyvin kriittinen maanmiehiään kohtaan, koska he eivät tiedä, että Ossetian kaltaisia paikkoja on olemassa, tai Georgian hyökkäystä siihen.

   He vain ajattelevat, että Venäjä päättää pommittaa paikoista ilman syytä." McLennan sanoo.

   Boneface lähetettiin takaisin Yhdysvaltoihin "tilauksesta" sen jälkeen, kun Ukrainan turvallisuuspalvelun työntekijät murrettiin ja suunnittelivat tappavansa hänet sairaalassa Kiovassa. Hän tukee edelleen Azovia "täysillä", mutta hän ei tue EU: ta tai Natoa, ja tuntee, että jos jälkimmäinen osallistuisi konfliktiin, "nationalistin mukaan ei ole mitään, minkä arvoinen tai jätetty taistelemaan." McLennan sanoo, että "oli valtava juhla, kun Ukrainalta evättiin Nato".

   Hänelle tämä heijastaa sitä, kuinka Ukrainan konflikti on käytännössä kaksi sotaa - se, jota nationalistit taistelevat, ja se, jota valtio taistelee, ja nämä kaksi ovat "täysin erilaisia". Hän ennakoi, että Kiova heittää Azovin ja muut nationalistiset ryhmät bussin alle tulevaisuudessa, "kun niiden hyödyllisyys Naton hallinnolle loppui".

   Oikean sektorin murhatun päällikön sanoja mukaillen "emme ole vielä valmiita, Maidanissa". McLennan päättää sanomalla: "Haluaisin nähdä Venäjän vain menevän kotiin, ja vaikka Kiovan hallitus on heikko, toinen [Maidan] vallankumous."

  • Tiedetään, että Venäjällä ohjukset ovat vähissä minkä vuoksi se on modifioinut ilmatorjuntaohjuksiaan sellaisiksi, että niillä voi tuhota myös maassa olevia kohteita.

   Ukraina torjuu vain lentäviä maaleja eikä sen intressissä ole, että ohi menevät räjähtäisivät maassa. Ohi menevät torjuntaohjukset räjähtävät aina ilmassa, kaikissa maissa, normaalisodassa myös Venäjällä.

   • Anonyymi

    Kylläpä saavat kiittää onneaan Ukrainassa että Venäjällä ovat ohjukset vähissä.
    Niitähän tulee vain n. sadan kappaleen päivävauhtia.
    Siinä voisi olla kasakoilla karvahatussa pitelemistä jos Venäjällä olisi edes hiukan paremmin niitä.


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   130
   1715
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   240
   891
  3. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   37
   831
  4. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   73
   779
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   61
   667
  6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   43
   623
  7. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   60
   574
  8. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   24
   574
  9. Hyvää yötä tännekin

   Miehelle tai miehille. Ehkä naisillekin. Erityisesti mukaville sellaisille.
   Ikävä
   95
   558
  Aihe